GEWELD BREEKT UIT IN PARIJS: veel buurten zijn niet toegankelijk voor de politie, vijf voorsteden staan in brand

De politie van Parijs is ten einde raad. De stad staat namelijk letterlijk in de fik nadat kansenparels op grote schaal begonnen te rellen in de noordelijke voorsteden van de Franse hoofdstad.

Vijf grote gebieden zijn opeens veranderd in no go-gebieden. De afgelopen vijf nachten hebben gemaskerde mannen daar de boel namelijk op stelten gezet. Nu is de angst groot dat het geweld zich ook over de rest van de stad en zelfs over de rest van het land kan verspreiden omdat kansenparels geruchten van zogenaamd ‘politiegeweld’ aangrijpen om zich weer eens vreselijk te misdragen. Lokale burgers wordt verteld om binnen te blijven terwijl zwaarbewapende agenten op straat met de rellers vechten. In de tussentijd hebben de rellende kansenparels al voor miljoenen euro’s aan schade veroorzaakt.

De rellende kansenparels vallen de agenten van dienst stelselmatig aan met molotov cocktails en de zware metalen ballen die gebruikt worden in het populaire Franse spel Petanque. Nadat de rellers verschillende auto’s en zelfs een rolstoel in de fik staken was de politie gedwongen om echt kogels af te vuren, dit alles in een poging om de doorgedraaide menigte in bedwang te krijgen. Een verslaggever van het Franse BMTV werd zelfs gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit kwam, hoe kan het ook anders, door het geweld van de agressieve cultuurverrijkers die Parijs nu helemaal proberen te slopen.

De buurten Aulnay-Sous-Bois, Aulnay, Argenteuil, Bobigny en Tremblay-en-France worden nu allemaal kort en klein geslagen door de kleine importfascisten. Dit is hun reactie op geruchten over ‘politiegeweld.’ Het ‘slachtoffer’ van de politieactie heeft zijn landgenoten opgeroepen om kalm te blijven, maar daar hebben de rellers lak aan. Wat hen betreft is dit namelijk het ideale excuus om weer eens helemaal los te gaan het land dat hen met open armen ontving tot aan de grond toe af te branden.

Yves Lefebvre is het hoofd van de politievakbond. Hij heeft het geweld natuurlijk veroordeeld, maar daar trekken de rellers zich niets van aan. “Het is een grof schandaal dat ze een rolstoel in de fik hebben gezet,”  zegt Lefebvre. “Dit moet stoppen.”

Leuk geprobeerd, maar de knettergekke kansenparels gaan gewoon door. Zij hebben namelijk besloten dat dit de ideale gelegenheid was om Parijs af te branden, en dus gaan ze stug door. Volgens experts scanderen ze daarbij “Allahu Akhbar, Allahu Akhbar,” wat maar weer eens onderstreept dat het om radicale kansenparels gaat die Frankrijk in een islamitisch kalifaat willen veranderen. Of mogen we dat niet opschrijven omdat dit ‘racistisch’ (hoewel natuurlijk waar) is?

Front National-leidster Marine Le Pen tweette een video waarin je zit hoe de kansenparels een auto in de fik zetten en vervolgens “Allahu Akhbar” roepen — niet één keer, maar drie keer.

Op de video zie je hoe automobilisten hun buurten — die veranderd zijn in de hel op aarde — proberen te ontvluchten. Ondertussen roept de rellende massa “Allahu Akhbar.” De video werd opgenomen in Bobigny, één van de wijken waar de rellers de boel helemaal aan het kapotmaken zijn.

In een artikel op haar website Marine2017 legt Le Pen uit:

“In het aangezicht van deze schande, dat een schandaal is voor Frankrijk en vreselijk voor de getroffen buurtbewoners, hult de overheid zich in stilzwijgen waarmee maar weer eens bevestigd wordt dat het zowel laf als incompetent is.”

Ze gaat verder:

“De noodtoestand is nog altijd van kracht in ons land. Maar welk nut dient die noodtoestand als de overheid zijn macht niet gebruikt om de orde te handhaven en de autoriteit van de staat af te dwingen? Veiligheid is niet een privilege, maar een fundamenteel recht dat hersteld moet worden voor alle Fransen. In deze context benadruk ik mijn steun daarom voor de politie die geconfronteerd worden met extreem geweld terwijl de overheid zich er niet druk om kan maken.”

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Misschien wel. Deze rellen zorgen er namelijk voor dat Franse kiezers actie eisen. De enige politica (of politicus) die daartoe bereid is is, hoe kan het ook anders, Le Pen. Ironisch genoeg zorgen de rellende kansenparels er dan ook voor dat de kans op een presidentschap van de leidster van het Front National groter is dan ooit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Wim

  Voorproefje van toekomstig Europa met name Nederland.
  Volgens de laatste peilingen wil het Nederlandse volk dit graag het kan niet snel genoeg gebeuren, ook de Media en de NPO smeken er om. Want het vreedzaam verzet hier tegen zijn, racisten en mensen die de rechtstaat ondermijnen. Hitler noemde zulk verzet terroristen. Die knoopte ook mensen op die vreedzaam een protest blaadje verspreide. Ik heb nog wel iets sadistisch over me als de peilingen kloppen dat dan het geweld en de ondermijning van onze cultuur vol losbarst snel gaat gebeuren en de tranen van dit hopeloze volk rijkelijk mogen vloeien.

  1. Adriaan

   @Wim ik vrees dat je gelijk gaat krijgen. Wij hebben (althans een heel groot gedeelte van de Nederlanders) hier zelf voor gekozen. Ik spreek de hoop uit dat rechts een grote overwinning gaat behalen op 15 maart! Met Rutte en zijn bende zijn we aan de goden overgeleverd. Im hoor de Franse president al roepen: laten we de kalmte bewaren en solidair blijven. Alsof dat tuig zich daar iets van aantrekt. Uitroeien is de enige oplossing om een vreedzaam Europa te behouden.

 2. jennifer

  Ieder jaar het zelfde liedje daar in die import wijken in Parijs. Hebben ze het hele jaar weer energie op kunnen tanken, om dan weer voor de kleinste scheet de zaak te laten exploderen.Mijn mening is laat het leger oefenen daar, en de straten schoonmaken daar is het zo afgelopen met die import raddraaiers die niet demonstreren maar zowat half Parijs afbreken.

 3. Mr. Charles

  Juist ja! Dit is de opmaat tot het presidentschap van Marine Le Pen. In Nederland is de kiezer te stom om die link te leggen, blijkbaar, en stemt toch weer op de pathologische leugenaar Rutte en zijn trawanten. de Pechmannetjes en de marxistisch belegen puber Klaverblad.

 4. zomaar

  tja in den beginnen van de linkse maakbare samenleving , hielt de verrijking zich nog koest !, zij waren tevreden met een sociale linkse uitkering , een huisje , twee vrouwen of meer is immers cultuur!!, want rijk waren zij , zij behoefde niet te werken en hadden een sociale kameel (auto door de socialisten betaald) ,onder de kont ,plus vreten genoeg !!, hoe anders was dat in hun oorspronkelijke culturen , waar hij die niet rijk is geen vrouw krijgen kan !, of zij moet in de stamboom zitten.

  afin de internationale socialisten met hun plannen om er een door hen gemaakte samenleving van te maken, zagen dit aankomen ! vandaar dat van meet af aan geen eisen gesteld werden aan nieuwkomers , zij een riante uitkering verkregen plus alle luxe benodigdheden , (denk aan die kameel onder hun kont), plus de vrijheid zich niet te nestelen cq hun eigen cultuur en gebruiken voort mochten zetten , in de hoop dat zij zich koest zouden houden .

  nu 3 decennia later !, en wij ons scheel betaald hebben voor de hobby van de internationale socialist , breekt er alsnog de pleuris uit !, gevolg een naderende burgeroorlog een oorlog waarbij de internationale socialist zij aan zij staan zal , met de door hen binnen gehaalde verrijking .

 5. Wim

  Vreemd in de Media nauwelijks iets over de lezen .Wel dat Trump een windje heeft gelaten.

  1. zomaar

   natuurlijk gaat dit in de media , vlak voor de verkiezingen niet belicht worden !.

   de massa zou maar eens op de gedachten komen om anders te gaan stemmen , bv PVV, tja dat kunnen de sociaal democraten niet trekken !!.

   gaan die linkse gekkies ook nog de straat op !.

 6. Wim

  Mooi vuurwerk ,ik mis alleen de koortjes.

 7. Timo

  Het leger inzetten en na enkele waarschuwingen gericht gaan schieten. Alles oppakken en en na een kort proces van hooguit 5 minuten het land uitzetten.
  Razzia’s houden 7 dagen per week 24 uur per dag en dit maanden lang. Uitroeien dit gespuis Elk bootje dat richting Europa komt lek schieten is het binnnen een paar dagen afgelopen.
  En ja ik ben het zat en met mij velen. Dit is voorspeld dat het in Frankrijk gaat beginnen en overslaat op eerst Duitsland en daarna de andere Europese landen.
  Rechts stemmen ultra rechts !!!

  1. jennifer

   Je hebt helemaal gelijk zo denk ik er ook over,maar het zal wel weer zo zijn met de verkiezingen in dit land dat het volk zo gaar is gemaakt met beloftes zoals ze iedere 4jaar doen en alles weer op links gaat stemmen, zodat de import de weg vrij hebben en hun gang kunnen gaan.En een ding is zeker dit gaat overslaan naar ieder Europees land.Ze hebben toch telefoon en geven hun posities wel door waar ze moeten beginnen. Dom volk die Nederlanders en de import lacht hun achter de rug vierkant uit.

   1. Nederland-op1

    @Gustaafff, jij noemt Timo geen haar beter dan Adolf Hiltler, dat is nogal wat. Adolfje wilde van de joden af omdat ze geen blond haar en blauwe ogen hadden en de Jodenvervolging vond niet plaats omdat ze zoveel rottigheid uithaalden. Mensen die het normaal vinden om met een vrachtwagen op winkelend publiek in te rijden, lekker te gaan schieten in een nachtclub of om steden te vernielen omdat het allemaal niet zo gaat als ze willen, die mag je best aanpakken hoor.

    Dat linkse gezever, ik word er kotsmisselijk van! Aanpakken die hap, er op schieten als het moet (zij twijfelen echt niet of ze de trekker nou wel of niet zullen overhalen hoor!), met dat geaai kom je nergens.

  2. Gustaafff

   Dit is waarom DDS aangezien wordt voor een stelletje fascisten. Jij oppert ook weer knettergekke suggesties. Gericht op mensen gaan schieten, teneinde een bloedbad te veroorzaken, uitroeien, razzia’s houden, boten met mensen neerschieten, Timo is geen haar beter dan Adolf Hitler en wordt toegejuicht door hetzelfde rechts extremistische Breivik-soort op dit forum,

   1. zomaar

    @Gus , hoe zou jij piepen , als een grote groep ,jou huisje afbreekt ?.

    je gaat dan toch niet staan te juichen hé !, anders kom ik langs en schop je eigenhandig onder je kloten , en geloof mij , ik ben van naturen heel vreedzaam .

    1. Gustaafff

     Wist je dat bedreiging strafbaar is?

     1. NederNederlander

      Gustaafff @
      Wist je dat bedreiging strafbaar is?
      Vele mensen zien u als een bedreiging dus kan er aangiften tegen u gedaan worden!!

     2. zomaar

      hoezo , ga jij dan echt staan te juichen?.

     3. jennifer

      Het is ook een bedreiging iemand voor Hiltler uit te maken zoals jij doet dit is veel erger een aanbeden dictator van de Islam te gebruiken als bedreiging voor een Christen.Je doet precies het zelfde tegen iemand die er anders over denkt en geen oogkleppen opheeft zoals jij hebt.

     4. Peter Selie

      Laat mij niet lachen met je waardeloze bedreiging aan het adres van zomaar, heb je soms kant en klare aangifte formuleren klaar liggen klootzak?

     5. Gustaafff

      @zomaar, @nedernederlander, u dreigt graag met geweld en het uitroeien van moslims. Dat geeft DDS een slechte naam.

     6. Gustaafff

      Tjonge, ik lijk hier wel de enige met een beetje gezond verstand. Iemand roept op criminelen uit te roeien, het vuur te openen op demonstranten en vluchtelingen te laten verdrinken. Ik spreek de persoon hierop aan, en zeg dat Hitler ook een dergelijke instelling had (ik vergelijk niemand, @jennifer). Zomaar komt nog even dreiging dat hij mij in elkaar gaat schoppen en peter selie, de man die eindeloze copy/paste-werkjes spamt, vindt me een trol.

      Het. Moet. Niet. Gekker. Worden.

     7. NederNederlander

      Gustaafff@

      Wist jij dat valse beschuldigingen ook strafbaar zijn!!
      U suggereert dat ik dreigt graag met geweld en het uitroeien van moslims.
      Kan jij mijn een voorbeeld geven waar ik dat gedaan heb?
      Zo niet dat zal een excuus zeer op zijn plaats zijn.
      Krijg ik dat niet dan zal ik genoodzaakt zijn om een klacht bij de DDS te doen met een verzoek u te bannen van deze site

     8. Gustaafff

      Welke bedreiging, peterselie? Ik bedreig niemand. Sterker nog: ik wijs er slechts op dat het bedreigen van een persoon niet door de beugel kan.

     9. jennifer

      Nee guus je geloofd dat jij de enige bent met gezond verstand, maar dat is niet het geval. Wordt eens wakker en kijk en lees eens wat er an de hand is overal, niet in de linkse media natuurlijk want die verbloemen alles. Jou vergelijkingen hier steeds met Hitler raken kant nog wal en men kan de dingen zoals ze nu zijn niet gaan vergelijken met 40-45.Hoe zou jij het dan oplossen het vernielen van de bezittingen van anderen wat de imort overal doet ook in Parijs weer.Het gaat gewoon uit de hand lopen met die import overal.Het enige wat je dan nog kan doen is je verdedigen dan toch.

     10. Gustaafff

      Nederlander, ik heb het niet tegen jou. Wel tegen de mensen die staan te applaudisseren om grootscheepse razzia’s.

     11. Gustaafff

      Tuurlijk loopt het uit de hand, dat is duidelijk. Dit is echter geen reden om razzia’s te houden, een bloedbad onder demonstranten te veroorzaken, of vluchtelingen te doen verdrinken, @jennifer.

     12. NederNederlander

      ik kopieer en plak!!

      Gustaafff    19 minuten ago   
      @zomaar, @nedernederlander, u dreigt graag met geweld en het uitroeien van moslims. Dat geeft DDS een slechte naam.
      En dan zeg jij ik heb het niet tegen jou. Wel tegen de mensen die staan te applaudisseren om grootscheepse razzia’s.
      Dus je heb het wel daadwerkelijk tegen mijn.
      Ik heb de redactie al gemaild en hopelijk nemen ze hierin een passelijke oplossing.
      Je spreekt over gezond verstand maar als jij zelf niet weet wat jij hier op de site zet dan heb ik mijn vraagtekens over u gezond verstand .
      Einde discussie met jou en wacht af hoe de DDS hier op zal reageren.

     13. Beukman

      @Gustaaf
      Hier is er nog een met gezond verstand. Je maakt je terecht kwaad om de geweldsfantasieën hier, onder andere tegen jou. We zijn op DDS en andere fora getuige van een zorgwekkende normvervaging.

      Los hiervan: de gecultiveerde angst dat de rellen in Parijs gaan overslaan is misplaatst. De banlieues in Parijs zijn door opeenvolgende politici ernstig verwaarloosd, met als dieptepunt het afschaffen van de wijkpolitie door Sarkozy. In Nederland heeft de politie goddank een totaal andere aanpak. Agenten kennen hun pappenheimers, en weten dat erop slaan lang niet altijd de beste methode is.

      De laatste echt grote rellen in Nederland vonden plaats rond 1980. De aanstichters waren geen allochtonen maar blonde kaaskoppen, en de meesten werden geboren in middelkleine tot kleine gemeenten.

     14. Gustaafff

      Nederlander, neem me niet kwalijk, daar zat ik fout. Ik ben wel ernstig bezorgd over termen als “uitroeien” en “verzuipen”.

     15. Gustaafff

      Dat ben ik met je eens, @Beukman. Het is van belang dat de Fransen juist het hoofd koel houden.

    2. Peter Selie

     Laat je niet uit je tent lokken beste zomaar door deze linkse, randdebiele nihilistische landverrader en TROLL.

     1. NederNederlander

      Peter Selie@
      u zou zomaar eens gelijk kunnen hebben 😉

     2. zomaar

      ben er weer ingetuind , hij blijft ook zuigen !.

    3. zomaar

     Gustaafff    11 minuten ago   
     Tjonge, ik lijk hier wel de enige met een beetje gezond verstand. Iemand roept op criminelen uit te roeien, het vuur te openen op demonstranten en vluchtelingen te laten verdrinken. Ik spreek de persoon hierop aan, en zeg dat Hitler ook een dergelijke instelling had (ik vergelijk niemand, @jennifer). Zomaar komt nog even dreiging dat hij mij in elkaar gaat schoppen en peter selie, de man die eindeloze copy/paste-werkjes spamt, vindt me een trol.
     Het. Moet. Niet. Gekker. Worden.

     dit heb ik geschreven !!” @Gus , hoe zou jij piepen , als een grote groep , jou huisje afbreekt ?, dat is dus een vraag !.

     suggestie !!, of verwachting !, “je gaat toch niet staan juichen hé “dus weer een vraag die je beantwoorden kan met ja/nee !.

     conclusie gelang het antwoord wat jij geven zal ,ïk ga er vanuit dat dit “JA” zijn zal !, anders kom ik langs en schop je eigenhandig onder je kloten .

     weer een vraag , waar zit de dreiging in dit schrijven ?.

     punt een weet bij god niet waar je woont , en het woord onder je kloten schoppen is fictief !.

     kleizielig manneke , ooit getwijfeld !, toch nu weet ik het zeker !.

     1. Gustaafff

      @zomaar, iemand in elkaar schoppen lijkt me geen zachte taal. Maar goed, daarover vallen is kleinzielig, je hebt gelijk.

     2. NederNederlander

      Zomaar@

      ik zou als ik u was een mailtje doen bij redactie@dagelijksestandaard.nl van de gang van zaken over Gustaafff@
      Wat hij nu doet is mensen beledigen beschuldigen en je goede naam ongegrond door de slijk halen.
      Ik heb het net ook gedaan dit zijn openbare beschuldigingen die hij niet waar kan maken en je reputatie erg schaad

     3. zomaar

      Gustaafff    5 minuten ago   
      @zomaar, iemand in elkaar schoppen lijkt me geen zachte taal. Maar goed, daarover vallen is kleinzielig, je hebt gelijk.

      je blijft zuigen hé ?, ben je erop uit dat ik een ban oploop ?.

      als iemand schrijft (fictief dus ) ik kom je onder je kloten schoppen , als de vraag met JA beantwoord word , is dat geen echte bedreiging !.

      en zeker niet in die bewoording die jij gebruikt !”in elkaar schoppen “.

      afin het is wel goed met jou , negeer je voortaan .

     4. Gustaafff

      NederNederlander, je kunt me dit moeilijk kwalijk nemen. Ik was in discussie met drie mensen tegelijkertijd. En ja, dan haal ik weleens personen door elkaar. Vooral als ik schrik van het geweld (uitroeien en verdrinken) dat hier wordt verkondigd. Het baart me ernstige zorgen dat een groep mensen deze termen gebruiken, want er zit een dunne grens tussen dreigen en het geweld uitvoeren. Je goede naam schaden? Vanmiddag is iedereen het vergeten.

      Zomaar, ik was wel geschokt door het in elkaar schoppen, maar nog meer van de fantasie van peterselie, die je helemaal hieronder kunt lezen. Misschien is het kleinzielig.

     5. zomaar

      NederNederlander    14 minuten ago   
      Zomaar@
      ik zou als ik u was een mailtje doen bij redactie@dagelijksestandaard.nl van de gang van zaken over Gustaafff@
      Wat hij nu doet is mensen beledigen beschuldigen en je goede naam ongegrond door de slijk halen.
      Ik heb het net ook gedaan dit zijn openbare beschuldigingen die hij niet waar kan maken en je reputatie erg schaad.

      het mijne (mailtje) is ook verzonden

     6. Gustaafff

      Zomaar, zoals ik al schreef heb ik de namen door elkaar gehaald en mijn excuses daarvoor. Het geweld dat hier wordt verkondigd baart me echter ernstige zorgen. Maar goed, ik ga hier weg, want een discussie-forum waar mensen dit soort dingen zeggen, en mij met dit geweld bejegenen, is niet my cup of tea.

     7. NederNederlander

      Gustaafff@

      Ik neem het je zeer kwalijk wat je ons adviseert om ons gezond verstand te gebruiken zou je zelf het advies tot je te nemen en niet er over heen praten met wat anders zodat je eigen probleem niet opvalt die tijd heb ik gehad..

     8. HaZ

      Geef nog ff aan onder welke andere naam je terugkomt, kunnen we er rekening mee houden….

     9. zomaar

      @Gustaaf , wij hier in ons mooie Brabant , zeggen dat op zijn Brabants “HOUDOE “en district gebonden “HOEDOE WOR !”.

      pluis nu maar eens uit waar het woordje HOEDOE (wor) voor staat ?.

     10. Gustaafff

      NederNederlander, ik gebruik mijn gezond verstand en heb dat altijd gebruikt. Ik heb gereageerd op een soort van geweldsfantasie over het “uitroeien van gespuis”, over “razzia’s”, over “verdrinken” en “verzuipen”. Het is niet normaal (en niet gezond) dat mensen zo over andere mensen praten. Maar als je iemand daarop aanspreekt, ben je direct een trol en krijg je van alles naar je hoofd. Je verontwaardiging over een misser in één van mijn comments is selectief, en het mailtjes verzenden ook. Er worden namelijk geen mails verzonden over de gewelddadige taal die hier wordt gebezigd, nee, over één fout van mij in een comment, die door jou verschrikkelijk wordt opgeblazen.

      Hoe het ook zij, ik ben hier even weg. De gewelddadige taal die mensen uitslaan is schokkend. Hopelijk zie jij dat ook eens in.

   2. toetssteen

    Een tweede Aleppo dan maar? Reuze leuk vonden de burgers dat…… Want dat is het, het gespuis dat in Parijs rondwaart richt zich op andere burgers om die te terroriseren. Enorme partijen wapen zijn al in beslag genomen, en dan geen damesblaffertjes!
    Gisteren een bus met Zuidkoreaanse toeristen in de fik gestoken, de vluchtende passagiers zijn met veel geweld beroofd. Maar da’s koeltoer hè, maken die Koreanen ook eens wat mee……
    Winkels geplunderd, brandstichting en vul de hele lijst maar aan.
    Het leger moet op gaan treden, voor de burgerij kreunt onder een kalifaat! En dat gaat sneller dan naïeve dwazen willen geloven. En het kost minder manschappen dan diezelfde naïevelingen menen.

    1. jennifer

     Dit is gewoon waar alleen de blindgangers op de site hier zoals Beukman en Guustaaf willen dat niet inzien. Het is de Christenen tegen de Islam in Parijs en niet anders. Alleen het schaamteloze Islamitische volk laat hier wel zien wat hun onder demonstratie verstaan, het is en blijft gewoon een onbeschaafd volk die moslims. En dan zouden de eigen burgers in Parijs niet zich mogen verdedigen? kom op zeg ze moesten inderdaad het leger inzetten en schoonvegen die straten, en als zee neergeknald worden zelf schuld zelf zij ze ook niet ongewapend maar gaan wel gewapend op onschuldige burgers af daar.

 8. NederNederlander

  De oorlog is allang begonnen maar blijven met oogkleppen opzitten dus kunnen gerust aan de gang m het land stap voor stap over te nemen moet zeggen goede tactiek je ziet het werkt!!

 9. Ritter

  Dit beeld zullen we steeds meer zien in heel Europa naarmate de massa immigratie uit de islamitische landen blijft doorgaan.

  Er ontstaat een (islamitische) proletariaat die voor zeer veel onrust zal zorgen.

  Weet u hoe de toekomst van Europa eruit zal zien als de stroom immigranten uit de islamitische landen niet word geremd?

  Steden met wijken vol werkloze moslims, volgebouwd met moskeeën waar gefrustreerde, onaangepaste moslims hun “nieuwe thuis” hebben gevonden en waar religieus fanatisme, criminelen en een gewelddadige houding ten opzichte van niet-islamitische autoriteiten de norm is en waar de politie haar gezag heeft verloren.

  En zeg niet dat u niet bent gewaarschuwd.

  “We importeren islamitisch extremisme, Arabisch anti-semitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken en een afwijkend begrip van maatschappij en wetgeving.”

  http://nl.gatestoneinstitute.org/6840/duitsland-20-miljoen-moslims

 10. werikke

  Timo

  dat gevoel heb ik inderdaad ook en al jaren maar er veranderd niets totdat te laat is. maar komt ook omdat links tuig nederland leidt . En de buitenlander als gelijke en lief ziet . Dat zijn ook diegene die uiteindelijk gaan zeggen dat schuld van dat tuig in frankrijk de schuld is van Le Pen en wilders en Trump. iets met tunnelsyndroom.
  Ben bleij dat er meer mensen zijn met mijn mening en ben echt geen tokkie of laagopgeleid.

 11. Peter Selie

  Fantastisch dat dit nu uiteindelijk gebeurt, de Parijse Banlieues staan in brand geheel volgens het gedachtepatroon van de “populistische” politici en waakzame burgers welke in grote getale dit zagen aan komen. Dit is natuurlijk koren op de molen van Marine Le Pen en zij spint er garen mee, en zal ongetwijfeld veel nieuwe en zwevende kiezers achter haar gedachtegoed krijgen. Vergeet niet dat de Banlieues veenbranden zijn en altijd zijn geweest, deze ernstige ongeregeldheden zullen in de nabije toekomst óók een opmaat vormen voor Nederland, en klein lullig voorproefje heeft Nederland al gehad bijv. Poelenburg Zaandam. Enfin de rooie, misselijke, zelfhatende socialisten en groene dwepende luchtfietsers hebben straks hun zin, verheug mij nu al op de komende islamitisch gerelateerde ongeregeld heden, sinds de PVV een paar zetels in de peilingen gezakt is.

  1. HaZ

   Ach daar heeft links Nederland ook wel weer een excuus voor. Allemaal bedacht en opgezet door Marine Le Pen natuurlijk. Je noemt Poelenburg,Zaandam maar die lijst wordt ondertussen ook langer en langer. Iedere zichzelf respecterende stad is inmiddels al “gezegend” met een multiculturele en kleurrijke samenleving. In Nederland lossen we zulke zaken op door thee te gaan drinken in de wijken en moskeen en onze linkse politici aan de grensovergangen te posteren met rode rozen, groene klavertjes en spandoeken met “Welkom zielige Vluchtelingen”. Een land wordt gevormd naar hetgeen het zijn inwoners aanbied.

   1. Peter Selie

    Gaf maar 1 voorbeeld beste HaZ en mij is bekend dat er veel meer Nederlandse Banlieues zijn, die voorbeelden haalde je zelf al aan. Die linkse schoften krijgen waarop ze altijd al gehoopt hadden, mijn visie op de westerse wereld anno (Vul dit zelf maar in) is een Europese dictatuur waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen dit zelfde totalitaire bewind. Het is niet bedacht en opgezet door Marine Le Pen, maar door de Europese Unie die globalistische, corporatistische nazi-roots heeft.

    De oorzaak is te vinden in de oorsprong van de Europese Unie
    Het Europa vandaag en de Europese toekomst staan er duidelijk niet rooskleurig bij. Gastschrijver Cale stelt dat om de problemen op te lossen je de oorzaken van problemen moet analyseren. Hij bestudeerde daarom het ontstaan van de EU en schreef een gastartikel met een aantal interessante bevindingen en conclusies:

    De oorsprong van de Europese Unie

    Er is heel veel gepubliceerd over de misstanden in de Europese Unie, we lezen het dagelijks met name in de alternatieve media. Er is zoveel geschreven over de Europese Unie, dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet.

    Veel mensen begrijpen de situatie waarin ze verzeild zijn geraakt echter niet. Men ervaart slechts een sterk afnemende economie, met als gevolg een hoge werkeloosheid, versobering en verarming.

    Er zijn veel auteurs en bloggers die de misstanden in de EU beschrijven en bespreken. Er zijn er maar weinig die de oorsprong van de EU in verband hebben gebracht met deze misstanden. >>> https://langleveeuropa.nl/2015/01/de-oorzaak-is-in-de-oorsprong-van-de-europese-unie/

 12. loes530

  ik stem zo en zo op de pvv

 13. jennifer

  De no Gone zones heeft Duitsland ook al, ik denk dat het niet lang meer zal duren en de pleurig uit zal breken. Dit is natuurlijk geen voer voor de media in andere Europese landen en zeker niet daar waar de verkiezingen voor de deur staan. Stel je voor dat de burgers eens wakker zouden worden en hiermee hun eindelijk eens duidelijk zou worden wat hun te wachten staat. Dit is precies wat de EU bereikt heeft samen met dictator Merkel ook wil bereiken. Er omen nog meer islamieten aan uit verschillende landen. Dit jaar zouden dat er ook wel eens zo rond n miljoen kunnen zijn die Europa binnen komen.Er zullen in Nederland ook wel snel No Gone zones komen,dat kan niet uitblijven.Je houd je hard vast waar mee de linkse regeringen overal de burgers mee opgezadeld hebben.En dan hebben ze nog het lef om de waarheid in de media dood te zwijgen, bang dat dit invloed heeft op de verkiezingen.

 14. Peter Selie

  Tja iedereen heeft natuurlijk na het lezen van dit artikel pragmatische oplossingen die gewoonweg niet uitvoerbaar zijn mijns inziens. Door de internationale verdragen en overeenkomsten o.a. de Euro-Arabische dialoog die in het verleden afgesloten zijn (Oil for Immigration, Oriana Fallaci) kan deze krankzinnige Europese Asiel en immigratiebeleid niet op tijd verandert worden (Kijk alleen maar hoe de administration van Donald Trump dwars wordt gezeten door de “democratische” instellingen en politici). Enfin niet luisteren dan maar voelen.

  Door Pamela Hemelrijk

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.

  In juni 1975 rolde daar een convenant uit, waarvan wij nu met z’n allen nog steeds de zure vruchten plukken: 200 zaakgelastigden namen in Straatsburg, met algemene stemmen, een resolutie aan. Uit naam van de hele toenmalige Europese gemeenschap. Het was een tijd van moordende consensus: in heel West-Europa waren toen sociaal-democraten aan de macht, en van oppositie was nauwelijks sprake. De geestelijke vader van de tekst, de Belg Tijl De Declercq, mocht dan een christen-democraat zijn, hij was ook zo links als een deur, en een warm voorstander van totalitarisme. Hij ijverde bijvoorbeeld ook driftig voor innige vriendschapsbanden met de Sovjet-Unie. Het is deze Resolutie van Straatsburg (onthoud die naam!) waarvoor Pim en Theo met hun leven hebben geboet, zou je kunnen zeggen.

  In het document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking, die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, Islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de Islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

  Verrek, nou begrijp ik ineens waarom Wouter Bos van mening is dat er “meer moskeeën bijgebouwd moeten worden”! Geen wonder dat Samir A. steeds wordt vrijgelaten: als er iemand bezig is de Arabische way of life te exporteren is hij het wel, geef toe, en wij hebben zwart op wit beloofd daaraan de hoogste prioriteit te geven! Het verklaart ook waarom zelfs Beberkindertjes hier – voor het eerst van hun leven – Arabische les kregen, bij wijze van “onderwijs in eigen taal”. Andere smaken hadden we namelijk niet.

  Het verklaart ook waarom er hier te lande al tien jaar een literatuurprijs bestaat, waarvoor uitsluitend auteurs met een Marokkaanse of Arabische achtergrond in aanmerking komen. De “El-Hizra-prijs” heet dat ding, en hij wordt gefinancierd door het Rijk. Als je hem wint wordt je manuscript op staatskosten uitgegeven, en je krijgt een geldbedrag. Alles is welkom, ook song- en rapteksten, mits het maar door Marokkanen of Arabieren is vervaardigd. Zelfs als je Nederlands niet machtig bent is dat geen bezwaar: dan lever je je proza gewoon in het Arabisch of Tamazight in. Sinds 1992 zijn er zo 70 auteurs bekroond. Het is dit “steuntje in de rug”, zoals de El Hizra website het uitdrukt, waaraan schrijvers als Abdelkader Benali, Khalid Boudou en Mohammed Benzakour hun carrière danken. Met name Benzakour bleek al spoedig een kat in een zak te zijn: medio 2001 werd hij er bij de Volkskrant als columnist uitgegooid wegens plagiaat. Maar sindsdien heeft hij er zowaar alweer twee nieuwe prijzen bijgekregen: de Zilveren Zebra 2001 – “wegens zijn opvallende, in enkele jaren opgebouwde oeuvre” (zeer opvallend, zegt u dat wel) – en de Journalisten Vredesprijs 2005. Plagiaat of niet, de verbreiding van het Arabisch cultuurgoed krijgt hier inderdaad de hoogste prioriteit, dat is een ding wat zeker is. Nederland is nou eenmaal altijd het braafste jongetje van de klas geweest als het op Europese richtlijnen aankwam. >>> https://meervrijheid.nl/index.php?pagina=1391

  1. Ni28

   Ja, de bezetting van Europa is in 1975 bekokstoofd. Dit is bekend maar wordt niet over gesproken. De meeste huidige politici zullen daar niets aan veranderen dat weten wij ook.

  2. zomaar

   tja @Peter “Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.”.

   gezien de ontwikkelingen , van andere brandstoffen zelfs stroom (voor de automobiel) ,saligas hebben wij die Arabieren dan nu nog nodig ?.

   ik denk van niet dus al die afspraken ooit gemaakt , kunnen bij het grofvuil en de moslim hier kan subiet terug !.

   dat zou pas een nieuwe ontwikkeling zijn waar wij het westen opwachten .

   en anders gezien deze ontwikkeling van wind , Zonne-energie ect,ect , komt het toch tot een oorlog met het Midden-Oosten , met dit verschil wij hebben de vijand vooraf al massaal binnen gehaald .

   dus opzeggen al deze , kul-verdragen zijn niet meer van toepassing .

   1. Peter Selie

    Ja beste zomaar mij behoef je hiermee niet te overtuigen, lang geleden was ik hiervan redelijke op de hoogte, maar met de komst van het internet raakte dit in een stroomversnelling. De enige die je moet overtuigen dat zijn de politici welke decennia lang deze georkestreerde waanzin tot beleid heeft gemaakt geheel onder supervisie van Brussel. Nou ik kan je een ding vertellen dit lukt niet meer binnen een generatie daar gaat meer tijd overheen dat lief is voor de realistisch denkende burger. Enfin “wij” zullen zien hoe de koe de haas vangt…

   2. Peter Selie

    “dus opzeggen al deze , kul-verdragen zijn niet meer van toepassing” Hoe kan dat nou? Nederland is verdeeld op het bot, net zoals het Oekraïen-referendum, Amerika, Groot Brittannië waarin de helft van de burgers gewoon wéér op de reguliere of traditionele struikrovers politiek stemt.

    1. zomaar

     probeer ook mensen binnen mijn kringen , te overtuigen van de noodzaak tegen te stemmen , dus voor de PVV.

     helaas zijn de overige opkomende rechtse partijen nog te klein , dus te hoog gegrepen voor daadkracht !.

     in ieder de PVV heeft 50 mensen paraat staan.

  3. jennifer

   Ik wist dit al en velen ook denk ik want dit is al jaren bekent, inmiddels zijn die verdragen ook aangepast door de EU Soros en Merkel. Snap gewoon niet dat dit niet bekent gemaakt wordt naar mensen toe die hier nog steeds blind voor blijven of het niet weten dat dit de waarheid is. Het Islamitische gif wordt al jaren door regeringen het land binnen gesluisd. Als het fout gaat zijn hun toch als eerste die snel weg kunnen met hun zakken vol geld,gestolen van de burgers dan die ze hieraan uitgeleverd hebben,en de burgers die al jaren hun riante salaris op moeten hoesten. Ik weet niet of het zal helpen maar denk dat als iemand de kans heeft men toch beter uit wijken kan naar een land wat de moslims niet aantrekkelijk vinden voor hun als verover punt.Je wil je eigen fam toch niet uitleveren gaan aan al dat geimporteerde islam gif.

 15. Ni28

  Dat de politie niet eens meer aandurft in bepaalde wijken te komen is eigenlijk genoeg zeggend. Die wijken zijn dus bezet en niet door gewone Fransen dat is duidelijk. Dit is oorlog situatie en zo moet je die behandelen. Hier gaat Europa aan kapot.

  1. Kodi

   Hier moet dus heroverd gaan worden wat is bezet. Dat gaat niet met kopjes thee drinken. Dat wordt een militaire operatie. Bezie hen als een vijandige invasie- en bezettingsmacht en behandel hen ook zo!

 16. DidiA

  Zet er een waterkanon op…. Drijf ze bijeen als vee…. Zet ze op een lekke boot en laat ze verzuipen…. Allemaal, zonder uitzondering….

  1. Gustaafff

   Begrijp je zelf hoe gestoord dat klinkt?

   1. van Urk

    Net zo gestoord wat in het mooie Parijs gebeurt. Is dat wat het politiek correcte volk graag dan wil? Ik ben al blij dat zoiets hier in ons land (nog) niet is voorgekomen maar wat heb ik het te doen met dit soort landen die continu geteisterd worden met aanslagen en vernielingen. Waar is dat eigenlijk allemaal voor nodig.

   2. jennifer

    Ja maar Ni28 heeft wel gelijk wat hij zegt, het is gebied wat bezet is geworden door hun, dus als Fransman heb je dn toch ook het recht om je eigen gebied terug te veroveren, en dat gaat nou eenmaal niet in een oorlog met een waterpistooltje of een aai over de bol toch.

    1. Gustaafff

     Bij een demonstratie maakt de politie de inschatting of er een waterkanon moet worden ingeschakeld. Opzich is dat niet fout. Wel de mensen op een boot zetten en laten verdrinken; het is beter ze op een boot te zetten naar het land van herkomst.

     1. Beukman

      @Gustaaf
      Jennifer is elke schaamte voorbij. Van haar mogen mannen, vrouwen en kinderen die voor de oorlog gevlucht zijn verzuipen, zodat ze tenminste nog nut hebben als vissevoer.
      DENK zet trollen in op sociale media. De PVV heeft Jennifer.

     2. jennifer

      Guustaaf hoop dat je dat onnozel en racistisch bericht van Beuk negeert. Beuk moet oppassen met zijn beledigingen hier, dat hij mensen uitscheld voor vanalles en beledigd is bekent. Ik heb nergens gezegt dat mensen verzuipen moeten, wel heb ik gezegd al n tijd terug dat dit woorden waren van anderen mensen die inderdaad zeggen dat de vissen op zee ook eten moeten, maar dit zijn niet mijn woorden dus beuk moet ophouden hier via jou beledigende berichten aan mijn adres te plaatsen hier.Je lijkt wel zijn ezel wat hij voor het karretje spant steeds met zijn achterlijke reacties hier, en de schaamte voorbij is beuk, zeker omdat hij het nog terecht vond dat Simons gelijk had wat Fortuin betreft, als je zoiets zegt ben je inderdaad van een niveau onder 0

     3. Beukman

      @Jennifer
      Ik citeer: ” ik vind het net erg dat ze verzuipen voor dat ze aan land komen.”

      ” we hebben ze niet uitgenodigd en de vissen op zee moeten ook eten..”

      Ontken je dat je dit geschreven hebt, of wil je dat ik de linkjes er ook bijzet?
      Kom niet met je praatjes aanzetten dat anderen dit hebben gezegd. Jij hebt deze woorden beaamd. Tamelijk respectloos van jou, dacht je zelf inmiddels ook niet?

     4. jennifer

      Beukman zou u svp niet meer op mij willen reageren ik moet kotsen van figuren zoals u dus zwijg en ga je gram bij joop.nl halen dat past beter in jou straatje. De schaamte hier op de site bent u allang voorbij om het schijnbaar nog eens te zijn met de moord op een politicus, nogmaals u bent van het niveau wat ver onder 0 ligt, en wil hier geen reactie meer van u op mij zien anders ga ik DDS ervan in kennis stellen van die terror van u hier.

     5. Beukman

      Jennifer schrijft:
      “De schaamte hier op de site bent u allang voorbij”

      Aldus de persoon die vindt dat vluchtelingen wat haar betreft mogen verzuipen, zodat ze tenminste nog nut hebben als vissevoer.

      Ook in de toekomst zal ik dergelijke walgelijke opmerkingen van jou niet ongemerkt laten passeren, Jennifer. Hoe meer jij dus voortaan op je taal let, hoe minder last je van mij zal hebben.

     6. Floris

      Dominee Beukmans acht het zijn taak de zedenprediker uit te hangen.

      Zijn holmaat deed dat ook altijd zo graag. Die kwam erop klaar.

     7. Floris

      Gerrit Komrij had ze wel door, die Beukmannetjes:

      “Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
      Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
      Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
      En ziet nog steeds het echte monster niet.”

      (met dank aan Ome Ga)

 17. HaZ

  Wat dat betreft is het maar goed dat we een daadkrachtig kabinet hebben, met een MP die zijn stem zal verheffen tegen het rapaille met een “Pleur op als het je hier niet bevalt”
  en een pamflet laat drukken met de tekst “Doe effe normaal he!”

  1. zomaar

   dat had hij niet , tegen hun knuffels !!.

   dit zegde hij tegen de oer Hollander!!, die tegen het vergeven van zijn vaderland is .

   en tja gezien de peilingen zijn deze oer Hollanders bang geworden , door deze ferme uitspraak , en gaan weer braaf stemmen op meer van hetzelfde .

  2. Peter Selie

   Heerlijk, helder sarcastisch geluid HaZ zo mag ik het horen, de linkse krankzinnigen onder “ons” stemt meer als de helft gewoon weer op de reguliere politiek wanneer ze een vette, financiële worst voorgehouden krijgt, zoals Pechtold’s € 500,-

 18. Gustaafff

  Dergelijke demonstranten mogen hun straf niet ontlopen, er moet ook worden gekeken hoe Frankrijk de integratie kan bevorderen. Voorbeeld aan Nederland nemen.

  1. zomaar

   ach joch , zoveel thee is er niet op de wereld !!!.

   1. Gustaafff

    Dat ben ik wel met je eens. Rutte moet zijn #@$&€ op, omzetten in beleid.

    1. Peter Selie

     Vond het alleen jammer dat deze Parijse politie agenten jou niet hebben verkracht met hun wapenstok en het filmpje daarna op YouTube geflikkerd hebben. Nou smerige TROLL ik had de wapenstok tot aan het heft in je smerige linkse anus geramd.

     1. Nederland-op1

      En in Nederland gaat de integratie fantastisch, vandaar dat vele buurten zijn uitgegroeid tot klein Marokko of klein Turkije waar de bewoners tegen niet Marokkanen of niet turken roepen ‘rot op uit onze buurt!’. Nee, echt top! En dan al die enorme moskeeën die maar lukraak overal neergezet worden, echt een toonbeeld van het overnemen van onze westerse normen en waarden.

  2. van Urk

   Gustaaff@ Nederland doet het inderdaad beter dan in de rest van Europa maar het kan nog beter. Vooral als immigranten na vele hulp en begeleiding er opeens alleen voor komen te staan. Dan komen de echte problemen naar voren.

   1. Gustaafff

    Inderdaad, @van urk. Moet je je voorstellen: je woont in een vreemd land, waar je niemand kent, de taal amper spreekt en niet weet wat onze normen en waarden zijn. Dan krijg je deze acties (wat overigens niet wil zeggen dat ik ook maar iets goedpraat van wat ze doen).

    1. Nederland-op1

     Ja, ik zou ook de boel in de fik steken, dan lukt de acceptatie en integratie een stuk beter. Ze zouden ook hun hersens, indien aanwezig, eens kunnen laten werken en iets positiefs kunnen ondernemen. Maar nee, ze willen gratis en voor niets in de watten gelegd worden, het liefst met zo min mogelijk moeite.

    2. Wim

     @ Guus. Dan krijg je deze acties (wat overigens niet wil zeggen dat ik ook maar iets goedpraat van wat ze doen).

     Dat doe je dus wel.

    3. Kodi

     Dan hebben ze in ons land niets te zoeken en dienen zij voor de poorten te worden geweerd. Noch als arbeidsmigrant, noch als asieleiser zullen zij en hun gevolg ons land ooit iets te bieden hebben. Nu niet en over meerdere generaties niet. Kijk naar hoe droevig het is gesteld met de integratie van nu al het derde generatie Marokkaanse gezwel. We moeten uit Islamitische landen gewoon helemaal geen ingezetenen hierheen willen hebben. Ze kosten ons alleen maar geld en we krijgen er alleen maar ellende voor terug. Weg ermee!

  3. Kodi

   De integratie van allochtonen met een Islam herkomst is mislukt. En niet in de eerste plaats de resultante van een opvoeding welke haaks op onze maatschappelijke waarden staan. Ze willen onze waarden ook niet delen. Ze willen hooguit mee delen in ons sociale voorzieningenstelsel. De afwijzende houding jegens de Nederlandse samenleving wordt hen met de paplepel meegegoten bijgebracht. Laat ze een ander land zoeken!

 19. Michel69

  @guus Bedreiging laat me niet lachen je weet toch zelf ook wel(mag ik hopen)dat mensen die uit kwaadheid(terechte woede btw)iets zeggen/schrijven niet gevaarlijk zijn…….weet je waar je druk om moet maken de gene die zwijgen!!!! denk daar maar eens goed over na!

  1. van Urk

   Verkiezingstijd breekt weer aan en nu gaan ze roepen waar ze nu al te laat mee zijn: http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/02/vvd-slaat-hardere-toon-aan-over-immigratie-en-burqa-452936/

 20. Ome Ga

  Le Pen for President!

  Dan kunnen we straks weer iets goeds horen over ‘Paris, s’éveille!’
  Met Eng. subtitling.
  https://youtu.be/mrd2dXknyuA

 21. Michael van der Galien

  Jongens: graag rustig blijven. Woede is begrijpelijk, en tegenwoede ook, maar laten we elkaar op DDS wel normaal behandelen. Geen bedreigingen! En ook geen flauwekul als “jij wilt moslims uitroeien” terwijl daar geen enkel bewijs voor is! Ik betaal de rekening van deze site. Gedraag je netjes.

  1. Gustaafff

   “En ook geen flauwekul als “jij wilt moslims uitroeien” terwijl daar geen enkel bewijs voor is!”

   Demonstraten was wellicht een beter woord geweest.

   Timo schreef namelijk:

   “Uitroeien dit gespuis”

   1. Wim

    Ik vroeg me wel eens af waarom die instromers bij een beroving en zeker bij oude mensen ze zo overbodig in elkaar slaan en afschuwelijk toetakelen.
    Dit komt uit de Islam, het is gewoon hun in gebakte haat.

   2. Peter Selie

    Meester Timo doet het weer *Kuch*.

  2. nick

   Jij hebt hierin volkomen gelijk Michael!
   Maar bedenk wel dat deze moslims erg graag de westerlingen en iedere “ongelovige” willen uitroeien en daar druk mee bezig zijn. Het is namelijk hun geloof en overtuiging en ze zullen niet stoppen! Dit is slechte een begin, dat weet jij ook en een iedere die iets weet van deze geweldadige veroverings cultuur!

   Daarom moeten wij ons wel voorbereiden en maatregelen gaan nemen om onszelf te beschermen. Dit is namelijk geen incident!

   Schandalig dat de media hierover bijna niets melden! Weer vallen zij door de mand, ze willlen niet dat dit soort nieuws de rechtse partijen in de kaart speelt. Daarom maar beter verbergen, verzwijgen en de bevolking consequent bedriegen. Schande!!!

   1. van Urk

    Gewoon het antwoord van een grote cultuurshock onder de immigranten.

 22. Ome Ga

  Moslimtuig en/of links gajes. Meestal én.

  These >> synthese.

  De proletariërs (en plofmoslims) hebben niets te verliezen dan hun ketenen. Zij hebben een wereld te winnen. Proletariërs (plofmoslims) aller landen, verenigt u! -Communistisch Manifest (1848), Karl Marx

 23. Ome Ga

  moet zijn;
  these >> synthese (=de ideale communistische maatschappij, oftewel mag ook: de ideale moslimhaat sharia maatschappij).

  Beide anti-democratisch en facistisch (zie het nationaal socialisme, zie de onderdrukking vanaf 1917 wereldwijd, met tientallen miljoenen doden/moorden. Zie de 870 miljoen doden sinds het ontstaan van de woestijdideologie.

 24. Ome Ga

  Nogmaals: niet mijn fout – waarom valt het woord ‘antithese’ weg hier???!!

  anders spellen misschien?
  a n t i t h e s e

  dan wordt het dus:

  these > a n t i t h e s e > synthese

 25. Pjotter

  Op alles heeft Guus zijn afkeuring laten blijken, ik zou van Guus met zijn boven ons allen verheven verstand wel eens willen horen hoe die rotzooi in Parijs moet worden aangepakt, we wachten er op.!

  1. jennifer

   Met waterpistooltjes en een aai over de bol,als je hun geloven moet,maar niet met geweld. Ze benoemen niet dat juist het tuig daar met geweld en wapens bezig is een hele stad zo wat in de vernieling te helpen, onschuldige mensen worden beroofd en overvallen door hun, maar dan nog dienen ze met fluweel handschoen aangepakt te worden schijnbaar. Zum kotsen zou de Duitser zeggen dan toch.

 26. Ome Ga

  Hier zie je een auto die keihard achteruit rijdt omdat hij ziet (hoewel in de avond, en donkere moslims!) dat er een tsunamie aan parelkans raketgeleerden uit Syria aan komt stormen. Heel gezellig daar in Parijs.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/willen_ze_een_keer_praten.html#comments

  1. jennifer

   Ik kan mij er wel wat bij voorstellen dat de fransen het goed zat zijn,dus zit er niets anders op dan maar gas te geven. De zogenaamde demonstranten demonstreren met wapens vredelievend dan toch, als ze andere burgers aanvallen overvallen plegen en de boel in de fik steken, dan kom ik nou in het avonduur toch tot de conclusie dat men er het leger op f sturen moet en de grote schoonmaak kan beginnen toch. Zo floreert de wapenindustrie tenminste ook weer, en de rommel is opgeruimd toch. Kan frankrijk weer adem halen. (NU wachten op commentaar van beuk hij zou mij gaan terroriseren als ik geen nette woorden zou gebruiken voor dit soort prasieten.)

   1. Floris

    Dominee Beukman, de moraliserende deugkabouter.

    Gerrit Komrij had ze wel door, die Beukmannetjes:

    “Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
    Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
    Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
    En ziet nog steeds het echte monster niet.”

    – Gerrit Komrij

    (met dank aan Ome Ga)

   2. jennifer

    Bedoel de ISLAM PARASIETEN

  2. jennifer

   Ik heb het filmpje gezien, nou daar hebben inderdaad geen politie autos baat meer dus er moet zwaar geschut komen zoals tanks , moet zeggen hoop dat ze die ook inzetten en over al die parasieten daar heen walsen gaan,en scherp gaan schieten, genoeg is genoeg toch.

 27. nietzonderverzet

  dit roept een dubbel gevoel op bij mij, namelijk dient de politie zich absoluut niet te buiten te gaan aan geweld tegen individuen en al helemaal niet als deze reeds ‘onder toezicht’ van hun zijn. (meestal is dit de situatie waarbij een ‘verdachte’ aangehouden is). hier in nederland hebben we intussen het schokkende voorbeeld van Mitch Henriques.
  anderzijds kun je er dan op wachten dat de genoemde ‘kansenparels’ zich massaal tegoed doen aan de orgie van geweld waarbij meestal de gevestigde orde, maar ook de westerlingen het moeten ontgelden.
  .
  geachte redactie, u schreef: ‘ Nu is de angst groot dat het geweld zich ook over de rest van de stad en zelfs over de rest van het land kan verspreiden omdat kansenparels geruchten van zogenaamd ‘politiegeweld’ aangrijpen om zich weer eens vreselijk te misdragen’.
  .
  deze geruchten van politiegeweld berusten echter steeds meer op waarheid.

 28. Kodi

  Laten we eens onderkennen in plaats van blijven ontkennen dat hier sprake is van een staat van (burger-)oorlog. En hierbij moeten dus door de vijand bezette landsdelen ontzet worden. En in geval van oorlog moet de vijand worden bezien als een militair object en uitgeschakeld worden.
  Al die bootjes vol Islamitische asieleisers zijn goed bekeken ook gewoon een vijandige buitenlandse invasie- en bezettingsmacht. Indien deze bootjes niet na waarschuwingen de territoriale wateren verlaten moge deze zo mogelijk met militaire middelen uitgeschakeld worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.