Pechtold is woedend op Wilders: ‘De pers als leugenaars afschilderen is onbeschoft!’

Alexander Pechtold neemt het op voor zijn vrienden van het mediakartel. Ons houdt ons immers de hand boven hoofd.

Oh wat is ‘ie toch weer boos. Jawel, Alexander Pechtold (D66 natuurlijk) heeft het he-le-maal gehad met Geert Wilders. Zoals wij eerder vandaag al berichtten uitte de PVV-leider vandaag namelijk kritiek op de Nederlandse media, die hij er geheel terecht van beschuldigt dat ze een hetze tegen hem voeren.

Daar valt helemaal niets op af te dingen, maar Pechtold vindt het echt niet kunnen dat Wilders dit hardop zegt. Als rechtse politicus heeft Wilders het wangedrag van het mediakartel namelijk maar te slikken. Ja, ze mogen alles wat ze willen over hem schrijven en zeggen, maar als hij daar iets van zegt is hij gewoon een vreselijke fascist!

“Misschien is Wilders in paniek vanwege zijn dalende peilingen. Maar de Nederlandse pers als leugenaars af te schilderen is onbeschoft, onwaar en on-Nederlands,” schrijft de D66-hypocriet. Maar waarom zou hij dat toch beweren? Ziet hij dan niet hoe oneerlijk de media Wilders en zijn partij behandelen? Een blinde kan nog zien dat er een hetze tegen Wilders wordt gevoerd. Is Pechtold dan zo onnozel dat hij dit niet kan bevatten?

Natuurlijk niet. Je kunt van alles over de man zeggen (bijvoorbeeld dat hij een vreselijke man is die alleen maar bezig is met zijn eigen carriere), maar niet dat hij onnozel is. Dat is hij namelijk echt niet.

Vervolgens komt Pechtold met dit pareltje:

Ik baal ook wel eens als er over mij dingen worden geschreven waar ik het niet mee eens ben, of die zelfs niet waar zijn. Maar over het algemeen staat de Nederlandse (onderzoeks)journalistiek op een hoog niveau. De vrije pers maakt Nederland tot wat het is: een open samenleving waarin iedereen kan zeggen wat hij vindt.

Oh, iedereen mag dus zeggen wat hij vindt behalve Geert Wilders? De vrijheid van meningsuiting geldt voor een ieder, maar niet als je toevallig lid bent van de PVV? Dan heb je je mond maar te houden? Wat is dat voor merkwaardige versie van de ‘vrijheid van meningsuiting,’ Alex? Waar ik vandaan kom betekent die vrijheid dat iedereen zijn mening mag delen, ongeacht bij welke partij die persoon hoort.

En dan nog iets: we kunnen wel ophouden te doen alsof de media heilig zijn. Het mediakartel vormt één grote incestueuze bende met het politiekcorrecte linkse establishment in de politiek. Er is werkelijk geen enkele reden om dat niet hardop te zeggen; of je nou een blogger bent, een arbeider of een politicus. De media zijn niet boven kritiek verheven. Net zoals de media kritiek mogen hebben op politici mogen politici (en anderen) kritiek uiten op de pers. Als journalisten daar niet mee om kunnen gaan moeten ze maar op zoek naar een andere carriere — of misschien dat ze het publiek dan eens serieus moeten nemen door hun eigen vooroordelen eerlijk toe te geven óf door voortaan te doen wat ze zeggen, namelijk op neutrale en objectieve wijze over het nieuws berichten.

Het is heel loyaal van Pechtold dat hij het opneemt voor zijn vrienden van de nepmedia, maar geen hond die erin trapt. Het is iedereen duidelijk waarom hij dit doet. Hij, zijn partij, en de media vormen één groot kartel dat hetzelfde doel heeft: de PVV en andere rechtse partijen te verslaan en Nederland in een linkse nachtmerrie te veranderen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. zomaar

  geef het manneke niet vlug gelijk , toch nu wel !!.

  de pers praat onder anderen hem na!!.

  kan mijn papagaai ook niet de schuld geven dat hij vloekt , het beestje weet niet beter .

  1. Peter Selie

   Dat had ik nu werkelijk niet achter jou gezocht beste zomaar dat jouw papagaai vloekt als een bootwerker (lol).

 2. HaZ

  Natuurlijk is Pechie boos op Wilders. Pechie is altijd boos op Wilders. Niets nieuws dus.

 3. Ritter

  Wel, de meeste media doen aan het verspreiden van “nep nieuws” en hebben een duidelijke (linkse) agenda. Kijk maar naar de verslaggeving van Trump en Wilders. En hoe Klaver word gepromoot door de media.

  En natuurlijk zijn we nog niet vergeten hoe de media Pim Fortuyn demoniseerde totdat uiteindendelijk een linkse activist Pim Fortuyn doodschoot.

  Tegenwoordig zijn de meeste “journalisten” verkapte (linkse) actievoerders

  Een nieuwe peiling in de VS over de media toont aan dat de meeste mensen de (mainstream) media niet meer vertrouwen.

  Kurtz: New Poll Shows Voters Have ‘So Much Distrust’ of the Media
  http://insider.foxnews.com/2017/02/17/howard-kurtz-fox-news-poll-voters-distrust-media-donald-trump

 4. Seneca

  @MvdG
  Nederland is toch al een linkse nachtmerrie?

  1. Houtvuur1990

   Linkse nachtmerrie, ga toch weg huilebalk.

   1. Floris

    Ga jij maar weg, vieze linkse trol.

    1. Houtvuur1990

     Alleen om Floris te pesten blijf ik nog een tijdje.
     Dit forum staat open voor alle meningen.

     1. Gustaafff

      Je hebt hopelijk een gladde rug?

    2. Houtvuur1990

     Geheel ingevet.

     1. Gustaafff

      Uitstekend, succes in het diepe.

     2. swetsnek

      je hol hopelijk ook je wordt zo genaaid hahahahahahaha door gustaaf dan he linkse loeders

     3. Timo

      Geheel ingevet je anus zeker sukkel !!!

   2. Peter Selie

    Wat een flut argumenten hanteer jij Houtvuur, 1990 is zeker het jaar toen je werd gevonden in een vuinisbak door je linkse randdebiele pleegouders, enfin als je het maar naar je Trol zin hebt hé nobrainer.

 5. Gustaafff

  Pechtold is een walgelijke drammer, maar hier heeft hij volkomen gelijk. Wellicht is de linkse media niet positief over Wilders, maar de rechtse media is dat ook niet over Rutte. Links is echter oververtegenwoordigd in de media, waardoor het rechtse geluid amper te verstaan is.

  En met modder gooien is altijd onbeschoft.

  1. zomaar

   zomaar    14 minuten ago    Beantwoorden
   geef het manneke niet vlug gelijk , toch nu wel !!.
   de pers praat onder anderen hem na!!.
   kan mijn papagaai ook niet de schuld geven dat hij vloekt , het beestje weet niet beter .

  2. Ni28

   O0 de Elsevier na hebben wij alleen linkse media.

   1. Houtvuur1990

    Kijk eens aan , de meerderheid heeft dus behoefte aan de linkse media.

    1. Ni28

     wat een zwakzinnige conclusie.

   2. Gustaafff

    DDS, GS, RD.

    1. Ni28

     Ik heb het over MSM. Noem een rechtse krant.

   3. Gustaafff

    Trouw, ook rechts.

    1. Ni28

     weet u uw rechter hand te vinden? Ik denk dat u een probleem hebt.

  3. jennifer

   Sinds wanneer hebben wij Rechtse media in Nederland Guustaaf heb zo n krant nog nooit zien liggen die de waarheid brengt. Het hele mediacircus in dit land is in handen van het linkse bolwerk. Ik heb nog nooit gehoord dat de media slecht over Rutte heeft gepraat, het is bij Links toch allemaal handen op het hoofd bij elkaar.

   1. Gustaafff

    @jennifer, rechts is oververtegenwoordigd in de alternatieve media en links in de gevestigde. Ik lees alle media en vorm mezelf dan een beeld van wat er gaande is.

    1. swetsnek

     kun jij lezen dan ???

  4. jennifer

   Links doet niet anders dan modder gooien en dat niet alleen in verkiezingstijd, hebben ze hem niet kunnen betrappen op iets waarmee ze hem onderuit konden halen, begint die pech knol op deze manier modder te ooien naar Wilders. Pech knol moet zich als politicus maar eens druk maken om dat figuur van zijn D66 partij die feestjes viert van de belasting centen van de Limburgers in Amsterdam, Voor de wet valt dit onder corruptie, maar dat corruptie bij hun een normale gang van zaken is blijkt dan wel, want je hoort hem er niet over.

 6. Houtvuur1990

  Pechtold heeft volkomen gelijk en Geert is een onbeschofte vlegel die het trappen naar links als kunst heeft verheven.

  1. Wim

   Wat een domme opmerking.

  2. jennifer

   Moet eerlijk zeggen vind jou hier op de site net zo onbeschoft, je doet niet onder voor pech knol

   1. Houtvuur1990

    Je moet niet zo zeuren.
    Ben niet zo onbeschoft als velen hier op het forum.
    Heb gewoon een andere mening of kan dat hier niet ?

    1. Gustaafff

     Nee.

    2. jennifer

     Och ja , als je de waarheid hoort moet men niet zeuren van jou. Natuurlijk ze staan hier ook echt te wachten op die zandbak reacties van jou.Je bent niet meer als een azijnpisser grof gezegd een andere benaming is er niet voor zo n figuur als jij.

     1. Houtvuur1990

      Begrijp ik hier uit dat jij de waarheid in pacht hebt.
      Zou dat van mij zelf niet durven zeggen.

     2. jennifer

      Blijkt wel weer uit je reactie dat je niet veel begrijpt, ja dat krijg je als inteelt als net dat stukje hersens ontbreekt wat je nodig hebt, Zie hier nergens staan van mijn kant uit dat ik de wijsheid in pacht heb staan,dus begrijpen doe je niet veel dan.

  3. PimF

   Kortzichtig kinderlijk inzicht heb jij houtvuurtje, een overtuigt links snotneusje wat even lekker komt trollen, jij gaat je hoofdje nog wel stoten en wijsheid komt met de jaren pik.

   1. Houtvuur1990

    Leg dat eens uit of scheer jij alles wat links is onder de noemer kortzichtig en dom?

  4. swetsnek

   pechtholt is de echte hitler maar dat weet jij nog niet droplul

 7. Ni28

  Uitstekend artikel, niets toe te voegen.

 8. Humbert Humbert

  Wilders neemt de zwendel van Trump over: je creëert je eigen fantasiewereld met alternatieve feiten en noemt iedereen die je aan de feiten herinnert leugenaar.

  1. Mr. Charles

   U hebt het nu dus over de linkse pers in Nederland: Volkskrant-Fabeltjeskrant, NSB-Koehandelsblad, Trouw. Dan klopt Uw redenering naadloos. Iedereen die niet tot het links gespuis behoort, is een leugenaar. U, met Uw leugenachtige bedriegersnaam, met Uw schaamteloze insinuaties, hebt inderdaad volkomen gelijk.

   1. Floris

    Alles wat die trol zegt is een omkering.

 9. Meneer

  Het is nu wachten op de pers die alle leugens van Wilders van de afgelopen tijd in kaart gaat brengen. Wie de bal kaatst…

  1. Mr. Charles

   Wachten op welke pers? Op de policor pers van het mediakartel? Wachten op welke leugens van Wilders? Dat hij verzonnen heeft dat de hele asielindustrie bezig is Europa over te nemen? Dat de islamisering van Nederland door Wilders gefantaseerd is? Bent U eigenlijk nog compos mentis? Of moet ik U nog een paar geheugensteuntjes geven?

   1. jennifer

    Daarom wil ik als Nederlander ook niets te doen hebben met het links gespuis in dit land, die helpen juist mee Nederland nog meer kapot te maken en dat het tot een versnelde islamitisering komt hier.

 10. HW

  Die Pechtold moet men opsluiten in een gekkenhuis.
  Onze pers van een bijzonder hoog niveau, een lachertje.
  Wij kennen geen onafhankelijke pers meer, al jaren niet. Of het is links of het is rechts, het is maar met wie je praat.
  Voorbeeld:
  Matthijs van Nieuwkerk
  Pauw
  Witteman
  Links lullen en rechts zakken vullen.

  1. Humbert Humbert

   De neiging om politieke tegenstanders op te willen sluiten is ook een typische fascistische reflex.
   De politieke tegenstanders van Wilders hoeven op dit punt ook geen illusies te koesteren als hij aan de macht komt.

   1. HW

    Weer een afleidingsmanoeuvre. Niet de vingers op de zere plek leggen, maar net als de pers eigen interpretaties eraan geven. Je had in de politiek kunnen gaan, Humpie

 11. Humbert Humbert

  De strategie van Wilders en Trump is overigens bekend van de nazi’s. Die noemden de professionele pers Die Lügenpresse omdat die zo hinderlijk feiten meldden die in strijd waren met het nazi-wereldbeeld.

  1. Houtvuur1990

   Scherp maar zoek dekking.

  2. HW

   Wilders misschien de vijand van de pers en de EU, maar Pechtold de vijand van het volk en de vriend van de EU

  3. Gustaafff

   Het oorlogsverleden leeft: links en rechts beschuldigen elkaar van fascisme en nazisme.

   1. jennifer

    Het slaat nergens op die vergelijkingen,. De problemen die er nu zijn hebben we aan de import te danken en nergens anders aan.Anders zouden er geen partijen nodig zijn die dit benoemen, omdat links het met hun beleid tegenover de import helemaal kapot gemaakt heeft voor de eigen burgers.

  4. Mr. Charles

   Jij, met je uit de literatuur gestolen naam, bent de grootste en gevaarlijkste nazi die hier rond trolt. Jij zou inderdaad monddood gemaakt moeten worden, wat jij met Wilders wilt. Jij hoort tot het uitschot van de vrije en democratische samenleving die Wilders onder 24/7 bescherming tegen jouw verwanten verdedigt.

  5. Sniper666

   @ Humbert X2

   Lees eens een boek. Titel “Gekochte Journalisten” van Udo Ulfkotte. Dan begrijpt u waarschijnlijk beter uit welke hoek de echte Lugenpresse komt.

 12. Adriaan

  ‘De vrije pers maakt Nederland tot wat het is: een open samenleving waarin iedereen kan zeggen wat hij vindt.’ En dat zegt Pechtold. Maar als Wilders iets roept is het walgelijk. Pechtold, je raaskalt. Lees nou eens je eigen woorden terug en ga dan nadenken wat je fout hebt gedaan. Je bent absoluut niet geschikt om een deel van de bevolking te vertegenwoordigen. Jammer dat jouw volgelingen blind en doof zijn.

 13. Wim

  Pechtold is zelf een haatzaaier dus hij ziet dat niet meer. Zijn soort haat zaaien met behulp van de pers heeft mede het leven gekost van P.F.Ze hebben alle twee bloed aan de handen. Pechtholt staat te protesteren tussen haat zaaiende richting Joden linkse fascisten.
  De Pers maakte daar geen melding van ,maar dat deed Wilders wel.
  Als andersom Wilders ergens tussen had gestaan had die zelfde pers het van de daken geschreeuwd.

 14. Ome Ga

  ALERT!!! In de USA is er een reëele crisis: door deze leugenpers, die achter Obama staat. Het is echt levensgevaarlijk, Obama heeft zijn office (vanwaar hij spoedig niet alleen schaduwregering zoals nu uitoefent, maar een echte regering. Er zit zoveel geld en sponsoring achter (Soros, Saoudi Arabië, Iran) dat hij nog DECENNIA lang (Hussein O. is las 55) kan vechten tegen Trumps administratie en dus de NWO agenda kan doorzetten, met alle hulp van biljoenairs en….. de msm media!

  @ DDS, beste Michael volg alsjeblieft wat meer de USA politiek want wat er nu aan de gang is, zal je je hele leven heugen!!! EN je kinderen!! ALERT!!!!
  De kleinzielige, linkse polderpolitiek is maar miniem vergeleken met dit; EN alles zal een vrucht zijn van wat er in de USA gebeurt nu!!!

  http://www.infowars.com/report-obama-planning-civil-war-to-stop-trump/

  1. Gustaafff

   Dat is fake-news van een rechtse krant, de telegraaf is fake, de media is fake, alles is fake.

   1. jennifer

    Ja guustaaf heel Nederland is fake nou goed???

    1. Gustaafff

     @jennifer, soms is ons land inderdaad moeilijk serieus te nemen, ja.

   2. cmsuijkerbuijk

    De Telegraaf rechts? Meek it a littel!!! Een krant die de socialist Rutte steunt, is écht niet rechts hoor!

    1. Gustaafff

     Fake-news. Fake-news. Dit is demonsering van Jesse Klaver.

 15. HW

  Ik kan me voorstellen, dat Pechtold en de pers boos zijn, omdat er zoveel stront over hen gegoten wordt via de nieuwe sociale media.
  Nog eventjes en dan hebben we die betweterige journalisten niet meer nodig, omdat ze door hun politieke kleur teveel schrijven over hun persoonlijke mening en te weinig over het feitelijke relaas. Zoeken we zelf uit hoe de vork in de steel zit.
  Verdwijnen er weer vaste arbeidsplaatsen die Pechtold zo graag wegsaneert.
  Kunnen ze ZZP-er of flexwerker worden. Ik ben nieuwsgierig of dat linkse er dat ook nog in blijft.

 16. Ni28

  Hu hu, Simon is terug.

 17. Ruud562

  Heer Pechtold vindt waarheidsbevinding onbeschoft. Wat onbeschoft is dat wij, die afhankelijk zijn van media inderdaad worden voorgelogen, worden gemanupileerd! Neem alléén al het voorbeeld van die islamitische pizzabakker, die een podium kreeg bij de NOS! Walgelijk voor woorden! Ja, zoals altijd heeft Wilders weer volkomen, maar dan ook volkomen gelijk! En dat Pechtoldfiguur, hij en zijn partij houden referenda tegen omdat dat indruist tegen hun agenda, een agenda die tot doel heeft Nederland in zijn geheel over te dragen aan een totalitair systeem te Brussel! Over vrijheid gesproken!

 18. Ria

  We zien hier de laatste stuiptrekkingen van de linkse partijen. Als je al zover heen bent dat je geen onderbouwde redeneringen (meer) hebt, dan rest je zo te zien alleen nog stompzinnig om je heen blaten. Het zou triest zijn als het niet zo gevaarlijk was. Trump heeft de MSM tot de grond toe afgebrand met hun smerige praktijken en Geert Wilders doet er ook nog even een schepje bovenop en terecht.
  Na 15 Maart krijgen we te zien hoe de ratten zich gaan verzamelen om de PVV uit de regering te houden. Ik geef ze overigens weinig kans als PVV de grootste partij blijkt te zijn.

 19. nomis

  Deze inmens geile eurofiel,is te laat geboren!
  Hij had in 40-45 moeten leven,had ie in zijn natte droom geleefd,werkelijk,met zijn andere compleet eurofiele companen,zijn dit sinds de tweede wereldoorlog,de meest smerige figuren die er rondlopen!!!
  Wat zij ons de gewone hardwerkende europese burgers aandoen,mte de nieuwe nazistaat EUROPA, want daar zitten we NU WEER IN,is met geen pen te beschrijven.
  Met Brussel als het nieuwe polit bureau,wordt de gewone man heel rustig aan de bedelstaf geholpen,al onze zekerheden worden door de gestapo in Brussel als zowel de ECB van ons afgenomen!
  Thierry Baudet heeft volkomen gelijk over europa,mijn stem heeft hij!!!

 20. poldi

  Laat de media zich eens afvragen of Wilders misschien ook gelijk heeft met zijn uitspraken.
  Ze zijn er alleen op uit om kwaadwillige informatie te verspreidden.
  Onbegrijpelijk dat de realiteit van wat er gaande is iedere keer wordt verdraaid .
  Die mensen die dit maar klakkeloos opschrijven leven in een schijnwereld.
  Maar ze komen zichzelf als ze het mogen beleven nog wel eens tegen.

  1. Corgonzola

   Ik was onlangs -voor mijn werk- en voor het eerst in mijn leven in Wageningen. Deze stad heeft weliswaar bij velen een landelijke bekendheid, met name door de Hogeschool/Universiteit, door Hotel De Wereld waar in 1945 de capitulatie werd ondertekend door de Duitsers alsmede -zij het in mindere mate- omdat de heer Alexander Pechtold hier ruim een jaar burgemeester is geweest voordat zijn carriere- en partij- plicht hem riep toe te treden tot het kabinet Balkenende-2. Omdat ik na mijn afspraak enige tijd over had, heb ik eens een rondje door deze stad gelopen. Ik schrok mij een hoedje hoe hier e.e.a. mij op enkele plekken een flink verrommeld aanblik gaf. Maar ook, omdat diverse mensen met wie ik tijdens mijn looprondje in contact kwam, weinig waardering konden hebben voor de snelle move die de huidige leider van D’66 in 2005 als burgemeester van hun Wageningen heeft gemaakt naar Den Haag. Deze beschaafd ogende politicus heeft er daar weinig van gebakken, omdat hij kennelijk dacht (en nu nog steeds denkt) dat hij in en rond het Binnenhof het daar als D’emagogisch D’ebater…. voor elkaar krijgt. Ik hoop dat het echte en alledaagse weldenkende Nederland deze welbespraakte carrieretijger voor 15 maart a.s. doorziet. Alexander Pechtold is namelijk een politieke linkebal die als leider afbreuk doet aan de oorspronkelijke waarden van deze partij.

 21. draadtelefoon

  Liegen is nog zeer veel onbeschofter. Dat betekent namelijk dat de heren elitepolitici en elitepers denken dat de burgers dat niet door hebben. Dus een grote belediging naar de kiezers..

 22. Mickeyhil

  Ik zal maar wat dankbaarder zijn naar Pechtold, niet de moslims nemen onze banen in, maar robots, en wie is de enige die dat optijd ziet? Juist…..

  Naast dat, zal er na een voorgenomen Nexit in ons land, nog minder banen zijn, want juist datgene waar we in ons landje goed in zijn, exporteren we naar buitenland.

 23. Lazy Kid

  Ik vind het uitermate vermakelijk hoe Wilders kereltje Pechtold altijd weer boven op de kast krijgt als Wilders in zijn ogen weer wat gezegd heeft wat hem niet welgevallig is. Wilders is een obsessie voor Pechtold geworden, hij handelt er i.i.g. wel naar. Wat mij betreft, ga door Geert.

 24. TJ

  Pechtold is ook een van de zoveelste linkse judassen, die hun handen wasten in onschuld na de moord op Fortuyn, ze kwamen regelmatig met vergelijkingen uit de tweede wereldoorlog, en zelfs het dagboek van Anne Frank, werd er regelmatig bij betrokken in de verkiezingstrijd, en dat om de ander kapot te maken, zodat je waarschijnlijk een deel van zijn stemmers in je eigen zak kunt steken, maar dat zijn ze nu blijkbaar allang weer vergeten, maar niet iedereen vergeet zo makkelijk hoe je anderen met je gemene uitspraken en streken in levensgevaar kan brengen, ook bij Geert Wilders hoor je af en toe dat soort verhalen. Ik vind de leugens en de hetze, rondom Wilders gewoon schandalig en heel minderwaardig en daarom, zal niemand mij een ander partij kunnen aansmeren, ook dat leugenachtige kieskompas niet, waar je nooit een wilders advies kan krijgen. Zij willen een partij, waar meerdere miljoenen landgenoten voor kiezen kapot maken, omdat ze het niet met ze eens zijn, ook zij zijn judassen en zouden aangeklaagd moeten worden.

 25. Jannedemanishier

  Volgens mij probeert Pechtold alleen aan te geven dat Wilders wel mag zeggen “Geloof Nederlandse media niet”, maar dat die bewering niet klopt. En daar heeft ie gelijk in. Ook al heb ik weinig met de man. Om hier nu weer een heel artikel over te maken?

 26. RS

  is die Waatsie al weer terug bij D666, of mocht dat niet ???
  U weet wel dat wijffie dat ging flyeren voor Hillarie…………………hahahaha

 27. Anna

  D66er Pechtold is altijd woedend op Wilders. D66 is verder een hypocriete rijkeluis partij die zelf wonen in grote dure huizen grote afgeschermde tuinen en hun kinderen op witte scholen. Bij D66 is enige allochtoon Pechtolds vriendinnetje naar Amerika vertrokken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.