16 moedige Oost-Europese landen negeren EU en gooien de grenzen op slot voor massa-immigratie

Geen categoriefeb 10 2017, 19:00
Het gaat eindelijk de goede kant op in Centraal en Oost-Europa. Maar liefst 16 landen zijn namelijk van plan om de eisen van de Europese Unie naast zich neer te leggen. Zij gaan hun grenzen op eigen houtje te bewaken.
Oostenrijk en 15 andere landen geloven er niets van dat de Turkse president Erdogan de grenzen van Turkije met de Europese Unie daadwerkelijk in de gaten blijft houden. Daarom gaan ze hun eigen landsgrenzen streng bewaken. Dit terwijl de Europese Unie juist van hen eist dat ze Jan en Alleman (of eigenlijk: Mohammed en Ali) onbeperkt toelaten.
Het project wordt het "Balkan Grens Defensie Project" genoemd. Dat plan houdt in dat de politie en legers van maar liefst 16 landen (met name in de Balken en in het oosten van Europa) los van de EU hun grenzen gaan bewaken in een poging om een einde te maken aan de massa-immigratie van nepvluchtelingen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
Oostenrijk is één van de landen die de leiding van dit project op zich heeft genomen. De Oostenrijkse minister van Defensie Hans-Peter Doskozil legt uit:

"Wij geloven niet dat de buitengrenzen van de EU adequaat worden beschermd door de EU. Daarom plant Oostenrijk samen met 15 andere landen langs de Balkan route en de Visegrád staten nauwe samenwerking binnen het raamwerk van een nieuw Balkan grensdefensie project."

Hij gaat verder, aldus de website Time2WakeUp:

"Bij een massale toevloed van migranten zullen de betrokken landen in het grensbescherming initiatief snel willen handelen. Bij een crisis zullen we naar een gemeenschappelijke situatie toewerken, duidelijk omschreven contacten gebruiken, en regelmatig informatie uitwisselen tussen de hoofden van politie en leger van deze aangesloten landen."

Dat is natuurlijk al zeer opmerkelijk, maar Doskozil is nog lang niet klaar. Hij zegt namelijk ook dat de Oostenrijkse regering de wet wil veranderen zodat het Oostenrijkse leger ingezet kan worden om andere landen te helpen bij hun grensbewaking. Op dit moment is dat verboten en mogen Oostenrijkse militairen alleen naar het buitenland als ze deel uitmaken van een "vredesmissie."

"Oostenrijk staat klaar om zowel binnen als buiten de EU landen bij te staan, niet enkel voor humanitaire missies, maar ook voor het beschermen van hun grenzen – mits deze landen dat ons vragen en wij voldoende capaciteiten hebben."

Hoewel de EU de immigratie zogenaamd beperkt valt het effect daarvan volgens Oostenrijk nogal tegen. Zo zouden er wekelijks nog steeds 500 tot 1.000 onwelkome immigranten naar dat land komen. Het moge duidelijk zijn dat dit totaal onacceptabele cijfers zijn.
Natuurlijk heeft de EU een afspraak met Turkije, dat haar grenzen met Europa streng in de gaten zegt te houden, maar Oostenrijk en de andere 15 landen hebben daar bijzonder weinig fiducie in. De Oostenrijkse minister legt uit:

"We moeten ons erop voorbereiden dat de (Turkse) regering in Ankara de sluizen heropent, waar president Erdogan al meerdere keren mee gedreigd heeft. Erdogan is geen betrouwbare partner van de EU."

Ook het Amerikaanse Breitbart bericht over dit geweldige project -- dat natuurlijk al veel eerder opgezet had moeten worden. Maar ja, beter laat dan nooit. Zij citeren Doskozil ook:

"Terugkeercentra, zwaardere straffen voor asielzoekers die de regels aan hun laars lappen, en forse bezuinigingen op het geld dat immigranten krijgen zijn stuk voor stuk prima maatregelen."

Daar voegt hij aan toe dat Oostenrijk wil dat er zo snel mogelijk een EU-top georganiseerd wordt om te besluiten hoe illegale immigranten teruggestuurd kunnen worden naar het land van afkomst. "Vorige initiatieven," zegt hij, "zoals een sterkere rol voor Frontext in het proces om immigranten terug te sturen, zijn onvoldoende. Het zou het beste zijn dat er een Europese repatriëringcommissaris komt die hier geheel verantwoordelijk voor is."
Hoewel de laaggeachte leden van het mediakartel natuurlijk geen aandacht besteden aan dit project -- stel je voor dat je duidelijk maakt dat de EU absoluut niet functioneert en dat verschillende landen het heft maar in eigen hand nemen -- is het natuurlijk wel degelijk van groot belang dat dit publiciteit krijgt. Daarom is het geen wonder dat Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet er eerder vandaag op bijzonder positieve wijze over Twitterde:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/829948554110185474
Daarin heeft hij natuurlijk volkomen gelijk. Als de EU dit probleem niet wil oplossen omdat de politiekcorrecte megalomanen Europa graag in een klein Midden-Oosten willen veranderen zit er maar één ding op: Nederland moet zijn eigen grenzen bewaken en ongewenste en illegale immigranten linea recta naar huis sturen als ze het land binnen proberen te komen.
Helaas is de kans nogal gering dat de leden van het partijkartel daadwerkelijk bereid zijn om dat te doen. Dit betekent dus dat de oude traditionele partijen op 15 maart écht weggevaagd moeten worden. Niks geen oude politiek, niks geen oude oplossingen. Nieuwe, frisse partijen moeten de Kamer in komen om dit soort problemen nou eindelijk eens te verhelpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten