Nigel Farage gaat los: "Jongeren die de hele tijd 'fascist!' roepen zijn nu zelf fascisten geworden!"

Geen categoriefeb 22 2017, 12:00
Zogenaamde anti-fascisten zijn de nieuwe fascisten.
Nigel Farage -- de oud-leider van het Britse UKIP -- mocht onlangs langskomen in Amerika bij de conservatieve universiteit Hillsdale College. Hillsdale is één van de beste universiteiten van Amerika dat zich op een conservatief en klassiek-liberaal fundament baseert. Het is dus eigenlijk een door en door Amerikaanse universiteit. Hillsdale is voorstander van een kleine overheid én individuele rechten. Helaas bestaan dat soort onderwijsinstellingen al tijden niet meer in ons eigen land.
Gezien dit theoretische fundament van Hillsdale is het weinig verrassend dat ze Farage onlangs uitnodigden om een speech te geven over Brexit, het megalomane Europese project, en de progressieve beweging in Amerika en Europa. Zoals we van hem gewend zijn deed hij dat op een geweldige manier waarbij hij het ene flauwekulargument na het andere van links sloopte.
Deze hele speech kan je hier kijken. Het is je tijd echt meer dan waard. Maar wat mijn inziens het belangrijkste was is dit deel:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/16868223_1133459780109673_7674634270463229952_n.mp4"][/video]
Daar legt Farage de vinger op de zere plek: al die 'politiek actieve jongeren' die tegenwoordig overal losgaan -- op het internet, op straat, waar dan ook -- beschuldigen eurosceptisch en niet-politiekcorrect rechts continu ervan "fascistisch" te zijn, maar als puntje bij paaltje komt zijn zij de grootste fascisten die er rondlopen. Kijk maar naar de oproepen om de PVV te verbieden of de massademonstraties tegen Donald Trump. Steeds weer zie je dat jongeren, geïndoctrineerd op onze universiteiten, het voortouw nemen en eisen dat andersdenkenden de mond gesnoerd wordt.
Misschien dat we hén dat niet eens helemaal kwalijk kunnen nemen. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond worden ze immers geïndoctrineerd met de radicaal-linkse denkbeelden van hun activistische docenten en hoogleraren. Een jongen van 19, uit een sober christelijk gezin, komt als conservatief naar de universiteit en rolt er vier jaar later uit als enge progressieve gender-ontkennende multiculturalist.
Dit is een enorm probleem. Wij van rechts moeten daar iets aan doen. Het maakt niet uit hoeveel tijd ons het kost of hoe impopulair het ons maakt bij de 'elite.' We moeten in actie komen en nieuwe generaties in bescherming nemen tegen deze fascistische quasi-progressieve ideologie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten