DDS PRIMEUR – Nieuwe campagnefilm VNL: “Het is tijd voor verandering, voor lagere belastingen en minder immigratie”

VNL heeft een nieuwe campagnefilm en DDS heeft de primeur! Kijk de razendstrakke video hier.

De enige écht klassiekliberale partij in de Tweede Kamer, VNL, heeft een nieuw campagnefilmpje. En wat voor één. Het is een superstrakke productie waaruit blijkt dat deze partij weliswaar relatief klein is, maar daardoor niet minder professioneel. Sterker nog, elke andere politieke partij kan hier het één en ander van leren (laten we vooral hopen dat met name links dat niet doet).

Het filmpje begint met een samenvatting van de huidige stand van zaken in Nederland. Met andere woorden: met aandacht voor de puinhopen van Rutte II. “Het kabinet verhoogde de belastingen met miljarden,” zegt VNL-lijsttrekker Jan Roos. “Er kwam een record aantal asielzoekers naar ons land; terroristen komen Nederland ongezien binnen.

Hij gaat verder:

“Op politie en defensie werd keihard bezuinigd. Nederland zucht onder criminaliteit. Er kwam niet minder, maar meer EU. Rutte brak ál zijn beloftes en is volstrekt onbetrouwbaar.”

Op de achtergrond zien we krantenknipsels waaruit blijkt dat geen woord overdreven is.

Vervolgens komt Roos zelf in beeld. Hij legt uit waarom het van groot belang is dat VNL terug in de Tweede Kamer komt (en het liefst natuurlijk groter dan ooit):

“Het is tijd voor verandering. Voor lagere belastingen, minder immigratie, meer veiligheid, en minder EU. Stem VoorNederland.”

Een schitterende campagnevideo met een heldere boodschap. Steek die in je zak, nepliberalen van de VVD!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Intussen worden de opkomende rechtse partijen uitgemaakt voor niet democratisch en als gevaar voor de Nederlandse vrijheden door o.a. de Orde van advocaten. Die vrijheden worden misbruikt door velen die als nieuweling in Nederland komen en die lak hebben aan onze vrijheden behalve het misbruik ervan. Dat moet zo blijven door deze instanties. De wetten in Nederland gaan duidelijk niet met de tijd mee en zo raken wij onze vrijheden en identiteit kwijt. In dit land voel je je als autochtone steeds minder prettig. Tijd voor andere wind.

 2. rujoleki

  Zodra dePVV de macht overneemt betekent dat het einde van de islam en de multiculti. Grenzen gaan dicht. 15 maart islam of PVV?

  1. loritta

   Nou, daar hoef ik echt niet lang op te wachten. PVV!!!!!

 3. Peter Selie

  Voor minder asiel en immigratie beste Jan daarmee zou je een smeekbede aan de EU moeten doen, want die zijn heer en meester op dit beleidsterrein en verplichten de nationale lidstaten van de EU om hieraan mee te doen. Het bekt natuurlijk wel lekker weg om met minder immigratie op de proppen te komen vlak voor de verkiezingen. No hard feelings Jan jij kan er óók niets aan doen.

 4. jennifer

  Meer EU, meer immigratie van gelukszoekers en criminelen,meer geld voor de import in dit land. Dit is alles wat de linkse partijen voorop stellen, daarom noemen ze partijen die er van af wijken populisten en racisten.

 5. H.Vaes

  Ik zie en hoor het verschil met de PVV niet.
  Van Wilders weten we dat hij rigoreuze maatregelen wil nemen……maar of de Vnl daartoe in staat is betwijfel ik…….Jan….goed geprobeerd maar geef mij het originele maar.
  Dus PVV.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.