Politiekcorrecte journalisten die tegen Trump ageren zijn hypocriet: antisemitisme en homohaat moslims laat ze koud

Oh, oh, wat zijn de linkse media toch weer boos. Een Republikein is er namelijk in geslaagd om president van Amerika te worden. En dat mag écht niet. Daarom doen ze er alles aan om hem te ondermijnen. Daar begonnen ze al mee voordat hij ingezworen werd, en sindsdien zijn ze alleen maar nóg harder op het orgel gegaan.

Er gaat geen dag voorbij of de linkse media in binnen- en buitenland publiceert een verhaal waarin Donald Trump wordt weggezet als een enge fascist die moslims (en vrouwen) haat. Daarbij wordt verwezen naar zijn inreisverbod voor mensen uit zeven islamitische landen. Dat verbod wordt continu een “moslimban” genoemd, terwijl het maar van toepassing is op zeven islamitische landen. 85% van de wereldwijde moslims worden  totaal met rust gelaten. De enige reden dat de landen in kwestie eruit zijn gepakt is dat ze geregeerd worden door overheden die met terrorisme sympathiseren óf omdat ze helemaal geen overheden hebben waardoor ze safe havens zijn geworden voor terreurorganisaties. Maar ja, dat melden onze linkse vrienden van het mediakartel er natuurlijk niet bij.

Journalist en columnist Bart Schut heeft het helemaal gehad met de hypocriete aanvallen op Trump en legt daarbij de vinger op de zere plek: dezelfde opiniemakers zeggen niets over het wijdverspreide antisemitisme, de homohaat en de onderdrukking van vrouwen in de ‘islamitische’ wereld, maar noemen Trump wel te pas en te onpas een fascist.

https://twitter.com/bpschut/status/829973745951506432

In Iran (één van de zeven landen op de lijst) worden homoseksuelen opgehangen aan lantaarnpalen. In Somalië (ook één van de landen op de lijst) is feitelijk geen functionerende overheid waardoor moslimextremisten hele bevolkingen onderdrukken en vrouwen onderdrukken. In Jemen (ook één van de landen op de lijst) is ISIS in opkomst; andersdenkenden worden daar op grote schaal afgemaakt. In Saoedi-Arabië (dat vreemd genoeg niet op de lijst staat) mag je niet naar binnen met een Israëlisch paspoort (en datzelfde geldt voor de landen die wél op de lijst staan). Maar daar hoor je politiekorrect links niet over. Nee, het is steeds Trump die een halve of zelfs een hele fascist is, die vrouwen wil onderdrukken, die homo’s haat, en die religieuze minderheden zogenaamd wil discrimineren. Hij hoeft zijn mond maar open te doen of hij wordt weer weggezet als de nieuwe Hitler.

Waarom niet, vraag je je natuurlijk af? Simpel: omdat links radicale moslims heilig verklaard heeft. Zij mogen homo’s vermoorden, vrouwen stenigen en joden onderdrukken (en opblazen). Dat is geen enkel probleem. Het zijn namelijk extremistische moslims, en die zijn per definitie zélf het slachtoffer. Wee je gebeente als je daar iets van zegt, dan ben je automatisch een vuile neo-nazi die een tweede holocaust wil plegen — hoewel niet op joden (daar zouden ze geen enkel probleem mee hebben), maar op moslims.

Het moet maar eens afgelopen zijn met die dubbele en hypocriete moraal van politiekcorrect links. Ze doen net alsof ze zich hardmaken voor religieuze minderheden, vrouwen en homo’s, maar in de praktijk blijkt juist dat ze échte fascisten (extremistische moslims) maar wat graag een handje helpen.

Als ik dacht dat deze figuren nog iets van schaamtegevoel hadden had ik ze verteld dat ze zich kapot moesten schamen. Helaas zijn ze schaamte al jarenlang voorbij. Het enige waar zij zich nog druk om maken is om hun politiekcorrecte, multiculturele wensdromen te realiseren. Als ze daarvoor moeten liegen en bedriegen, en vrouwen, homo’s en joden moeten opofferen, dan zij het zo. Geen prijs is ze te duur om dat grote doel te bereiken — het doel om de Westerse cultuur voor eens en altijd af te schaffen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Wim

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27603121/__Timmermans___Trump_is_een_pestkop___.html

  DIT ZEGT DE MAN DIE DOOR LEUGENS MET GEPEELDE HUILBUIEN ZICH OMHOOG GEKLOMMEN HEEFT.

  1. zomaar

   op links zit meer haat (evenveel als binnen de islam) naar anders gelovigen en of geaarde dan men denken wil !.

   zelfs gekleurde mensen , worden door links gehaat !!,

   al zeggen de linkse dat zij tegen discriminatie zijn , maar ach tot op heden nog geen linkse denker tegen gekomen die niet liegt of gelogen heeft .

 2. Ritter

  Een ander voorbeeld van het hypocriete gedrag is het feit dat Amerikaanse “feministen” o.a worden geleid door een moslima die banden heeft met Hamas en voor de (vrouwonvriendelijke) Sharia pleit.

  Linda Sarsour’s Muslim Identity Politics Epitomize Feminism’s Hypocrisy
  https://thefederalist.com/2017/01/24/linda-sarsours-muslim-identity-politics-epitomize-feminisms-hypocrisy/

 3. Adriaan

  Nog meer hypocrisie: http://www.nu.nl/buitenland/4459206/mogherini-waarschuwt-trump-inmenging-in-europese-politiek.html
  Wat deden die politieke leiders dan op het Malieveld van vorige week? Toch protesteren tegen Trump? Wat een dom wijf is dat. Waar bemoei je je mee.

  1. Syntha

   Links in Amerika zich mengt in de Politiek hier, en die demonstratie was daarvoor: Beïnvloed Nederlandse meningen eff. Oftewel: koppen verkeerd zetten.Schreeuwende borden met Engelse leuzen en een enkeltje Nederlands ertussen gewrongen voor het gezicht…. vooral de politieke leider reacties en hun genodigden waren “boeiend”om te zien. Ik ga er eens lekker voor zitten met een bakkie koffie en echt Hollandse gevulde koek. Heerlijk!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.