Henk Krol dementeert live op tv: verwart AOW met WAO en zet zichzelf grandioos voor schut

Geen categoriefeb 28 2017, 13:00
Kan 50Plus Henk Krol niet vervangen met iemand die daadwerkelijk weet waar hij het over heeft? Deze man zet de hele partij voor gek en zal ervoor zorgen dat 50Plus uiteindelijk maar een paar zetels overhoudt.
En ja, dat is bijzonder triest voor oudere kiezers die de partij in principe steunen en het gevoel hebben dat het partijkartel hen in de steek laat. Deze mensen ervaren dagelijks de negatieve effecten van het asociale beleid van het kabinet. Ze mogen in sommige verpleeghuizen maar drie keer per dag naar het toilet, er is niemand om voor ze te zorgen, en een praatje maken met een verzorgster in het bejaardentehuis is er al heel lang niet meer bij.
Helaas worden deze mensen op geen enkele manier dan ook op competente wijze vertegenwoordigd door Henk Krol. De man is namelijk volstrekt niet capabel. Zie hoe hij gisteren blunderde bij Pauw & Jinek:

Bij Pauw & Jinek kreeg Krol de kans de eerdere verwarring weg te nemen. In plaats daarvan draaide de 50Plus-voorman zich verder in de problemen door de AOW (Algemene Ouderdomswet) te verwarren met de WAO (Wet op de Arbeidsongeschiktheid).

Die "verwarring" ontstond doordat hij weliswaar "beloofde" dat hij de AOW-leeftijd zou verlagen naar 65, maar dat hij er niet bij uitlegde dat hij de 12 miljard die dat project kost wil weghalen bij hardwerkende Nederlanders. Met andere woorden: de huidige generatie werkenden wordt opgeofferd om Krols achterban te subsidiëren.
Maar goed, dat wisten we vorige week al. Wat Krol gisteravond deed is zo mogelijk nog opmerkelijker: de man verwarde de AOW continu met de WAO en gaf daardoor aan dat hij werkelijk geen idee heeft waar hij het over had.
En dat is niet alles. Krol weigerde namelijk verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen falen van vorige week. In plaats daarvan gaf hij het wetenschappelijk bureau van zijn partij de schuld van de chaos. Maar wacht eens even: de persberichten die media kregen over 50Plus' plannen voor de AOW waren afkomstig van de partij zelf, niet van haar wetenschappelijk bureau. Dit betekent dus dat het wel degelijk aan Krol zélf lag.
Het is duidelijk: Henk Krol is volstrekt niet geschikt voor de politiek. Deze man dient zijn functie onmiddellijk neer te leggen -- of in ieder geval aan te kondigen dat hij dat zal doen na de verkiezingen zodat 50Plus dan een nieuwe leider krijgt; iemand met verstand van zaken. Doet hij dat niet dan stort Krol niet alleen zijn eigen partij in het verderf maar weten we nu ook al zeker dat al die mensen die op 50Plus gaan stemmen uiteindelijk teleurgesteld zullen worden omdat deze mafklapper niets voor elkaar krijgt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten