Lachwekkende linkse activisten gaan keihard tegen Trump demonstreren in... Den Haag

Geen categoriefeb 01 2017, 14:00
Hoe kun je als linkse activist jezelf het beste compleet en totaal voor gek zetten? Nou, zo dus.
Vanaf het moment dat Donald Trump officieel president van de Verenigde Staten werd is links -- in Amerika, maar ook in Nederland -- knettergek geworden. Nou waren ze natuurlijk altijd al geschift, maar hun psychologische problemen nemen nu wel heel ernstige vormen aan.
U vraagt om bewijs? Nou, wat denkt u hiervan: om 16:00 uur zal er een demonstratie plaatsvinden tegen Donald Trump. "Waar," vraagt u zich natuurlijk af, "in Washington, New York of Los Angeles? In welke Amerikaanse stad gaan de ongewassen hippie's de boel nu weer verpesten?"
Nou, slecht nieuws. Ze gaat dat niet in Amerika - het land waar Trump daadwerkelijk president van is en dus ook de enige plek waar demonstraties mogelijk iets van nut hebben -- maar in Nederland. Om precies te zijn op het Malieveld in Den Haag.

Op het Malieveld in Den Haag wordt woensdagmiddag vanaf 16.00 uur gedemonstreerd tegen de reisbeperkingen die president Trump heeft opgelegd. De organisatie houdt rekening met een grote opkomst van een paar duizend mensen.

Een. Paar. Duizend. Mensen. Natuurlijk worden die mafketels aangemoedigd door De Telegraaf. Dat is immers de krant van, voor en door rasechte Trumphaters. Het zou mij niet verbazen als de hoofdredactie van die krant er ook bij is. Ik zie ze al staan met spandoeken en al. En maar denken dat ze een verschil gaan maken.
Lachwekkend natuurlijk, maar het verhaal is nog niet eens klaar. Er zullen namelijk ook "politici en maatschappelijke organisaties" bij zijn. Jawel, Nederlandse Tweede Kamerleden gaan blij meehossen met de stinkende anti-Trump meute. En ondertussen maar roepen dat het vre-se-lijk is dat Trump "geen respect voor Europa" heeft. Tja. Zou jij dat wel hebben als je in zijn schoenen stond en dit soort waanzin zag? Ik zou jullie allemaal een liefdesbrief sturen waarin ik meteen aankondigde dat jullie vanaf 1 juni 2017 voor jullie eigen veiligheid mogen zorgen omdat de Amerikaanse (NAVO-) troepen dan terug worden getrokken uit Europa.
"Succes, zoek het maar uit!"
Laten we hopen dat Trump meer geduld heeft met dit GoedVolk dan ik. Als dat niet zo is hebben we over een paar maanden namelijk een enorm probleem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten