Antidemocratisch links mediakartel ‘probeert coup te plegen in Amerika’

Hoewel Generaal Mike Flynn is opgestapt blijven linkse media de regering-Trump aanvallen. Hij wordt er continu van beschuldigd samen te werken met Rusland terwijl daar geen enkele vorm van bewijs van is. Dit is een couppoging.

Links kon het absoluut niet verkroppen dat Donald Trump de verkiezingen vorig jaar won. Meteen na verkiezingsdag besloot links Amerika dan ook om ten strijde te trekken. Het doel: de nieuwe president vanaf dag één te ondermijnen. Ze zetten onmiddellijk in op het slopen van zijn presidentschap. Flynn was het eerste slachtoffer, maar ze zijn nog lang niet klaar. Het zal uiteindelijk de bedoeling zijn om Trump af te zetten of om het zo ernstig te verzwakken dat hij niets meer voor elkaar krijgt.

De conservatieve commentator Steve Deace — bekend van de Amerikaanse radio en conservatieve online mediawereld — stelt terecht dat deze campagne tegen de nieuwe bewoner van het Witte Huis en zijn kabinet feitelijk een coup is:

You can see the Left/media is attempting what amounts to a coup of the Trump presidency by undermining it with anonymous leaks. Many of which I believe are coming from the “intelligence community,” who I said two months ago Trump was beyond dumb to pick a fight with. For these people lurk in the shadows, and never have to be held accountable while they leak truths or untruths to a media looking for such fodder.

I’d like to go out there and defend them, because this is not how we can maintain our constitutional republic. This is banana republic stuff. And though I have my differences with Trump, the will of the people should be respected to a point. Not to mention there are some things Trump stands for I think are good for the country, and I’d like to see him accomplish.

Net als Deace steun ik het opstappen van Flynn. Hij had al eerder moeten gaan. Hij had de vice-president immers verkeerd geïnformeerd, wat simpelweg een politieke doodzonde is. Maar dat staat hier buiten. Wat we nu zien — zowel in Amerika als daarbuiten — is dat de linkse media en de linkse bureaucratie een ondemocratische coup proberen te plegen. Het probleem is niet dat Trump zogenaamd samenwerkt met Rusland — er is geen enkel bewijs dat dit zo is — maar dat hij een populistische Republikein is. Hij heeft beloofd dat hij het hele systeem op zijn op wil zetten. En daarom moet hij kapot.

Natuurlijk vraag je je af waarom de Nederlandse media daar zo dapper aan meedoen. De reden laat zich raden: ze zetten Trump op één lijn met Geert Wilders. Door Trump te ondermijnen, ondermijnen ze Wilders. Dat denken ze tenminste. Daarom gaan ook zij er iedere dag weer met gestrekt been in. Het is een naakte poging om rechtspopulisme in diskrediet te brengen.

Tijdens de Republikeinse voorverkiezingen sprak ik mijn steun uit voor Ted Cruz. In de Amerikaanse onlinewereld was ik zelfs lid van een beweging die hem zowel achter als voor de schermen hielp. Ik had weinig vertrouwen in Trumps conservatieve CV en denkbeelden.

Maar dat betekent niet dat de linkse kartelmedia hiermee weg mag komen. Ze spelen een ongelooflijk vies spelletje en liegen erop los (je krijgt idiote verhalen dat dit ‘erger is dan Watergate,’ wat puur stemmingmakerij is. Er is geen enkel bewijs, terwijl er wel onderzoek is verricht, dat Trump de wet met voeten heeft getreden terwijl dit bij Watergate overduidelijk wél zo was). Ze gooien continu met modder, hopende dat er iets blijft hangen. Het is allemaal gebaseerd op gebakken lucht, maar dat doet er niet toe. Trump moet kapot. Ze blijven maar doorgaan en doorgaan en doorgaan. Ze vechten op elk front.

Het is tijd voor Trump en zijn mensen om hier iets aan te doen. Ze moeten de macht van het Witte Huis gebruiken om het verhaal te veranderen. Val linkse rechters aan die Trumps immigratiebeleid ondermijnen. Word goede vrienden met Netanyahu, de Israëlische premier die populairder is onder Trumps eigen achterban dan de Amerikaanse president zelf. Zorg ervoor dat ObamaCare herroepen wordt. Kom met een groots belastingplan waardoor Amerikanen er allemaal op vooruit gaan. Dwing de media om het over dit soort beleidsmaatregelen te hebben; maatregelen die gesteund worden door de meerderheid van de Amerikaanse kiezers.

Als Trump niet snel alle zeilen bijzet zal hij alleen maar dieper in de penarie terechtkomen. De linkse kartelmedia weet namelijk van geen ophouden. Daarom moet je ze dwingen om je te bestrijden op onderwerpen waar je het gevecht graag over aan wilt gaan. “Rusland” is niet zo’n onderwerp, die plannen die ik in de alinea hierboven noemde wél.

Ondertussen moeten we er natuurlijk rekening mee houden dat de linkse media precies hetzelfde doen met Geert Wilders, Jan Roos en Thierry Baudet. Sterker nog, daar zijn ze al mee begonnen. We staan voor een ongelooflijke harde strijd. We moeten ervoor zorgen dat wij de aanvallende partij, niet de verdedigende partij zijn. Dat begint nu al door de linkse partijen en de linkse media genadeloos te ontmaskeren en in het verdomhoekje te stoppen waar ze thuis horen. Wij moeten bepalen waar het debat over gaat, niet links.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Ritter

  Trump is voortvarend te werk gegaan en heeft al verschillende buitenlandse leiders ontvangen en andere beleidspunten gerealiseerd.

  Gisteren nog Benjamin Netanyahu waarbij duidelijk werd tijdens een persconferentie dat er achter de schermen hard word gewerkt aan een deal tussen Israël en de Palestijnen.

  Maar de z.g “mainstream media in de VS zijn niet geïnteresseerd daarin; de media zijn geïnteresseerd in roddel en “nep nieuws” over Trump in de hoop hem te ondermijnen. Dus speculeren de media (name CNN) er op los en verspreidden roddel en veel nep nieuws over Trump wat dan door de z.g mainstream media in Europa word overgenomen.

  O’Reilly: Media ‘Talking Trash’ About Trump & Russia With No Credible Evidence
  http://insider.foxnews.com/2017/02/15/bill-oreilly-talking-points-memo-trump-russia-flynn-mainstream-media

  1. Gustaafff

   Gisteren was Trump heel voorzichtig met de Israëlische premier. In tegenstelling tot wat Israël dacht, heeft ook Trump de nederzettingen veroordeeld. Maar je hebt gelijk, hij heeft heel veel bereikt. Geen enkele president is er in geslaagd in vier weken zoveel puinhopen te maken.

   – mensen met greencard niet binnenlaten.
   – belastingaangifte niet openbaar maken.
   – schandaal met veiligheidsadviseur Flynn.
   – rechters openlijk schofferen.
   – dreigen met een militair avontuur in mexico.

   1. Ritter

    Gustaafff

    Trump heeft inderdaad veel bereikt; ondanks de massale tegenwerking van het establishment en hun vriendjes in de media.

    Zoals gezegd veel buitenlandse leiders ontvangen in korte tijd en een aantal verkiezingsbeloften ingelost. En dit in zeer korte tijd.

    Het feit dat u een aantal punten opsomt geeft goed aan waar de media zich op concentreren; op roddel en nep nieuws. En daar concentreert u zich kennelijk ook op.

    Betreffende Israël voert Trump een verstandig beleid. Zoals gezegd schijnt er op de achtergrond gewerkt te worden aan een deal tussen Israël en de Palestijnen. Dus ook daar gaat Trump voortvarend te werk!

    1. Gustaafff

     @Ritter, ik snap dat je fan van Trump bent, maar wees een beetje kritisch. De kritiekloze houding is bijna komisch.

     1. Ritter

      Gustaafff

      Ik begrijp dat u Trump haat maar ondanks dat feit moet toch onderscheid blijven maken tussen “nep nieuws” over Trump die door de Trump hatende media worden verspreid en de feiten.

     2. Gustaafff

      @Ritter, flauwe kul. Ik haat Trump niet. Ik vind zijn acties verwerpelijk.

 2. Peter Selie

  ‘Europa kan deze immigratie niet aan’

  Interview – De Amerikaanse schrijver en journalist Christopher Caldwell volgt de Europese immigratiecrisis op de voet. ‘Het is naïef om te denken dat mensen die onderdrukking en geweld ontvluchten westerse waarden bewonderen.’

  Hij was laatst nog in Duitsland en Oostenrijk en bezocht net het migrantenkamp in Calais waar heel Europa schande van spreekt. Christopher Caldwell, auteur van het geruchtmakende boek over immigratie ‘De Europese revolutie, hoe de islam ons voorgoed veranderde’ (2009), wil het allemaal zelf zien.

  Over wat hij moet vinden van Calais, waar enkele duizenden migranten verblijven, Caldwell is er nog niet uit. “Mensen bivakkeren daar in de modder, omdat ze niet in Frankrijk of een ander Europees land willen blijven. Ze willen met alle geweld naar Groot-Brittannië, omdat ze daar familie hebben, omdat ze de taal al kennen of die snel denken te leren, omdat het leven als illegaal er makkelijker is. Maar geen van die redenen overtuigt mij echt, het blijft een raadsel. Er komen nog steeds nieuwe bewoners bij, terwijl het vrijwel onmogelijk is geworden de overkant te halen.”

  Veruit de meeste migranten die nu Europa binnenkomen, zijn moslim. U schrijft dat we daar- door getuige zijn van een krachtmeting van culturen. Overdrijft u niet?
  https://www.trouw.nl/home/-europa-kan-deze-immigratie-niet-aan-~ac2f0c7b/

 3. Gustaafff

  “Tijdens de Republikeinse voorverkiezingen sprak ik mijn steun uit voor Ted Cruz. In de Amerikaanse onlinewereld was ik zelfs lid van een beweging die hem zowel achter als voor de schermen hielp. Ik had weinig vertrouwen in Trumps conservatieve CV en denkbeelden.”

  Cruz was uiteraard een uitstekende president geweest. Net als Jeb Bush, familie van de door mij gewaardeerde president Bush jr., had hij er helemaal geen puinhoop van gemaakt. De pers, links of rechts, heeft de taak de streken van Trump aan de kaak te stellen. Cruz en Bush waren brandschoon, dus bij hen zoude pers, links of rechts, weinig hebben gevonden. Net als de rechtse pers weinig vuil kon vinden over Obama.

  1. Michael van der Galien

   Oh dan hadden ze het wel geprobeerd maar ze hadden veel minder gevonden om mee te werken. Daar komt bij dat Cruz en Bush beter begrijpen hoe de bureaucratie en het staatsapparaat zelf werken. Ze hadden controverses dus a) voorkomen en b) de kop ingedrukt op het moment dat er iets begon.

   1. Gustaafff

    Inderdaad, ze zijn ook niet gebrouilleerd met de inlichtingendiensten en de Republikeinse Partij. Daarnaast denk ik dat de Republikeinen niet zo verdeeld zouden zijn met Cruz als kopman.

    1. Ni28

     Met Cruz als kopman zou nu Clinton in het Witte Huis zitten.

     1. Gustaafff

      Met Cruz als kopman was de Republikeinse Partij niet afgegaan bij de populair votes en had Cruz een evengrote voorsprong aan kiesmannen als Obama in 2012. Trump heeft veel stemmen verloren aan Lationo’s en strategische stemmers.

    2. jennifer

     Guustaaf wat is jou probleem eigenlijk. Trump is nou eenmaal gekozen, dat alle linkse dit niet bevalt is inmiddels wel duidelijk. De media zijn hierin zeker de grote vijand va hem, ze werken samen met links, en brengen alleen maar negatief nieuws over Trump. Wat hij inmiddels goed heeft gedaan hoor je niets over. Vergeet niet dat de media nu een zware sigaar gaat roken als het hele pedo netwerk bloot gelegd gaat worden. Hoge pieten en denk ook vanuit de linkse media konden dan wel eens n toontje lager gaan zingen.Zelfs Clinton is niet zuiver in deze zaak. Ze wou voor de tweede keer al halsoverkop het land verlaten. Denk als die beerput helemaal open gaat misschien Obama zich nog eens ergens voor moet gaan verantwoorden, je weet het maar nooit wat er alleemaal boven komt drijven dan. Natuurlijk nemen ze Trump dit zeer kwalijk dat hij dit gedaan heeft, en maken hem dan ook met de dag zwarter net als zijn personeel. Jij weet toch ook niet hoeveel stront de rest van personeel van Obama misschien wel aan hun knikker hebben hangen, buiten Clinton want daar is inmiddels al bekent van dat ze geen zuivere tante is en ook nooit geweest is.

  2. Ritter

   Gustaafff

   U verondersteld dat Trump niet “brandschoon” is.

   Als Trump niet “brandschoon” zou zijn , zouden de media dat allang hebben gevonden.

   Maar aangezien de media niets hebben gevonden over Trump gebruiken ze nu roddel verhalen over Trump ( b.v Trump zou plasseks hebben gehad in Rusland) en verspreiden ze veel “nep nieuws” over Trump alsof er iets aan de hand zou zijn zoals O’Reilly ook zegt in de onderstaande video.

   U moet een onderscheid maken tussen roddel en feitelijke zaken. De tegenstanders van Trump gebruiken de Trump hatende media om hem te ondermijnen en verspreiden daarom veel roddel en “nep nieuws” over Trump waarvoor geen enkel bewijs is.

   O’Reilly: Media ‘Talking Trash’ About Trump & Russia With No Credible Evidence
   http://insider.foxnews.com/2017/02/15/bill-oreilly-talking-points-memo-trump-russia-flynn-mainstream-media

 4. Ritter

  “Ondertussen moeten we er natuurlijk rekening mee houden dat de linkse media precies hetzelfde doen met Geert Wilders, Jan Roos en Thierry Baudet. Sterker nog, daar zijn ze al mee begonnen.”

  Inderdaad.

  We hebben het ook gezien met Pim Fortuyn die door de politieke elite en hun vriendjes in de media (!) enorm werd gedemoniseerd totdat uiteindelijk een linkse activist Fortuyn vermoorde.

  Onderstaand interview gaat o.a over Obama aanhangers die op de achtergrond proberen Trump te ondermijnen. Deze Obama aanhangers werken ook nog in de veiligheidsdiensten en “lekken” naar de media.

  “National Security Advisor Gen. Michael T. Flynn (ret.) — who resigned Monday — was the victim of a “hit job” launched by intelligence operatives, Obama government holdovers and former Obama national security officials, according to former intelligence officials who spoke with The Daily Caller News Foundation’s Investigative Group.”

  http://dailycaller.com/2017/02/15/exclusive-how-the-nations-spooks-played-the-game-kill-mike-flynn/

 5. Ome Ga

  Heel goed stukje Michael! Dit is moeilijke stof, want we moeten idd erg voorzichtig zijn met zowel de Amerikaanse als de NL (msm) media!

  Flynn wordt een ‘fakkeldrager’ genoemd, wat dat dan ook is. W.s. wist hij weer teveel… Jammer dat hij niet ‘transparent’ was, maar wie zal het zeggen.

  Destabilisatie is hier allemaal opnieuw het doel van democ.rats landverraders voor ‘globalisme’, die absoluut nog niet tegen hun verlies kunnen en die hun hele elite, triljoenen dollars agenda totaal zien veranderd worden door deze Held Trump! Wikileaks:

  https://youtu.be/4uW5Fu-um_I

  Priebus moet gaan, dit is de ‘Pearl Harbour’ van deze tijd:

  http://www.infowars.com/report-priebus-next-to-go-as-trump-strikes-back-over-flynn/

 6. Wim

  Belachelijk zijn iedere dag de nep berechten in de Media met name in de Telegraaf over Trump.
  Hij is nu bezig met het opruimen van de democratische pedofiele club opruimen.

  https://pauwnieuws.nl/news/295

  1. jennifer

   Ja dat schandaal heb ik ook gezien, wel raar dat ook in Nederland daar de linkse media geen melding van doen, wel van wat hij niet goed doet.Vandaar dat Clinton alweer het land uit wou vluchten en tegen gehouden is,het schijnt dat ook zij bang moet zijn voor arrestatie gezien die beerput helemaal opengetrokken gaat worden daar.En er veel linkse hoge pieten bij betrokken zijn.

 7. zomaar

  tja Obama en Clinton (sociale democraten ) hadden ver voor de verkiezingen Rusland als vijand nummer vier gedoopt , na er eerst in het midden-oosten een puinhoop gemaakt te hebben , zochten zij naarstig naar een ander slachtoffer , immers zij zijn groot geworden door de steun van het kapitaal , die van meet af aan daarvoor iets terug hebben wil .

  en dus is het voor de linkse sociaal democraat niet te begrijpen of te verteren dat een ander , die zonder noemenswaardige steun gewoon de zaken zakelijk bekijkt en vrindjes is of worden wil met hen, die de linkse sociaal democraat tot vijand bombarderen wilde.

  dus zoeken zij in alle kieren en gaten ,tot zij iets vinden .

  stel !, dat de peilingen niet kloppen , en de PVV toch de grootse zou worden !, gaan ook hier de linkse sociaal democraten aan het zoeken en ploegen !!, tot zij iets vinden al is het maar (nooit bewezen) een brievenbus zeiker !, of een kleurling die voor de PVV in de kamer zit .

  afin linkse sociaal heeft een broertje dood aan zelfindicatief , alles mot volgens hun links program , lijkt wel een sekte , in de Trent van de islam, communisme , fascisme.

 8. ikweetwatikwil

  Dat Links vieze spelletjes speelt , moeten de meeste mensen toch door hebben. Opeens moet er meer geld naar onderwijs. Natuurlijk moet dat, maar is dat om meer islamitische scholen te bouwen? Pechtholt maakt ons wijs , kleinere klassen, meer onderwijzers. Nu opeens? Graag zien ze peuters vanaf 2 jaar naar school gaan, geen kleuterscholen meer. De Linksen hebben jaren de tijd gehad, maar hebben van scholen alleen maar fabrieken gemaakt. Al die plotselinge omwentelingen hebben volgens mij alles met inburgering te maken. Na defensie tot op het bot uitgekleed te hebben, moet er vlak voor de verkiezingen geld heen. Dat hadden ze eerder moeten bekijken. De zorg, steeds duurder en zeker voor ouderen kapot gemaakt. Vlak voor de verkiezingen gaan ze er wat aandacht aan besteden. Kleinkinderen moeten hun opa en oma overhalen om hen een machtiging te geven. t’Ja wat leuke Linkse spelletjes.

  1. van Urk

   ikweetwatikwil@ In die vier of acht jaar nergens geen geld ergens voor te vinden en vlak voor de verkiezingen worden opeens alle miljarden weer naar voren getoverd inclusief met met de melding dat het onder belofte heel zeker(echt waar hoor) aan besteedt zal gaan worden. Zelfs voor defensie is er opeens geld terwijl dat volledig uitgekleed is door hetzelfde linkse kliek want ja de NAVO is veel meer dan een prijskaartje, het is ook een waardengemeenschap. Dat betekent dat zij liever een oorlog willen winnen door goedkoop te lullen i.p.v. dure wapens te gebruiken. Mopperen dat de VS niet deugt en als de VS niet komt helpen omdat wij nog steeds onder de NAVO norm zitten dan worden onze linkse vrienden opeens boos. Ik stem nog liever op een lijsttrekker die gewoon in het debat heerlijk zegt dat hij ons volledig financieel zal uitkleden.

 9. jennifer

  Dat links in Amerika Trump probeert te wippen is al vanaf het begin zo. Raar dat ze de aangestelde medewerkers van Obama nooit onder de loep genomen hebben, anders zouden de schandalen rond Hillarie Clinton al voor jaren terug op straat gelegen hebben. Maar de linkse media waren hun vrienden dus die hielden hun mond wel toch.

 10. Ni28

  De richting kenden wij al maar nu bekent links hun echte kleur, rood van de bloed van een ander. Een coup lijkt de juiste woord want dat doen slechte verliezers. Het leek voor onmogelijk in de VS maar uiteindelijk is het land van alle mogelijkheden. Het verlies van Flynn is groot zeker in de strijd tegen de Russen. Dat was de havik die de Russen les kon lezen. Na procedurele fouten moest hij weg en het is de vraag wie hem nu kan oplopen. Voor de NPO spannende tijden want zij hopen op de val van de Trump regering. Dat merk je al in de intonatie die de hoop doet versterken. Chaos in de Witte Huis e.d. Ik denk dat het de chaos in de linkse gelederen is die deze paniekaanvallen veroorzaakt. Foutje is de Stemwijzer geven zij toe maar niet dat het een grote manipulatie is van de zwevende kiezer om deze te overhalen om links te kiezen. En dat zijn de meeste. Ook de peilingen laten de echte doel zien namelijk het bestrijden van de PVV. De enige doel overigens want de rest is minder belangrijk. Alle pijlen zijn gericht op Wilders en in Amerika op Trump. Er zou bijna de reden worden vergeten waarom deze figuren eens opstaan, de rotzooi die links veroorzaakt heeft.

 11. van Urk

  Altijd al gelooft dat het linkse volk theoretisch zeer waarde hecht aan verdraagzaamheid, geweldloosheid en nog meer van dat soort “peacevolle” zaken. Maar in de praktijk zijn ze net zover gezakt als ieder ander volk.

  1. nick

   Nee, van Urk, ze zijn niet hetzelfde, ze zijn aantoobaar erger!
   Onvoorstelbaar onverdraagzaam, discriminerend, geweldadig en rancuneus. Links valt zo ontzettend door de mand, het zijn manipulators en leugenaars die de kop in het zand hebben omdat de realiteit ze niet aanstaat. Ze schuwen niets en doen er alles voor om hun zin te krijgen, alles!!

   In Amerika hoef je alleen maar de Clinton maffia te bestuderen en je komt heel snel tot de conclusie dat deze buitengewoon crimineel en moorddadig is! Erg griezelig! Waarom links dit niet wil zien en zelfs ontkend is beeldend!

   Ook in eigen land is links een stellentje huichelaars en bedriegers. Trap er niet in, het gaat je je vrijheid en veel meer kosten!

 12. Anna

  Regering Obama heeft toch ook 40 miljard dollar uitgegeven om Oekraïne te destabiliseren en te ondermijnen. Victoria Nuland VS staatssecretaris en adjunct directeur NAVO deed per ongeluk een boekje open. “Fuck The EU” riep ze. Van de Democraten mag geen goed woord over de Russen en Rusland worden gezegd en geschreven. Ze willen oorlog. Stel dat de NAVO en de oorlogsindustrie niks meer hebben te doen? Links is het gewend om mensen volledig uit te sluiten. Twan Huys zit er vol van en roept maar kunnen we vergelijken of een lijn trekken met “Watergate, Watergate, Watergate. Wat een smeerlapperij. Democraten willen oorlog met de Russen. Waarom? Waarom? Waarom?

 13. Wim

  Trump goed bezig.

  Als het aan de Amerikaanse president Donald Trump en de Israëlische premier Benyamin Netanyahu ligt, komt er zo snel mogelijk een groot vredesverdrag tussen Israël en de Arabische wereld. Deze optie is sinds het aantreden van Trump plotseling weer heel serieus geworden, omdat de nieuwe president veel meer oor heeft voor de belangen van Israël dan zijn voorganger Barack Obama, die juist enkel de Joodse staat de schuld gaf van het langdurige conflict. Trump herhaalde dat de Palestijnen hun permanente haatcampagne tegen Israël zullen moeten stopzetten, willen zij enige kans hebben op zelfbestuur.

  In tegenstelling tot de afgelopen jaren werd Netanyahu allerhartelijkst ontvangen in het Witte Huis. Trump, die de premier en diens vrouw Sarah eerde door hen samen met zijn eigen vrouw Ivanka bij de deur van het Witte Huis te verwelkomen, reageerde positief op het ‘zeer belangrijke’ voorstel ‘op een breder vlak’ van de Israëlische premier om samen met de Arabische landen in de regio een vuist te maken tegen Iran en tegen ISIS.

  1. jennifer

   Wim volgens mij heet zijn vrouw Melania en niet ivanka.

 14. Ritter

  Rechter Napolitano: inlichtingen gemeenschap probeert Trump te ondermijnen.

  Judge Napolitano: Intel community trying to undermine Trump
  http://video.foxnews.com/v/5325357624001/?#sp=show-clips

 15. Humbert Humbert

  De deerniswekkende persconferentie die Trump gisteren gaf moet toch zelfs de meest verstokte aanhanger aan het denken hebben gezet: laten we het onder ogen zien, de man is totaal ongeschikt voor het presidentschap.

  1. zomaar

   kom @hutte , of het hier zo goed gaat , hoeveel fouten worden hier jaar na jaar gemaakt door de politiek , en dat zijn toch partijen die al ruim 4 decennia aan het bewind zijn .

   en tussen haakjes hoeveel ministers en staatssecretarissen heeft dit kabinet versleten in deze vier jaar ?, en dat bij partijen die door de wol geverfd zijn .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.