Thierry Baudet haalt uit naar VVD, CDA, PvdA vanwege kindhuwelijken: “Waanzin! Zij doen hier al jaren NIETS aan!”

Er worden jaarlijks zo’n 250 kindhuwelijken gesloten in Nederland. Thierry Baudet van Forum voor Democratie vindt dat volstrekt onaanvaardbaar en vraagt de Nederlandse kiezer om hier eindelijk tegen in actie te komen.

Onderzoekers van de Universiteit Maastricht en het Verwey-Jonker Instituut komen tot de conclusie dat er jaarlijks maar liefst 250 kindhuwelijk worden gesloten in ons land. Maar liefst 160 van die kindhuwelijken werden gesloten door asielzoekers. Met name onder Somaliërs wordt dit als volkomen normaal gezien. Dit terwijl dit soort wangedrag natuurlijk in strijd is met de Nederlandse cultuur én onze wetgeving.

De meeste van deze kindhuwelijken worden gesloten in het buitenland of buiten het zicht van de Nederlandse autoriteiten. Hoewel het sluiten van een kindhuwelijk officieel illegaal is doet de Nederlandse overheid er niets aan. Ja, er wordt wat verplicht geneuzeld over “docenten die op dwang moeten letten,” maar dat is natuurlijk helemaal niemand van onder de indruk.

Het is dan ook geheel terecht dat de lijsttrekker van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, het helemaal gehad heeft met dit soort wanpraktijken en de Nederlandse kiezer oproept om er dan zélf maar iets aan te doen:

Het is een grof schandaal dat dit kan gebeuren in Nederland en dat de autoriteiten er weinig tot niets aan doen. Deze waanzin moet stoppen. Vandaag nog.

Helaas is het duidelijk dat de leden van het partijkartel er niet tegen willen of durven op te treden. Alleen daarom al is het van het grootste belang dat die partijen op 15 maart weggevaagd worden bij de verkiezingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. jennifer

  Als je de foto bekijkt lijkt het wel een bijeenkomst van de kuckux clan.

 2. Wim

  In de kerken, overal ter wereld worden steeds vaker cursussen gegeven over de Islam. Pastoors, voorgangers, bisschoppen gaan steeds verder en bereiden de gelovigen voor op het idee dat het christendom in de islam zal vloeien. De paus wast de voeten van “Syrische” vluchtelingen op TV. Steeds vaker worden islamitische gebedsleiders uitgenodigd om tijdens een dienst ook wat te zeggen. En na de zoveelste aanslag op een christelijke kerkleider wordt de eerstvolgende dienst de vergeving en barmhartigheid gepredikt. Meestal in bijzijn van een vertegenwoordiger van de club waaruit de dader afkomstig is. Chrislam. De meeste gelovigen laten zich als makke schapen naar het nieuwe concept leiden. Deemoed, barhartigheid, heb je naaste lief. Het maakt ze kennelijk niets uit. Want we geloven allemaal in dezelfde god. Toch

 3. zomaar

  tientallen jaren geleden woonde ik in een wat nu prachtwijk genoemd word , kinderen meisjes van amper 13 ,14 jaartjes jong werden mee genomen op vakantie , waarna zij niet gelijk mee van terug kwamen .

  wat schetste mijn verbazing !, dat het jaar opvolgend zo meisje terugkwam met een partner .

  dus jij in de tijden van de oude politieke partijen was dit schering en inslag !!, volgens deze politieke partijen hoorde dit bij cultuur , tja en met de woorden van socioloog M.v. Dam (PvdA’er) te spreken , je kan deze mensen niet zomaar dwingen hun cultuur hier op te geven.

  dus was dit toegestaan .

 4. jennifer

  Er vind niet alleen inteelt plaats bij de islam maar ook massaal pedofilie dan. Geeft ook weer aan hoe onbeschaafd de moslims nog altijd zijn in 2017.

  1. zomaar

   is ook meestal inteelt !!.

 5. HaZ

  En er zijn natuurlijk altijd organisaties, die er van profiteren…….
  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Goh-Centraal-Orgaan-opvang-Asielzoekers-COA-maakt-23-miljoen-!-winst-182821

 6. Ritter

  Kinderhuwelijken, Sharia rechtenbanken voor burgerlijke rechtszaken (in Engeland al meer dan 100 van zulke Sharia rechtbanken) , eerwraak; toegenomen antisemitisme, enzovoorts is het gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen.

  Deze immigranten nemen niet alleen hun islam en bijbehorend gedrag met zich mee maar houden daar ook aan vast. Ook in veel gevallen de tweede en derde generatie.

  zie o.a het onderzoek van Ruud Koopmans.

  De highlights uit het onderzoek van Koopmans:
  https://s24.postimg.org/4vpm0zk85/Islamitisch_fundementalisme.jpg?noredir=1

  Kortom, wil met dingen als b.v kinderhuwelijke effectief tegengaan dan zal men de massa immigratie uit de islamitische landen moeten beperken. Als de politiek dit niet doet zal het alleen maar erger worden in de toekomst.

  1. zomaar

   en die sharia wet word ook hier toegepast !!, verleden jaar bij sbs6 (stegenman) toegelicht , dat in elke moskee islamitische zaken afgesloten worden , dus ook een kin huwelijk , of wat toen onder de aandacht gebracht werd veelwijverij !!.

   afin tot op heden hier nooit meer iets over gehoord nog gelezen !.

 7. Ni28

  Als je iets tegen wilt doen moet je het probleem benoemen en moslims dus op de tenen trappen. Dus wordt er niets gedaan want de moslims moet je niet kwaad maken. Zo laat je onze Europese cultuur langzaam verwateren en vervangen door de islamitische. Scheiding tussen kerk en staat? Die bestaat niet meer in West Europa.

  1. van Urk

   Het gebeurt allemaal inderdaad stiekem buiten het zicht van de autoriteiten. Net zoals vele bewoners weer verbaasd zijn als er een wietplantage in hun buurt wordt opgerold. “Niks van gemerkt van onze buurman dat hij een bijverdienste had” is de algemene conclusie. Ik weet niet hoe de heer Baudet het zelf wil gaan aanpakken maar gemakkelijk kan het wel als je creatief genoeg bent zoals Alberto Stegeman: http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/onderzoek-naar-illegale-huwelijken-in-moskee-almere-378248/

 8. rujoleki

  Weer een dag dichterbij de datum van 15 maart. Waar kiest u voor? Kiest u voor de islam?

 9. Seneca

  @jennifer
  het is niet zo belangrijk wat ik u nu schrijf maar u schrijft over pedofilie. een pedofiel is iemand ‘dier erover of eraan denkt’. Een pedoseksueel is iemand ie het in praktijk brengt.
  nogmaals niet zo belangrijk maar ik wil u er toch op wijzen. Uiteraard ben ik het volkomen met u eens!

  1. jennifer

   Oke had het anders moeten formuleren, maar begrijp het wel, eigenlijk komt het allebei veel bij de islam voor toch, ze zeggen toch niet voor niets ook geiten ne…..tegen hun.

 10. Ome Ga

  Al jaren wonend in een moslimland, vroeg ik de RK eigenaar van een klein eettentje hier in de buurt, waar toch zijn bediende van 15 jaar was?

  Hij trok een somber gezicht en vertelde dat haar oom (de broer van haar pa) haar wilde trouwen. Hoe oud was die dan, vroeg ik.

  “65 of zo” antwoordde hij.

  De smeerpijp. Geen excuus voor zijn satanreligie.

  Hij heeft natuurlijk ook een aardige som geld betaald voor het kindbruidje.
  Of ze wilde of niet. Oh dat doet nóg pijn van binnen als ik er aan denk.

  Wat moet dat kind meemaken. En als ze niet eens is, kan ze gedwongen worden. En als ze aangerand of gepijnigd of geslagen of gerampetampt wordt, moet ze drie mannelijke getuigen vinden. Die dan wel moeten dúrven getuigen: alleen voor heul veul geld dan ook weer, want laffe moslimnalopers met weinig karakter natuurlijk.

  Zo is het balletje weer rond; dat 1). aangeven en zelfs 2). getuigen voor de (mannelijke besneden moslim) rechter natuurlijk nooit, dus kan deze vieze baardaap over haar jonge huidje heenraggen, en erin zelfs met zijn smerige besneden rimpelsteeltje, of het een lust (letterlijk) is.

  Go for it, Thierry!! GOGO!! Rechtvaardigheid moet zijn beloop hebben in dit halvezachte, corrupte, a-democratische laffe D66 land.

 11. Ome Ga

  Idd die smerige laffe wegkijkers van de VVD, D66 en CDA!
  Wanneeeeeeeeeeeeer worden jullie eens wakker? En een beetje meer Hollands Glorie, en wat minder politiek correcte deugdmens, en menpleasers?

  Linkse deugdmens vs moslim haatbaard,
  de moderne farizeëen. Iets als trol Guusje of zo.

  “Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
  Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
  Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
  En ziet nog steeds het echte monster niet.”

  Vier regels van Komrij, perfecte typering.

  1. Floris

   Komrij zag het inderdaad scherp. Toen al. Hij MOCHT het ook zeggen, hij wel. Omdat hij als gevierd schrijver door het linksvolk op handen gedragen werd.

   Mogelijk is Komrij de ware auteur van het verboden boek “De Ondergang van Nederland”. Daarin werd het allemaal nog harder neergelegd en wellicht durfde hij het niet aan dit onder z’n eigen naam te publiceren.

 12. Floris

  Wat die kindhuwelijken betreft: Mohammed gaf het voorbeeld.

  En alles wat Mohammed deed mag een moslim ook doen, dat is een keiharde wetmatigheid in de islam.

  Dus dit krijg je er niet uit, het is puur islamitisch.

  Elk verstandig mens kan dus concluderen dat deze religie verderfelijk is en verboden zou moeten worden.

 13. Floris

  “Deze herdersreligie van een pedofiele oorlogshitser is het grootste blok aan het been van onze natie!”

  “De islam hoort op de vuilnishoop van de geschiedenis!”

  “De islam, deze absurde godsleer van een immorele bedoeïn, is een rottend kadaver, dat ons leven vergiftigt.”

  – Mustafa Kemal Atatürk

  1. van Urk

   Floris@ Tjonge, tjonge dat zijn harde woorden. Gelukkig is ie al dood want ik zou niet in zijn schoenen staan als hij dat in 2017 zoiets zou gaan zeggen.

   1. Floris

    @ Van Urk: Atatürk wist precies waar hij het over had.

    Net zoals de diverse beroemde ex-moslims die een boekje over de islam hebben open gedaan.

    Niet dat het tot den linkschmens doordringt, die is ziende blind en horende doof.

   2. jennifer

    Hij zou gelijk vermoord worden door zijn eigen aanhang.

    1. Floris

     @ Jennifer: Atatürk drong de islam terug en dat deed Turkije goed. Ook elders (Iran en Egypte bijvoorbeeld) was de islam op z’n retour.

     Dat is helemaal omgedraaid sinds de Iraanse revolutie van Khomeini. Sindsdien is de radicale islam alleen maar gegroeid. Het stelt de wereld voor een enorm probleem, maar de westerse leiders kijken weg.

     Degenen die niet wegkijken worden gedemoniseerd. Het is treurig maar waar.

     1. zomaar

      Verleden week een artikel bij elsevier gelezen ,over het Turkije van nu en waar het. Naartoe dreigt te gaan onder erdogan.

      Wat blijkt dat erdogan ataturk negeerde en de islam (radicale) islam weer hersteld

     2. Floris

      Klopt. Erdogan is alles aan het afbreken wat Atatürk heeft opgebouwd.

     3. jennifer

      Had wel gelezen dat hij het beste was wat Turkije ooit is overkomen, maar daar is weinig van terug te vinden dan als je Turkije nu ziet.

     4. Floris

      Hij had door dat de islam (en de daarbij horende Inshallah-mentaliteit) de hoofdoorzaak was van het verval van Turkije toen het nog het Ottomaanse Rijk heette.

      Bernard Lewis schreef daar ook een boek over: “What Went Wrong”. Het is de islam die al die landen in de middeleeuwen houdt.

      En uiteraard brengen de migrerende moslims die middeleeuwen ook hierheen.

      Alle pogingen om de boel te verbeteren en te de-islamiseren (niet alleen door Atatürk maar ook elders, bijvoorbeeld door de Sjah van Perzië) hebben door de eeuwen heen gefaald. De islam komt steeds terug. Het lijkt op een onuitroeibaar monster.

 14. Adriaan

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/02/12/jaarlijks-ongeveer-250-kindhuwelijken-in-nederland

  Het is verboden, het wordt niet erkend, je kunt gevangenisstraf krijgen, ze worden onder voogdij geplaatst, het moet bespreekbaar worden gemaakt. Alsof die zandbakratten zich daar ook maar iets van aantrekken. Allemaal loze kreten van de overheid. Er wordt absoluut niet opgetreden. Gevallen die bekend zijn, afvoeren naar land van herkomst.

  1. toetssteen

   @Adriaan
   En waar valt men dan wel over? Een jongeman van 18 en een meisje van nog net geen 16. Dit paar werd gescheiden….. Zij wilde bij hem zijn, maar dat mocht dan weer niet van de bureaukluivers, maar een ouwe zak van 55 met een meisje van 12, okidoki!
   De waanzin door het dak!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.