9 asielzoekers uit Irak verkrachten dronken vrouw in Oostenrijk terwijl ze smeekt: “Ik wil dit niet!”

Negen asielzoekers uit dezelfde Irakese familie worden ervan beschuldigd in Oostenrijk dat ze tijdens Oudjaarsnacht 2015 een 28-jarige lerares Duits verkracht hebben.

De aanklagers zeggen dat de 9 Irakezen “een vrouw verkracht hebben die zich niet konden verdedigen” en dat op een “buitengewoon vernederende manier deden voor het slachtoffer.” Bij de start van de rechtszaak afgelopen dinsdag hoorden rechters dat de vrouw dronken was toen ze meeging met de mannen naar een appartement. Daar werd ze uiteindelijk op bijzonder brute wijze verkracht.

De meeste van de kansenparels ontkennen de beschuldiging, maar het DNA van zes van hen werd aangetroffen in of op het lichaam van de arme vrouw.

Het arme slachtoffer arriveerde op 28 december in Wenen om Oud en Nieuw te vieren met een goede vriendin. Kort voor middernacht gingen de twee vriendinnen de stad in om zich bij de menigte te voegen die 2016 op grootse wijze wilde inluiden. Om twee uur ’s morgens zagen getuigen de twee op hun gemakje iets drinken in een café.

Een uur later merkte de vriendin van slachtoffer Sabine K. dat ze niet meer in het café was. De eigenaar liet weten dat de mannen met wie Sabine daarvoor aan het praten was “haar hadden meegenomen.”

En nu komt het: de daders — van 22 tot 45 jaar oud — zijn allemaal tussen mei en december 2015 naar Oostenrijk gekomen via de zogenaamde Balkanroute. Het zijn dus stuk voor stuk nepasielzoekers die gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingencrisis om naar Europa te komen en daar eens lekker blanke, Westerse vrouwen te verkrachten.

Op het moment van de groepsverkrachting hadden vijf van de negen ‘mannen’ toestemming gekregen om langer in Oostenrijk te blijven. De aanvragen van de vier andere ‘vluchtelingen’ waren nog steeds in behandeling, aldus de Daily Mail. De aanklager vertelde rechter Petra Poschalko dat vier mannen Sabine naar een appartement brachten waar de andere vijf mannen al waren. Sabine zelf zei dat ze later bijkwam toen ze op een tweepersoonsbed lag en verkracht werd door de ene na de andere kansenparel.

Haar advocaat, Karina Fehringe, legde uit dat Sabine in het donker verkracht werd zodat het moeilijk voor haar is om haar verkrachters te identificeren. Na de verkrachting, die enkele uren duurde, ging Sabine snel naar een kliniek waar ze behandeld werd voor inwendige wonden. Ook loopt ze nu bij een psycholoog omdat ze, niet zo gek, een enorm trauma heeft overgehouden aan deze vreselijke misdaad.

Het afgelopen weekend stortte ze geestelijk weer in elkaar waardoor ze de eerste zittingsdag in haar zaak niet kon bijwonen.

De enige verdachte die schuld bekende is de 31-jarige Mohamed Al-A. Hij huilde dat hij dronken was (hij had veel vodka gedronken) en dat hij er enorm veel spijt van had.

Ja ja, lekker janken jongen. Ik ben in mijn jongere jaren regelmatig dronken geweest (zeker als student), maar heb nog nooit iemand verkracht. Alle lezers van dit artikel kunnen daar ongetwijfeld over meepraten. Je verkrachtte haar niet, Mohamed, omdat je dronken was, maar omdat je een beest bent, net als die 8 familieleden van je.

Terwijl ze verkracht werd — zowel gewoon als anaal — smeekte Sabine haar aanvallers om op te houden. “Nee, nee, ik wil dit niet,” zei ze in Duits. En in het Engels: “Luister alsjeblieft naar me, al is het maar even.”

Na de groepsverkrachting brachten de beesten Sabine naar de tram en vertelden ze haar in het Engels dat ze niet moest huilen.

Godzijdank kon de politie de mannen uiteindelijk opsporen door Sabine’s telefoon te bestuderen. Een ‘tracking app’ op haar mobieltje gaf duidelijk de plaats des onheils aan.

Behalve de ene man die toegeeft dat hij haar verkrachtte ontkennen alle andere verdachten schuldig te zijn en hebben ze totaal geen wroeging. Want ach, het is toch maar een ongelovige Westerse vrouw. Daar mag je natuurlijk mee doen wat je wilt. Toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. zomaar

  dit artikel zegt alles ook over die vrouw , die neem ik aan uit vrije wil met 4 van die kansenpareltjes naar hun honk is gegaan .

  wat had zij dan verwacht ?, cultureel onderwijs hoe de moslims leven en tegenover de vrouw staan.

  nu weet zij het , dus niet janken nu .

  toch ben ik heel benieuwd hoe de verdachte die immers bekent heeft , gestraft zal worden , iets van een kleine taakstraf schoffelen of zo iets .

  de multicul aanhangers in onze westerse samenleving zijn geheel door gedraaid en willen niet zien dat , zij hun eigen dochters en kleindochters op offeren voor hun waan idee van een grote gezellige multiculturele samenleving , vol van kleur en pracht .

  1. DutchDropveter

   die krijgen een les ‘seksuele omgangsvormen’ betaald van belastinggeld. En iedereen denk dat het wel weer goed komt. Deze mensen (voor zolang je ze mensen kunt noemen) verdienen kapot en vernederd te worden als voorbeeld voor de rest van het tuig. Nu zien ze weer een voorbeeld dat de dader beschermd word.

   Laat ze verplicht mee werken aan hun eigen name and shame. Eer is alles voor die isla-mietjes en als je ze dat afpakt is het een hoopstront zonder inhoud.

  2. Kodi

   De rechter zal wel aanheffen dat de daders wat taalproblemen hadden waardoor zij haar niet konden verstaan. En uiteraard begrip opbrengen voor Islamitische omgangsvormen. Ook in Oostenrijk bestaat de rechterlijke macht uit volksvreemde D’66-ers:

   In Oostenrijk heeft een beroepshof de uitspraak van een lagere rechtbank herroepen. Het gaat om een onverkwikkelijke verkrachtingszaak waarbij een Irakese asielzoeker zich in een Weens zwembad had vergrepen aan een tienjarig jongetje. De advocaat van de dader pleitte dat zijn cliënt wellicht niet had begrepen dat het jongetje ‘nee’ had gezegd toen de Irakees zijn seksuele lusten op hem botvierde.
   http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2935324/2016/10/22/Begreep-Irakese-verkrachter-wel-dat-jongetje-10-nee-zei-Proces-moet-worden-overgedaan.dhtml

 2. DutchDropveter

  Ik wens elke linkse wegkijker zon heerlijke nacht kijken of je dan genezen bent. Ik durf te wedden dat de vrouw in spé vooraf een links onderwijzer je was en nu naderhand zonde twijfel de rechtse kant kiest.

  1. zomaar

   dit soort van berichten gaan wij de aankomende jaren meer lezen , en horen .

   zeker als ik aanhoor hoe vele jongen ouders meegaan in de plannen voor een multicul samenleving , als het al eens te spraken komt krijg uit de jeugdige hoek telkens weer te horen zij zijn allemaal niet zo , en dat klopt toch 8 van de tien moslim ouders staan aan school hun kinderen op te vangen , (praten met elkaar in hun taal) en als hun kinderen uit school komen praten zij in hun taal met de kinderen , die dan ook gelijk de Nederlandse lessen vergeten zijn blijkt !.

   hieruit kan je zien dat deze moslim ouders geen enkele affiniteit hebben met onze samenleving , alleen het geld houd hen hier .

   afin de Hollandse jongen ouders offeren hun kinderen op het altaar van de linkse multicul !, waar zij later na believen misbruikt gaan worden .

   1. jennifer

    Het gebeurd dagelijks in Zweden , en daar berichten ze er niet eens over alsof het een normale gang van zaken is, dan weet je wel hoe ziek de linkse regeringen overal zijn in Europa.

 3. jennifer

  Jammer dat rechts toen niet gewonnen heeft in Oostenrijk,dan zou dit niet eens gebeurd zijn en hadden deze parasieten allang weer in hun zandbak gezeten.

 4. ikweetwatikwil

  Die mannen hebben op een afschuwelijke manier misbruik gemaakt van een vrouw die dronken was. Het lijkt mij , dat die mannen er op uit waren.
  Sinds de invasie kunnen Westerse vrouwen niet meer uitgaan zoals ze gewoon waren. En als het aan de “elite” ligt , gaat dat alleen maar erger worden.

 5. Wim

  Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd .

 6. Sniper666

  De blanke vrouw moet er maar aan wennen dat ze loslopend wild zijn voor elke geile moslim. Zo wil onze politiek het graag zien.

 7. Raresnuit

  Er zijn 200 groepsverkrachtingen per jaar in Nederland.

 8. corfo

  Wie denkt dat soort praktijken tot Oostenrijk beperkt zijn, heeft het goed mis !!!

 9. joost25

  Triest erg triest. elke keer als ik weer zo,n verkrachtings verhaal hoor breekt er iets in mij zo,n meid is iemands dochter zus vrouw of moeder blijf met je klauwen van haar af!!. de offers die wij als normale burger moeten maken voor diversiteit en politieke correctheid zijn krankzinnig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.