Hypocriete TPO-hoofdredacteur Bert Brussen klaagt steen en been dat DDS terugslaat na Hitlervergelijking

Dat Bert Brussen serieuze psychologische problemen heeft wisten we al. Dat hij helemaal aan het doordraaien is is daarentegen wél nieuws.

Zoals wij gisteren berichtten publiceerde het politiekcorrecte TPO gisteren een lulverhaal van hoogleraar Meindert Fennema. In dat stuk vergelijkt Fennema Geert Wilders met Adolf Hitler (altijd leuk) en DDS met Mein Kampf, het kwalijke boek waarin Hitler zijn nazi-ideologie feitelijk uiteenzette.

Zoiets is natuurlijk ongehoord en volstrekt onacceptabel. Het is pure laster. Daarom sloeg onze eigen Tim Engelbart gisteren hard terug. En terecht. Dit soort minderwaardige lieden hoeft niet op een respectvolle behandeling te rekenen, die geven ze ons immers ook niet.

Tot mijn grote verbazing vond de hoofdpsychopaat van TPO, ik heb het natuurlijk over Bert Brussen, het wel helemaal prima dat Fennema zijn lasterlijke stuk schreef, maar hij had er wél een probleem mee dat DDS daarop reageerde. “KLABAM,” schrijft de losgeslagen gek, “DDS vergelijkt TPO-hoofdredacteur met Führer!!1!” Vervolgens huilt hij enkele honderden woorden lang over ons stuk. Want dat is het enige waar Brussen goed in is: zeuren en klagen, van zich afslaan, en zichzelf neerzetten als het slachtoffer. Je zou bijna denken dat meneer op de kieslijst staat van Artikel 1, maar dat is toch niet het geval.

In zijn stuk — dat overkomt alsof het geschreven is door een labiele gek die zijn woede niet kan bedwingen, wat het natuurlijk ook is — zet Brussen DDS vervolgens weg als een haatsite én als een nepnieuwssite. Hij vindt het name vre-se-lijk dat wij zijn grote heldin, het beroepsslachtoffer Sylvana Simons met enkele regelmaat bekritiseren. En dat mag niet. Brussen vindt Simons namelijk heel lief. Wee je gebeente als je kritiek durft te uiten op haar of op andere (aspirant-) politici waar hij een warm hart voor heeft.

Ook klaagt hij dus dat DDS hém met Hitler vergelijkt. Dit natuurlijk om ervoor te zorgen dat hij weer eens wat aandacht in de media krijgt wat hij bijzonder goed kan gebruiken omdat hij er al vanaf dag één een enorme puinhoop van maakt bij TPO terwijl hij toch een enorme bak geld heeft gekregen van mensen die om voor mij onverklaarbare redenen denken dat hij er mogelijk toch nog iets moois van kan maken.

Helaas voor Brussen zijn lezers heel goed in staat om artikelen te lezen. Zij weten dus dat wij die vergelijking helemaal niet op die manier maakten. Het enige wat Tim deed is uitleggen dat als wij te vergelijken zijn met Hitler omdat we tegenstanders soms hard aanpakken, datzelfde voor Brussen zou moeten gelden omdat hij zo mogelijk nog agressiever is dan wij. We stelden dus slechts Fennema’s hypocrisie aan de orde.

Maar ja, jammer genoeg ontbreekt het Brussen aan een aantal belangrijke karaktereigenschappen voor een hoofdredacteur. Zo kan hij niet tegen kritiek, kan hij absoluut niet omgaan met druk, en heeft hij ook nog eens moeite met lezen. Vandaar dus dat hij een idiote reactie online zette waarin hij zijn beklag maar weer eens deed over een website die razendsnel groeit — wat meneer absoluut niet kan hebben. Hij heeft immers die grote bak met geld gekregen en ‘verdient’ het daarom om zijn site op en uit te bouwen.  Dat vervelende DDS doet het met een veel kleiner budget, maar groeit wel razendsnel. Dat kan meneer niet tolereren.

Helaas Bert, DDS is here to stay, en we hebben lak aan jou, je politiekcorrecte vrienden, je voorliefde voor professionele racismeroepers, je labiele psyche, én je achterbakse stategie om DDS achter de schermen te beschadigen (ja jongen, ik ben me daar al heel lang van bewust). Als je niet aangesproken wilt worden op het wangedrag van je scribenten moet je je taak als hoofdredacteur misschien maar eens serieus nemen door artikelen te checken voor ze online worden gezet. Dat is namelijk wat een échte hoofdredacteur doet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. ikweetwatikwil

  Terug slaan mag niet. Daar houden linksen niet van. Dan gaan ze huilen.

 2. Wim

  Ik ben bang dat Brussen en Fennema twee heel gevaarlijke geestelijke gestoorden extremen linksen zijn. Die er niet zomaar voor terug zouden deinzen om zoals tijdens de Hitler tijd met de toen bekende methode PVV’er uit de weg te ruimen.
  De communist Fennema weet ook wel hoe zijn rode broeders dat deden. Die weet de weg wel.
  GGZ werk aan de winkel

 3. Gustaafff

  Zo rolt het tegenwoordig in Nederland. Links schopt rechts, rechts slaat terug, links pakt rechts en rechts stompt links. Waarom kan men nooit eens fatsoenlijk met elkaar in debat gaan? En het is echt misselijk dat telkens Adolf Hitler weer op tafel komt. Nederland heeft gruwelijk geleden onder deze man en de napijnen zijn er heden ten dage nog steeds. Rechts, links, hoog, laag, centrumrechts, centrumlinks, basis, en wat dan ook, zou er goed aan doen om eens te stoppen met Hitler- en NSB-vergelijkingen.

  Overigens, @Michael, ik zou die Brussen gewoon negeren. De man is duidelijk sensatie en dat is hem aardig gelukt ook. Verwijder die TPO uit de geschiedenis van je browser en kijk er nooit meer naar om.

  1. Gustaafff

   uit op sensatie, neem me niet kwalijk.

   1. Mart

    Verstandige uitspraak Guusje,bravo.

 4. Mar

  Oeps Michael.

  Meindert Fennema:
  ““Tegenstanders huilen en klagen en zijn laf: dat kennen we van de Dagelijkse Standaard.”

  Weerwoord:
  ““KLABAM,” schrijft de losgeslagen gek, “DDS vergelijkt TPO-hoofdredacteur met Führer!!1!” Vervolgens huilt hij enkele honderden woorden lang over ons stuk. Want dat is het enige waar Brussen goed in is: zeuren en klagen, van zich afslaan, en zichzelf neerzetten als het slachtoffer.”

  Het klopt wel dat jullie linksen en tegenstanders heel vaak wegzetten met jankerds, huilers, zeurders en klagers.

  Wat dit met Hitler te maken heeft, ontgaat mij ook volledig.

  Als ik zo brutaal mag zijn om een kleine tip te geven, verzin en gebruik meer andere termen om raar volk te kwalificeren.

 5. Vout

  Die bert brussen is zo overtuigd van zijn gelijk dat hij de fuhrer zelf zou kunnen zijn. Mij zien ze niet meer terug bij dat blogje tpo. Zwaar overgewaardeerd m.i.

 6. Dam

  Ik had een keer kritiek geuit op Sylvana bij Post Online. Nou ik kreeg me daar een felle en onbeschofte kritiek van hen, dat hou je niet voor mogelijk. Hun liefde ligt inderdaad duidelijk bij Sylvana en de hele horde racisten die erachter zit. En uiteraard ook ik laat mij daardoor niet door afschrikken. We moeten deze lieden aan de kaak blijven stellen om ze niet de kans te kunnen geven groter te worden. Er zijn n.l. teveel mensen in Nederland die denken “zal wel allemaal” en dan later gaan lopen mauwen als het verkeerde gaat.

  1. Gustaafff

   @Dam, Brussen doet mij denken aan die hysterische meiden die – tot over de oren verliefd – naar Justin Bieber staan te schreeuwen. Integenstelling tot Bieber roept Simons niet “stil, stil” maar “meer, meer”.

  2. Gustaafff

   Brussen en de deeknemers in de commentsectie, uiteraard.

 7. Ome Ga

  Soms las ik TPO wel, maar dat het zo erg was; finito ook voor mij dus.
  Uit mijn bookmark gehaald; want tijdverspilling.
  Helemaal erg dat ze die antiracist racistische racist Syl zo koesteren! Yakee!

  Dus heel goed; pak die foute Brussen maar goed aan.

  Oja Michael je schrijft:”…moet je je taak als hoofdredacteur misschien maar eens serieus nemen door artikelen te checken voor ze online worden gezet. Dat is namelijk wat een échte hoofdredacteur doet.”

  Dat herinnert me aan die andere fakenews dragers van oude msm media in de USA; door Buzzfeed bracht ook CNN hun ongecheckte leugens- en roddelbagger in de wereld van links & fake. Dat hebben ze geweten, hun abonnee aantal gedecimeerd, en bijv. de waarheidsliefhebbende, eerlijke en onafhankelijke InfoWars is veel groter nu als zelfs de rottige CNN!
  Dus houdt moed; hetzelfde zal vergaan met deze leugenaars. Het waren losers, en dat zullen ze nog meer weten onder ‘leiding’ van dit baasje Brussen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.