Extreemlinkse raddraaiers en kansenparels breken Parijs af, de media hullen zich in stilzwijgen

Extreemlinkse raddraaiers en kansenparels breken Parijs af, de media hullen zich in stilzwijgen

Het gaat weer lekker in Parijs. De Franse hoofdstad wordt compleet afgebroken door extreemlinkse raddraaiers en kansenparels. Opmerkelijk genoeg hullen de leden van het Nederlandse partijkartel zich in stilzwijgen.

Gelukkig zijn er nog een paar Nederlandse politici die wel aandacht vragen voor wat er in Parijs gebeurt. De belangrijkste van hen is, hoe kan het ook anders, Geert Wilders. Anders dan zijn collega's heeft de PVV-leider namelijk een broertje dood aan iedereen die geweld gebruikt.

Enkele dagen geleden berichtte de krant The Independent dat de rellen zich over het land verspreid hebben, vanuit de voorsteden van Parijs. De demonstranten ageren zogenaamd tegen 'politiegeweld,' maar hebben een controversiële zaak feitelijk aangegrepen om zich weer eens heerlijk te misdragen. Ironisch genoeg spelen ze daar Marine Le Pen mee in de kaart, de leidster van het Front National, maar blijkbaar zijn de rellende kansenparels en extreemlinkse agressors te dom om dat te bevatten.

Kort voor het weekend stelden de relschoppers zich op voor scholen waardoor het iedereen onmogelijk werd gemaakt om naar binnen te gaan. Daarbij berichtte de Britse krant de Express dat er gewelddadige conflicten plaatsvonden bij scholen tussen de relschoppers en de oproerpolitie. Beter gezegd: de rellende kansenparels en hun extreemlinkse vrienden gebruiken massaal geweld tegen de politie. Ongelooflijk genoeg hebben 30 scholen laten weten dat ze de relschoppers steunen. Het zegt alles over de mensen die het voor het zeggen hebben in het Franse onderwijssysteem.

Anders dan de Nederlandse media vraagt Wilders hier terecht aandacht voor en vraagt hij zich, terecht, af of we dit soort praktijken binnenkort ook in Nederland gaan zien. Gelukkig is dat nu nog niet zo, maar het kan, zou je denken, niet lang meer op zich laten wachten. Kijk maar hoe Artikel 1 en DENK allochtone jongeren proberen op te zetten tegen de rest van de maatschappij. Dat kan niet lang goed blijven gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer