Knettergekke actrice roept op: draag hijab bij Trump-inhuldiging in solidariteit met moslimvrouwen!

Het anti-Trump-sentiment neemt in de aanloop naar zijn inhuldiging vrijdagmiddag buitenproportionele vormen aan.

Het is de man waarvan de halve wereld (het linkse gedeelte dus) met alle vurigheid hoopte dat hij Inauguration Day nooit van dichtbij zou meemaken: Donald J. Trump, de man die nog voor één etmaaltje president-elect is. Als de protesten tegen hem tijdens de verkiezingen al groot waren, zijn ze dat nu al helemaal. Maar hé, je hebt nu eenmaal goede verliezers, en nogal bar en barslechte verliezers.

En dan heb je nog mensen die de plan helemaal misslaan, en daartoe behoort zonder enige twijfel de actrice Kathy Najimy. Die naam zal niet al te veel mensen wat zeggen, maar duidelijk is dat ze zichzelf – net als heel veel acteurs in de Verenigde Staten overigens – aardig overschat wat betreft impact. Ze roept de vrouwen van Amerika op om vrijdag allemaal in Washington DC te gaan protesteren tegen Trump – maar niet alleen dat! Die vrouwen moeten dat namelijk doen om solidariteit te tonen met hun ‘moslimzusters’, en hoe kun je dat nou het beste doen? Even denken hoor: je zou hen meer toegang tot onderwijs kunnen geven, meer rechten om zich onafhankelijk te maken van hun soms tirannieke echtgenoten.. en je zou kunnen beginnen door die hoefddoeken en dergelijke eens te ontmoedigen. Toch is het precies het omgekeerde waartoe mevrouw Najimy oproept: komt allen met een hijab, want zo zijn we solidair!

Solidair? De enige manier waarop je écht solidair bent met die vrouwen is door hen duidelijk te maken dat ze zelf mogen kiezen of ze zulke dingen dragen of niet. Er is allesbehalve concensus in de Islam wat betreft het dragen van hoofddoeken en dergelijke: het is in ieder geval niet must-have die in vele Islamitische culturen wel is ingebakken. De enige juist optie is dan ook om hen zelf te laten kiezen wat zij willen, zolang het dragen ervan geen andere problemen veroorzaakt natuurlijk. Hoe dan ook is het massaal gaan dragen daarvan uiterst contraproductief: daarmee geef je juíst aan dat die dingen er gewoon bij horen, en dat is nu precies wat je eruit wilt krijgen in de moslimgemeenschap.

Maar hé, je moet wat bedenken om je afgunst van Trump te laten zien hè? Hij heeft zich immers zó negatief over moslims uitgelaten dat zoiets geheel gepast is vrijdag. Het is natuurlijk niet zo’n verrassing dat acteurs en celebreties in het algemeen met dit soort anti-Trump-oproepen komen. Celebrities doen nou eenmaal alles voor hun reputatie, en het is op dit moment gewoon cooler om tegen de volgende president van de VS te zijn dan voor hem, en dat is voor velen al reden genoeg. Misschien is dat nog te begrijpen, maar deze vrouwonterende oproep slaat toch wel echt alles.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Ritter

  Het is politiek correct om tegen Trump te zijn.

  Obama had zijn grootste supporters bij de media en in Hollywood.

  Trump heeft zijn grootste “vijanden” bij de media en bij de super rijken van Hollywood.

  De media hebben de oorlog verklaard aan Trump. Dus verwacht de komende jaren veel “nep nieuws” over Trump met de bedoeling Trump te demoniseren.

  Fake News Media Go To War With Trump
  http://www.frontpagemag.com/fpm/265440/fake-news-media-go-war-trump-joseph-klein

 2. Gustaafff

  Dit is natuurlijk flauwe kul. Het is van belang dat de VS de inauguratie linea recta afblazen, een geschikte kandidaat zoeken en deze de vervanger van Trump laten zijn. Trump is een levensgevaarlijke narcist. Als de Amerikanen morgen zijn feestje verknallen, verliest hij al het respect voor moslims – als hij dat tenminste nog in zich heeft.

  De competente kandidate, Hillary Clinton, heeft een meerderheid aan electoraat. Maar ja, het krankzinnige kiesstelsel heeft de VS op het randje van de afgrond geplaatst.

  1. Leonidas

   HE LANDVERRADER , tevens eu trol

   HIJ IS OFFICIEEL GEKOZEN , NIET VOOR ARTIKEL 31 GRAFTAKKEN

   OFFICIEEL, VOLGENS DE REGELS

   DIE HITLARY HEEFT ISIS OPGERICHT ,

   IK VERMOEDT ZO MAAR MET VAN DER GALIEN

   zo komt dat lijssie al , met de ondeugden van mijn Oom vladimir

   typhus lul

   1. Rheagys

    IP BAN IP BAN!!!!

  2. Noodluik

   Guus, je zet jezelf voor gek met dit soort kolderieke teksten.

   1. Gustaafff

    @Noodluik, ik zie het ook niet gebeuren. Ik geef aan dat ik dat graag zou willen. Een meer geschikte kandidaat acht ik Mike Pence, Paul Ryan of Jeb Bush.

    1. Leonidas

     en hij lulde gewoon door ,wel uit zijn nek

     he beukman , ik hoorde trouwens dat jij wel

     van kleine jongetjes houd ????

     dat riep van der galien, dus vraag effe of hij dat kan onderbouwen natuurlijk als Ome Bob zijn Putin A-4 tje klaar is !

     1. Rheagys

      IP BAN IP BAN!!!!

   2. jennifer

    Ik wou het al niet zeggen, maar het is inderdaad zo ja.

  3. zomaar

   @Gus waarom is in jou ogen een linkse kandidaat geschikt , zit het hem in het meebuigen met de islam ?.

   respect moet je verdienen in het land waarin je wonen en werken wil , laat het nu zo zijn een moslim wil niet werken ,en dus niets toevoegen aan de samenleving van zijn keuze , maar eist wel respect van die samenleving .

   als ik hier op een doordeweekse dag kijk , lopen alle moslims verkleed rond en werkt er niet een , ze brengen hun kits naar school halen ze , en zijn alle onder de 40 jaar , dus werken niet!!.
   oude Hollandse mannen zijn de straten aan het bestraten, of werken op de bouw , en dan roepen jou linkse leiders dat de moslims een aanwinst voor onze samenleving zijn .

   waarmee dan toch , mooi zijn ze ook niet in al die lappen , dus daar zit het hem ook al niet in , maar wat dan toch?.

   1. Gustaafff

    @zomaar, Hillary Clinton was de enige vrouw die capabel genoeg was Trump uit het zadel te houden. Narcist Trump is immers een seksistische ultra-racist en niet te vergelijken met Wilders. Overigens lijkt me Jeb Bush, Paul Ryan, Ted Cruz of Mike Pence ook wel een goede kandidaat, maar geen van hen kon Trump van de troon stoten.

   2. Gustaafff

    Overigens, de Amerikanen hebben geen groot islam-probleem. Bovendien weten ze het tuig goed onder de duim te houden. Ik vrees dat donkere mensen het wél heel erg moeilijk gaan krijgen onder Donald Trump.

    1. jennifer

     Amerika heeft geen Islam probleem? nee daarom zijn op 3plaatsen in Amerika vliegtuigen naar binnen gevlogen met als piloten aan boord de moordlustige Islam.

     1. Gustaafff

      @jennifer, de VS is in staat de moslims beter te laten integreren. Tegelijkertijd bemoeit zij zich veel te veel met de islam in islamietenland.

   3. cmsuijkerbuijk

    “dus daar zit het hem ook al niet in , maar wat dan toch?”
    Pure, verlammende angst! Dáár zit ’t ‘m in!

    1. Gustaafff

     Ja, angst voor het regime van een seksistische ultra-racist die voorts een onberekenbare bullebak is.

     1. Gustaafff

      Neem me niet kwalijk, ik zag de context niet. Bovenstaande comment trek ik bij deze terug.

     2. Leonidas

      JA, JE RAAKT HET EEN BEETJE KWIJT HE GRAFTAK ??

      zo helemaal in je eentje, tegen al die boze mensen hier op de side
      en gloeiende gloeiende gloeiende , niet 1 die zegt ik ben het eens met Flatertje
      gek he beukman , je lult dus maar raak ,kijkt niet eens wat sijkerbuijk schrijft
      het moet wel niet goed zijn zo’n reactie ,
      je wordt echt per regel betaald of per klik
      vertel aan Ome Bob
      Ik zal het niet verder vertellen

      tering lul

     3. ErTussenIn

      @Leonidas

      Je kan wel blijven bla bla bla blijven doen, maar nu Nederland nog, dat is even een heel ander verhaal, grappenmaker 😉

     4. Gustaafff

      @ETI, ik adviseer je hem te negeren. De man is duidelijk knettergek en voert al weken een hetze jegens mij. Het is niet leuk als ome bob jou ook op elke commentsectie gaat lastigvallen.

  4. jennifer

   Dom gezwets weer van jou hier.

 3. jennifer

  Ja iemand die dat oproept om zo n vod te dragen uit solidariteit is totaal de weg kwijt. Trouwens heeft ook weinig met solidariteit te doen, maar roept vrouwen op zich te laten onderdrukken met zo n wandelende bomgordel aan. Links Amerika is totaal de weg kwijt en zijn de slechtste verliezers die men zich voorstelen kan. Door af te rekenen met de linkse elite in Amerika hebben ze het beste voorbeeld mee gegeven voor de rest van de wereld.

 4. Bes Tolen

  Deze actrice is zelf een moslima. Behoeft hier geen verder commentaar.
  De huidige westerse wereld beloont beroepssporters, acteurs, pop musici, dj’s, nieuwe godsdienstleiders en allerlei andere levensinrichters, noem maar op met enorme inkomens. Dat heeft te maken met brood en spelen, het oude Romeinse model vooral om de bevolking voorzover die oppervlakkig zijn en geen aspiraties willen hebben, aan zich te binden. Om zoveel mogelijk mensen naar beneden te trekken om het aantal plebejers totaal afhankelijken zo groot mogelijk te krijgen. Uitbuiting. Dat Romeinse is een grote bedreiging in deze tijd. Rome betekent steenrijke oligarchie [vaak een maffiose groep], die anderen in alle opzichten voor zich laat werken. Koplopers zijn juist die landen waar Rome en dat vooral via instellingen als overheersende banken en de kerk een onuitwisbare machtspositie heeft ingenomen. Italië als heel oud voorbeeld waar als recente toevoeging het Vaticaan in de (oud-)communisten een bondgenoot lijkt te hebben gevonden. In Spanje en Portugal is het al eeuwen mis en daarmee in Midden en Zuid Amerika waar zich wel kentering voordoet. Frankrijk had al een Romeins model sinds 500 na chr en Napoleon verried de revolutie door een verbond met het Vaticaan wat oorlog door heel Europa en blijvend invloedrijke bankiers en Roomse politiek maatschappelijke organisaties opleverde. Engeland sinds 1066, The City werd zo vanaf 1200 oncontroleerbaar voor het volk en in de negentiende eeuw een nieuwe overeenkomst met het Vaticaan. Goed voor de verovering van koloniën door oorlogen met behulp van aangetrokken financiers, die later Brits adeldom ontvingen. Eenzelfde ontwikkeling wat later {op aanbeveling van Engeland] in de negentiende eeuw in de VS. In deze twee landen werd ook vanaf toen een uitgebreid netwerk voor valse politieke informatie ontwikkeld. In de VS komt dat het meest tot uiting. Vooral in buitenlandse aangelegenheden. Streven naar overheersing. Met dat probleem, dat nogal onbeheersbaar lijkt, zitten we in de westerse wereld. Juist dat geeft de [veelal onbedoelde] aanleiding tot oorlogen. Dit heeft mee Europa de eerste helft van de twintigste eeuw verwoest.
  De christendemocratische partijen en de socialistische zijn in marxistische stijl naar links getrokken. Ja, zelfs veel liberale politiek. Er is een samenklontering ontstaan door decennia indoctrinatie, die gevaarlijk is voor de menselijke vrijheden waar eeuwenlang zo verwoed om is gevochten. Zoals de macht in het Romeinse Rijk was opgebouwd, is die nu niet meer maar belangrijke aspecten zijn wel dominant doorgedrongen. Die betreffen dus het bankwezen, de financiële sector [ook: het Noorden moet betalen voor het Zuiden. Dat vindt Draghi ECB], de belastingheffing in brede zin, de vervalsing van de handel, het vestigen van monopolies en aanverwant, voorkeursbehandeling, de indoctrinatie met behulp van talrijke organisaties waaronder de journalistiek [ook in Nederland], beperking van de vrijheid van meningsuiting en verdraaiing van feiten, valsheid en fake. Hiertoe behoort ook het bevorderen van godsdienst en bepaalde politiek.
  De machtsvorming in het westen is een groot probleem, dat latent en permanent bedreiging van het bestaan inhoudt.
  Ondertussen zitten we met massa immigratie, een foute internationale financiële politiek en meer bedreigende ondeugdelijke internationale politiek zoals ook van de EU.

 5. Ome Ga

  Het kwaad om ons heen is overal en diep gepenetreerd ihb in de linkse elite.
  We vernemen nu steeds meer nieuws dat zo smerig en duister is dat je haast niet meer verder kunt lezen, en helemaal het niet meer kunt aanzien (YouTube).

  Godloze, perverse satanisten, radicale volgers van het Kwaad (en ook radicale moslims en uiterst linkse globalisten) doen deze dingen bijvoorbeeld, om zichzelf dermate te verontreinigen, dat het menselijke in hen verdwijnt zodat het proces wordt bespoedigd om geheel in satans dienst te kunnen werken.

  De p•dofilie van Podesta en de Clintons is bijv zo sataans, ook dit moet door goede krachten als Assange, InfoWars, de orthodoxe kerken en Trump naar boven gebracht worden.

 6. Ome Ga

  We hopen en bidden dat Trump de inauguratie overleeft, en daarna meteen aktie kan ondernemen in zijn – nu al – historische regering die het Goede dient!

  Zelfs drones met bommen kunnen ingezet worden, en wie zal ze detecten, laat staan onschadelijk maken, laat staan dat de mensen kunnen uitzoeken van WIE deze moord komt. Immers; als Trump sterft, wordt Hussein O. alsnog de president in oorlogstijd. Niets is meer onmogelijk in de komende 24 uren, en de tijd die daarop volgt.

  Dodelijke bommen van.. wie zal het zeggen, de CIA is zeer mogelijk als je je ooit in hun rottige leugenachtige killers geschiedenis verdiept hebt. En, wat ze zelfs openlijk zeggen!).

 7. Ome Ga

  ‘Immers; als Trump sterft, wordt Hussein O. alsnog de president in oorlogstijd.’

  Schreef ik gedeeltelijk wat onjuist, excuses.

  Het volgende scenario zal zeer ws zo zijn: de – met veel geld van NWO biljonairs – goed georganiseerde schaduwregering van Hussein O. zal een alternatieve (linkse, globalistische!) president van de USA aanstellen!

  HISTORISCH!!

  Luister naar de hoog intelligente Alex Jones. Een geschiedenis expert, die vertel je niets meer. Ontsluiert voortduren de totale fakenieuws berichten van o.a. de CNN, NYPost en Washington Post:

  https://www.youtube.com/watch?v=NSpwiOkBaXs

 8. maarjuna

  Beetje overdreven belangrijk gemaakt dit nieuws. Dat de inauguratie ook wordt gebruikt voor politieke actie gebeurt wel vaker. Dan is een oproep om een hoofddoek te dragen erg vredelievend, zeker gezien de veel agressievere verdeeldheid, die de VS nu kent.

  1. Noodluik

   Maarjuna/Maarten Kuijper is DE expert in het downplayen van alle idiotie. Het maakt niet uit wat: Maarten plaatst het in een vredelievend en onschuldig kader.

  2. jennifer

   Hoop dat je een emmer langs je hebt staan als het kon zou ik die graag vol kotsen, mensen als jij zijn het die onderdrukking van vrouwen nog bejubelen. Zo iemand als jij is beschamend voor de moderne wereld en zou zich het beste terug trekken in je hol in de woestijn. Daar hoort zo iemand als jij met dit soort commentaar thuis.

 9. Ni28

  Gustaaff kent Trump door en door. Hij komt hem regelmatig tegen op theekransjes.

  1. Gustaafff

   Klopt, @Ni28. Elke woensdag vlieg ik naar de Trumptower en drinken we smerige koffie. Het enige waar de man over kan praten is vrouwen. Soms komen Marine Le Pen en Vladimir Poetin ook. Dan is het een dolle boel, daar!

   1. jennifer

    Maar goed dat hij je commentaren hier op DDS niet gelezen heeft dan, hij had je allang een kopje kleiner gemept, of rattengif in je koffie gedaan dan, wat ik nog zou begrijpen ook.

    1. Gustaafff

     @jennifer, hij leest alleen wat hij leuk vindt: de reacties van zijn aanhangers op DDS.

 10. Anna

  Linkse actrice Najimy is solidair met haar moslimmannen die vrouwen er onder willen houden en ze flink onderdrukken. Dat is de reden dat ze vandaag in Amerika moet rondlopen met een hyab. Linkse vrouw van Donald Plasterk droeg op Prinsjesdag ook een kopvod zogenaamd om moslima`s te steunen. Dat zijn de nieuwe rooie vrouwen. Die weten van gekkigheid en lafheid niet meer wat ze moeten doen.

 11. Rheagys

  Heftig hoe de reageerders hier elkaar doodverwensingen maken…. Al eens gehoord van vrijheids van meningsuiting??? jennifer, leonidas etc?? links gedrag wat je vertoont.. stiekem erdogan strijders zekr?

  1. jennifer

   Jij snapt het spel schijnbaar niet, als we normaal zoals het hoort op Guustaaf zouden reageren vind hij het niet leuk meer hier. Zoiets heeft men snel door als iemand zo pervers als hij is, en juist het tegenover gestelde beweerd steeds zelfs met thema s waar hij toch echt niet meer anders zou kunnen reageren doet hij het nog .Neem het hem maar niet kwalijk hij mag hier reageren zoals hij wil, heeft weinig met het beruchte woord vrijheid van mening te doen.We gunnen hem gewoon zijn plezier hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.