9 asielzoekers uit Irak verkrachten dronken vrouw in Oostenrijk terwijl ze smeekt: "Ik wil dit niet!"

Geen categoriefeb 23 2017, 9:00
Negen asielzoekers uit dezelfde Irakese familie worden ervan beschuldigd in Oostenrijk dat ze tijdens Oudjaarsnacht 2015 een 28-jarige lerares Duits verkracht hebben.
De aanklagers zeggen dat de 9 Irakezen "een vrouw verkracht hebben die zich niet konden verdedigen" en dat op een "buitengewoon vernederende manier deden voor het slachtoffer." Bij de start van de rechtszaak afgelopen dinsdag hoorden rechters dat de vrouw dronken was toen ze meeging met de mannen naar een appartement. Daar werd ze uiteindelijk op bijzonder brute wijze verkracht.
De meeste van de kansenparels ontkennen de beschuldiging, maar het DNA van zes van hen werd aangetroffen in of op het lichaam van de arme vrouw.
Het arme slachtoffer arriveerde op 28 december in Wenen om Oud en Nieuw te vieren met een goede vriendin. Kort voor middernacht gingen de twee vriendinnen de stad in om zich bij de menigte te voegen die 2016 op grootse wijze wilde inluiden. Om twee uur 's morgens zagen getuigen de twee op hun gemakje iets drinken in een café.
Een uur later merkte de vriendin van slachtoffer Sabine K. dat ze niet meer in het café was. De eigenaar liet weten dat de mannen met wie Sabine daarvoor aan het praten was "haar hadden meegenomen."
En nu komt het: de daders -- van 22 tot 45 jaar oud -- zijn allemaal tussen mei en december 2015 naar Oostenrijk gekomen via de zogenaamde Balkanroute. Het zijn dus stuk voor stuk nepasielzoekers die gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingencrisis om naar Europa te komen en daar eens lekker blanke, Westerse vrouwen te verkrachten.
Op het moment van de groepsverkrachting hadden vijf van de negen 'mannen' toestemming gekregen om langer in Oostenrijk te blijven. De aanvragen van de vier andere 'vluchtelingen' waren nog steeds in behandeling, aldus de Daily Mail. De aanklager vertelde rechter Petra Poschalko dat vier mannen Sabine naar een appartement brachten waar de andere vijf mannen al waren. Sabine zelf zei dat ze later bijkwam toen ze op een tweepersoonsbed lag en verkracht werd door de ene na de andere kansenparel.
Haar advocaat, Karina Fehringe, legde uit dat Sabine in het donker verkracht werd zodat het moeilijk voor haar is om haar verkrachters te identificeren. Na de verkrachting, die enkele uren duurde, ging Sabine snel naar een kliniek waar ze behandeld werd voor inwendige wonden. Ook loopt ze nu bij een psycholoog omdat ze, niet zo gek, een enorm trauma heeft overgehouden aan deze vreselijke misdaad.
Het afgelopen weekend stortte ze geestelijk weer in elkaar waardoor ze de eerste zittingsdag in haar zaak niet kon bijwonen.
De enige verdachte die schuld bekende is de 31-jarige Mohamed Al-A. Hij huilde dat hij dronken was (hij had veel vodka gedronken) en dat hij er enorm veel spijt van had.
Ja ja, lekker janken jongen. Ik ben in mijn jongere jaren regelmatig dronken geweest (zeker als student), maar heb nog nooit iemand verkracht. Alle lezers van dit artikel kunnen daar ongetwijfeld over meepraten. Je verkrachtte haar niet, Mohamed, omdat je dronken was, maar omdat je een beest bent, net als die 8 familieleden van je.
Terwijl ze verkracht werd -- zowel gewoon als anaal -- smeekte Sabine haar aanvallers om op te houden. "Nee, nee, ik wil dit niet," zei ze in Duits. En in het Engels: "Luister alsjeblieft naar me, al is het maar even."
Na de groepsverkrachting brachten de beesten Sabine naar de tram en vertelden ze haar in het Engels dat ze niet moest huilen.
Godzijdank kon de politie de mannen uiteindelijk opsporen door Sabine's telefoon te bestuderen. Een 'tracking app' op haar mobieltje gaf duidelijk de plaats des onheils aan.
Behalve de ene man die toegeeft dat hij haar verkrachtte ontkennen alle andere verdachten schuldig te zijn en hebben ze totaal geen wroeging. Want ach, het is toch maar een ongelovige Westerse vrouw. Daar mag je natuurlijk mee doen wat je wilt. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten