MONSTER: pedofiele Nederlandse docent verspreidde bewust AIDS in Suriname

Wat een ongelooflijk misbaksel is deze man. Zelfs de doodstraf is nog een te lichte straf voor zo’n vreselijke misdaad.

De Nederlandse docent Robert F. is opgepakt in Suriname. De reden? De autoriteiten verdenken hem ervan lid te zijn van een criminele pedobende die niet alleen actief op zoek was naar slachtoffertjes via Facebook, maar hen ook nog eens bewust het AIDS-virus gaf. Vervolgens werden de tienerjongens gedwongen om het virus op hun beurt door te geven aan anderen.

Robert F. (wie zijn achternaam weet mag zich melden, dit soort tuig verdient het niet om anoniem door het leven te gaan) verhuisde drie jaar geleden naar Paramaribo. Dat is een ongebruikelijke carrierestap voor een docent, maar nu weten we waarom hij dat allicht gedaan heeft: hij voegde zich daar namelijk bij een pedofiele bende die Facebook gebruikte om jonge jongens te ronselen. De jongens werd beloofd dat ze in ruil voor ‘diensten’ goede connecties en bakken met geld zouden krijgen. Helaas trapten flink wat jongens daar blijkbaar in.

Toen ze bendeleden beter leerden kennen kwamen ze erachten dat de pedo’s helemaal geen macht of geld hadden, maar toen was het al te laat. Vervolgens werden ze niet alleen financieel uitgeknepen — tenminste één jongen werd gedwongen om zich te prostitueren — maar ook nog eens gedwongen om het AIDS-virus, dat ze hadden opgelopen door hun contacten met de pedo’s, verder te verspreiden. Hen werd te kennen gegeven dat zij en hun families ernstig in de problemen zouden komen als ze de euvele moed hadden om naar de politie te stappen.

De Nederlandse pedodocent is het zevende lid van de bene die opgepakt is. Het heeft er dus alle schijn van dat het echt een grote bende is — een terreurcel, eigenlijk.

Als gezegd is zelfs de doodstraf een lichte straf voor dit soort tuig. Ik zou zeggen: sluit ze op in eenzame opsluiting en weiger ze behandeling voor AIDS. Dan sterven ze een langzame, pijnlijke dood; precies de dood die ze verdienen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Adriaan

  Ouderwets vierendelen is een schappelijke straf.

  1. cmsuijkerbuijk

   @Adriaan
   Maar dan wel met pony’s. Dat duurt lekker lang!

 2. ikweetwatikwil

  Niet behandelen met medicijnen en eenzame opsluiting.

 3. Gustaafff

  Ik heb er altijd al voor gepleit de elektrische stoel opnieuw in te voeren.

 4. Peter Selie

  Ach de helft van de Surinamers wonen sinds 25 november 1975 in Nederland toen Suriname een onafhankelijke republiek werd na een lange periode en een lang proces van dekolonisatie wat vooraf ging. Maar neemt niet weg dat deze met AIDS besmette pedofiele-smeerlap een enorme schoft is, waar een spuitje nog té goed voor is.

 5. Babaji538

  Ook gij.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.