Aanslagpleger Quebec, Alexandre Bissonnette, is een extreemrechtse haatzaaier die moslims haat

Geen categoriefeb 01 2017, 12:00
Het heeft even geduurd, maar er is dan eindelijk het één en ander bekend over de man achter de aanslag op een islamitisch gebedshuis in Quebec, Canada. Zijn naam is Alexandre Bissonnette. De tweede verdachte die werd aangehouden, met een Marokkaans paspoort, is onschuldig en had er helemaal niets mee te maken.
Volgens de nieuwste informatie is Bissonnette een echt extreemrechtse haatzaaier. Deze volslagen gek heeft tijdens zijn verhoor duidelijk gemaakt een enorme haat te voelen voor moslims. Dat is waarom hij zijn aanslag pleegde. De Breivik-imitator wilde een bloedbad aanrichten onder onschuldige moslims... en dat is hem helaas nog gelukt ook.
Buurtgenoten van meneer de slachter zeggen dat hij zijn terreurdaad bijzonder goed heeft voorbereid. Zo betrok hij in juli vorig jaar een appartement naast de moskee.
Kortom, als het klopt dat deze volidioot 'Allahu akhbar' riep voor hij zijn aanslag pleegde dan bedoelde hij dat ongetwijfeld sarcastisch. Het was een laatste pesterij voor hij de arme, onschuldige moslims in de moskee, die rustig aan het bidden waren en helemaal niemand kwaad deden, op vreselijke wijze vermoordde.
Bissonnette blijkt een aanhanger te zijn van Donald Trump en een groot fan te zijn van Marine Le Pen, twee populistische politici die zich tegen massa-immigratie verzetten. Dat wordt door de linkse media natuurlijk heel blij opgeschreven, maar het is knettergek om Le Pen en Trump de schuld van de aanslag te geven. Deze mensen hebben nooit opgeroepen tot geweld en veroordelen het zelfs stelselmatig. Hun probleem met de radicale islam is niet dat 'de verkeerde mensen gedood worden' door moslimextremisten, maar dat er mensen vermoord worden. Punt. Zowel de Francaise als de Amerikaan verzetten zich dus tegen elke vorm van geweld.
Net doen alsof dat niet zo is is volslagen gestoord en zelfs levensgevaarlijk. Voor je het weet komt er straks een Volkert van der Graaf die het recht in eigen hand neemt en deze democratische politici om zeep helpt. Dat moet ten koste van alles voorkomen worden.
Terug naar Bissonnette. Dit walgelijke creatuur heeft opzettelijk zes biddende moslims vermoord en acht anderen verwond. Dit was geen 'impulsieve daad.' Hij had de aanslag goed voorbereid. Het is duidelijk dat hij zélf een aanhanger is van radicale, hatelijke, fascistische ideologie: misschien het neo-nazisme.
Het is vreselijk zonde dat Canada de doodstraf heeft afgeschaft. Als er iemand voor die straf in aanmerking komt is deze psychopaat het namelijk. Er waren vaders met hun jonge zonen in de moskee. Die mensen hebben helemaal niemand iets misdaan. Bissonnette is dus niet anders dan een ISIS-terrorist; hij is geworden wie en wat hij zegt te haten.
Gezien de omstandigheden is het beste waar we op kunnen hopen dat deze randdebiel voor de rest van zijn leven in de gevangenis verdwijnt. Laten we hopen dat dit inderdaad zijn lot is. Deze figuur mag namelijk nooit meer een bedreiging vormen voor anderen. Weg met deze hufter én met alle gekke nazi's die zijn denkbeelden delen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten