Knettergek NRC: "Wilders misbruikt veiligheidslek" om zetels te winnen

Geen categoriefeb 27 2017, 13:40
De linkse NRC is nu helemaal van het padje.
Idioter dan dit wordt het niet: het NRC Handelsblad heeft een belachelijk stuk online gezet waarin het Geert Wilders ervan beschuldigt dat hij het veiligheidslek rond zijn persoon misbruikt om er electoraal een slaatje uit te slaan.
https://twitter.com/nrc/status/836167474009817092
Let wel, het is nu bekend dat de Dienst Bewaken en Beveiligen zo lek als een mandje is, dat een Nedermarokkaan die helemaal nooit in de buurt van Wilders had mogen komen dat toch deed en corrupt was, maar volgens de NRC is de controverse hierover de schuld van Geert Wilders.
Je zou denken dat ik overdrijf, maar nee, de knetterlinkse krant schrijft het echt:

De algemeen aanvaarde gedragsregel in Den Haag is dat in het openbaar zo min mogelijk wordt gesproken over beveiliging van politici en dat de betrokken politici zelf dit al helemaal niet doen. Hieraan laat Wilders zich niets gelegen liggen. Aanvankelijk reageerde hij nog opmerkelijk terughoudend, maar de laatste dagen vent hij zijn persoonlijke omstandigheden weer volop uit op Twitter.

Wilders had ervoor kunnen kiezen te zwijgen. Dat heeft hij niet gedaan. Daarmee laadt hij de verdenking op zich electoraal munt te willen slaan uit de situatie. Het wordt er allemaal niet frisser op.

Als je als eng-linkse krant -- één van de kranten die hard meewerkten aan de demonisering van Pim Fortuyn waardoor een radicaal-linkse onruststoker het recht uiteindelijk in eigen hand nam en de aspirant-politicus vermoordde -- het lef hebt om dit op te schrijven (en te promoten op sociale media) ben je écht de weg kwijt.
Dit is een grof schandaal. Wilders is één van de meest bedreigde politici ter wereld. Dat is geen verkiezingsstunt, het is de bittere realiteit. De man kan zijn huis (of eigenlijk: zijn safe house!) niet uit zonder omringd te worden door beveiligers op wie hij blindelings moet vertrouwen. Het is nu duidelijk dat hij dat niet kan.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/836171567235231745
Dat is een enorm probleem en het is volstrekt logisch dat Wilders zich daar ernstig zorgen over maakt. Maar wat doen de multikul-verheerlijkers van de NRC? Inderdaad: zij geven hém de schuld van zijn onveilige levenssituatie waardoor hij de straat niet eens meer op kan om, zeg, te flyeren of gewone kiezers te ontmoeten.
Hier kan ik echt niet over uit. Zieker dan dit wordt het niet. Sterker nog, gezien de veiligheidssituatie rond Wilders vraag je je onderhand af of de NRC niet stiekem hoopt dat Wilders 'een ongelukje' overkomt. Of mogen we dat weer niet hardop zeggen van het knetterlinkse mediakartel?
https://twitter.com/V_of_Europe/status/835230534007676928
Ja, dat zijn keiharde woorden, maar kan iemand tot een andere conclusie komen nu de NRC dit belachelijke redactioneel commentaar online heeft gezet? Als ze de schaamte niet al jaren voorbij waren had ik ze verteld dat zich moesten schamen. Helaas heeft dat absoluut geen nut. Deze mensen zijn bereid om alles te doen wat nodig is om de PVV, en dus Geert Wilders, te verslaan.
Het. Is. Ziek. Ik kan er niets anders van maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten