Professionele huilebalken PvdA en GroenLinks eisen dat Rutte Trump even lekker gaat beledigen

Mark Rutte heeft het inreisverbod van Trump op mensen uit zeven islamitische landen bekritiseerd, maar dat is volgens Jesse Klaver en Michiel Servaes niet voldoende. Nee, de premier moet helemaal losgaan. Ze eisen een tirade van hem, en wel meteen.

De linkse partijen in de Tweede Kamer blijven maar zeuren over Donald Trump. Gisteren woonden ze al massaal de lachwekkend betoging bij op het Malieveld, maar blijkbaar was dat alleen nog maar het begin van hun ‘verzet’ (kuch, ahem, proest) tegen de nieuwe Amerikaanse president. Ze eisen nu namelijk van Mark Rutte dat hij Trump en zijn beleid — met name het inreisverbod op mensen uit zeven islamitische landen met enorme terrorismeproblemen — echt helemaal onderuit gaat halen. Niks geen “wij veroordelen dit beleid,” nee, hij moet Trump ervan beschuldigen een nazi te zijn, een fascist, een enge discriminerende man. En als hij dat niet doet is hij een smerige minkukel.

Premier Mark Rutte zal donderdag in de Tweede Kamer meer afstand moeten nemen van de Amerikaanse president Donald Trump en diens inreisverbod voor moslims. Tenminste, als het aan meerdere partijen ligt… De Kamer besloot het geplande debat donderdag over de komende Europese top uit te breiden. Zo kunnen ook de ,,discriminerende maatregelen” van Trump aan de orde komen, aldus initiatiefnemer Michiel Servaes van de PvdA-fractie. Rutte zou dat debat al samen met Koenders bijwonen.

Je wordt hier met de dag misselijker van. Oké jongens, we begrijpen het, jullie vinden het tijdelijke inreisverbod absoluut niet kunnen. Dat hebben zowel jullie als Rutte nu al verschillende keren duidelijk gemaakt. Trump zal daar onderhand ook van op de hoogte zijn.

Dit gedram van politiekcorrect links begint onderhand steeds irritanter te worden. Wij hebben het inreisverbod ook bekritiseerd — zeker omdat het in eerste instantie ook opgelegd werd aan mensen met een geldige permanente verblijfsvergunning — maar iedereen kan de gedachte erachter wel degelijk begrijpen. Het gaat immers niet om “alle moslimlanden,” maar om zeven landen die door Barack Obama geïdentificeerd werden als landen met een enorm terrorismeprobleem waardoor hun informatie over hun burgers niet te vertrouwen was. Want dáár hoor je Klaver en Servaes niet over, dat deze lijst niet is opgesteld door Trump, maar door zijn ‘progressieve’ voorganger. Die maakte zich namelijk al ernstig zorgen over het gebrek aan backgroundchecks in de zeven landen in kwestie, waardoor het risico significant was dat terroristen het immigratiebeleid van de VS zouden gebruiken om naar Amerika te komen.

Maar ja, Obama was natuurlijk heilig en Trump de duivel zelf. Toch?

Het meest hilarische aan deze anti-Trump psychose is dat de Klavers en Sevaesen van deze wereld zichzelf alleen maar voor gek zetten en dat niet eens in de gaten hebben.

Bedankt voor het vermaak heren! Volgende week nog maar een keer demonstreren?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. werkloze generaal

  Dit inreisverbod heeft NIETS met discriminatie te maken, niemand hoeft dit dus te bekritiseren. Het weert terroristen , en is daarmee een uitstekende manier een signaal af te geven. Dat de besneden pikkies uit het Midden Oosten hierom weer een reden hebben het Westen te haten , doet er niet toe.

  Nu nog een x gal spuwen over de Joden , die net zo erg zijn als Adolf Hitler , en DDS is een objectieve site.

  1. Seneca

   @werkloos figuur
   dat je denkt dat je reacties bijdragen aan een beter NL, dat is jouw beperkte manier van denken. wat heb je tegen de Joden? begrijp mij goed, ik ben het niet met je eens, maar ik gun je het recht van meningsuiting. is je eerste vriendinnetje een keer ‘afgepakt’ door een goocheme Jodenjongen? Heb je eens met een Jood aan ver plassen gedaan en gezien dat jouw pikkie een armzalig gevalletje is terwijl die van die rot Jood een fraai exemplaar was? ben je ooit besodemieterd door een Jood? stort je hartje op dit forum eens uit, misschien kunnen we je helpen. als je de redenatie niet onderbouwt, houdt dan je kolere smoel want misschien komen die rot Joden nog eens een keer achter je aan en schijt je 7 kleuren stront.

   1. Gustaafff

    @seneca,

    Vermoedelijk hebben we hier te maken met een generaal, die – sinds de ontbinding van de Sicherheidsdienst of Wëhrmacht – met een AOW-tje thuiszit.

   2. werkloze generaal

    Seneca , wat een hoop boze woorden zeg ! Haal eens diep adem , het zijn maar letters.

    Met zo’n besneden pikkie doe ik geen wedstrijdjes. Ik hoef die onooglijke verminkte plasgevalletjes niet te aanschouwen. Vriendelijk aangeboden , maar dankjewel.

    Verder moet jij héééél erg goed begrijpen dat niet iedereen de Joden zo fantastisch vindt als jij. Ik sta er geheel objectief in , licht alleen de feiten toe die jij niet kan bevatten of waarvan jij niet eens notie had. Zie onderstaande :

    Adolf Hitler vond de Joden een luis in de pels. Ze lachten de Duitsers uit omdat ze de oorlog verloren hadden. Ze gedroegen zich in een vreemd land schandelijk / verwerpelijk voor een import produkt.

    Begrijp je dit nog Seneca ?

    Met dit gedrag riep een aantal Joden ( niet allemaal deden ze mee aan dit uitlachen ) de verdere afloop van de geschiedenis over zich af. De holocaust. Dat hiermee de goeden onder de kwaden kwamen te lijden , spreekt voor zich.

    Volg je het nog Seneca ?

    Doe dus nooit alsof de jodenvervolging ‘zomaar ‘ uit de lucht is komen vallen. Ik praat niets goed , volg slechts objectief de feiten. Alleen als je op deze visie in wilt gaan , reageer ik misschien nog op je.

    Voor de rest ben je niet echt interessant , heb je geen nieuwe invalshoeken of inzichten. Voeg je geen nieuwe kennis toe . Zal ik dus niets aan je missen als je niets meer post.

    ( stuur maar 3 ‘rotjoden volgens jou’ op me af hoor , die kan ik makkelijk hebben )

    1. Gustaafff

     Aldus Joseph Goebbels.

  2. maarjuna

   Je spreekt jezelf tegen: als het de bedoeling is terroristen te weren (maar de vraag of het dat doet), zou het erg ongunstig zijn als de maatregel tegelijkertijd haat aanwakkert en dus motieven voor terroristen verschaft.

   1. Gustaafff

    @maarjuna, eens. Bovendien is deze symboolpolitiek hartstikke ineffectief. Saoudische terroristen mogen bijvoorbeeld gewoon binnenkomen.

   2. werkloze generaal

    Het is niet erg ongunstig dat de haat aangewakkert wordt , deze haat is toch al groot , en daarom doet het er niet toe !

    Ezelsdomme poging van je om een gat proberen te schieten in een bijdrage van mij maarjuna , dit is namelijk nog nooit iemand gelukt..

    Verder lult 95% van de posters hier de mening na van wat ze op tv zien , zonder eigen inbreng en zonder eigen inzichten. Linkse indoctrinatie is zoooo 2012 , maar ze hebben het nieteens in de gaten.

    Straks is Wilders premier en vragen ze zich af : maar links deed toch ook mee ? En dan zijn ze verbaast dat rechts heeft gewonnen…

    Dom volk.

    1. maarjuna

     Dat is niet logisch generaal: je geeft aan dat (toch al grote haat) zal toenemen en we mogen toch aannemen, dat dat terrorisme voedt. Dan heeft het inreisverbod een dubbel effect: het houdt misschien terroristen tegen en het creëert meer terroristen. Dus het bevordert en bestrijdt veiligheid tegelijkertijd.

     1. werkloze generaal

      Seneca is dom in haar postgedrag maarjuna , maar jij lijkt haar naar de kroon te willen steken.

      De haat jegens het westen zal toenemen door dit inreisverbod , net als het aantal terroristen. Tot zover bevatte jij de materie nog redelijk goed.

      Maar door dit inreisverbod komt er geen muis meer in van die islamitische schurkenstaten die buitengesloten zijn. Het BEVORDERT dus alleen maar de veiligheid. Want in hun eigen landje kunnen ze ons in het westen geen pijn doen.

      Waar het aantal terroristen stijgt in de schurkenlanden die nu uitgesloten zijn door het inreisverbod , krijgt hooguit de lokale bevolking te maken met die terroristen. Wij in het westen kunnen gewoon blijven genieten van de zonneschijn hoor !!!

      Aangezien er voldoende buitenlandse troepen aanwezig zijn in die landen , kunnen ze ook weinig kwaad doen bij die lokale bevolking.

      Al die sukkeltjes hier en op tv die beweren dat de maatregel van Trump ineffectief is , hebben geen verstand van zaken. Die praten maar na , om maar na te kunnen praten.

 2. frans carel

  Het voordeel van dit soort nieuwsitems is, dat je precies ziet wie de Vijfde Colonne van cultuurverraders in dit land vormen: uiteraard PvdA en Groen Slinks, aangevuld met Pechtold. Zij willen dus de grenzen zo wijd als mogelijk openhouden voor de instroom van terroristen. Deze partijen zijn de moderne NSB’ers die de vijand (het moslimfascisme) met zang & dans welkom heten. Misschien dat Rutte, uit opportunistische verkiezingsoverwegingen) toch nattigheid voelt, en niet ingaat op het belachelijke janksmoelenverzoek Trump tot de orde te roepen. Nog 6 weken, dan we van de PvdA verlost. Klaver en Pechtold verdwijnen ook uit beeld.

 3. Analist

  Mevrouw Jessica Klaver en haar hele linkse zooitje is behept met handelingsangst en laten zich het liefst gebruiken als voetveeg. Zodra ze geconfronteerd worden met een krachtig handelend persoon die voor niets en niemand bang is schijten ze massaal in hun broek en zien ze het liefst dat iemand anders deze persoon vanaf een afstand gaat uit-schelden, de lafbekken.

 4. EllyD19

  Je moet er toch niet aan denken dat deze heren van GL en PvdA iets te zeggen zouden krijgen in Nederland. Of Pechtold mogelijk nog erger.

 5. Ritter

  Waar waren deze demonstranten en politici toen Obama een ban van 6 maanden afkondigde voor vluchtelingen uit Irak?

  Trump werkt doortastend en effectief en bereikt meer in een paar dagen dan de jammerende politici in jaren.

  Na 1 week lukt het Trump al om Saoedische steun te krijgen voor ‘veilige havens’ in Midden-Oosten voor vluchtelingen
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/huh-na-1-week-lukt-het-trump-al-om-saoedische-steun-te-krijgen-voor-veilige-havens-in-het-midden-oosten-voor-vluchtelingen/

  1. HaZ

   Probeer dat maar eens aan links uit te leggen. Voor links geld:
   1. Trump voert Moslimban in.
   2. Trump voert Moslimban in.
   3. Dus Trump deugt niet.
   Hetgene daarna bereikt gaat worden, dus het beoogde doel van zijn maatregelen is voor links niet belangrijk, maar de waan van de dag, ageren tegen “de moslimban” is voor links het doel.PUNT
   De USA heeft d.m.v. zijn democratisch gekozen President maatregelen genomen om zijn burgers te beschermen PUNT.

   1. maarjuna

    Het is ook democratie, dat we niet alles wat de president van de VS uitbraakt voor zoete koek hoeven te nemen.

 6. Pjotter

  Ook onze Jessica geeft in zijn betoog aan tegen uitsluiting te zijn, maar staat als eerste te dringen om 20% van de NL kiezers PVV grootste partij uit te sluiten van regerings deelname.
  Waar is onze Jessica met zijn volgers waar het een protestmars betreft tegen de islamitische landen waar dagelijks dood en verderf rondwaren ten opzichte van Joden, christenen, ongelovigen en zelfs moslims die niet in het straatje passen, ziet Jessica het gevaar om onder dagelijkse bewaking te moeten komen, zou lafheid een drijfveer, zijn.

 7. Josefkuijpers

  En waarmee bedreigen ze Rutte dan? Met de veroordeling tot RACIST, alsof links een titel heeft om anderen voor Racist uit te maken, wie denken ze in godsnaam wel wie ze zijn!
  Van mij mogen ze gaan protesteren tegen Trump, was de democratisch gekozen President van Amerika de oren maar! Maar ach wee als Poetin een windje laat, dan springen ze als rillende en bibberende pinxterhondjes jankend bij Trump op schoot.
  Wat heeft Nederland in godsnaam op haar geweten, waaraan hebben we het verdiend om zulke trieste, maar in en in valse, charlatans in de Tweede Kamer een podium te moeten geven.

 8. Mart

  Linkse idioten…….”Heb uw vijanden NIET lief!!

 9. nienke

  Wat een zielig zooitje dat linkse tuig, eerst Nederland volkomen kapot maken door met miljoenen zogenaamde vluchtelingen ons land binnen te halen, weten niet hoe of wat er met deze mensen gebeuren moet geen werk, geen huizen,spreken geen Nederlands, verdommen het om te integreren en driekwart loopt in de bijstand.
  Een complete chaos waar niemand meer uitkomt en dan zo’n grote bek over de president van Amerika.
  Onze Jesica komt pas kijken en nu al zo’n grote bek, nog niets gepresteerd en wil notabene de president van Amerika tot de orde roepen.
  Een totale schaamteloze vertoning van deze puber, leer eerst eens hard ja keihard werken voordat je anderen tot de orde wilt roepen.
  Kleine trekjes van Erdogan????

 10. robmdw

  Als je Trump wil bestrijden moet je het niet op die manier doen, heeft geen enkele zin, daar raakt The Donald alleen maar meer opgewondener van. Je moet hem niet de strijd geven (of deze verder aanwakkeren), die hij altijd zelf al opzoekt, omdat hij niet zonder die strijd kan.
  Het is zoals het nu steeds duidelijker blijkt dat populisme alleen maar kan bestaan als er strijd (en zelfs ‘oorlogsdrift’) is. De ‘ander’ wordt tot vijand gemaakt, altijd. Zo zullen de moslim-extremisten de komst van Trump enorm toejuichen.
  Eigenlijk zou je het best helemaal niets moeten doen maar wel heel gedetaileerd geinteresseerd moeten zijn naar een langere termijn visie en concreet samenhangend beleid en consequent, heel geduldig, nauwgezet, met kennis van zaken, en steeds dieper en steeds weer doorvragen op de one-liners, de strijdkreten, de knallende twitters, enz, enz.
  Mogelijk zal zijn eigen waanzin zijn grootste vijand blijken te zijn.

  1. maarjuna

   Je hebt wel gelijk, maar rede en tact lijken helemaal niet in zijn woordenboek voor te komen, dus wat dan?

 11. maarjuna

  Dat Trump tegenspraak moet krijgen staat buiten kijf, de vraag is meer hoe dat aan te pakken. Waarschijnlijk grof en met de nodige bluf, de enige taal, die hij lijkt te verstaan.

  1. Analist

   Trump is allergisch voor dat linkse tuig dat zich al tientallen jaren als voetveeg laat gebruiken door de moslimgemeenschap. De grenzen dichtgooien komt ook de moslimgemeenschap in de wereld ten goede. Ik ben er van overtuigd dat ze gaan vechten i.p.v. vluchten. Uiteindelijk zullen die moslims gaan inzien dat het geen enkele zin heeft om elkaar bij het minste en geringste conflict de hersens in te gaan slaan. Er is dan ook geen ziektewinst meer want vluchten kan niet meer en de islam wordt gelukkig niet verder verspreid over de wereld. Uiteindelijk zal er vrede zijn maarjuna.

   1. maarjuna

    Ja ja die kennen we. Zo voert de mensheid al eeuwen oorlog om die vrede te bereiken. Ik hoop ook van harte, dat er uiteindelijk vrede zal zijn, maar dat betekent, dat mensen elkaar juist niet meer naar het leven staan. Je zal er dus voor moeten zorgen, dat iedereen, ook Moslims zich kan vinden in de inrichting van de wereld.

    1. Analist

     Maarjuna als het aan de moslims ligt wordt de islam over de wereld verspreid. Dit soort ideeën moet je gelijk de kop inslaan en eruit rammen. Van consensus kan geen sprake zijn. Laat ze het maar lekker in hun eigen moslim-land uitvechten. Ook de westerse wereld heeft dit proces moeten doormaken en hopelijk hebben ze er blijvend van geleerd.

     1. maarjuna

      De Islam is al over de wereld verspreid net zoals allerlei andere levensbeschouwelijke en politieke overtuigingen. Die verspreiding en mengeling zal alleen maar toenemen.Kunst is dat in zoveel mogelijk harmonie te laten verlopen.

     2. Analist

      De moslims draaien in moslim-landen het liefst alle anders gelovigen de nek om omdat ze denken dat zij als enige het juiste geloof hebben. Inmiddels zijn er al miljoenen christenen vermoord in die landen. Schrale troost is dat ze ook hun eigen geloofsbroeders de hersenen inslaan. Moslims lopen zo ver achter in hun morele ontwikkeling dat ik er geen vertrouwen in heb dat ze zich langdurig op vreedzame wijzen kunnen integreren in andere culturen. Ik zie ze dan ook liever, mede voor hun eigen bestwil, gaan dan komen. Ze wijzen bovendien onze cultuur af maar profiteren wel buitenproportioneel van onze sociale voorzieningen en verzieken datgene wat door Westerlingen in vele jaren is opgebouwd.

  2. Anna

   maarjunta. Wij hebben hier in Nederland niks te maken met een politiek systeem van een andere staat. Absurd en schandalig wat politici hier allemaal uitkramen

 12. Anna

  Rutte moest even wachten op Merkel. Daar werd hem verteld wat hij mocht zeggen. Nou, het is eruit ” inreisverbod is in de kern discriminerend”.” Hij Trump duwt mensen precies de verkeerde kant uit daarmee wordt de wereld niet veiliger van, maar juist onveiliger”. “En ik zeg de nieuwe regering is geen standaard regering”, volgens de minister president van Nederland Mark Rutte.

  Nog nooit zoveel onzin bij elkaar gehoord. Wat is dan een “standaard regering”?
  Dus als je islamitische criminelen en terroristen eerst binnen laat en hun gang laat gaan ben je niet ” in de kern discriminerend bezig”.Dan duw je hen de goede kant op? Daar wordt de wereld veiliger van? Het wordt steeds achterlijker ter linkerzijde van de VVD.

  Ruud Koopmans ” Ik waarschuw niet voor niets”.
  Dit soort politici van de VVD en anderen moeten ooit ter verantwoording worden geroepen. We zijn dus verplicht van de EU-elite om maar iedereen binnen te laten. Nederlandse regering kan ooit in dezelfde positie komen om mensen uit bepaalde niet westerse landen te weren meneer Rutte. Vergeet dat niet.

 13. Anna

  Overal in de hele wereld is de kern van terrorisme, onrust en angst, De Islam. Overal.

 14. Wim Vreeswijk

  Dit is selectieve verontwaardiging want niemand heeft erover dat er inmiddels 1 miljoen christenen zijn vermoord in de Arabische landen !

 15. maarjuna

  @werkeloze generaal. Mooi, we zijn het er dus over eens, dat de maatregel van Trump een dubbel effect heeft. Jij denkt dat het niet uitmaakt, omdat het toegenomen gevaar aan een kant van de grens zal blijven. Die mogelijkheid acht ik vrijwel uitgesloten. Te meer omdat het nu slechts 7 grenzen betreft, waar inreizen uit tal van andere landen mogelijk is gebleven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.