Jan Roos haalt uit: onzinnig opengrenzenbeleid van GroenLinks is “suïcidaal”

De lijsttrekker van VNL (VoorNederland) heeft het he-le-maal gehad met de opengrenzen multicultuur-verheerlijkende groepies van Jesse Klaver. En terecht.

Judith Sargentini. U heeft vast nog nooit van haar gehoord (ik tot vandaag ook niet), maar mevrouw is blijbkaar europarlementariër voor GroenLinks. Net als haar partijgenoten is ze een gepassioneerd voorstander van onbeperkte immigratie. Want u weet, in de ogen van GroenLinksers is Nederland niet van Nederlanders, maar van iedereen.

Onlangs zette zij deze onzin op Twitter:

Daar kun je natuurlijk al bezwaar tegen aantekenen — wat een onzin dat al die mensen mishandeld zouden worden in Libië, dat is gewoon pertinente onzin — maar een dag later maakte mevrouw de GoedMensch het nog botter:

Knettergek, natuurlijk. Onze grenzen moeten “open zijn” omdat mensen irregulier “op bootjes” naar Europa komen? Wat is dat voor logica? Het betekent alleen maar dat ze heel graag naar Europa willen verhuizen. Leuk voor ze, maar dat verplicht ons op geen enkele manier dan ook om ze welkom te heten. Sterker nog, dat wel doen is volstrekt achterlijk. Wat als al die miljoenen Libiërs naar de EU komen? Moeten we ze dan allemaal maar binnenlaten? Als je dat doet is Nederland in no time een tweede Libië. Heel gek, maar op de één of andere manier zie ik dat totaal niet zitten.

Jan Roos, de lijsttrekker van VNL, denkt daar net zo over. In een korte tweet legt hij de vinger op de zere plek bij GroenLinks:

Dat is het natuurlijk precies. Als we doen wat GroenLinks wil — alle grenzen wagenwijd open, welkom iedereen! — kunnen we Nederland net zo goed meteen opheffen.

GroenLinksers zullen dat ook begrijpen — ze zijn weliswaar ongelooflijk links, maar niet helemaal achterlijk. Dit betekent dat we alleen maar kunnen concluderen dat ze inderdaad willen dat Nederland als soevereine natiestaat ophoudt te bestaan. Het is hun doel om cultureel en politiek zelfmoord te plegen. Ze ‘houden’ niet van ons land, ze willen het opheffen. En wij moeten dat maar volkomen normaal vinden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ni28

  Iedereen ter wereld die zich niet veilig voelt moet naar Nederland komen. Als de Nederlanders zich straks niet meer veilig voelen, waar moeten die dan heen? Daar hoor je de klavertjes groen niet over.

 2. Wim

  Over GL gesproken.

  De inmiddels beruchte linkse ‘useful idiots’, die door milieuorganisaties en overheden worden ingezet om de Westerse bevolking de leugen te laten accepteren dat ze hun welvaart moeten opgeven om het klimaat te ‘redden’.

  Dr. John Bates, een hooggeplaatste wetenschapper van de gezaghebbende Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), heeft onthuld dat de organisatie een belangrijk rapport over de temperatuursontwikkeling heeft vervalst, om een zo groot mogelijke impact te maken op de wereldleiders op de klimaatconferentie in Parijs in 2015. De erkenning van de klokkenluider volgt kort op de uitspraak van de hoogste VN official voor Klimaatverandering, die aangaf dat de ‘global warming’ agenda vooral werd bedacht om het kapitalisme –en daarmee het Westen- te vernietigen, en niet om het klimaat te redden.

  Dr. Bates heeft ‘onweerlegbaar bewijs’ gepresenteerd dat het NOAA rapport, waarin de 17 jaar lange pauze in het opwarmen van de Aarde werd ontkend, was gebaseerd op vervalste en misleidende gegevens. De hoofdauteur van dit ‘Pausebuster’ rapport, Thomas Karl, ‘stond erop om besluiten en wetenschappelijke keuzes te maken die het opwarmingseffect maximaliseerden, en de documentatie (daarover) minimaliseerden… Dat was een haastige poging om het idee van een pauze in global warming te ontkennen, zodat het tijdig kon worden gepubliceerd om nationale en internationale overleggen over klimaatbeleid te beïnvloeden.’

  Het NOAA brak hiervoor zelfs met het eigen protocol door het rapport niet nauwgezet intern te evalueren. Het moest en zou tijdens de klimaatconferentie in Parijs worden gepresenteerd, wat volgens Bates ‘een schaamteloze poging was om de impact te intensiveren.’

  Temperatuursgegevens vervalst om politiek gewenst resultaat te produceren

  Het instituut heeft inmiddels besloten om de voor Parijs gebruikte temperatuursgegevens te vervangen, omdat ‘het een onbetrouwbare methode was waarmee de snelheid van de opwarming werd overdreven.’ Volgens Bates heeft het NOAA opzettelijk harde gegevens van zeeboeien aangepast aan metingen vanaf schepen, die veel onbetrouwbaarder zijn. ‘Dat mag je nooit doen, goede gegevens veranderen zodat ze overeenkomen met slechte, maar dat is wel wat ze deden, om het erop te doen lijken alsof de zee warmer wordt.’

  Ook de aangeleverde gegevens over de zogenaamde temperatuurstijging op het land waren niet betrouwbaar, aldus Bates, omdat de gebruikte software bugs bevatte, die de uitkomsten ‘onstabiel’ maakten.

  Klimaatsceptici wijzen er al jaren op dat veel wetenschappers en hun instellingen vatbaar zijn voor politieke en sociale druk (zoals overheidssubsidies) om de vooraf bepaalde gewenste resultaten –dus een opwarming van de Aarde- te produceren, waarmee regeringen hun bevolkingen steeds hogere milieu- en energiebelastingen kunnen opleggen.

  Professor: ‘Tijd dat overheden erkennen dat opwarming niet het probleem is’

  Volgens dr. William Happer, natuurkundig professor (em.) aan de Universiteit van Princeton en lid van de National Academy of Sciences, heeft ‘de overheid de wetenschap gecorrumpeerd, door deze te overspoelen met geld om de politiek-correcte resultaten te produceren. Het is tijd dat de regeringen eindelijk de waarheid over global warming erkennen. Opwarming is niet het probleem – overheidsbesluiten zijn het probleem.’ (2)

  President Donald Trump is de eerste Westerse leider die deze harde waarheid serieus neemt, en heeft aangekondigd om zich uit het even kostbare als schandalige klimaatverdrag van Parijs terug te trekken.

  Verenigde Naties: Global Warming bedacht om kapitalisme te vernietigen

  Dat de Verenigde Naties –met uitzondering van de Veiligheidsraad- worden gerund door extreemlinkse anti-Westerse ideologen werd vorige week nogmaals bevestigd toen de voorzitter van de VN Conventie over Klimaatverandering, Christiana Figueres, tussen neus en lippen toegaf dat de Global Warming Agenda niet zozeer bedoeld is om de aarde van een (fictieve) klimaatramp te redden, maar om het kapitalisme, en daarmee de Westerse economieën, te vernietigen. (1)

  Om u een idee te geven: alleen al ons land gaat de komende jaren tientallen miljarden euro’s uitgegeven om een niet-bestaand klimaatprobleem te beteugelen. Het maximale effect van het compleet leegzuigen van de samenleving door het opleggen van torenhoge energie- en milieubelastingen zal aan het einde van deze eeuw hooguit enkele honderdsten van één graad Celsius bedragen – kortom: op wereldschaal niet te meten.

  Niet minder, maar méér CO2 nodig

  De global warming klimaatagenda is dan ook met afstand de meest kostbare hoax die ooit werd bedacht, en die, indien niet door nieuwe leiders gestopt, het Westen, en ook ons land, totaal bankroet en ons volk straatarm zal achterlaten. ALS er al iets aan het historisch lage CO2 niveau in de atmosfeer moet worden gedaan, dan dient dit juist te worden verhoogd, zodat er meer planten en gewassen kunnen groeien om snel groter wordende wereldbevolking te kunnen blijven voeden.

  Bron Geen Nieuws

 3. Peter Selie

  Jan Roos haalt uit: onzinnig opengrenzenbeleid van GroenLinks is “suïcidaal” Goed zo Jan laat deze GL crypto-communisten maar een democratisch poepje ruiken.

 4. nick

  Helemaal eens met Jan.

  Groen Links is totaal idioot! Fijn dat zelfs stemwijzer (voor mij) deze partij, samen met de denkmalloten, helemaal onderaan plaatste! Mooi mooi..

 5. EllyD19

  Ik ben blij dat Jan Roos GL aanpakt.
  Gaan misschien de peilingen omlaag. Gevaar geweken.

 6. limburger

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php voor alle mensen die willen weten wat er speeld,onderaan de site veel links,met heel veel leuke dingen om te weten,zelfs hoe ze journalisten opleiden voo rhun propaganda en de zaak te verdoezelen,goede leuke site trouwens

 7. jennifer

  Dat domme wijf wat voor GroenLinks in de EU zit moet natuurlijk meedoen met de plannen wat de EU Merkel en Soros hebben. Hopelijk komt de dag dat ze zich ervoor moeten verantwoorden wat ze de burgers in Europa hiermee aangedaan hebben. Dit wat de EU doet is net zoerg als wat een dictator in een land doet. Dit is pure misdaad tegen de mensheid en nu dan tegen de Europese burgers. Wat kan je van GroenLinks verwachten, ze schrikken zelfs niet voor politieke moorden terug is wel gebleken in het verleden.

 8. maarjuna

  Als Jan Roos de betekenis van het woord suïcidaal werkelijk zou begrijpen, dan zou hij het in dit verband niet gebruiken. Maarja, als het lekker bekt kan tegenwoordig alles.

 9. nassigny

  Deze wereldvreemde mensen en beroepszakkenvullers, denk aan Mevrouw Singh Varma, Tofik Dibi en mevrouw Halsje Halsema vertegenwoordigen wellicht hun grachtengordel elite doch hetgeen er leeft onder de Nederlanders die voor hun geld moeten werken. “Voor hen waarschijnlijk Tokkies”. Vertegenwoordigen zij al lang niet meer. En jongetje Klaver wil zelfs minister president worden. Wat een eigendunk

 10. nienke

  Waarom vangt Klavertje 4 geen vluchtelingen bij hem thuis op en al z’n aanhang ook een paar vluchtelingen, goed voorbeeld doet goed volgen zou ik zeggen.
  Maar zo begripvol en attent zijn ze blijkbaar helemaal niet.
  Denk ook dat dit heerschap niet in een buurt woont waar groepjes asielzoekers uit verveling de buurt onveilig maken of auto’s in brand steken.
  Politie met stenen bekogeld, Ambulance broeders kapot meppen enz enz enz.
  Grote bek maar anderen ervoor laten opdraaien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.