Zieke Nederlandhater Tunahan Kuzu: "Artsen laten allochtonen sneller sterven"

Geen categoriefeb 23 2017, 8:00
Dan ben je dus echt van lotje getikt. Wat doet deze Nederlandhater eigenlijk in het Nederlands parlement?
De knettergekke leider van DENK, Tunahan Kuzu, gaat steeds verder in zijn kritiek op Nederland -- het land waar hij uit het niets opgeklommen is tot Tweede Kamerlid waardoor hij een bijzonder hoog inkomen heeft en een schitterend leven. Je zou denken dat zo'n man dankbaar is voor alle kansen die ons land hem gegeven heeft, maar het tegendeel is waar. Hij heeft een hekel aan Nederland.
Volgens de DENK-leider trekken artsen "de stekker" er onterecht uit bij allochtone ouderen. Dat komt, zegt hij, doordat ze zogenaamd aan die mensen vragen om met hun ogen te knippen, maar die patiënten zouden dat niet verstaan. De artsen zeggen dan maar dat die mensen kasplantjes geworden zijn en sturen hen meteen naar het hiernamaals. Kuzu:

"Als de persoon dan de opdracht niet opvolgt dan zeggen ze ‘ja, het heeft geen zin, trek de stekker er maar uit’."

Geloof je dit niet? Kijk dan maar even naar deze video van zijn partij waarin Kuzu deze uitspraak echt doet rond minuut 10:50:
Zoals GeenPeil-lijsttrekker Jan Dijkgraaf terecht stelt zijn dit "walgelijke woorden. Walgelijk." En dat wordt alleen maar erger doordat Kuzu beweert dat hij deze verhalen gehoord heeft van een aantal medische specialisten zelf. Dijkgraaf:

Ik zeg: toon mij die artsen en medisch specialisten, laat hen die woorden op televisie met naam en toenaam herhalen en laat ze bewijzen tonen. Als dat lukt, kom ik wandelend vanuit Eesterga op je partijkantoor in Rotterdam mijn excuses aanbieden.

De GeenPeiler voegt daar terecht aan toe dat hij, als Kuzu dat niet doet, niet anders kan concluderen dan dat Kuzu "een in en in slecht mens is."
Dat lijkt me geen woord te veel gezegd. Dit zijn knettergekke, zieke uitspraken van een man die het land dat hem alle kansen heeft gegeven om iets van zijn leven te maken uit de grond van zijn hart háát. Dan ben je gewoon een heel eng mannetje.
Dit heeft niets meer te maken met een politiek debat of het hebben van een verkiezingsstrategie. Dit is het bewust tegen elkaar opzetten van hele bevolkingsgroepen, en minderheden onterecht het gevoel geven dat ze opgejaagd en zelfs vermoord worden. Het is eigenlijk ongelooflijk, maar helaas wisten we al langer dat we alles van Kuzu kunnen verwachten. De man kent echt geen grenzen. Hij gaat steeds verder en wordt steeds extremer.
Het is een schande voor Nederland als deze Nederlandhatende extremist -- want dat is hij -- na de verkiezingen van 15 maart terugkomt in de Tweede Kamer. Met name de Turkse gemeenschap moet maar eens goed bij zichzelf te rade gaan en zichzelf afvragen of ze vertegenwoordigd willen worden door zo'n embarmelijk mannetje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten