Hoera voor Zwarte Piet! PVV komt met 'Zwarte Piet Wet' om Piet voor eens en altijd te beschermen

Geen categoriefeb 16 2017, 10:00
Martin Bosma van de PVV maakt zich hard voor het behoud van Zwarte Piet in zijn traditionele vorm.
Het is zo ver! De Tweede Kamer debatteert vandaag over een wetsvoorstel van de PVV dat tot doel heeft om Zwarte Piet voor eens en altijd wettelijk te beschermen. PVV-ideoloog Martin Bosma vindt namelijk -- wat natuurlijk ook zo is -- dat "er al jaren een oorlog tegen Zwarte Piet aan de gang is." Hij en zijn partijleider Geert Wilders hebben daar onderhand genoeg van en hebben daarom besloten om in actie te komen.
https://twitter.com/Martinbosma_pvv/status/831783163319947265
Het wetsvoorstel eist dat gemeenten alleen mee mogen werken aan Sinterklaasintochten en -vieringen als Piet Zwart is. Regenboogpieten, Roetpieten en al die andere neppieten die niets minder zijn dan een verkrachting van de Nederlandse cultuur zijn niet welkom. De "vernietiging van de kindervriend" door politiekcorrect gepeupelte moet stoppen, aldus de PVV. Bosma:

"Zwarte Piet behoort tot de tradities van Nederland waar we trots op moeten zijn. Het is totale onzin Zwarte Piet te verbinden aan racisme of slavernij."

Natuurlijk is de kans dat het wetsvoorstel geaccepteerd wordt niet-bestaand. Zoals altijd met de lafaards van de VVD willen ze het debat hierover namelijk niet echt aangaan. De nepliberalen geloven dat dit een debat is voor de samenleving, niet voor de politiek. Nou kun je zeker stellen dat Zwarte Piet niet wettelijk beschermd moet worden (als zijnde de enige optie), maar de VVD durft het niet eens publiekelijk op te nemen voor de kindervriend. De PVV heeft in ieder geval het lef om stelling te nemen en Zwarte Piet ten koste van alles te verdedigen. Nederlanders hebben daar grote behoefte aan.
Ook de politiekcorrecte PvdA vindt officieel dat het niet aan de wetgever is om te bepalen hoe Zwarte Piet eruitziet. Dat klinkt leuk, maar feitelijk is de PvdA natuurlijk een anti-Piet partij. Het zijn immers bij uitstek PvdA'ers die te pas en te onpas roepen dat Piet racistisch is en dat hij vervangen moet worden door de afzichtelijke Roetveegpiet en de knettergekke Regenboogpiet. Dan kunnen de socialisten wel heel vrolijk roepen dat 'dit niet aan politici is,' maar uit hun daden blijkt duidelijk dat ze wel degelijk vinden dat politici zich ermee moeten bemoeien, maar dan niet om Zwarte Piet te behouden maar om hem af te schaffen.
In een fantastisch interview met het Algemeen Dagblad gaat Bosma op heerlijke wijze los op dit soort politiekcorrecte hypocrieten:

"Een kleine groep zogenaamde anti-racisten voert een campagne om onze cultuur onderuit te halen, te vernachelen. Dat gaat soms over lullige dingen als negerzoenen, het kruis op de mijter van Sinterklaas, kerststollen die plots feeststollen heten, kinderen die op scholen halal moeten eten. Wij Nederlanders moeten onze cultuur aanpassen, terwijl dat omgekeerd niet zo geldt voor gebruiken van groepen die hier naartoe zijn gekomen."

En:

"Nee, want die hele campagne rond Zwarte Piet is gebaseerd op leugens. Bijvoorbeeld dat Zwarte Piet iets te maken heeft met racisme. Vormen van een figuur als Zwarte Piet bestaan door heel Europa en daarbuiten: overal vind je feesten die refereren aan mannen die cadeautjes weggeven. Er zit helemaal geen racisme achter."

Vervolgens beweerden de linkse journalisten van het AD (trots lid van het mediakartel) dat "de afkeer van Zwarte Piet breed leeft" in de samenleving. Dat is natuurlijk je reinste flauwekul. Zwarte Piet wordt op handen gedragen door de gemiddelde Nederlander. Er zijn een paar zotten met te veel vrije tijd om handen die deze schitterende traditie continu bekritiseren, maar zij vormen een marginale minderheid. Het enige wat je over ze kunt zeggen is dat ze meer kabaal maken dan hun aantallen rechtvaardigen.
Bosma maakte dat duidelijk in het gesprek met het AD en veegde meteen even de vloer aan met opperracismeroeper Sylvana Simons van Artikel 1:

"Nou, ik betwijfel of dat zo is. Als mevrouw Simons, aanjager van deze campagne, vijfhonderd handtekeningen moet ophalen, lukt haar dat niet. Mijn partij is de grootste onder Antillianen en de tweede onder Surinamers. De mensen die zij dus menen te moeten beschermen, zijn helemaal niet tegen Zwarte Piet."

Zo is het maar net! Politiekcorrect links kan die in zijn zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten