Hier is ‘ie dan: de hele video van Trumps fantastische persconferentie waarin hij de media keihard aanpakt

Volgens veel media was Donald Trump gisteren chaotisch en erg boos. Dat viel nogal mee. Ja, hij pakte de media aan, maar hij deed dat met humor en je zag hem op geen enkel moment boos worden.

Vaste lezers van De Dagelijkse Standaard weten dat ik geen onverdeelde fan ben van Donald Trump. Hij was minder erg dan de bijzonder corrupte Hillary Clinton, maar daar is alles dan wel mee gezegd.

Wat Trumps persconferentie betreft: hij bleef eigenlijk gewoon rustig en voor zijn doen was het alles behalve chaotisch. Zijn speeches tijdens de verkiezingscampagne waren aanzienlijk chaotischer en zelfs agressiever. Toch won hij de verkiezingen. Dat zegt het één en ander over hoe gewone Amerikanen over zijn stijl denken. Let wel, ik schrijf “gewone Amerikanen” omdat de linkse Amerikaanse media het Amerikaanse volk absoluut niet vertegenwoordigen. Als dat wel zo was had Hillary de verkiezingen met 90 procent tegenover 10 procent gewonnen.

Ja, Trump pakte CNN “fake news, filled with hatred”) en de BBC hard aan (“another beauty, wait, wait, I know who you are”), maar dat heeft hij altijd gedaan. Daar komt bij dat het objectief gezien ook nog eens klopt. De Amerikaanse versie van CNN is echt bezig met een oorlog tegen Trump en de BBC staat terecht bekend als een linkse publieke zender met een uitgesproken progressieve agenda. Vraag Nigel Farage maar eens wat hij van de BBC vindt.

Tenslotte had hij ook nog eens gelijk toen hij zei dat het een grof schandaal is dat er zo gelekt wordt uit de regering en dat die lekken afkomstig zijn van mensen die loyaal zijn aan Barack Obama. Dat klopt gewoon voor de volle 100 procent. En ja, dat is een grof schandaal. Het maakt me niet uit of de president een Democraat of een Republikein is; de bureaucratie moet doen wat hij zegt en hem niet stiekem met een mes in de rug steken en op allerlei mogelijke manieren ondermijnen.

Kortom, het valt allemaal wel mee met “het ranten en raven” van Trump — zeker als je Trump langere tijd volgt en dus weet wat zijn normale manier van doen is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

  1. Peter Selie

   Het begint op herhaling van zetten te lijken, elitaire rooie rotzakken kunnen en willen het verlies van Killary Clinton van haar Presidentskandidatuur niet toegeven, decennia lang hebben de “Democraten” een vette vinger in de pap gehad. En nu met de benoeming van Donald Trump als President in een klap over. Met de benoeming van Trump staat er veel méér op het voor de democraten, Clinton c.s. zitten tot hun nekken in de corrupte smerigheid, wordt tijd dat deze smerigheid van Clinton and henchmen naar buiten komt, maar veel hoop hierom heb ik zelf niet, gezien de machinaties van de Amerikaanse pers…

  2. Ritter

   Wim

   In de samenvatting van de NOS is veel geknipt en geplakt. Maar wat kan je anders verwachtten van de mainstream media.

  3. Humbert Humbert

   Het is wellicht goed erop te wijzen dat de kwalificatie ‘totale waanzin’ afkomstig is van het rechtse Foxnews.

 1. Ni28

  Maar de linkse hetze blijft bezig en bij elke nieuws op publieke media ervaar je de hoop op het val van deze president. Wij moeten geloven dat het een enorme chaos is in het Witte Huis en helemaal niets goed gaat. Lat het nu juist niet zo geloofwaardig zijn. Maar daar is een hetze op gebaseerd.

 2. Ritter

  Geweldige persconferentie van Trump!

  Ik heb het gisteren live kunnen volgen via Foxnews en genoot enorm hoe hij de media media, die constant een hetze tegen hem voeren, er van langs gaf.

  Al sinds de verkiezingen voeren de z.g mainstream media een ware hetze tegen Trump met CNN voorop. Iedere dag verspreiden de media ‘nep nieuws’ over Trump om hem op die manier te ondermijnen. Een ware anti-Trump hysterie door de media.

  De media moeten aandacht besteden aan de feitelijke gang van zaken en het beleid dat Trump voert. Maar daar besteden de media weinig aandacht aan. Ze besteden liever aandacht aan allerlei roddel en “nep nieuws” verhalen over Trump.

  Limbaugh on Trump: ‘This Was One of the Most Effective Press Conferences I Have Ever Seen’
  http://www.breitbart.com/video/2017/02/16/limbaugh-trump-one-effective-press-conferences-ever-seen/

 3. Ritter

  Ondanks alle aanvallen op van de media op Trump is zijn popularitiet gestegen. Gelukkig prikken veel Amerikanen door de media haat van de media tegen Trump heen en begrijpen het spel van de media spelen.

  “The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Thursday shows that 55% of Likely U.S. Voters approve of President Trump’s job performance. Forty-five percent (45%) disapprove. ”

  http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/trump_administration/prez_track_feb16

 4. Humbert Humbert

  Trump maakt met deze doldwaze persconferentie duidelijk dat hij totaal ongeschikt is voor het presidentschap. Met zoveel kleingeestigheid, kinderachtige rancune, leugenachtigheid, botheid, en bovendien zijn ziekelijke neiging met werkelijk iedereen ruzie te maken houdt hij het niet lang meer vol.
  Laten we hopen dat de GOP de stekker er uit trekt voordat deze clown voor een werkelijke internationale crisis komt te staan.

  1. Vabis

   De politieke voorspellingen van Stumpert Stumpert, of hoe die trol zich dan ook noemt zijn werkelijk hilarisch te noemen, er kwam er niet èèn uit…..

   1. Peter Selie

    🙂 🙂 🙂

    1. nick

     🙂 IDD.

 5. Ome Ga

  HAHAHAHA het is echt lachen (beter dan huilen) voor zo ongelofelijk veel onbenul van de losers van de bijna dode, dus linkse CNN enz.

  https://youtu.be/D4GrlOMlOBY

  1. Humbert Humbert

   CNN is sedert het aantreden van Trump enorm gegroeid. De nieuwszender is populairder dan ooit.

 6. Ome Ga

  Moet zien, breaknews!!!!
  Een oud CIAjer doet heel wat doekje open en zegt eigenlijk dat hij inschat dat Soros -als hij zo door gaat – binnen 180 de kogel krijgt.
  Als je bedenkt dat het één van de drie grote, linkse nazistische vijanden is van Donald, zou ik er geen traan om laten. ZIEN!!!!

  Ook het p*donetwerk wordt behoorlijk gescreend en vele honderden smeerlappen worden vastgezet. Halleluuuuuuuujah! En nog veel meer nieuws in 30 minuten:

  https://youtu.be/wN1PShWvO5U

 7. nick

  Michael Flynn werd weggedrukt door de globalistische ‘deep state’ achter de Obama/Clinton kliek met volle medewerking van de NY times, welke er mede alles doet om de regering Trump te dwarsbomen.

  “Uit afgeluisterde telefoongesprekken zou zijn gebleken dat ‘een aantal’ medewerkers van Trump met Russische inlichtingenofficials hebben gesproken. De bron? Vier niet bij name genoemde Amerikaanse (oud) officials, die ‘niet veel details kunnen geven’ en ‘niet precies weten om wie het gaat’, zoals The Hill uitlegt.

  Het komt er dus op neer dat de NY Times enkel insinueert dat er contacten tussen het team Trump en de Russische inlichtingendiensten zijn geweest, maar uiteindelijk erkent dat daar geen enkel bewijs voor is. Op uiterst misleidende wijze wordt bij de argeloze lezer met vage zinnen (‘Ook is het onduidelijk of de gesprekken iets met Trump zelf te maken hadden’) de valse indruk gewekt dat die contacten er wel degelijk waren of nog zijn.”
  De handelwijze van de Times is opnieuw een aanwijzing dat bepaalde overheidsofficials geclassificeerde informatie naar linkse journalisten en media lekken, met de bedoeling om de regering Trump zoveel mogelijke politieke schade toe te brengen.

  Het gedwongen aftreden van Flynn is dan ook een ‘deep state coup’ tegen de regering Trump. ‘De echte reden dat Flynn werd weggedrukt is omdat hij een directe bedreiging vormt voor het militair-industriële complex dat opzij werd geschoven door de overwinning van Trump.’

  ‘Dezelfde mensen die ons de mislukte oorlogen voor ‘democratie’ in Irak en Afghanistan brachten, de implosie van Libië, de Syrische burgeroorlog, de opkomst van ISIS, en de bijbehorende vluchtelingencrisis, willen Flynns hoofd op een bord, zodat ze weer wat controle terug kunnen nemen’. Flynn wilde stoppen met de politieke en militaire agressie van de Obama/Clinton kliek en de NAVO tegen Rusland, met het doel om hun geplande Derde Wereldoorlog te voorkomen en gezamenlijk de grootste bedreiging voor de mensheid te lijf te gaan: de radicale islam.

  Gelezen bij Sander.

 8. nick

  De Westerse oligarchen (topmanagers, multinationals, grote banken etc.) moeten ook niets van Trump en zijn ‘America First’ beleid hebben, noch van de Europese vrijheidspartijen, omdat zij enkel oog hebben voor het vergroten van hun winsten, en daar zowel volledig open grenzen als ook massa immigratie voor willen gebruiken. Dat laatste zal leiden tot miljoenen spotgoedkope arbeidskrachten en veel lagere lonen, waardoor de middenklasse zal verdwijnen en de gewone man in zowel Europa als Amerika in armoede en dus afhankelijkheid (en daarmee controleerbaarheid) zal worden gestort.

  Ook het doel van Trump om de enorme macht van de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite, die zijn hoofdzetels in Washington, New York, Brussel, Berlijn en Rome (het Vaticaan) heeft, te breken, en de banden met Rusland te herstellen is voor hem een levensgevaarlijke missie.

  De Amerikaanse president loopt daarom kans af gezet te worden door de slinkse ultra linkse elites, of erger, om het slachtoffer te worden van een moordaanslag. We zullen zien of hij deze bedreigingen voorblijft en gaat aantonen dat hij in het geheel niet die malloot is die de samenspannende linkse media ons wil doen geloven.

 9. Red_B

  Persconferentie wordt door Fox presentator benoemd als “totale waanzin”.
  Volgens reacties hier is ligt het aan de linkse media.
  Is Foxnews tegenwoordig een linkse zender geworden?

 10. Beukman

  Het deel van de persconferentie waar Trump met een stalen smoel verklaart dat zijn team een geoliede machine is, deed me denken aan de persconferentie van Saddam Hoesseins minister van Informatie, nog het beste bekend onder zijn bijnaam Bagdad Bob. Terwijl de studio in Bagdad letterlijk stond te trillen onder de bombardementen, 2003, vertelde de man dat het Iraakse leger bezig was gehakt te maken van de Americanen.

  Iedereen weet dat Trumps team helemaal geen geoliede machine is. Er zijn twee flanken waarneembaar, globaal die van Pence en die van Bannon, die in grote onenigheid met elkaar leven. Dat zal alleen maar erger worden.

  Het is verder een teken aan de wand dat het Trump maar niet wil lukken om een vervanger voor Flynn te vinden. De ene kandidaat blijkt een crimineel verleden te hebben, de andere bedankt voor de eer omdat Trump hem niet wil garanderen dat allerlei pottenkijkers (lees onder meer: Bannon) uit de buurt gaan worden gehouden van veiligheidszaken.

  Ondertussen maakt Trump zeer veel vijanden bij de pers, door media met kritische vragen te weren. En nee, dat zijn lang niet louter linkse en/of main stream media. Hierdoor kan diezelfde pers zijn bloed inmiddels wel drinken.
  Journalisten die graag goed werk leveren, en dus niet wensen te worden ingezet als Trumps propagandakanaal, staat nu één ding te doen: de man slopen.

  Fact checking Trumps laatste persconferentie, hij rijgt de ene leugen aan de andere:

  https://www.washingtonpost.com/news/fact-checker/wp/2017/02/16/fact-checking-president-trumps-news-conference/?utm_term=.be8bc7cb228e

  1. Humbert Humbert

   Het zal de aanhang van Trump niet hinderen, Beukman. Trump weet dat hij zijn aanhang werkelijk elke leugen op de mouw kan spelden die in hem opborrelt.
   Trump heeft meer te vrezen van de GOP en de rechtse pers die hem tot nu toe steunden. Foxnews noemde zijn laatste persconferentie al ‘totale waanzin’ en binnen de Republikeinen wordt nu al hardop nagedacht over het vervangen van Trump.

   1. Beukman

    @Hum
    Nee, de hardcore aanhang vindt het allemaal prachtig. Die gelooft ook werkelijk in wat inmiddels “alternative media” wordt genoemd. George Orwell had het kunnen bedenken.
    Het traditionele deel van de GOP zal wellicht proberen Trump te slopen voordat Trump de GOP sloopt.

  2. zomaar

   Ach gut lees ik het woord slopen!, komt mij heel bekent voor ,ik geloof dat ,dat een hobby van links ,die gaan met temeer als speenvarken ,sorry voor het woord varken ,is niet hallal

   Af in ik denk dat je de strekking van mijn verhaal wel begrijpt

   1. Humbert Humbert

    En degene die hier een touw aan kan vastknopen gaat op voor de koelkast.

 11. Kodi

  Er vluchten nu al Moslims van de Verenigde Staten naar Canada. Dat is nog eens andere koek dan Angela – Wir schaffen das – Merkel.
  http://www.joop.nl/nieuws/amerikanen-vluchten-voor-trump-vragen-asiel-aan-in-canada

  Moedig en wijs beleid werpt vruchten af. Go Trump, go! The Dutchmen are behind you!

  1. Humbert Humbert

   Kodi acht het beleid van Hitler waardoor Joden naar het buitenland vluchtten kennelijk ook wijs beleid.
   De fascisten zijn onder ons.

 12. Kodi

  Petitie die eist dat Trump George Soros het land uitgooit al bijna 15.000 keer ondertekend
  http://www.ninefornews.nl/petitie-trump-soros-land-uitgooit/

 13. Wim

  Trump heeft het goed ,ik zit er niet voor de Journalisten ik zit er voor het volk.

 14. Lieftinck

  Trump doet het weer goed in de peilingen. Het moet behoorlijk frustrerend zijn voor de media dat de kiezer maar niet wil luisteren naar de media, de kiezer wil nog steeds grenzen en een veilig Amerika zonder globalisering.

  Dat Trump het nog steeds goed doet, daarover houdt de Nederlandse media hun kaken stijf op elkaar over. Ook dat Flynn op een criminele manier beentje is gelicht, door Obama getrouwe lekkers, ook dat hoor je niet van de media.

  Jammer dat de Duitsers als schaapjes achter de media aanlopen en op Schulz en Merkel gaan stemmen, zodat hun zelfvernietiging met meer vaart plaatsvindt. Duitsland heft zichzelf op. En de kiezer roept: Beeeeeeeeh.

  Gelukkig zit de Amerikaan anders in elkaar. Die zou het ook nooit accepteren dat hun vrouwen verkracht worden, een Duitser wel, die heft immers geen ruggegraat meer. Ze hebben de premier die ze verdienen, Merkel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.