Racismejankers Artikel 1 gaan los vanwege “Chinees Restaurant” bij Carnaval

Ze proberen de Facebook-pagina van Boerke Verschuren te verstieren door recensies van 1-ster achter te laten. De reden? Met Carnaval wordt Boerke omgebouwd tot een nep-Chinees restaurant genaamd Boelke Velschulen. En dat is blijkbaar vreselijk racistisch.

De knettergekke racismejankers van Sylvana Simons hebben weer eens iets te klagen. Dit keer moet Boerke Verschuren in Ginneken het ontgelden. De reden? Boerke wordt tijdens Carnaval ieder jaar verbouwd. Het heet drie dagenlang “Boelke Velschulen.” De professionele racismeroepers vinden dat “racisme” en hebben zich massaal op de Facebook-pagina van Boerke gestort om de boel daar helemaal te verpesten. Dat doen ze door ‘recensies’ achter te laten van 1 ster. Die recensies worden serieus genomen door mensen die op zoek zijn naar een leuk café om iets te eten en te drinken.

Met het thema ‘Dit jaal kijken we nie zo nauw’ werd Boerke Verschuren dus even Boelke Velschulen, met lampions, gouden leeuwtjes en tempelachtige beelden werd het café voor de Ginnekenees een parodie op een Chinees restaurant. “Maar ook onze medewerkers lopen als chinees rond, de vrouwen als Geisha, mannen met stokjes in het haar”, lachte De Vos vooraf.

Helaas liep alles in het honderd toen een Facebook-pagina die Sylvana Simons steunt Boerke Verschuren de oorlog verklaarde:

Boerke Verschuren krijgt in Breda de lachers op zijn hand. “Het is wat publieksvriendelijke dan vorig jaar”, gaf De Vos aan. Totdat iemand op een pro Sylvana Simons-pagina de oproep deed om ‘Boelke’ met een ster te waarderen vanwege discriminatie.

Daardoor heeft Boerke opeens 82 (!) recensies van 1 ster. Daardoor loopt het café mogelijk veel klanten mis doordat die geheel onterecht denken dat de service er abominabel is.

Triest natuurlijk, maar gelukig is er ook goed nieuws. Brabanders hebben namelijk helemaal niets met de politieke correctheid. Daarom nemen ze het nu massaal op voor Boerke. Zij laten juist buitengewoon positieve recensies achter van 5 sterren. En wat blijkt? Er zijn meer Nederlanders met gezond verstand dan racismeroepers. Het café heeft nu namelijk al 900 recencies met een gemiddelde beoordeling van 4,6 (uit 5) sterren.

Zo, die mogen de professionele racismeroepers van Artikel 1 in hun zak steken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Gustaafff

  Wat een zielepoten, de Artikel 1-ers.

 2. Adriaan

  Oh, oh Simons, wat ben je toch weer lekker bezig. Je snapt dus ook al helemaal niets van carnaval. Wat doe je toch in Nederland als je dit land en zijn inwoners zo haat? Ga toch terug naar waar je vandaan komt en ga daar lekker de boel verzieken. Je hoort hier niet thuis.

 3. Gustaafff

  Vreemd genoeg krijgen we niets te horen over vrouwendiscriminatie: http://nos.nl/artikel/2160173-waarom-leveren-voorkeurstemmen-voor-een-vrouw-vaak-weinig-op.html. Dit zou toch juist het stokpaardje van Artikel 1 moeten wezen.

  De SGP werd fel bekritiseerd om haar vrouwenstandpunt (door mensen als Sylvana Simons), maar in werkelijkheid is de politiek een mannenbolwerk. WNL zet vrouwen in de hoek met het vrouwendebat (alsof er ook een mannendebat zou zijn) en Sylvana houdt haar grote mond.

  Hypocriete heks.

  1. Gustaafff

   Grappig overigens dat rechts de minste vrouwen op het stembiljet heeft staan. Wel opvallend.

 4. poison

  Dit is toch echt niet meer gezond. Sylvana ga hulp zoeken, misschien ben je dan nog te redden.

  1. hans-e-pans

   Nou liever niet.

 5. jennifer

  Dat ze aan de lopende band zelf misbruik maken van het woord racisme hebben ze schijnbaar niet in de gaten. Het Art1 clubje kan de pot op met hun achterlijke uitspraken. Hebben ze het sinterklaas feest voor de kinderen al niet genoeg verziekt, moet carnaval er nu ook aan geloven schijnbaar. Weg met die club van overjarige vieze onverzorgde figuren,die een aanblik niet eens waard zijn bah.

 6. Ruud562

  Het zijn een stellletje zwaar gesubsidieerde gesjeesden, die alleen maar voor een hoop ellende zorgdragen en meer kapot maken (Zwarte Piet) dan Nederland lief is! Met dank aan een Asscher c.s. die deze idioten op de rails heeft gezet, met dank aan een VARA, een NPO en een RTL die ze een podium bood en biedt! Aldus de zeer boze, witte man, die rascistische trekjes gaat krijgen, ik dus!

 7. buitenbeentje

  zouden ze nou echt niet in de gaten hebben dat ze met hun intolerante racistische gedrag juist het tegenovergestelde bereiken van wat ze beweren te willen? OK Sylvana heeft het IQ van een verlepte kamerplant, maar ze is daar toch niet alleen

  1. jennifer

   Het hele clubje bestaat toch uit verlepte onverzorgde griezelige figuren. dus niet verwonderlijk dan toch.

 8. Ni28

  Reactie van saaie, humorloze mensen die overal een complot in zien. Verdere commentaar niet waard.

 9. DennisEijs

  Aandachtssletje Sylvana heeft weer wat.

 10. Seneca

  ik hoop van harte dat die racismejankers snel sjanker krijgen.

 11. Sniper666

  Carnaval moet ook weg natuurlijk, vééeél te Nederlands.

 12. meanstreak2099

  je merkt dat de partij geen humor heeft en iets met rasisme vergelijkt vele jaren naderhand terwijl er geen chinees er ooit over heeft geklaagd.
  mochten zij dat wel doen dan wil ik dit wel in een ander daglicht zien

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.