Rasvechter Donald Trump haalt hard uit naar linkse krant: "Nepnieuws, iemand moet het opkopen!"

Geen categoriefeb 01 2017, 11:00
Donald Trump blijft bewijzen dat je politiekcorrect links het beste kunt verslaan door het gevecht hard aan te gaan. Nu richt hij zijn pijlen op de linkse New York Times, een progressieve krant die al tijden een oorlog tegen hem voert.
De New York Times is één van de meest linkse kranten van Amerika. Zeg maar: de Nederlandse Volkskrant (ik heb begrepen dat een 'onderzoeksjournalist' van die krant aan het graven is naar informatie over DDS. Hier mijn antwoord op dat soort nepjournalistiek) of NRC. Steeds weer publiceert die rabiaat linkse krant negatieve verhalen over de nieuwe Amerikaanse president. Hij kan werkelijk niets goeds doen. In de afgelopen anderhalve week heeft hij de ene na de andere verkiezingsbelofte ingelost -- dus beloftes die hij gedaan heeft aan Amerikaanse kiezers -- maar in ogen van de NYT is hij een enorme fascist. Want Republikein.
Anders dan de meeste rechtse Nederlandse politici begrijp Trump dat er maar één juiste manier is om op dit soort aanvallen te reageren: door linkse kranten keihard aan te vallen. Dat doen zij immers ook. Nou, Trump is er de man niet naar om rustig te blijven zitten als hij geschoren wordt. Hij slaat keihard terug en maakt duidelijk dat zo'n waardeloze krant maar beter kan ophoepelen:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/825690087857995776
Natuurlijk huilen politiekcorrecte Twitteraars vervolgens dat dit soort reacties verboten zijn, maar helaas voor hen houdt Trump zich niet aan de oude, door het mediakartel vastgestelde regels. Trump is een vechter, een strijder. Je kunt hem aanvallen, hoor, maar houd er dan wel rekening mee dat hij hard terugslaat. Als je daar niet tegen kunt zit er maar één ding op: je gedragen.
Het is een les die politiekcorrect links in Nederland ook ter harte moet nemen. Wij van DDS blijven namelijk ook niet rustig toekijken terwijl we aangevallen worden en die walgelijke socialisten ons afkraken en aanvallen. En weet je waarom niet? Omdat we totaal niet onder de indruk zijn. Honey badger don't give a shit.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/The-Crazy-Nastyass-Honey-Badger-original-narration-by-Randall-360p_24fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]
Wen er maar aan. Vanaf nu vecht rechts terug. Kusje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten