Huilende 'mainstream journalisten' verklaren de PVV maar weer de oorlog: 'Ze willen niet met ons praten!'

Huilende 'mainstream journalisten' verklaren de PVV maar weer de oorlog: 'Ze willen niet met ons praten!'

'Journalisten' van NRC Handelsblad en de Volkskrant huilen dat PVV-Kamerleden (of aspirant-Kamerleden) niet met hen willen praten. Goh, hoe zou dat nou toch komen zeg?

De Volkskrant heeft vandaag een enorm jankverhaal gepubliceerd van de linkse hack-journalist Toine Heijmans. Toine wilde graag een verhaal schrijven over aspirant Kamerleden van de PVV, schrijft hij, maar die willen daar allemaal niet aan meewerken. Ze verstoppen zich liever en doen net alsof de media niet bestaan!

Zeur, klaag, huil.

Edgar Mulder bijvoorbeeld is de leider van de PVV in Overijssel, een sportieve, opgewekte verkoopdirecteur die soepel spreekt. Zijn partij maakte vorig jaar een tegenbegroting. 'Wij vinden als PVV Overijssel dat het veel te gemakkelijk is om alleen maar een beetje te staan roeptoeteren dat dingen niet kloppen', zei hij bij RTV Oost, 'wij willen de burgers graag laten zien hoe het ook anders kan.'

Nu is hij nummer 15 op de lijst. Op verzoeken om een gesprek komt geen antwoord.

Vervolgens noemt de linkse propagandist nog een paar andere voorbeelden van (aspirant) Kamerleden van de PVV die hem allemaal nul op het rekest hebben gegeven. Vicky Maeijer, Toon van Dijk, Alexander Kops, zelfs Dannij van der Sluis, met wie hij hoegenaamd een goede relatie heeft. Geen van allen hebben ze zin om hem officieel te woord te staan.

En daar begrijpt Toinetje helemaal niets van. Hij is toch een journamalist en dan ook nog van een (in grachtengordelkringen) 'respectable' linkse krant? Hoe durven ze hem te negeren. Weten ze dan niet dat hij, en niet PVV-volksvertegenwoordigers, het volk vertegenwoordigen? Nou zijn ze natuurlijk niet gekozen maar benoemd door hun linkse redactie, maar goed, een kniesoor die zich daar druk over maakt.

Heijmans concludeert:

Vanuit zijn gezichtspunt heeft Dannij misschien gelijk. Over de PVV komt liever niemand iets te weten. Grote woorden op de muur schrijven en dan weglopen - het is de werkwijze van een partij die de kiezer niets hoeft uit te leggen. Aandacht is er toch wel.

En daarmee bewijst Heijmans natuurlijk dat de PVV'ers die niet met hem wensen te spreken helemaal gelijk hebben. Hij schrijft namelijk geen objectieve journalistiek, maar linkse propaganda. Nou is De Dagelijkse Standaard ook niet neutraal -- wij zijn uitgesproken rechts -- maar anders dan de Volkskrant zijn wij daar eerlijk over, niet alleen tegenover lezers, maar ook tegenover politici. Blijkbaar wordt dat zo zeer gewaardeerd dat DDS tegenwoordig groter dan ooit is en letterlijk miljoenen unieke bezoekers per maand heeft. Wees gewoon eerlijk over je intenties en denkbeelden. Dat waarderen mensen juist.

Hoe dan ook, triest genoeg is Heijmans niet de enige linkse propagandist die steen en been over de PVV klaagt. Toen NRC-provocateur Tom-Jan Meeus zijn stuk las maakte hij zowaar een dansje van plezier. Net als Heijmans heeft deze linkse propagandist namelijk een enorme hekel aan de PVV. Geef hem een excuus en hij zeikt die partij helemaal af. Zo ook nu:

Het heeft niets te maken met 'durven, ' Tom-Jan, maar met de vraag of het nut heeft. Als PVV'ers met de NRC of de Volkskrant praten kunnen ze er namelijk vergif op innemen dat hun uitspraken volstrekt uit hun verband worden getrokken. Alleen al het antwoord op de vraag hoe het met ze gaat "goed hoor, en met jou?" kan aanleiding zijn voor linkse nepjournalisten om ze helemaal af te branden. "Goed, goed?! Hoe durft deze PVV'er dat te zeggen in deze tijd; een tijd waarin veel mensen het lastig hebben om rond te komen, maar PVV-Kamerleden scheppen op dat ze als een god in Frankrijk leven!" Zo rollen de linkse media al jaren. Het is niet zo gek dat de PVV daarom denkt: 'Zoek het maar uit.' Ik zou precies hetzelfde doen.

Meeus en Heijmans kunnen wel ophouden met hun hypcriete gejank. (Aspirant) Kamerleden van de PVV hebben er geen enkele baat bij om met hen te spreken, en dat komt allemaal door het wangedrag van deze 'journalisten' zelf.

Lekker janken jongens, jullie hebben dit helemaal aan jezelf te danken. Succes ermee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties