Huilende ‘mainstream journalisten’ verklaren de PVV maar weer de oorlog: ‘Ze willen niet met ons praten!’

‘Journalisten’ van NRC Handelsblad en de Volkskrant huilen dat PVV-Kamerleden (of aspirant-Kamerleden) niet met hen willen praten. Goh, hoe zou dat nou toch komen zeg?

De Volkskrant heeft vandaag een enorm jankverhaal gepubliceerd van de linkse hack-journalist Toine Heijmans. Toine wilde graag een verhaal schrijven over aspirant Kamerleden van de PVV, schrijft hij, maar die willen daar allemaal niet aan meewerken. Ze verstoppen zich liever en doen net alsof de media niet bestaan!

Zeur, klaag, huil.

Edgar Mulder bijvoorbeeld is de leider van de PVV in Overijssel, een sportieve, opgewekte verkoopdirecteur die soepel spreekt. Zijn partij maakte vorig jaar een tegenbegroting. ‘Wij vinden als PVV Overijssel dat het veel te gemakkelijk is om alleen maar een beetje te staan roeptoeteren dat dingen niet kloppen’, zei hij bij RTV Oost, ‘wij willen de burgers graag laten zien hoe het ook anders kan.’

Nu is hij nummer 15 op de lijst. Op verzoeken om een gesprek komt geen antwoord.

Vervolgens noemt de linkse propagandist nog een paar andere voorbeelden van (aspirant) Kamerleden van de PVV die hem allemaal nul op het rekest hebben gegeven. Vicky Maeijer, Toon van Dijk, Alexander Kops, zelfs Dannij van der Sluis, met wie hij hoegenaamd een goede relatie heeft. Geen van allen hebben ze zin om hem officieel te woord te staan.

En daar begrijpt Toinetje helemaal niets van. Hij is toch een journamalist en dan ook nog van een (in grachtengordelkringen) ‘respectable’ linkse krant? Hoe durven ze hem te negeren. Weten ze dan niet dat hij, en niet PVV-volksvertegenwoordigers, het volk vertegenwoordigen? Nou zijn ze natuurlijk niet gekozen maar benoemd door hun linkse redactie, maar goed, een kniesoor die zich daar druk over maakt.

Heijmans concludeert:

Vanuit zijn gezichtspunt heeft Dannij misschien gelijk. Over de PVV komt liever niemand iets te weten. Grote woorden op de muur schrijven en dan weglopen – het is de werkwijze van een partij die de kiezer niets hoeft uit te leggen. Aandacht is er toch wel.

En daarmee bewijst Heijmans natuurlijk dat de PVV’ers die niet met hem wensen te spreken helemaal gelijk hebben. Hij schrijft namelijk geen objectieve journalistiek, maar linkse propaganda. Nou is De Dagelijkse Standaard ook niet neutraal — wij zijn uitgesproken rechts — maar anders dan de Volkskrant zijn wij daar eerlijk over, niet alleen tegenover lezers, maar ook tegenover politici. Blijkbaar wordt dat zo zeer gewaardeerd dat DDS tegenwoordig groter dan ooit is en letterlijk miljoenen unieke bezoekers per maand heeft. Wees gewoon eerlijk over je intenties en denkbeelden. Dat waarderen mensen juist.

Hoe dan ook, triest genoeg is Heijmans niet de enige linkse propagandist die steen en been over de PVV klaagt. Toen NRC-provocateur Tom-Jan Meeus zijn stuk las maakte hij zowaar een dansje van plezier. Net als Heijmans heeft deze linkse propagandist namelijk een enorme hekel aan de PVV. Geef hem een excuus en hij zeikt die partij helemaal af. Zo ook nu:

Het heeft niets te maken met ‘durven, ‘ Tom-Jan, maar met de vraag of het nut heeft. Als PVV’ers met de NRC of de Volkskrant praten kunnen ze er namelijk vergif op innemen dat hun uitspraken volstrekt uit hun verband worden getrokken. Alleen al het antwoord op de vraag hoe het met ze gaat “goed hoor, en met jou?” kan aanleiding zijn voor linkse nepjournalisten om ze helemaal af te branden. “Goed, goed?! Hoe durft deze PVV’er dat te zeggen in deze tijd; een tijd waarin veel mensen het lastig hebben om rond te komen, maar PVV-Kamerleden scheppen op dat ze als een god in Frankrijk leven!” Zo rollen de linkse media al jaren. Het is niet zo gek dat de PVV daarom denkt: ‘Zoek het maar uit.’ Ik zou precies hetzelfde doen.

Meeus en Heijmans kunnen wel ophouden met hun hypcriete gejank. (Aspirant) Kamerleden van de PVV hebben er geen enkele baat bij om met hen te spreken, en dat komt allemaal door het wangedrag van deze ‘journalisten’ zelf.

Lekker janken jongens, jullie hebben dit helemaal aan jezelf te danken. Succes ermee.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Wim

  Het is het zelfde als Der Stürmer een interview had willen hebben met een Jood tijdens de Hitler macht en dat daarna de Jood kon hopen op een objectief verhaal over het Jodendom.

 2. tq1991

  Wanneer gaat de totaalidioot van een Martin Bosma dan weer onterecht zeiken dat het PVV geluid niet gehoord word dan?

  1. Peter Selie

   tq betekend zeker Taqiyya en 1991 je geboorte jaar bijchoochem.

   1. denktenk

    @ tq1991
    Douchen met je zwembroek aan ? Viezerik.

    1. tq1991

     Ik weet dat jullie maar weinig argumenten hebben maar dit slaat echt alles.

   2. sadeyes

    Peter, Uiteraard Taqiyya! En.. mej. of hr Taqqiyya, de PVV wordt genoeg gehoord en dat zal nog blijken, daar hebben ze zeker NRC en Volkskrant niet bij nodig. Goed dat deze zogenaamde journalisten nu door de PVV bij het vuil worden gezet. Het wachten is op de reinigingsdienst

  2. jennifer

   Mooi verdraaid van jou, maar daar trappen we niet meer in in die onzin wat je hier neerplant. Ze hebben groot gelijk dat ze de (s)linkse media de rug toe keren.

   1. Wim

    Een voorbeeld.

    Bosma studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en sociologie aan de New School for Social Research in New York. Bosma was van 1981 tot 1999 actief in de journalistiek, veelal als financieel journalist. Hij werkte onder andere voor De Zaanlander, CNN Business News, RTL New York, het NOS Journaal, Veronica NieuwsRadio en Radio Nederland Wereldomroep.[2] Hij woonde enkele jaren in New York.

    Bosma won in 2007 een procedure bij de Raad voor de Journalistiek tegen de Volkskrant. Het dagblad had een artikel gepubliceerd van Jeroen Trommelen waarin gesteld werd dat Bosma had gerommeld met zijn cv bijvoorbeeld door ten onrechte te stellen dat hij bij de NOS en RTL had gewerkt. De Raad voor de Journalistiek deed een uitspraak over het artikel van Trommelen en betitelde het als tendentieus, onnodig grievend en onjuist. De Volkskrant rectificeerde op 6 juni 2007.

 3. Ni28

  Het niet te woord willen staan wordt negatief uitgelegd net als de vermeende wegloperij. Deze pers wilt ze benaderen om hun gelijk af te maken. Dat is de enige reden. Een andere benadering van PVV zou veel kunnen schelen. Dat geld niet alleen voor de MSM maar ook de politici.

  1. jennifer

   Ze maken er altijd een verdraaid verhaal van de linkse media, dat weten we inmiddels. Het zelfde als het verdraaide verhaal van de linkse media over het weglopen, terwijl naderhand bewezen werd dat het CDA het heeft laten klappen toen. Maar dat wilden ze natuurlijk niet bekent maken. De linkse media was er toen ook al alleen op uit om Wilders in een slecht daglicht te zetten.

   1. Nederlandsemarokkaantje

    Rechts doet dat ook niet zeker. Zelf vind in het zeer onprofessioneel dat de PVV haar achterban in de maling neemt en niet met ‘de slechte’ media willen praten. Ik vind in dat opzicht 50PLUS veel beter.

 4. Ritter

  De media zijn niet te vertrouwen.

  De media hebben hun eigen agenda en demoniseren iedereen (Trump, Wilders, enzovoorts) die niet hun agenda volgt.

  Hetzelfde met Trump in de VS. Zoals Obama zijn grootste supporters in de media had heeft Trump zijn grootste vijanden in de media. Ze verdraaien zijn woorden en verspreiden Nep Nieuws.

  Trump heeft dat opgelost door , via Twitter, direct met de mensen te communiceren. Dus over de hoofden van de media heen. Zo is het moeilijker voor de media om over Trump te liegen.

 5. Ome Ga

  Timmerfrans is ook zo een zielige mainstream moaner.
  En nog ontiegelijk arrogant ook: Het Licht Zal Komen bij Trump, w.b. de EU!

  Wat een kwast, een nepvertegenwoordiger van de laagste soort.
  Want luisteren naar het volk, ho maar, anders gaat Timmerfrans huilie doen en men gelooft weer even in zijn oprechtheid. BAHbahbahBAHHH!

  En natuurlijk, net als hier bij Wilders, de msm (de ergste in dit geval; de Clinton National News CNN) neemt het maar wat graag over, dit soort ‘nieuws’ dat hun globalistische zelfbevrediging rechtvaardigt.

  Frankfurter bockwurst Franz: ,,Ik ben er zeker van dat vroeger of later iedereen in Washington zal begrijpen dat het in het strategische belang van de VS is om een succesvolle EU als partner te hebben”, zegt de Nederlandse EU-commissaris in een gesprek dat CNN maandagavond uitzendt.

  ,,Europa en de VS zijn het de afgelopen 70 jaar eens geweest over een ding: eenheid is in het belang van beide partijen. En we hebben uit het niets het meest succesvolle vredesproject uit de menselijke geschiedenis gebouwd.’’

  Timmermans is ervan overtuigd dat de overgrote meerderheid van de Europeanen dat vredesproject wil behouden. Volgens hem willen de EU en de VS gemeenschappelijke waarden als vrijheid, openheid, diversiteit en respect voor elkaar graag verspreid zien over de hele wereld.

 6. Ome Ga

  Ritter, is waar. Slim van Trump.
  ‘Zo (via Twitter) is het moeilijker voor de media om over Trump te liegen”, zeg je.

  Is ook waar, maar ze zijn zo door en door Links Leugenachtig verrot, dat ze Trump ook hierin kleineren en belachelijk maken. Heb ‘journalisten’ op CNN gevolgd, zo neerbuigend en spottend als dit tuig doet, nog steeds… Nooit is het goed.
  ‘Hoe kan een komend President dit doen, elke dag twitteren, hahaha, duh’.

  Wel bewonder ik Trump steeds meer. Ik acht deze individualistische, onzelfzuchtige held zeer hoog – net als Wilders – al vanaf zijn prille opkomst, en kwam daar ook gewoon voor uit met Trump. Moest je eens horen of lezen, wat voor neerbuigend haatcommentaar als je die vooruitblik ventileerde. Ook op DDS trouwens; alle ‘journalisten’, 100%. Je ziet ze allemaal bijdraaien nu!

 7. legaladvise_be

  In het verleden hadden journalisten en politici elkaar nodig bij de gratie gods…
  Ik vrees dat journalisten nog niet door hebben dat dat verleden tijd is geworden, en dat de pers als “vierde macht” stilaan wordt verdrongen van die plaats door de sociale media.
  De situatie in de USA heeft dit zeer duidelijk gemaakt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.