De lege huls van GroenLinks: Jesse Klaver imiteert massaal andere politici in zijn nep-authentieke speeches

Geen categoriejan 16 2017, 13:00
Jesse Klaver moet oppassen. Voor hij het weet klaagt een andere politicus hem aan wegens plagiaat.
Hoewel we de afgelopen weken geen onvertogen woord meer op de website van de Volkskrant kunnen lezen over de nieuwe golden boy van links, ik heb het natuurlijk over Jesse Klaver, was dat een maand of negen geleden heel anders. Toen hoopte het linkse vod namelijk nog steeds op een comeback van de PvdA. Nu weten de nepjournalisten van Neerlands meest befaamde linkse trolkrant beter: het gaat niets worden met die partij.
En dus steunen ze nu de 'nieuwe verlosser' van links Nederland, Jesse Klaver. Hij wordt stelselmatig neergezet als een enorm talent dat ze wel even zal laten zien hoe je politiek bedrijf in Den Haag. Daarbij wordt hij met name tegenover Geert Wilders gezet alsof hij óók een premierskandidaat is. Lachwekkend, natuurlijk, maar ja, links Nederland heeft nu eenmaal niets anders om mee te werken.
In de eerste helft van vorig jaar waren de linkse media echter veel kritischer over Klaver -- en terecht. Kijk maar eens naar deze video van de Volkskrant, waarin Klaver compleet en totaal wordt kapotgemaakt:
Zoals deze video aantoont is werkelijk álles aan Klaver gekunsteld. De man doet net alsof hij authentiek is, maar het tegenovergestelde is juist het geval. Hij heeft geen eigen meningen, geen eigen stijl, en geen eigen houding. Letterlijk alles wat hij doet heeft hij afgekeken van anderen, met name van de Canadese premier Justin Trudeau, maar ook van Barack Obama en zelfs van Hillary Clinton (wat vermakelijk is omdat zij de verkiezingen immers op epische wijze verloor. Met een beetje mazzel overkomt Klaver straks hetzelfde).
Het meest vermakelijke aan dit alles is natuurlijk dat links er zo slecht voorstaat in Nederland dat deze copycat de enige is voor wie ze nog iets van hoop kunnen koesteren. Links Nederland kan zich maar beter alvast voorbereiden op een voor hen vreselijke verkiezingsuitslag: bijna alle linkse partijen zullen klein en irrelevant zijn na 15 maart. Want nee, ook GroenLinks zal niet in staat zijn om écht van de ondergang van de PvdA te profiteren.
Natuurlijk is dat geweldig goed nieuws voor ons land. Links is op zijn retour, rechts is in opkomst. Daar kan Nederland alleen maar beter en sterker van worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten