Nigel Farage gaat los: “Jongeren die de hele tijd ‘fascist!’ roepen zijn nu zelf fascisten geworden!”

Zogenaamde anti-fascisten zijn de nieuwe fascisten.

Nigel Farage — de oud-leider van het Britse UKIP — mocht onlangs langskomen in Amerika bij de conservatieve universiteit Hillsdale College. Hillsdale is één van de beste universiteiten van Amerika dat zich op een conservatief en klassiek-liberaal fundament baseert. Het is dus eigenlijk een door en door Amerikaanse universiteit. Hillsdale is voorstander van een kleine overheid én individuele rechten. Helaas bestaan dat soort onderwijsinstellingen al tijden niet meer in ons eigen land.

Gezien dit theoretische fundament van Hillsdale is het weinig verrassend dat ze Farage onlangs uitnodigden om een speech te geven over Brexit, het megalomane Europese project, en de progressieve beweging in Amerika en Europa. Zoals we van hem gewend zijn deed hij dat op een geweldige manier waarbij hij het ene flauwekulargument na het andere van links sloopte.

Deze hele speech kan je hier kijken. Het is je tijd echt meer dan waard. Maar wat mijn inziens het belangrijkste was is dit deel:

Daar legt Farage de vinger op de zere plek: al die ‘politiek actieve jongeren’ die tegenwoordig overal losgaan — op het internet, op straat, waar dan ook — beschuldigen eurosceptisch en niet-politiekcorrect rechts continu ervan “fascistisch” te zijn, maar als puntje bij paaltje komt zijn zij de grootste fascisten die er rondlopen. Kijk maar naar de oproepen om de PVV te verbieden of de massademonstraties tegen Donald Trump. Steeds weer zie je dat jongeren, geïndoctrineerd op onze universiteiten, het voortouw nemen en eisen dat andersdenkenden de mond gesnoerd wordt.

Misschien dat we hén dat niet eens helemaal kwalijk kunnen nemen. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond worden ze immers geïndoctrineerd met de radicaal-linkse denkbeelden van hun activistische docenten en hoogleraren. Een jongen van 19, uit een sober christelijk gezin, komt als conservatief naar de universiteit en rolt er vier jaar later uit als enge progressieve gender-ontkennende multiculturalist.

Dit is een enorm probleem. Wij van rechts moeten daar iets aan doen. Het maakt niet uit hoeveel tijd ons het kost of hoe impopulair het ons maakt bij de ‘elite.’ We moeten in actie komen en nieuwe generaties in bescherming nemen tegen deze fascistische quasi-progressieve ideologie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ome Ga

  Ik ben fascist om te vergeten dat ik fascist ben om te vergeten dat ik fascist ben ben ik fascist om te vergeten…
  Ik drink omdat ik dan vergeet te drinken om te vergeten dat ik drink.

  Naar Antoine de Saint Exupérie.

  Maar kortom ikzelf ben pro anti anti fascist fascisten.
  En pro anti Sylvana.
  En lid van de PVAPRNL; de Pro Vereniging van Anti Pinokkios als Rutte in NL.

 2. Freelux

  En 20 jaar later worden al die domme studentjes weer een stuk rechtser omdat ze er eindelijk achter zijn gekomen dat ze jarenlang zijn voorgelogen. Dan komen ze er achter dat je bakken met geld betaald in dit land en dat het met nog grotere bakken over de balk wordt gegooid. Sociaal zijn met andersmans geld is natuurlijk gemakkelijk, totdat de studentjes zelf belasting moeten gaan betalen. Tenminste, als ze na 20 jaar een keer werk hebben gevonden, want daar ben je met een fopstudie bij de sociale wetenschap nog niet zeker van. In het bedrijfsleven worden sociale studies totaal niet serieus genomen. En terecht. Op de sociale wetenschap worden daarom ook o.a. de uitkeringstrekkers van de toekomst opgeleid en de ambtenaren natuurlijk. Dit is het linkse stemvee van de toekomst. Onderhouden door belastinggeld en braaf links stemmend, want het gratis belastinggeld moet wel hun kant op blijven stromen natuurlijk…

 3. Ome Ga

  Idd Freelux, wat alleen al de Sociale ‘Akademie’ in Driebergen kapot heeft gemaakt,mismmet geen pen te beschrijven! Een links HBO bolwerk die allang door hun nepstudies en leugenachtige linkse praktijken allang gesloten had moeten worden. Als je alleen de vruchten ziet, die akelige betweterige vooringenomen rotstudentjes die ik destijds kende. Die cult is alleen nog maar veel erger geworden.

 4. jackvanderveen2

  Wie links is is ook fascistisch aangelegd, doch realiseert zich dat later pas, wanneer hij niet meer te genezen is, wanneer hij in groepsverband vertoeft. Want ook dat is links (socialistisch) dictatuur aanhangen.

 5. Peter Selie

  Het links elitair geïnstitutioneerde fascisme wordt met de paplepel ingegoten, het begint al op de Basis-school waar de links gefeminiseerde docenten hun pupillen stomweg indoctrineren; we moeten de asiel parasietjes niet onheus bejegenen want die hebben het al zó zwaar, men herkent deze smerige tactieken meteen, ze stinken een uur in de wind. Wat verwacht men nog van zo’n slappe versaagde maatschappij, die decennia lang etnische groeperingen uit de wind hebben gehouden d.m.v. positieve discriminatie. De policoristen hebben collectief hun verantwoordelijkheid naar het volk willens en wetens opgedoekt.

  https://jdreport.com/wp-content/uploads/2015/05/hitler-controle.jpg

  1. Raresnuit

   rechts moet de basisschool infiltreren om onschuldige kinderen een ander geluid te laten horen dan enkel dat van gefeminiseerde docenten!

   1. Peter Selie

    Het leeuwendeel van de docenten is gewoon vrouwelijk, de kinderen met name de jongens missen een voorbeeldrol van mannelijke docenten, om dat de feministische leraressen méér aandacht geven aan de meisjes die minimaal 2 jaar een mentale voorsprong hebben op de jongens.

   1. Syntha

    Dat maken ze ook waar, nietwaar? Wat voor persoonlijkheid moet je hebben, om dit te zeggen? De opdracht te geven…. Laat staan het uit te voeren…. 1 pot nat. De kruik gaat zo lang te water tot ze breekt.

  2. jennifer

   Dit klopt wel wat je zegt weet er ook nog wel een voorbeeld van toen de DDR nog bestond, zijn wij eens met een klas er naar toe geweest.Daarna kregen we op school les van iemand die kwam spreken hoe goed het daar was, en dat het systeem prima was, omdat een dokter daar het zelfde verdiende als iemand die het ziekenhuis deed poetsen. Omdat ik na het reisje er met mijn vader al over had gepraat en hij het een en ander al uitgelegd had hoe het daar toegaat en we daarna op school er les over kregen, en je na het verhaal wat die malloot ons daar had vertelt zei dat het een leugen was van hem en dat het heel anders in elkaar zat, kon ik het klaslokaal verlaten met een briefje dat mijn vader op school moest komen. Nou dat hebben ze geweten om hem uit te nodigen. Hij heeft ze denk ik eens flink gezegd hoe het was, want ik mocht gewoon weer naar school en men zei er niets meer over. Ook op school doen ze er alles aan om leerlingen met hun linkse leugens te hersenspoelen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.