Extreemlinkse raddraaiers en kansenparels breken Parijs af, de media hullen zich in stilzwijgen

Het gaat weer lekker in Parijs. De Franse hoofdstad wordt compleet afgebroken door extreemlinkse raddraaiers en kansenparels. Opmerkelijk genoeg hullen de leden van het Nederlandse partijkartel zich in stilzwijgen.

Gelukkig zijn er nog een paar Nederlandse politici die wel aandacht vragen voor wat er in Parijs gebeurt. De belangrijkste van hen is, hoe kan het ook anders, Geert Wilders. Anders dan zijn collega’s heeft de PVV-leider namelijk een broertje dood aan iedereen die geweld gebruikt.

Enkele dagen geleden berichtte de krant The Independent  dat de rellen zich over het land verspreid hebben, vanuit de voorsteden van Parijs. De demonstranten ageren zogenaamd tegen ‘politiegeweld,’ maar hebben een controversiële zaak feitelijk aangegrepen om zich weer eens heerlijk te misdragen. Ironisch genoeg spelen ze daar Marine Le Pen mee in de kaart, de leidster van het Front National, maar blijkbaar zijn de rellende kansenparels en extreemlinkse agressors te dom om dat te bevatten.

Kort voor het weekend stelden de relschoppers zich op voor scholen waardoor het iedereen onmogelijk werd gemaakt om naar binnen te gaan. Daarbij berichtte de Britse krant de Express dat er gewelddadige conflicten plaatsvonden bij scholen tussen de relschoppers en de oproerpolitie. Beter gezegd: de rellende kansenparels en hun extreemlinkse vrienden gebruiken massaal geweld tegen de politie. Ongelooflijk genoeg hebben 30 scholen laten weten dat ze de relschoppers steunen. Het zegt alles over de mensen die het voor het zeggen hebben in het Franse onderwijssysteem.

Anders dan de Nederlandse media vraagt Wilders hier terecht aandacht voor en vraagt hij zich, terecht, af of we dit soort praktijken binnenkort ook in Nederland gaan zien. Gelukkig is dat nu nog niet zo, maar het kan, zou je denken, niet lang meer op zich laten wachten. Kijk maar hoe Artikel 1 en DENK allochtone jongeren proberen op te zetten tegen de rest van de maatschappij. Dat kan niet lang goed blijven gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Sam C

  Tja men heeft het veel te druk met Wilders die gister een vergissing maakte over de moordenaar van Pim Fortuyn.

  1. Top

   En vergeet niet, dat er anderhalf miljoen voyeurs, friemelend naar ‘BZVrouw’ zitten te gluren. En dan hebben we ook nog RTL. Een zender, die dagelijks de leugen en oplichting verkoopt, door overdag ‘echte tovenaars en zieners’ de revue laten passeren en u kunnen vertellen wat er gisteren gebeurd is. En waar lieden, die het geestelijk vermogen hebben van een doperwtje, nog naar toe bellen voor veel geld. En met dat volk moet ik dan rekening houden? Ik dacht het zelf van niet!

   1. Syntha

    ECHTE “tovenaars en zieners”, begeven zich in “gewone” kringen en laten zich niet bellen op een tv zoals dit, als sensatie…laat staan voor geld.

  2. Kodi

   De enige vergissing die ooit met de moordenaar van Pim Fortuyn heeft plaatsgevonden is hem niet (bij het ontbreken van de doodstraf) tot levenslang te hebben veroordeeld. Slechts eigenrichting kan nou nog recht aan de samenleving doen en de beschamende rechterlijke dwaling of liever gezegd rechterlijke vrijbrief teniet doen. Volkert van der Graaf verdient de doodstraf.

   1. hans-e-pans

    Deze tekst is gevaarlijk, zeker in het Nederland van de slinkse media. Hoewel wel dit schrijven wel terecht vind.

   2. Mart

    Ik zou zeggen huur een ”pistolero” ,hier in noord Brasil volop huurbaar,maar tja de taal en de vliegreis hè…..ze vroegen voor het afschieten van een pastoor zowat het hoogste + 2000 $ us.Voor die klootzak zal dat wat minder wezen.

 2. loes530

  iedereen kan zich een keer vergissen media doen net of ze zelf geen fout maken

 3. Ome Ga

  Oui oui, dat willen we toch allemaal?

  Wat doet dat gaje hier eigenlijk, vragen ‘sommigen’ (niet-links schorem beleidsdragers) zich af?
  Als wij naar het buitenland gaan
  1). houden we ons aan de regels, ook als we naar het een na meest vreselijke land ter wereld gaan, Saoudi Arabia
  2). gaan we ons aanpassen en na een tijd spreken we de taal en hebben een baan
  3). doen we iets leuks daar, iets opbouwends:

  https://www.youtube.com/watch?v=VV4fKqOYUvQ

 4. poldi

  Deze beroeps demonstranten zijn tegen de kapitalistische samenleving (dat je moet werken om je eigen broek op te kunnen houden).
  Ze zullen dan ook alles uit de kast halen om de samenleving te ontwrichten, de boel vernielen in hun razernij behoefte tot destructie. Destructie van een land en destructie van hardwerkende mensen.

  Oppakken in een gedwongen bewaakt omgeving, neerknuppelen (sorry voor mijn opkomende primitieve gevoelens) en daar inzetten om ten dienste van de maatschappij een positieve bijdrage aanleren d.m.v. arbeid.

  En tenenkrommend dat onze linkse en politiek correcte mediakartel bestaande uit NPO en RTL hier in tegenstelling tot de buitenlandse media niets over berichten.

  Soms bang dat Wilders hierdoor nog meer stemmers gaan trekken ?

  1. Raresnuit

   “oppakken in een gedwongen bewaakt omgeving, neerknuppelen en daar inzetten om ten dienste van de maatschappij een positieve bijdrage aanleren d.m.v. arbeid.”

   En dat geloof je zelf dat dat werkt? Ik denk dat die lui zich nog harder verzetten.

   I.p.v. dit soort botte bijl oplossingen wil ik weten wat echt werkt. Andere leiders kiezen lijkt me een goed begin, maar hoe gaan we het dan aanpakken? Welke potentiele leiders hebben concrete plannen die kunnen werken? Welke leiders hebben uberhaupt concrete plannen?

   1. Nederland-op1

    Ja, inderdaad, neerknuppelen, want als je dat niet doet wordt je als agent in de fik gestoken, in elkaar geslagen of met stenen bekogeld. De zachte aanpak door te vragen of ze er alsjeblief mee op willen houden omdat het niet zo netjes is wat ze doen, werkt echt niet hoor! Dus neerknuppelen en opsluiten. Daarna eens rustig gaan nadenken hoe van die achterlijkheid af te komen.

    1. Raresnuit

     Dan komen ze met geweren, dus dan blaas je ze op met granaten. Dan komen ze met raketten, dan bombardeer je ze? Enz.

     Grote praatjes, maar ik zie niet hoe het iets oplost. Ik wil die idioten ook stoppen of weg hebben.

 5. Raresnuit

  Geweld is fout. Van links, rechts, iedereen. Hopelijk is onze samenleving meer inclusief zodat dit geweld niet snel overslaat naar NL. Die lui in Parijs zijn buitengesloten en hun problemen jarenlang genegeerd.

 6. Ni28

  “de media hullen zich in stilzwijgen”. Waaruit blijkt dat wij in een linkse dictatuur leven. Linkse politiek heeft de volle macht over de media.

  1. Raresnuit

   Ik lees al lang over deze rellen. En ik doe daar niets bijzonders voor, behalve de krant lezen, eea op internet bijhouden, enz.

   “de media hullen zich in stilzwijgen” is dus onzin.

 7. poldi

  Gisteren het RTL debat gevolgd.
  Het was tenenkrommend hoe ze om de hete brij ISLAM heen liepen.
  Pechtold noemde de islam op een vraag van Frits Wester zelfs een verrijking.

  Het dieptepunt van het debat was de unanieme vaststelling van de heren dat de islam geen bedreiging vormt voor de toekomst van niet-islamitische Nederlanders, nu nog de meerderheid.
  Die bedreiging is er natuurlijk wel degelijk als we nuchter vaststellen hoe onze samenleving, ons gevoel van welbevinden en ons straatbeeld nu al is veranderd met een relatief beperkt aantal islamieten. Het is een grote fout geweest om mensen met een dubbele nationaliteit burgemeester van Rotterdam en voorzitter van de tweede kamer te maken, ongeacht hun eventuele capaciteiten. Het was goedkope positieve discriminatie.

  De echte, niet gestelde vraag zou moeten zijn wat de islamisering in positieve zin heeft heeft toegevoegd aan onze samenleving.
  Dat antwoord durft geen enkele politicus te geven, Wilders uitgezonderd.

 8. jennifer

  Frankrijk mag hopen dat Le Pen premier wordt, zodat het eindelijk eens dit soort wantoestanden aan kunnen gaan pakken met de harde hand. De voorgaande regeringen hebben het alleen maar bevorderd met hun slappe beleid.

 9. Wim

  Nu vragen wij ons af, of er geen belangrijker nieuws te melden valt, zeker in een land dat van het ene schandaal naar het andere strompelt, de burgers door politici en ambtenaren iedere dag weer worden belazerd, maar nee, dit was het moment. Het extreem rechtse FN… blah, blah blah en de al even extreem rechtse leider Marine Le Pen, enz. enz. Het moet voor onze linkse media weer een moment van een bijna orgasme geweest zijn. ‘Zie je wel hoe de Fransen hun mannetje staan en dat extreem rechtse tuig eens de waarheid gezegd wordt ,’moet de achterliggende gedachte geweest zijn.

  Maar hoe anders ligt de 100% waarheid. De demonstraties die van te voren waren aangemeld zoals dat in Frankrijk moet en waren een volledig door de communistische en extreem linkse vakbonden georganiseerde demonstratie.

 10. Gustaafff

  De gemoederen raakten oververhit, toen een jongeman zwaar werd mishandeld door de politie. Dr. Martin Luther King riep altijd op tot een vreedzaam protest, maar dat is aan deze lieden niet besteedt.

  1. Nederland-op1

   Is er ook ergens te lezen wat deze jongeman gedaan heeft?

   1. Gustaafff

    Ja, in feite niets.

    1. Nederland-op1

     Het zou mij niets verbazen als dan niet het hele verhaal wordt verteld. Ik kan me bijna niet voorstellen dat die agenten zomaar los gaan op iemand.

 11. Roependeindewoestijn

  Och, naast Parijs breken ze op het moment ook Stockholm af, je hoort er niets over. Dat de koning jarig is dat dan weer wel…

 12. Seneca

  van de week zag ik een item op tv (vraag niet welke zender) waarin een ‘deskundige’ vertelde dat de berichtgeving over Parijs ‘nep-nieuws’ is. dat u het maar weet!

 13. Sniper666

  Er is volgens het policor mediakartel niets aan de hand in Frankrijk.

  1. Mart

   Nederlanderkes……ga maar weer rustig slapen.Ik waarschuw jullie wel vanaf mijn heuveltje in Zuid Brasil.Merkwaardig dat op mijn schermpje tòch meer binnenkomt dan in vele nederlandse kamertjes…..je moet het natuurlijk wèl willen opzoeken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.