Israëlhater Tunahan Kuzu eist tekst en uitleg van minister Koenders over bouw nederzetting Israël

Tunahan Kuzu, van DENK, scheurt voor de zoveelste keer in zijn politieke carrière keihard uit de bocht.

De sultan van de Nederlandse afdeling van de Turkse AK Partij, van president Erdogan, is weer eens woest! De reden? Israël heeft de euvele moed om te bouwen in Oost-Jeruzalem, wat natuurlijk de oude en eeuwige hoofdstad van de joodse staat is.

Kuzu vindt dat, net als alle andere linkse Israëlhaters, absoluut niet kunnen. Een joodse natiestaat die voor zichzelf zorgt en zowaar groter en sterker wordt? En dat ook nog eens midden in het hart van het Midden-Oosten? Dat kan niet!

Natuurlijk vraag je je dan af hoe Kuzu daar iets aan hoopt te doen. De man is international gezien immers volstrekt irrelevant en heeft geen iota macht. De kans dat de Israëlische premier/held Benjamin Netanyahu zich iets van hem aantrekt ligt ergens tussen nul en nihil.

Gelukkig voor joden-bashers uit de gehele wereld heeft Kuzu een andere strategie bedacht: hij doet gewoon net alsof de Néderlandse minister van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk is voor het nederzettingenbeleid van Israël, en voila!

Twee opmerkingen, beste Tunahan:

1. Het gaat Nederland geen fluit aan of Israël al dan geen nederzettingen bouwt. Dat nepvolkje waar jij het altijd voor opneemt — de Palestijnen — hebben al een land, dat heet ‘Jordanië.’ Ze kunnen daar gewoon naartoe verhuizen. Hoe dan ook heeft Nederland er helemaal niets mee te maken.

2. Meneer Koenders is van de PvdA wat alles behalve een Israël-vriendelijke partij is. Het is mij dan ook een raadsel waarom je hem bij het Grote Zionistische Complot™ (zucht) betrekt.

Nou ja, eigenlijk verbaast me dat natuurlijk helemaal niet. Als puntje bij paaltje komt is Kuzu immers een opportunist pur sang. Het gaat hem er niet om werkelijk iets aan Israëls nederzettingen te doen; hij wil het vuurtje gewoon weer even lekker opstoken omdat hij denkt dat de allochtone, islamitische kiezer zich daardoor laat manipuleren om op DENK te stemmen.

Je zou hopen dat de gemiddelde allochtone kiezer verstandig genoeg is om daar doorheen te prikken, maar jammer genoeg vrees ik dat dit voor heel veel van dit soort figuren absoluut niet geldt. Israël maar noemen werkt namelijk als een rode lap op een stier bij dit volk; ze raken meteen verblind van woede en gaan helemaal los.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. jennifer

  Wat een onzin van deze artelijke zandbak rat. Wat heeft Koenders ermee te maken? toch niets, maar deze PVDA malloot zal dan wel weer iets doms gaan uitspreken om zijn voormalige partijgenoot te vrede te stellen. Jordanie waar deze terroristen thuis horen, willen ze niet eens terug. Men zou dat broeinest waar hun zich neergeplant hebben met de bodem gelijk moeten maken. Dan is het terroristen probleem ook gelijk opgelost in die regio, en kunnen de landen weer normaal leven langs elkaar. Hoe is het mogelijk dat Nederland een partij herbergt, wat met de Palestijnse terroristen begaan is. Onmogelijk om zoiets in de tweede kamer toe te staan

  1. HaZ

   @jennifer. Denk dat je artelijk bedoeld als achterlijk en niet in de zin van kunstzinnig, want om Kuzu nou kunstzinnig te noemen gaat wel heel ver denk ik 😉 Die partij is ontstaan doordat men (de PvdA) ze vriendelijk doch dringend heeft verzocht om in de 2e kamer plaatst te nemen en waarom? Om te laten zien dat ze (PvdA) een partij zijn die multicultureel erfgoed bewaakt en wel degelijk posititief kan discrimineren. Dat die 2 zandbaklarven er vervolgens met hun gestolen stemmen een AKP-light van maken vind de PvdA prima. ” Ze zijn toch maar mooi geintregeerd in Nederland”.

   1. jennifer

    Oke sorry vind ze inderdaad behoorlijk achterlijk.

 2. Jan

  De Palestijnen horen thuis in Jordanië? DDS neemt tegenwoordig echt alle PVV standpunten over. Heeft Geert wellicht wat aandelen DDS gekocht? Straks krijgen we hier nog een betoog voor de cavia politie.

  1. J.C.

   @Jan

   Toevallig heb ik vanmiddag in een van mijn comments genoemd, dat de eenheidsworst tegen de dierenpolitie is.

   De term cavia-politie komt van iemand, die per definitie niet van mensen kan houden. Immers: een dierenliefhebber is ook een mensenliefhebber!

   Overigens is inmiddels genoegzaam gebleken, dat het grotendeels weer ontbinden van de op initiatief van de de PVV (de heer Dion Graus) opgezette dierenpolitie door de eenheidsworst een faliekant verkeerde beslissing is geweest.

 3. J.C.

  Zou Kuzu niet weten dat God (van Israël) het land Kanaän (groter dan het huidige Israël) en daarmee verbonden ondeelbaar de stad Jeruzalem aan zijn Volk (het nageslacht van Abraham) heeft beloofd? En dat waren niet de Palestijnen.

  1. jennifer

   De palestijnen zijn een zeer gehaat volk in die regio s daar. Geen land wat ze opnemen wil gezien hun terrorisme tegen de mensheid. Ze gebruiken hun eigen kinderen als schild bij aanvallen.

 4. Shimon

  Kuzu blijft de droom maar herhalen. De West Bank (en de Gaza) zijn geen bezette gebieden maar betwiste gebieden. Beide streken behoorden niemand toe en kan als zodanig niet “bezet” genoemd worden. Zelfs volgens de Oslo-akkoorden kan Israel erop bouwen. Natuurlijk is de bebouwing helemaal geen issue want voor het bouwen zijn de Arabieren en hun meelopers het er over eens dat Israel geen bestaansrecht heeft. Kuzu heeft maar 1 visie op Israel en dat is dat het ophoudt met bestaan. Allerlei slijmpraatjes is demagogisch gelul. Daarop bouwt deze volksmenner hele fantasieën die in het straatje van 1001 Nacht passen. Ben bang dat er veel 1001 Nacht liefhebbers in Nederland hebben.
  Je hoort Kuzu niet over dat Turkije Cyprus bezet houdt. Dat is werkelijk bezetten want het land behoort de Cyprioten toe. Waarschijnlijk is dit voor Kuze een nachtmerrie en zwijgt hij er in alle talen over. De hypocriet.

 5. henk vintage

  Duik eens in de geschiedenisboeken Jan, voordat je commentaar geeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.