Sylvana’s falende Artikel 1 is “meer dan trots” dat ze straks in 4 provincies niet op de kieslijst staan

Sylvana Simons en haar kornuiten van Artikel 1 zijn ONGEGENEERD TROTS dat ze in vier van de 20 kiesdistricten gefaald hebben en dus niet op het stembiljet zullen staan.

Hilarischer dan dit wordt het niet: Artikel 1 — het hobbyproject van professionele racismeroeper Sylvana Simons — laat vandaag weten “meer dan trots” te zijn op het feit dat ze in maar liefst vier provincies ondersteuningsverklaringen tekort komen om daar op het stembiljet te staan.

Nee, dat is géén grap, zo presenteren de beroepsslachtoffers hun faalactie écht:

“We gaan vanmiddag wederom geschiedenis schrijven bij het inleveren van de ondersteuningsverklaringen bij de Kiesraad in Den Haag!” schrijven de megalomanen heel verheugd. “Want naar aanleiding van de allerlaatste stand doen we op 15 maart aanstaande mee aan de Tweede Kamerverkiezingen in 16 van de 20 kiesdistricten! Alleen in Friesland, Drenthe, Zwolle en Zeeland zal het deze eerste keer niet mogelijk zijn.”

Vervolgens hebben ze de euvele moed om te schrijven:

“En daar zijn we als jongste partij van Nederland, iets meer dan een maand na de start, meer dan trots op!”

Ja, wees maar trots op het feit dat ongelooflijk gefaald hebt zeg. Gezien de gratis media-aandacht die Sylvana en haar vrienden hebben gekregen is dat op ironische wijze inderdaad wel een prestatie van formaat. Alleen dan wel een wanprestatie.

Nou is het een welbekende waarheid in de politiek dat je elk verlies moet spinnen als een overwinning, maar Artikel 1 maakt het hier wel héél gortig. De partij bewijst door deze faalactie in maar liefst vier provincies namelijk puur en alleen een partij van, voor en door verveelde Amsterdammers met een minderwaardigheidscomplex te zijn. Wees daar maar “meer dan trots!” op.

Het meest hilarische hieraan is natuurlijk dat Artikel 1 enkele dagen geleden óók al verklaringen tekort kwam in die provincies en aanhangers opriep om daar massaal naar het gemeentehuis te gaan zodat het allemaal toch nog even geregeld kon worden.

Wat een afgang. En Sylvana maar quasi-Martin Luther King-achtig met een documentje zwaaien (in zwart-wit).

Goed, wij wensen Sylvana veel succes met haar margepartijtje. Hopelijk zet ze deze lijn de komende weken door zodat we nog een paar keer héél hard kunnen lachen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. unitokkie

  Welke provincie is Zwolle??? manmanmanman

  1. HaZ

   kieskring Zwolle=Gehele provincie Overijssel.

 2. Analist

  Sommige mensen identificeren zich het liefst met losers en zijn vervolgens trots als ze daarin bevestigd worden.

 3. Sam C

  Gefaald??? Dat moloch doet in 16 van de 20 kiesdistricten dus steun is er. Onbegrijpelijk.

  1. jennifer

   Gekochte steun misschien?

   1. Sam C

    Nou dat denk ik niet laatst liep ze nog te bedelen om die 11000 Euro die nodig is om mee te mogen doen met de verkiezingen.

 4. Janalb

  Nou dat word spannend. Je zou er om kunnen lachen als het Niet zo Triest was.
  maar dat ze Niet in Zwolle op de kieslijst staat is wel zeer bijzonder.

 5. Janalb

  Overijssel is een grote provincie, samen met Friesland, Drente en Zeeland bijna 20 procent van de bevolking. Nuchter verstand. Dank Aan de Tukkers/Sallanders, Friezen, Drenten en Zeeuwen. Kunnen die gladjanussen uit de randstad een voorbeeld Aan nemen.
  Groet.

 6. Gustaafff

  Ze heeft nu de steun van de tot over de oren op haar verliefde Giel Beelen, dus die steunverklaringen moeten binnenstromen!

  1. Janalb

   Lachen, Chiel geilt op Syl.
   Denk Niet dat het veel helpt. 🙂

   1. Gustaafff

    @Janalb, Simons moet er meer aandacht aan gaan besteden. Giel Beelen; de bekeerde racist. Uiteraard hoopt de man Simons zelf nog eens te ontmoeten.

    1. Janalb

     Misschien dat Chiel weer een nacht programma met Simons als hoofd persoon moet gaan organiseren. Wil ze vast wel.

     1. Gustaafff

      Benieuwd hoeveel mensen dan nog naar ‘m kijken/luisteren.

 7. Janalb

  Dank Tukkers/Sallanders, Drenten, Friezen en Zeeuwen

 8. Analist

  Geld was op om mensen om te kopen ?

  1. Analist

   Kon niet meer mensen vinden die zich gediscrimineerd voelen ?

   1. van Urk

    Valt nog mee dat ze niet op DWDD uitlaat dat er in deze vier provincies de grootste racisten wonen.

    1. Analist

     Ze kan zich nu weer inschrijven als werkzoekende bij het UWV en als het aan Jennifer ligt wordt dit dan een inschrijving als werk-mop (je moet ze dan wel even omdraaien).

    2. Janalb

     DE meest nuchtere mensen, wars van het randstedelijk linkse geblaat. Als Alle echte Nederlanders zo waren Hadden we geen 15 partijen. Was er geen denk, partij voor de dieren(hoe kom Je erop)
     Artikel 1, en al die klote-splintergroepjes die met Hun vette reet op het pluche willen zitten, en op onze kosten een riant salaris opstrijken. Zet maar eens een Streep zuidwaarts vanaf de Utrechtse heuvelrug tot de belgische grens en Je ziet de verschillen.
     Wij hebben de randstad, en dat is een van de belangrijkste metro pool-regios in Europa, dat is de motor van Nederland, echter, tevens een gebied waar debielen als Sylvana en Thieme kunnen gedijen.
     Het zij zo. Wees blij met ons oosterlingen, zuiderlingen en noordelingen om de boel te relativeren.

 9. Ni28

  Het is niet om te lachen maar om te huilen. Nederland wordt steeds minder Nederland. Althans voor de autochtonen die de regelmatige import moeten zo langzaam aan gaan vrezen. Het wordt een zooi na 15 maart. Het is al een zooi maar dan wordt ie nog groter.

 10. sannielistious

  Wat een belachelijk haat artikel is dit zeg. Voor een partij die er nog maar net koud een maand is, is dat superwinst. Had de pvv destijds niet voor elkaar gekregen.
  En 16 van de 20 kiesdistricten is MEER dan Amsterdam. Misschien is je topografie niet al te best? Echt een kul dit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.