Timmermans draait door: rechtse mensen zijn “allemaal anti-vrouw”

Frans Timmermans wordt met de dag gekker. Nu zegt hij in gesprek met de NRC dat zogenaamd “radicaal-rechtse mensen,” waarmee hij ook op Donald Trump en Vladimir Poetin doelt, “allemaal anti-vrouw zijn.” 

Hoe gek is Frans Timmermans, de tweede man van de Europese Commissie vraagt u? Nou, zo gek:

“Het is heel opvallend dat radicaal-rechtse lui, oerconservatieven allemaal anti-vrouw zijn… We moeten nu kiezen voor feminisme. Vrouwen gaan niet terug achter het aanrecht. Ik kan toch niet accepteren dat mijn dochters achtergesteld worden ten opzichte van mijn zonen? We gaan toch niet terug naar de tijd van mijn grootouders?”

Dat zegt hij over Vladimir Poetin én over Donald Trump. Let wel, Poetin is een autocraat, maar er is niets radicaal-rechts aan hem. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Donald Trump, die weliswaar hard op immigratie en integratie is, maar ook grote overheidsprojecten steunt, belooft dat zijn vervanging van ObamaCare feitelijk een soort ObamaCare II wordt, en ga zo maar door. Voor de rest heb ik hem nog nooit met een nazikruis op zijn arm door de straten van New York zien wandelen. Jij wel?

Ook zegt Timmermans het volgende over Trump:

U doelt op het besluit van Trump om de financiering te stoppen voor maatschappelijke organisaties die het recht op abortus verdedigen?

„Ja, en de geweldige reactie van minister Ploumen daarop, die meteen internationaal tegenkrachten is gaan mobiliseren. Om te voorkomen dat heel veel jonge meiden overlijden.

Dan ben je dus écht niet helemaal lekker. Trump wil het ‘recht op abortus’ inderdaad beperken, maar de idee dat daar weet ik hoeveel ‘meiden’ aan doodgaan is volstrekt belachelijk. De overgrote meerderheid van de abortussen worden uitgevoerd omdat de zwangere vrouw “er nog geen zin in heeft” of omdat het kind Down heeft (want stel je voor dat je kind ‘anders’ is, dat kan natuurlijk niet), niet omdat moeder de vrouw anders doodziek wordt en overlijdt. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat het laatste het geval is in minder dan één procent van de abortussen.

Ook is het helemaal niet logisch dat als maatschappelijke instanties geen abortussen meer uitvoeren zwangere vrouwen ineens massaal voor onveilige abortussen kiezen. Dat verhaal is een mythe; het is nergens op gebaseerd, in ieder geval niet op de feiten. Timmermans weet dat natuurlijk ook wel, maar het maakt hem geen fluit uit. Hij vindt het namelijk geweldig mooi om ongeboren baby’s te vermoorden, en dus moeten we dat allemaal maar toejuichen én financieren, zelfs als we daar op religieuze grondslag tegen zijn.

Weet je wat pas “anti-vrouw” is, Fransje? Pleiten voor abortus. Als we ervan uitgaan dat 50% van de bevolking vrouw is betekent dit dus ook dat 50% van de abortussen wordt uitgevoerd op baby’s van het vrouwelijke geslacht. Je hebt het dan over een massamoord op ongekende schaal, waarvan de helft van de slachtoffers ‘vrouwelijk’ is. Heel gek, maar waar ik vandaan kom vinden we dát bewijs van (vrouwen-) haat, en het proberen redden van deze levens liefde.

En dan nog wat. Wie denkt de ongekozen Frans Timmermans eigenlijk dat hij is om de democratisch gekozen president van onze machtigste bondgenoot op zo’n wanstaltige manier te beledigen? Hij zet hiermee de relatie met Amerika op het spel, wat niet alleen slecht is voor de EU, maar ook, en meer specifiek, voor Nederland. Blijkbaar vindt hij dat volstrekt irrelevant: politieke spelletjes spelen én ongeboren baby’s afslachten vindt hij blijkbaar véél belangrijker.

Wat word ik ongelooflijk moe van deze vent en zijn megalomane Europese vriendjes. Laten we er bij de komende verkiezingen alsjeblieft voor zorgen dat deze eurofiele fan van baby-moorden binnenkort op zoek kan naar een andere baan. Als de eurosceptische partijen winnen kan er immers een Nexit komen waardoor Timmermans ook geen belangrijke rol meer kan en zal spelen in de EU.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Ouwe rups

  Gelukkig hebben wij deze narcistische autist als vice voorzitter van de commissie juncker,
  echt iets om trots op te zijn !

 2. Wim

  Links is zo geweldig hypocriet bezig! Hebben ze dat nou zelf niet door? Hun principes gooien ze massaal overboord en wat blijft erover? Doelloze leegte en die leegte wordt supersnel ingevuld met een mensvijandige religie, die Islam heet. Eens veroverd gebied is altijd veroverd gebied (ook geestelijk) Dat is hun principe. Onthoud dat, Linksen. In dat opzicht zijn jullie collabarateurs met de Islam en vijand van het vrije Westen

 3. Wim

  Trek de portemonnee maar vast om deze linkse gek aan het vreten te houden.

  Het Internationaal Monetair Fonds meent dat Europa actie moet ondernemen om de Griekse schuldenlast te verlichten. Anders zal deze volgens haar oplopen tot maar liefst 275% van zijn bruto binnenlands product in 2060.

 4. jennifer

  Nou moet ik extra aan Timmermans gaan vragen hoe hij mij dan gaat noemen, ben rechts zoals men dat zegt als je rechts gaat stemmen, ben een vrouw en ben zeker niet anti tegen mij zelf.

  1. HaZ

   ben zeker niet anti tegen mij zelf. Hier gaat Frans het heel moeilijk mee krijgen….;-)

  2. Janalb

   Jij mag helemaal Niets zeggen op dit rechtse forum, wat denk Je wel Niet
   Vrouw.
   Grapje Jennifer, die intellectueel Timmermans, die 10 talen spreekt, is wat mij betreft zo gek als een deur maar hij vreet wel van onze centen en Niet zuinig ook. Zijn wij nou gek of is die mafkees gek.
   Jij mag het zeggen.
   Groet.

 5. Analist

  Linkse ratten zijn anti man en anti vrouw als ze niet wensen op te draaien voor hun achterlijke fratsen en hun mentale en materiële zelfverrijking.

 6. Floris

  Fransje heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt.

  Hij verwart “anti-vrouw” zijn met de terechte kritiek op de feminisering van de samenleving. Fransje is zelf een goed voorbeeld van een links iemand die totaal gefeminiseerd is. Dat gaat bij deze huilebalk zelfs zover dat ik betwijfel of hij nog wel een man genoemd kan worden.

  Kerels als Trump en Poetin zijn zeker niet anti-vrouw. Daarvoor moet je in de eerste plaats bij de islam zijn, de meest vrouwonderdrukkende “religie” aller tijden. Maar daar horen we Fransje niet over.

  De vuile hypocriet…de leugen regeert, de omkering regeert. Dit soort mensen zijn minder dan stront.

 7. C.oitus

  Ik heb ff een zuurstof kapje nodig, laterssss.

 8. Timo

  Die linkse papkop moet eens gaan zwijgen. Er komt alleen nog onzin uit die mond van die pathologische leugenaar.

 9. ErTussenIn

  Smoel.

 10. Gustaafff

  Naast Ian van der Kooye en Giel Beelen, heeft ook Frans Timmermans – voormalig PvdA-er – zich aangesloten bij artikel 1.

  Ach, dat Trump zo seksistisch is als het maar zijn kan, weet iedereen. Verder is alles wat hij hier uitkraamt onzinnig gewauwel.

  1. toetssteen

   @
   Al eens gehoord van normale anticonceptie? Lijkt het u niet beter daarin te investeren in plaats van telkenmale abortus toe te passen? Strip pillen is echt waar stukken goedkoper!
   Ow en Trump wil zeker niet de abortus verbieden na verkrachting, als het leven van de vrouw in gevaar komt of bij niet met het leven verenigbare afwijkingen.
   Kortom, u kletst uit uw kraag.

   1. Gustaafff

    @toetssteen, ik ben TEGEN abortus. Het bëeindigen van ongeboren leven is mij een gruwel. Wat Timmermans zegt is gewoon flauwe kul. Waar ik naar verwees zijn de seksistische opmerkingen van Trump. Maar dat is ook het enige anti-vrouw aan de man. Voor de rest is de man, nou ja, pro-vrouw, als je begrijpt wat ik bedoel ;).

   2. Michael van der Galien

    Ja, goed gezegd. Normale anticonceptiemiddelen — condooms en pillen — zijn effectiever, goedkoper, en ook nog (meer) ethisch verantwoord. Dat is hoe een geciviliseerde samenleving en een geciviliseerd mens hiermee omgaat.

    Gustaafff: daar verras je me toch een beetje! Maar heel goed om te horen!

 11. unitokkie

  Dat was het eerste was ze hadden moeten doen bij die griekse crisis …kwijtschelden en de bevolking hoop bieden. Dit gaat nergens over

 12. MauriceMarsman1

  Als PVV stemmer wordt ik weg gezet als “rechts” en nu ook al als anti-vrouw. Ik zal als “rechtse en anti-vrouw” persoon even duidelijk maken hoe het werkelijk zit want politici zijn vandaag de dag helemaal de weg kwijt. Ten eerste HOUD ik van mijn land en van mijn cultuur. Dat is de enigste reden dat ik stem voor de PVV. Ik zie dat mijn land en cultuur te grabbel worden gegooid door voornamelijk politici door een toelatende stroom van Moslims. Ik begrijp dat de meeste Sheeple niet doorhebben dat de Islam ons land van binnen uit vernietigd. Dit moet stoppen. Dat is mijn reden voor de PVV. Ik HOUD van mijn land en cultuur. Om op je anti-vrouw verhaal terug te komen komt weer dezelfde beweegreden; ik HOUD zielsveel van mijn partner en dat is de reden waarom ik wederom PVV stem. Mijn partner staat niet aan het aanrecht maar maakt haat eigen keuze’s in het leven. Desnoods betekent dat ik meer huishoudelijk werk moet doen en meer met de kinderen bezig ben. Maar zij is het waard. Dit geldt ook voor mijn familie, vrienden en bekenden. Ook van hen HOUD ik zielsveel. En daarom stem ik nogmaals PVV. U ziet mijn vrouw, familie, vrienden, liever aangerand, verkracht of vermoord worden door de steeds extremere Islam in dit land. Dus nogmaals; ik stem PVV niet uit angst of haat maar uit LIEFDE.

  1. Floris

   Maurice schreef:

   “Ik zal als “rechtse en anti-vrouw” persoon even duidelijk maken hoe het werkelijk zit want politici zijn vandaag de dag helemaal de weg kwijt.”
   ———————————————————————————-

   Ben het helemaal met je betoog eens, Maurice.

   Ze ZIJN de weg kwijt. Op het verkeerde been gezet door de aloude truc van de neomarxisten van de Frankfurter Schule: politiek correctisme.

   Dat dit stelletje links schorem ooit zo’n grip kon krijgen op intellectuelen in de 21e eeuw is werkelijk volkomen verbijsterend. Het is puur voer voor psychologen.

  2. Syntha

   Hier kan ik het alleen maar mee eens zijn. Compliment MauriceMarshman1!

 13. Chinesebigslick

  Hij is inderdaad niet goed bij zijn hoofd! Trump een vrouwen hater?!?!?!
  Trump oprichter van de miss verkiezingen. Meeste van die meiden verdienen nu hartstikke goed is dat haten, kansen geven en op een voetstuk
  Plaatsen?
  Trump, eerste president kandidaat ooit die een vrouwelijke campaign manager had, is dat vrouwen haten?
  Trump, interview waar hij zelfs zegt dat vrouwen vaak beter werken dan mannen in de zin dat ze meer secuur zijn en netter, is dat vrouwen haten?
  Trump, met ik weet niet hoeveel vrouwen in dienst van zijn talloze bedrijven ook op goede posities, vrouwen hater?
  Trump, heeft zelfs in het Witte Huis vrouwen in dienst waaronder een zwarte dame die in zijn real life show zat “the apprentice”, is dat vrouwen haten of racistisch?
  Trump, laat het hele abortus gedoe over aan de staten zelf hem treft dus geen blaam!
  Putin ik weet het niet weet gewoon niet veel van de beste man.

 14. Ni28

  Mensen zoals Timmermans zijn vooral bang dat Trump het gelijk zou kunnen hebben. Trump heeft binnen een week meer werk verricht dat Timmermans in zij leven. Als je wilt kritiek leveren begin bij jezelf, zou ik zeggen.

 15. Ni28

  Voor Gustaaff is geen redding meer mogelijk, hij verslikt zich in eigen onzinnige haat gewauwel.

 16. Ruud562

  “of omdat het kind Down heeft (want stel je voor dat je kind ‘anders’ is, dat kan natuurlijk niet),”.

  Nou Michael, dit vind ik wel een uitglijder van jou. Een kind met Down is minstens de eerste dertig jaar héél afhankelijk van de ouders (de gradatie c.q. mate van de ziekte is hierin bepalend), na het wegvallen van de ouders wordt het kind afhankelijk van vreemden en zorginstellingen, niet bepaald een geruststellend vooruitzicht. Dus als in de vroege zwangerschap al duidelijk wordt dat het kind Down heeft en men besluit het weg te halen in plaats van uit zelfzucht het kind te behouden, is dat alleen maar te waarderen en te respecteren!

 17. Pjotter

  Haha, als hij lekker wijf had zou ze zo mogen komen, niks anti bij mij.

 18. Syntha

  De beten van de slang worden steeds heftiger blijkt wel. Vanwaar die drang om ongeboren kindjes te doden? Yag. Hij heeft geen flauw idee wie hij terwille is…..

 19. Dam

  Michael, ik ben het dit kerr absoluut eens betreft jouw stelling abortus. Behalve als er jonge mensenzijn die geen zin hebben anticoceptie te gebruiken en dan maar abortus laten plegen. Niemand op deze aarde heeft zich te bemoeien als moeder en vader of alleen moeder het besluit neemt abortus te willen laten uitvoeren. Net zo min heeft iemand zich te bemoeien als ik euthanasie wil als het leven voor mij onhoudbaar is geworden. Mijn leven is van mij envan niemand anders. Niemand heeft zich ooit bemoeit met het feit dat ik geboren moest worden,dus blijf van mijn dood ook af als ik dat wil. Zo ook met abortus welke een beslissing is van de ouders die het kindje hebben gemaakt. Er kunnen veel medische redenen zijn ja,om dit te laten doen en dat maak jij niet voor mij uit. Niemand maakt dit voor iemand anders uit. Jij gaat er wel luchtigjes mee om met uitspraken betreft downsyndroom e.d. Nou ik ken een jong gezin welk een kind droeg wat bijvoorbaat een bepaald syndroom had, en na de geboorte zou leven als een plantje. Door hun geloof geen abortus. Nou, het stel gaat door een hel nu,ook het kind. Financieel zitten ze aan de grond. Hebben zo een verdriet om hun kind dat het onhoudbaar is, mede de verzorging.

 20. Mars020

  Timmermans snapt het niet helemaal. Het is juist andersom, want moslims hebben een hekel aan vrouwen en links steunt moslims. Links is het er dus mee eens, dat vrouwen minderwaardig zijn bij de achterlijke islam.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.