Heel Nederland lacht Sylvana uit. Ze is het maar voor 84 procent eens met haar eigen partij

Haha, wat een vernedering. En dat op het moment dat heel Nederland over haar schouder meekeek.

Sylvana Simons is voor het oog van heel Nederland keihard afgegaan. Toen zij vandaag de Stemwijzer invulde bleek namelijk dat ze het maar voor 84% eens was met de standpunten van haar eigen partij. Daarmee was ze de slechtst scorende lijsttrekker van allemaal.

Wij vonden dat bijzonder opmerkelijk, maar blijkbaar waren wij niet de enigen die er even hard om moesten lachen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad vindt het hilarisch. (Artikel gaat verder onder de advertentie.)

Lijsttrekkers kunnen opgelucht ademhalen. Bij de invulling van de Stemwijzer zijn ze vanmiddag allemaal bij hun eigen partij uitgekomen. Sylvana Simons van Artikel 1 scoorde het slechtst. Zij is het voor 84 procent eens met de standpunten van haar eigen partij.

Onze eigen Tim Engelbart zag het met eigen ogen en slaagde erin een foto te maken op het moment dat Sylvana haar uitslag onder ogen kreeg:

Uitslag Stemwijzer Sylvana Simons. Foto: Tim Engelbart / De Dagelijkse Standaard
Uitslag Stemwijzer Sylvana Simons. Foto: Tim Engelbart / De Dagelijkse Standaard

Nou is het natuurlijk frappant dat Sylvana het lang niet altijd eens is met haar eigen partij, maar het is ook opvallend dat ze bijzonder veel gemeen heeft met de SP. De socialisten komen bij haar namelijk op de tweede plek. Dat bewijst maar weer eens dat de SP een ongelooflijk politiekcorrecte partij is van, voor en door multicultuur-aanbidders pur sang. Als er dus mensen zijn die twijfelen tussen, zeg, de PVV en de SP: laat daar vandaag een einde aan komen. De SP is Artikel 1 light. Daar moet je helemaal niets mee te maken willen hebben.

Maar goed, dat geheel terzijde. Het echte verhaal is natuurlijk Sylvana en haar stupiditeit. Moeten we er al rekening mee houden dat ze zich binnenkort wéér afsplitst omdat haar partij haar zogenaamd verraden heeft?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Analist

  Die Sylvana wordt/is nog leuker dan het sinterklaasfeest dat ze geprobeerd heeft om ons af te jatten, de gefrustreerde minkukel.

 2. Gustaafff

  Altijd lachen, met die Sylvana Simons. Het beroepsslachtoffer is het nu weer niet eens met haar eigen denkbeelden. Nu ze zich zo stupide gedraagt, en haar ondergang rap ziet naderen, ga ik nog bijna medelijden met d’r krijgen ook.

  Bijna dan.

  1. Analist

   Begrijp het ook wel een beetje, ze moet zo vaak switchen van partij. Raakt natuurlijk in de war dat primitieve bolletje.

   1. Gustaafff

    Ja, en dat met twintig mannelijke, blanke journalisten om je heen (http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/knettergekke-sylvana-simons-juist-blanke-mannen-met-een-zwarte-vrouw-zijn-vaak-hartstikke-racistisch/). Dat is teveel voor de anti-zwartepietenjoker.

 3. Caulfield

  Theiry Baudet, Jan Roos, Sylvana Simons, Geert Wilders en Jan Dijkgraaf zijn politiek irrelevant en krijgen hier de meeste aandacht.

  Wonderlijk.

  1. Analist

   O.K. dan ook even aandacht voor de losse handjes van Pechtold.

   https://www.youtube.com/watch?v=0fH5673S82M

   1. Gustaafff

    Ian van de Kooye kijkt de laatste tijd ook tamelijk getroubleerd. Mogelijk ranselt ook Sylvana Simons haar ondergeschikten af, als ze haar zin niet krijgt.

    1. Analist

     Zal nog wel in haar genen zitten dat afranselen, kan ze niks aan doen!

    2. jennifer

     Ja wat denk je dat aan SM doet, zoals gisteravond de film op net 5?

   2. LangeEnd

    Je weet wel dat dit een geacteerd filmpje is hé Analist? Even je bronnen checken.

  2. cmsuijkerbuijk

   @Caulfield
   Slechts jouw mening!

   1. jennifer

    Och laat hem toch, dat is weer zo n verloren schaap met brilletje nog op.

 4. Nasrani

  Jammer dat wij in Nederland dit soort mislukkelingen een kans geven. Dan zijn er wel anderen die dat meer verdienen.

 5. FG

  Zelfs Surinamers hebben geen goed woord over voor Sylvana Simons.
  Zie de reacties naar aanleiding van de reclame spot in het Surinaams ingesproken.
  http://www.waterkant.net/suriname/2017/02/06/sylvana-simons-spreekt-spot-in-surinaams-in/

 6. FreddyGanglbau1

  Kan ze mooi met tibie een rattenbal houden

 7. FreddyGanglbau1

  Gewoon simpel opflikkeren mooi weer kokosnoten plukken hup die palm in en dran met ut spek

 8. DennisEijs

  Met wie ik wat te maken wil hebben, maak ik zelf wel uit, en mijn voorkeur is nogsteeds de SP maar ze mogen wel wat realistischer gaan worden over problematiek met andere culturen, wat ze in de jaren ’80 wel waren van de vorige eeuw. Dus ik zit te dubben, SP of de nietstemmerspartij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.