Heel Nederland lacht Sylvana uit. Ze is het maar voor 84 procent eens met haar eigen partij

Geen categoriefeb 06 2017, 19:00
Haha, wat een vernedering. En dat op het moment dat heel Nederland over haar schouder meekeek.
Sylvana Simons is voor het oog van heel Nederland keihard afgegaan. Toen zij vandaag de Stemwijzer invulde bleek namelijk dat ze het maar voor 84% eens was met de standpunten van haar eigen partij. Daarmee was ze de slechtst scorende lijsttrekker van allemaal.
Wij vonden dat bijzonder opmerkelijk, maar blijkbaar waren wij niet de enigen die er even hard om moesten lachen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad vindt het hilarisch. (Artikel gaat verder onder de advertentie.)

Lijsttrekkers kunnen opgelucht ademhalen. Bij de invulling van de Stemwijzer zijn ze vanmiddag allemaal bij hun eigen partij uitgekomen. Sylvana Simons van Artikel 1 scoorde het slechtst. Zij is het voor 84 procent eens met de standpunten van haar eigen partij.

Onze eigen Tim Engelbart zag het met eigen ogen en slaagde erin een foto te maken op het moment dat Sylvana haar uitslag onder ogen kreeg:
[caption id="attachment_158851" align="aligncenter" width="968"]Uitslag Stemwijzer Sylvana Simons. Foto: Tim Engelbart / De Dagelijkse Standaard Uitslag Stemwijzer Sylvana Simons. Foto: Tim Engelbart / De Dagelijkse Standaard[/caption]
Nou is het natuurlijk frappant dat Sylvana het lang niet altijd eens is met haar eigen partij, maar het is ook opvallend dat ze bijzonder veel gemeen heeft met de SP. De socialisten komen bij haar namelijk op de tweede plek. Dat bewijst maar weer eens dat de SP een ongelooflijk politiekcorrecte partij is van, voor en door multicultuur-aanbidders pur sang. Als er dus mensen zijn die twijfelen tussen, zeg, de PVV en de SP: laat daar vandaag een einde aan komen. De SP is Artikel 1 light. Daar moet je helemaal niets mee te maken willen hebben.
Maar goed, dat geheel terzijde. Het echte verhaal is natuurlijk Sylvana en haar stupiditeit. Moeten we er al rekening mee houden dat ze zich binnenkort wéér afsplitst omdat haar partij haar zogenaamd verraden heeft?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten