Linkse fascisten universiteit Californië draaien door vanwege speech Trump-aanhanger Milo, gebruiken grof geweld

Links zegt tolerant, open-minded, pro-democratie, en vooral ook voor de vrijheid van meningsuiting te zijn. Maar wee je gebeente als je andere denkbeelden hebt dan het linkse tuig. Dan word je letterlijk stil geslagen.

De redelijk controversiële Trump-aanhanger Milo Yiannopoulos zou gisteren een speech geven op de campus van de universiteit van Berkeley in Californië. Nou ben ik geen fan van Milo; hij is een uitgesproken aanhanger van de alt-right beweging, maar mijn inziens een absoluut verderfelijk gedachtegoed is. Aanhangers van die ideologie zeggen ‘conservatief’ te zijn, maar dat is feitelijk niet zo. Het zijn revolutionairen, dat is iets heel anders.

Dat gezegd hebbende heeft Milo natuurlijk wel degelijk het recht om zijn mening te uiten. Hij doet niemand kwaad en roept niet op tot geweld. Het enige wat hij doet is de massa-immigratie en het moderne feminisme bekritiseren.

Milo in actie. Screenshot video.
Milo in actie. Screenshot video.

Helaas denken linkse raddraaiers van de zogenaamde anti-fascistische beweging daar heel anders over. Deze volidioten gingen gister dan ook helemaal los op de Universiteit van Californië, Berkeley. Ze sloegen alles aan gort en vielen mensen aan die Milo’s vrijheid van meningsuiting wél verdedigen. Met andere woorden, ze bewezen weer eens dat moderne fascisten zich anti-fascisten noemen en duidelijk links zijn.

Violent protests erupted at UC Berkeley on Wednesday night hours before right-wing commentator Milo Yiannopoulos was scheduled to speak. Black-clad protestors could be seen throwing fireworks at police and at the student union center on the Berkeley campus where the Breitbart editor’s event was to be held. They were also seen tearing down metal barriers, smashing windows of the student center and setting a fire outside the building

Volgens de universiteit waren er zo’n 1.500 linkse raddraaiers aanwezig bij de buitengewoon gewelddadige demonstratie. Alles werd vernield, onschuldige mensen werden neer gemept.

https://twitter.com/BakedNorwegian/status/827014379984019456

Door deze gekkigheid zijn zelfs mensen die Milo’s opvattingen helemaal niet delen gedwongen om het voor hem op te nemen. Dit soort walgelijk geweld kan immers nooit en te nimmer geaccepteerd worden.

https://twitter.com/josh_hammer/status/827010054431920129

Zoals deze Twitteraar schrijft wordt altijd beweerd dat Trump-aanhangers gewelddadig en gevaarlijk zijn, maar daar is tot dusver geen enkel bewijs van. In plaats daarvan zijn het juist leden van radicaal-links die keer op keer geweld gebruiken en tegenstanders indien nodig met agressie het zwijgen opleggen:

https://twitter.com/TallahForTrump/status/827001414949994496

Uiteindelijk liep de situatie zo erg uit de hand dat de politie gedwongen was om Milo te evacueren. Het was écht een oorlogszone.

En de gekken gaan maar door…

https://twitter.com/MisterMetokur/status/827021340637011968

Ze weten echt van geen ophouden:

Zulke gekkigheid komt tegenwoordig echt puur en alleen van links. Rechtse mensen hebben kritiek op politici en op hun beleid, maar blijven altijd geweldloos. Anders dan dit links-fascistische tuig respecteren wij de vrijheid van meningsuiting namelijk wél. Het ergste van dit hele verhaal is dat ze alleen maar gekker en gewelddadiger worden. Ze kunnen het écht niet accepteren dat a) Trump de verkiezingen heeft gewonnen en b) dat niet iedereen hun mening deelt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. umhnz

  Links zegt tolerant, open-minded, pro-democratie, en vooral ook voor de vrijheid van meningsuiting te zijn. Maar wee je gebeente als je andere denkbeelden hebt dan het linkse tuig. Dan word je letterlijk stil geslagen.
  .
  Wat zei Michael gisteren?
  Michael van der Galien 11 uur ago Beantwoorden
  Droef moesten we maar eens bannen
  .
  Conclusie: ??????

  1. Wim

   Dus dit is geen tuig. Wat wil je nu eigenlijk. Het is toch links tuig als je de boel zo vernield. En als je het hier niet bevalt moet je de biezen pakken.
   Conclusie:Ga naar Joop.nl die juichen om zulk vernielend links tuig.

   1. umhnz

    Conclusie:Ga naar Joop.nl die juichen om zulk vernielend links tuig.
    .
    Helaas voor u, maar ik heb geen behoefte aan een verzameling gelijkgestemden om mijn eigen mening te kunnen rechtvaardigen.
    Bij het vertoeven onder gelijkgestemden zal de vraag: Is mijn mening nog juist? nooit beantwoord worden.

  2. Gustaafff

   @umhnz, misschien wordt het wel tijd dat de regels op dit forum wat duidelijker worden opgesteld. De jongste blokkades zijn uitgedeeld aan Harrie t en Donald Troef. DT is buitengewoon correct in de omgang.

   Men heeft mij weleens toegebeten: “sterf, trol”, of “klootzak”. “Ik hoop dat je erin stikt”. DDS zegt dat het niet toegestaan is om een ander uit te schelden, maar veel wordt er niet aan gedaan. DT maakte een kritische opmerking over DDS en werd linea recta geblokkeerd.

   Ik ga geen kritiek meer geven op DDS, op dit berichtje na, want ik ben bang dat ik dan eerdaags ook het bos in wordt gestuurd.

   1. Wim

    Ik ga geen kritiek meer geven op DDS, op dit berichtje na, want ik ben bang dat ik dan eerdaags ook het bos in wordt gestuurd.

    Dat doe je verdekt wel. Natuurlijk mag je best wel in mijn ogen kritiek geven hier,maar dat is wat anders dan iemand van radicaliseren te beschuldigen om dat hij een journalist die echt aan het etteren was een etterbak noemt. Want dan wil je iemand in een rot hoek zetten
    Het is dan ook een zeer kwalijke bewering dat deze site (Michael)aan het radicaliseren is. Schijnbaar deel jij die mening.Ga lekker met die bewering naar de Media of Joop.nl daar kan je er me scoren en wordt je met gejuich ontvangen
    En natuurlijk ben jij een mol die zaak aan het opjuinen is hier. Je doet het wel geslepen, dat weer wel.

    1. Gustaafff

     @wim,

     Ik deel de mening van DT niet, maar ik vind wel dat de taal op DDS (zowel op artikelen als in de commentsectie) de laatste tijd verruwt. Het zal wel door de verkiezingen komen, denk ik. Ook in de media en op Joop gaat men tegenwoordig tekeer. Op DDS hoor je weliswaar etterbak, maar op de Telegraaf lees je – tussen de regels door – weinig fraais. Ik heb het al veelmaals opgetekend: het fatsoen is weg.

     En ik ben geen mol. Dat beeldt je je in.

     1. Wim

      Ik schreef dat je geslepen bent

     2. NederNederlander

      Gustaafff @

      Kijk eerst naar je zelf bekritiseerd dan pas een ander!!

   2. Kodi

    Europese Unie investeert miljoenen in ‘internettrollen’

    Het Europees Parlement gaat ruim 2,3 miljoen euro investeren in ‘internettrollen’ die aan de vooravond van de Europese verkiezingen in juni 2014 de eurosceptische debatten op internet gaan volgen.

    De trollen gaan zich onder meer mengen in berichten in de sociale media en op blogs die de potentie hebben om media-aandacht te krijgen.

    Er is met name aandacht nodig voor landen waar veel euroscepticisme heerst, zo staat in een vertrouwelijk document waar de Britse Daily Telegraph de hand op wist te leggen.

    http://zaplog.nl/zaplog/article/europese_unie_investeert_miljoenen_in_internettrollen

   3. Kodi

    Moet Donald Troef aka Harrie t aka Ceteris Paribus aka Jacobus aka Simon Brouwenstein niet nog wat gaan twitteren?
    https://twitter.com/wimhutten?visibility_check=true

    1. Gustaafff

     @Kodi, het is een kwalijke zaak andermans privé-gegevens openbaar te maken. Verbergen, redactie.

  3. Kodi

   Was je dit alweer vergeten wat je sokpop op 6 januari schreef?

   @poldi, stikken ga ik voorlopig niet, althans daar ga ik van uit, maar ik heb wel goed nieuws voor jou en je PVV-vrienden hier. Ik houd het voor gezien: DDS is een PVV-supportersblog geworden en dat gaat vervelen.
   Het niveau daalt hier ook met de dag, een Gustaafff niet te na gesproken, en het psychiatrische gebral van Ome Bob is ook niet grappig meer.
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/geert-wilders-is-klaar-voor-de-overwinning-en-presenteert-zijn-lijst-voor-de-tweede-kamer/

 2. HaZ

  Die linkse yankers hebben wel een heel kort termijngeheugen. 15 jaar terugdenken lukt ze al niet. 9/11….ring a bell?

  1. umhnz

   U slaat onbedoeld de spijker op zijn kop.
   Uit welk van de geblokkeerde landen kwamen de aanslagplegers van 9/11?
   Welk land heeft Trump geblokkeerd ondanks dat hij er zaken mee doet?
   Gaat het bij zijn keuze van landen om de staatsveiligheid of zijn zakelijke belangen?

   1. Wim

    Wat wil jij Amerika verwijten. Toen Wilders een sticker bracht over Saoedi-Arabië werd hij bijna door links gefileerd in Nederland met de PVDA in de vorm van Timmermans voorop. Want o, dat was zo erg voor onze handelsbetrekkingen. Dus laat dat hypocriete gepraat maar nu weg.

    1. Kodi

     Lafbek Timmermans knielde voor de eeuwig beledigde haatsjeiks inzake de sticker in plaats van duidelijk te verwoorden dat wij hier in Nederland pal achter de persvrijheid staan. En beter had hij die sticker over de mond van die jankende eeuwig beledigde haatsjeik kunnen plakken om van dat gejank af te kunnen zijn. Dan zou hij een man met ballen zijn geweest. Nou ja, mannen met ballen heb ik nog nooit bij die landverradende dhimmies van de PvdA aangetroffen.

  2. Kodi

   Elf september? Was dat niet de dag dat wereldwijd Moslims feestend de straten op gingen? Net zoals hier in Nederland de Marokkaanse jongeren in Ede?

 3. Gustaafff

  De zoveelste demonstratie in een reeks van protesten na de “verkiezingsoverwinning” van Donald Trump. Wat hebben we de afgelopen weken gezien? Hij laat z’n eigen burgers niet binnen, een staat wil zich afscheiden, Trump zoekt ruzie met iedereen (gisteren schold hij de Australische premier nog kapot). Trump, treedt af. Het vertrouwen in je was schamel; dankzij de kiesmannen heb je gewonnen. Je bent niet geliefd. Een paar dagen heb je in het Witte Huis gezeten, dat was een leuke belevenis, maar hevel het presidentschap nu maar over aan de diepgelovige Pence.

  Of minder je toon. Matig je beleid. Schop niet als een olifant in de porseleinkast. Zorg dat mensen je vertrouwen.

  1. Wim

   Je bent niet geliefd. Een paar dagen heb je in het Witte Huis gezeten, dat was een leuke belevenis, maar hevel het presidentschap nu maar over aan de diepgelovige Pence.

   Guus klets niet zo dom. Paar linkse raddraaiers is geen afspiegeling voor de grote meerderheid die achter Trump staat.
   Paar honderd gisteren op Malieveld, we hebben gezien wat voor niveau dat was met heel veel vreemde vlaggen en veel agressiviteit. Jan de hard werkende bouwvakker heb ik er niet tussen gezien
   En nu deze 1000 plunderaars.
   Ik kan niet anders dan constateren dat ze het niveau hebben van het in verleden SA schorem.

   1. Gustaafff

    @Wim, grote meerderheid? Je zal bedoelen 48% van de Amerikanen?

    1. Kodi

     Brede steun voor immigratiestop terreurlanden

     “Hij gaat doen wat hij zegt en zegt wat hij doet”, zegt de 66-jarige Barbara Van Syckel uit Michigan over de nieuwe Amerikaanse president. “En dat is voor sommige mensen een beetje eng.”

     Zij doelt op de progressieve elites in de westerse wereld en moslims die geen goed woord over hebben voor Trumps tijdelijk inreisverbod voor burgers van zeven islamitische landen. Maar de meeste Amerikanen steunen zijn aanpak en dat deden zij vorige zomer ook al toen Trump dat voorstelde. Hij pleitte toen voor een immigratiestop voor burgers van ‘gevaarlijke en instabiele regio’s die terrorisme hebben geëxporteerd’.

     In augustus was 59 procent van de kiezers het daarmee eens. Woensdag en donderdag ondervroeg opiniepeiler Rasmussen Reports duizend Amerikanen hierover en het komt uit op 57 procent vóór, 33 procent tegen en tien procent onbeslist.

     http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4455985/2017/01/31/Brede-steun-voor-immigratiestop-terreurlanden.dhtml

    2. Kodi

     Brede steun voor immigratiestop terreurlanden
     http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4455985/2017/01/31/Brede-steun-voor-immigratiestop-terreurlanden.dhtml

     In augustus was 59 procent van de kiezers het daarmee eens. Woensdag en donderdag ondervroeg opiniepeiler Rasmussen Reports duizend Amerikanen hierover en het komt uit op 57 procent vóór, 33 procent tegen en tien procent onbeslist.

   2. Gustaafff

    Overigens wil ik benadrukken dat ik demonstraties verafschuw.

   3. jennifer

    Helemaal waar, het valt ook wel steeds meer op als er iets gebeurd dat links diegene zijn die altijd de boel in de vernieling helpen. Hoor nergens dar recht de boel kapot slaat en mensen aanvalt. Dus hiermee bewijzen ze zelf dat ze de echte fascisten zijn .

   4. Kodi

    Liberal alliance with Islam not a joke anymore
    https://www.youtube.com/watch?v=oYCaSJ45dC4
    Gavin McInnes of TheRebel.media talks about the Left/Islam alliance. MORE: http://www.therebel.media/liberals_are_isis

 4. monach

  Er is veel kritiek op het Amerikaanse inreisverbod, maar het Midden-Oosten zelf heeft broederliefde nou niet echt hoog in het vaandel staan. Goed voorbeeld daarvan is altijd de Palestijnse kwestie. Voor de bühne wordt altijd emotioneel voor de Palestijnse zaak gepleit, maar de tirades zijn vooral gericht tégen Israël. Af en toe gaat er wat geld richting Gaza of Ramallah, maar ondertussen worden de Palestijnen zelf vaak met de nek aangekeken. Losers, die het niet tegen de Joodse staat op durven te nemen.

  En dan zijn er uiteraard de miljoenen Syrische vluchtelingen. Met name de Golfstaten liggen al langer onder vuur omdat zij nauwelijks Syriërs opvangen. De oliesjeiks zijn meer bezig met welke Ferrari ze deze maand zullen kopen dan of ze een getraumatiseerd gezin onderdak kunnen bieden. Arme landen als Libanon en Jordanië moeten dat vuile werk opknappen.

  Koeweit gaat nu nog een stap verder. Het oliestaatje, dat begin jaren ’90 de sympathie van de wereld veroverde na de inval van Saddam Hussein, heeft in navolging van Donald Trump besloten inwoners van vijf moslimstaten geen toegang meer te verlenen. Het gaat om Irak, Syrië, Iran, Pakistan en Afghanistan. Landen ook waarmee het in verschillende regionale organisaties zit. Als reden wordt opgevoerd de ‘instabiliteit’ in die landen. Koeweit is bang voor aanslagen door Al-Qaeda of Islamitische Staat, al herbergt het land zelf tal van financiers van deze organisaties. Het laat bovendien al vijf jaar lang geen enkele Syriër binnen: Trump avant la lettre.

  Koeweit is sowieso weinig gastvrij. Het wordt in een onderzoek uit 2015 het minst vriendelijke land voor expats genoemd. Dit terwijl de bevolking voor 70 procent uit buitenlanders bestaat. Dat percentage had hoger kunnen zijn, maar de expats mogen vaak hun families niet over laten komen. En nu zijn dus de grenzen gesloten voor de inwoners van vijf moslimlanden. Koeweit: verre vriend noch goede buur.

 5. HaZ

  Waar het de Amerikanen onder Trump om te doen is om tijdelijk een inreis verbod op te leggen aan deze landen omdat die landen of geen normaal werkende overheid hebben (failed states) of waarmee eenvoudigweg geen goede afspraken gemaakt kunnen worden door de Amerikanen voor gegevens uitwisseling omtrent reizigers. Als land wil je, zeker tegenwoordig, weten wie jouw land in en uit gaan.
  De 7 landen hebben het eerlijk gezegd aan zichzelf te wijten dat Trump zo ver moet gaan.
  Hij drukt eenvoudigweg voor een paar maanden de “resetbutton” in.

 6. Ritter

  Milo is homo en begrijpt hoe groot de dreiging is van de islam voor homo’s en andere minderheden. Daar houd hij spreekbeurten over.

  Dat is tegen het zere been van linkse activisten die vaak pro-islam zijn en geen kritiek op de islam willen horen. Het is is voor mij onbegrijpelijk hoe zeer pro-islam veel linkse activisten zijn.

  http://www.breitbart.com/milo/2017/02/01/protesters-gather-uc-berkeley-milo-show-police-helicopters-appear/

 7. Seneca

  @umhnz
  met deze reactie toont u uw werkelijke geestelijke diepgang. niks. precies zoals uit uw eerdere reacties spreekt: aboslute minachting voor de vrijheid van meningsuiting, appels met peren vergelijken, kortom typisch links/islamitisch gebazel en vermoedelijk inteelt.

 8. Pepe

  Het lijken wel moslims.

 9. Babaji538

  Stilte getuigt van waardigheid.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.