Wilders blijft hypocriete huilebalk Pechtold aanpakken op Twitter: “Hou op met klagen dramaqueen!”

Geert Wilders is totaal niet onder de indruk van het gejank van Alexander Pechtold. En terecht. Wat is de D66-leider toch een vreselijke hypocriet.

Eerder vandaag barstte het verbale (Twitter-) geweld los tussen Geert Wilders en Alexander Pechtold. De PVV-leider had namelijk een gephotoshopte afbeelding getweet waarin Pechtold omringd werd door het Westen hatende moslimextremisten. Het was iedereen met ook maar een beetje gezond verstand duidelijk dat het om een photoshop-product ging, maar Pechtold maakte tóch bezwaar. Het zou namelijk ‘nepnieuws’ zijn.

Ja, die term gebruikt links inderdaad iedere keer als iemand of iets die/dat rechts is iets doet wat hen niet bevalt. Wij van rechts hoeven maar iets te doen of we produceren zogenaamd ‘nepnieuws.’ Dit terwijl zij natuurlijk het ene nepverhaal na het andere publiceren over Donald Trump. Dát mag dan weer wel.

Na het gezeur van Pechtold (“ik ben niet van suiker, maar bij deze actie trek ik een streep”) sloeg Wilders keihard terug:

Zo is het maar net. Het feit is dat de anti-Trump demonstranten die vorige week woensdag het Malieveld bezetten stuk voor stuk enorme mafklappers waren. De fascisten van ANTIFA waren er, de internationale socialisten, revolutionaire communisten, en natuurlijk Hamas. En wie was er ook bij? Juist, ons kereltje Peggold: de man die nu roept dat het vre-se-lijk is dat dat Wilders een duidelijk gephotoshopte afbeelding tweette om een punt te maken.

Hier is een idee voor Alex: als hij niet blij is met dit soort aandacht moet hij zich vanaf nu niet meer associeren met dit soort onfrisse figuren. Hij stond daar samen met een stel fascisten en moslimextremisten te demonstreren tegen de democratisch gekozen president van onze machtigste bondgenoot. Dacht hij nou echt dat wij van (democratisch!) rechts daar niets van zouden vinden?

Oh, en dan nog iets. Pechtold is al jaren bezig om kiezers tegen Wilders op te zetten. Als iemand mensen ophitst tegen een ander dan is het juist hij.

Bespaar ons de krokodillentranen, Alexander. Niemand heeft ook maar een béétje medelijden met je. What comes around, goes around.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

54 reacties

 1. cmsuijkerbuijk

  Volgens mij hebben jullie het allemaal mis over de boosheid van Peggold! Alexje is gewoon boos, omdat hij zélf niet kan fotoshoppen!

  1. Analist

   PAS MAAR OP VOOR DE LOSSE HANDJES VAN PECHTOLD.

   https://www.youtube.com/watch?v=0fH5673S82M

   1. LangeEnd

    Wederom, dat is een scripted filmpje, dus heeft geen enkel zin om dit in de discussie over nep-nieuws te gebruiken. Het is namelijk zelf nep!

 2. Analist

  Je zou het uitlokking kunnen noemen maar Geert heeft Alex even lekker uit de tent gelokt om hem vervolgens te kunnen labelen als DRAMAQUEEN. Zo heeft hij Job Cohen ook koud gesteld door hem uit te maken voor bedrijfspoedel. Slimme man die Geert.

 3. maarjuna

  De kleuters gaan nog even door, beiden ongeschikt om het land te besturen dus.

  1. frans carel

   Inderdaad, de kleuterjuffrouwen onder leiding van hun Dramaqueen komen niet verder dan het uitroepen van de republiek Islamsterdam. D66 en regeren, een contradictio in terminis.

   1. jennifer

    Precies je slaat de spijker op de kop frans carel.

  2. Analist

   Prachtig om te zien hoe kereltje Pechtold aandacht vraagt in de MSM voor zijn eigen dommigheid. Geweldig!

 4. nassigny

  Wellicht kan kereltje Pechtold d naam van zijn partij veranderen, met democratie (demos en Kratein) of te wel de macht aan het volk is voor hem en de zijnen al langere tijd niet meer van toepassing. En referenda zijn voor hem en de zijnen ook niet meer belangrijk.
  OPHEFFEN.

 5. Gustaafff

  Zo gaan onze volksvertegenwoordigers deze tijd met elkaar om. Moddergooien, besmeuren en beledigen. Cyberpesten; in het openbaar bekvechten en onfatsoenlijk gekrijs. Moet je je eens voorstellen hoe dit gaat losbarsten in de dagen voor 15 maart.

  1. frans carel

   “in de dagen voor 15 maart”…in welke dagen leven we dan nu? Volgens mij leeft U in een andere tijd, Heer Gustav, en ook in een parallelle wereld!

   1. Gustaafff

    @frans carel, het verkiezingsreces is nog nog niet begonnen. Na de 24ste mogen de socialisten rozen en tomaten uitdelen, terwijl de populisten weer lekker hun beledigende tweetjes de wereld in mogen sturen. Let op mijn woorden: de verkiezingscampagne gaat ontaarden in één groot moddergooien en bekvechten. Fatsoen is ee immers niet meer bij.

   2. Michael van der Galien

    “Volgens mij leeft U in een andere tijd, Heer Gustav, en ook in een parallelle wereld!”

    Ik geef toe, ik moest erom gniffelen.

     1. toetssteen

      https://twitter.com/dh_wil/status/828611063860097024

      Geen fotoshop, dus ehhh, hoe zit het mijnheer Pechtold?

  2. jennifer

   Nou guustaaf kan mij van jou goed voorstellen dat jij ervan geniet als de andere partijen Wilders weer voor Hitler, fascist en nog meer van die onwaarheden gaan uitmaken, terwijl ze het dan van zichzelf zouden moeten zegge dat ze de echte fascisten in in dit land.

   1. jennifer

    in = zijn

   2. Gustaafff

    @jennifer, enerzijds is het altijd leuk om op TV te zien hoe politici met verkiezingscampagne elkaar de hersens inslaan, anderzijds tekent deze ruzies de verloedering van onze maatschappij.

    1. frans carel

     @Gustav Nou als dat het ergste is…elkaar met woorden de hersens inslaan op de televisie. Wat denkt U dan wel niet van de echte verloedering in Nederland door de oprukkende islam? Heeft U die foto al gezien van een zelfvoldane Pechtold tussen moslimextremisten? Of gelezen over die dolle trina’s in Amsterdam die zich wethouder noemen? Dat vind ik pas de gevaarlijke onbeschofte ondemocratische verloedering van D66.

     1. Gustaafff

      @frans carel, Nederland is niet meer wat het was.

 6. Sarko

  ff een Peter Selietje:

  Typisch PVV

  PVV’er Fleur Agema en SP-Kamerlid Renske Leijten.
  De laatste stelde voor het onderwerp te bespreken tijdens de komende commissievergadering over de ggz, waarvoor zij ook de PVV ‘expliciet van harte’ uitnodigde, ‘want de afgelopen drie jaar was zij volledig afwezig bij alle debatten die we hadden over de geestelijke gezondheidszorg’.

  Agema reageerde fel via Twitter: ‘Smerige SP-leugens’.

  ‘Gewoon de feiten’, mailt Leijten desgevraagd. ‘Ze waren de afgelopen drie jaar afwezig bij alle commissiedebatten (over ggz, red.) en afwezig bij twee hoorzittingen.’

  1. jennifer

   Typisch D66 toch om Wilders in programma s op tv uit te maken voor Hitler en fascist. En dat terwijl iedere verstandige burger in Nederland inmiddels wel weet dat de rollen omgedraaid zijn en Pechknol zich als fascist ma presenteren want dat is hij.

   1. Sarko

    75% van de kiezer ziet dat toch anders.
    Tja wie is de verstandige burger……

    1. cmsuijkerbuijk

     De overige 25%. Dié weten hoe het zit! Er zijn ook altijd minder deskundigen ter zake. Dezen zullen ook altijd in de minderheid zijn, maar daarom hebben ze nog wel gelijk! Het is alleen érg dom van de “overigen” te doen, of zij het buskruit, zwart garen of water in poedervorm hebben uitgevonden!

   2. Thijs

    Wilders is een kleuter. Zijn ideeën over vrijheid zijn zacht gezegd eng. Hij mag alles zeggen, owee als iemand iets zegt wat hem niet bevalt. Dan is de persoon in kwestie niet goed bij zijn hoofd.

    Hoe Wilders de rechterlijk macht in NL te kakken zet is helemaal kansloos. Als het hem niet bevalt staat het hem vrij om zijn koffers te pakken. Zijn ideeën zijn radicaal en neigen naar dictator gedrag. Hij doet dit met opzet. Hij sluit zijn kansloze partij met opzet uit. Wilders is te laf om te regeren.

    Het staat mensen vrij om te stemmen wat ze willen. Ik vraag mijn alleen af waarom mensen op de PVV stemmen ? Denkt zijn electroraat nu echt dat hij hun problemen gaat oplossen ?

    Wilders je bent één clown zoek hulp en stop met deze goedkopen manier van zieltjes winnen.

 7. Sarko

  Anonieme bron PVV…

  Tussen Nederland en Duitsland wordt een muur gebouwd. De Duitsers betalen voor deze muur en Nederland zal over goederen en diensten uit Duitsland 20 procent extra belasting gaan heffen. Hadden ze maar niet voor Merkel moeten kiezen.

  inwoners van Arabische staten mogen Nederland niet meer in, verblijfsvergunningen en visums worden ongeldig verklaard. Uitzondering is Saoedi-Arabië, want daar wonen fatsoenlijke moslims.

  De PVV stelt dat waterboarding – net als Sinterklaas – een Nederlandse traditie is. Moslims, sociaal-democraten en andere landverraders zullen vier keer per jaar gewaterboard worden om te kijken of die gluiperds informatie over terroristen achterhouden. Zwembaden als het De Mirandabad in Amsterdam veranderen in waterboardcentra en het volk dient het waterboarden te bekijken en toe te juichen, omdat dat volgens de leider van de PVV de hoogste vorm van kennisoverdracht is en tevens goed voor de moraal.

  1. Gustaafff

   Sarko wordt in maart de nieuwe minister van Socialistische Zaken en Werkgelegenheid. Veel inside information.

 8. Caulfield

  De smeerlap Wilders vervalst bewust een foto om zijn politieke opponent in een kwaad daglicht te stellen en daarmee zijn veiligheid te bedreigen.
  Als Pechtold deze zaak bij Justitie meldt gaat hij nat.

  1. HaZ

   Je snapt het niet helemaal vriend. Wilders heeft niets vervalst. Foto is reeds eerder op internet geplaatst, toen echter geen krimp van Peggoldie.

    1. frans carel

     Bedankt voor de link! Ongelofelijk. D66 is nog veel erger dan ik ooit heb gedacht. Echte cultuur- en volksverraders. Pechtold lijkt wel een nieuwe Hitler.

   1. Caulfield

    Wilders gebruikt bewust een vervalste foto. Zo ziet fascisme er uit.

    1. jennifer

     Je lult uit je nek hier, Haz heeft gelijk .

    2. jennifer

     JIj kan het weten dan toch hoe fascisme eruit ziet, of heb je Pechknol niet gehoord dan hoe hij op TV Wilders beledigd. Dit doe je alleen als je weet van je zelf dat je een fascist bent toch. Links is gewoon fascistisch dat is algemeen bekent toch.

     1. Caulfield

      Het probleem is niet dat Wilders moreel volledig is verloederd, het probleem is dat veel mensen daar heel enthousiast van worden.

    3. frans carel

     Ik vind dat U zelf vooral een erg fascistische en moreel totaal verloederde indruk maakt. U hebt het blijkbaar niet droog gehouden vandaag.

  2. Anna

   Caulfield. Man die fotoshop loopt al jaren via internet. Pechtold nooit gehoord.

 9. Bon-vivant

  Ik kan mij de boosheid van Alexander Pechtold wel voorstellen.
  Waarom verlaagt de lijsttrekker van de grootste politieke partij (volgens de peilingen) van Nederland zich om een tegenstander weg te zetten met een ge-photoshop-te afbeelding? Dat is toch nergens voor nodig.

  1. frans carel

   Bij iemand als Alexander Pechtold die er zelfs niet voor terugdeinst zijn eigen kinderen in zijn hypocriete politieke spelletjes te betrekken, is zo’n actie als die van Wilders nodig, jazeker. Pechtold ontmaskeren is bittere noodzaak. Met Pechtolds fijne vriend Rutte zou ik zeggen: dat is in het landsbelang.

   1. Beukman

    Wilders is te laf om zelf aan kinderen te beginnen. Wij als belastingbetalers dokken voor zijn beveiliging en voor zijn safe house, en wat doet meneer daarmee? Hij misbruikt zijn veilige positie in zijn schuttersputje, en begint vaders van kinderen te criminaliseren.
    Pechtold is bedreigd door een aanhanger van Wilders, zijn kinderen lijden daar ernstig onder, maar Geert maakt het allemaal niets uit. Wat hem betreft kunnen Pechtolds kinderen het zuur krijgen. Wilders heeft immers zelf geen kinderen.

    Ik ben geen politieke aanhanger van Pechtold, maar dat de man in zijn pink meer beschaving heeft dan Wilders in zijn hele lijf, neemt de eerste wel voor me in.

 10. Sarko

  PVV-leider Geert Wilders is boos op de VARA-weblog Joop.nl. Daarop is vrijdag een cartoon geplaatst waarin de zogenoemde tuigdorpen die Wilders wil opzetten, worden vergeleken met vernietigingskampen uit de Tweede Wereldoorlog.

  PVV-leider Geert Wilders.
  PVV-leider Geert Wilders.
  Foto: ANP
  Wilders reageert woedend tegenover elsevier.nl en noemt het een „walgelijke en ziekelijke vertoning”. De cartoon toont vijf allochtonen die in een gevangenenkamp in de rij staan, met op hun kleding de letter T van tuig. In uniform wijst Wilders hun de weg naar de douche.

  „Een walgelijke cartoon”, laat Wilders zaterdag weten. „Hij moet acuut van die website af, anders gaan we aanstaande woensdag niet naar het lijsttrekkersdebat in het VARA-programma Pauw & Witteman.” In die talkshow staat ook PVV-lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, geboekt. Wilders spreekt van „zieke geesten” bij de VARA.

  Francisco van Jole, eindredacteur en oprichter van Joop.nl noemde de uitlatingen van de PVV-leider in een reactie „chantage”. Het dreigement dat hij niet naar het debat komt bij Pauw & Witteman als de cartoon niet wordt verwijderd, vindt Van Jole niet kunnen. „De makers van Pauw & Witteman hebben hier helemaal niks mee te maken.” Hij is dan ook niet van plan de cartoon van de site te halen. „Dit is de mening van een opiniemaker en die bieden wij een platform. Dat wil niet zeggen dat wij die mening altijd delen. Het is bedoeld om over te discussiëren.”

  De eindredacteur zei het verder raar te vinden dat juist een politicus deze cartoon wil verbieden. „Ik snap dat hij boos is, zo’n cartoon is voor niemand leuk om te zien als het over jezelf gaat. Maar het maakt onderdeel uit van het maatschappelijk debat.” Volgens hem probeert Wilders hiermee de discussie te smoren.

  Een woordvoerder van de VARA sluit zich zaterdag aan bij Van Jole. „Over goede smaak valt te twisten”, aldus de zegsman. „Ook in het geval van een cartoon. En de meningen op Joop.nl zijn niet per definitie ook de mening van de VARA. Wij duwen de PVV zeker niet in een nazihoek, zoals Wilders beweert.”

  De omroep beklemtoont het debat woensdag graag met de PVV erbij te willen voeren, maar is niet van plan de cartoon van de site te verwijderen. De tekening was zaterdagmiddag al meer dan 25.000 maal bekeken

  1. Wim

   Joop.nl en VARA komt Sarko mee. Met meer valse linkse prul kun je niet komen hier.

  2. Beukman

   @Sark
   Juist. Dit verhaal toont niet alleen aan dat Geert in die paar jaar bijna onmerkbaar verder is geradicaliseerd, maar ook dat hij met zijn volgelingen gemeen heeft dat hij beter is in uitdelen dan in incasseren. Wat geen wonder hoeft te heten voor iemand die zich kan koesteren in een levenslange gesubsidieerde staatsbeveiliging.

   1. toetssteen

    Hoor hem! Iemand gekleed in een zeker uniform wijst mensen de weg naar de vernietiging vergelijken met Hamas groupies die Joden uitgewist willen zien en het plaatje Wilders op beide plakken.
    Lekker frisse jongen bent u!

 11. Anna

  Wilders loopt met zware beveiliging omdat moslims hem met de dood bedreigen. Pechtold en D66ers gooiden jarenlang flik wat olie op het vuur en demoniseerden Wilders permanent in het Parlement voor bruinhemd, Hitler vergelijkingen en Tweede Wereldoorlog, Anne Frank enz,enz.
  Pechtold is de grootste huichelaar van Nederland.

  1. frans carel

   Is Pechtold nog erger dan Rutte? Ze willen wel graag samen in een kabinet, wat Wilders verhoede…

 12. Wim

  Als je zij aan zij staat demonstreren met Hamas tegen de man die juist de Joden wil beschermen en niet wil vernietigen zoals Hamas dan ben je van het zelfde niveau
  Pechtholt zou je dan kunnen bestempelen als een antisemiet die een groot gevaar is voor dit land. Van de rest van die linkse troep die er stond wist men dat al.

 13. nienke

  Inderdaad, What comes around goes around.
  Pechtold heeft al jaren Wilders uitgemaakt voor HITLER en nu krijgt hij koekje van eigen deeg en onze veilingmeester is totaal van de kaart, de huilebalk.
  Het slachtoffertje, ach ach wat zielig toch.
  Kom op kereltje Pechtold wees nou eens een echte kerel en geen mietje.

 14. tq1991

  Ik denk dat de politici maar wat minder mogen gaan twitteren, en wat geert doet kan niet, als hij tussen de Nazi s zou worden gefotoshopt zou hij ook gaan huilen.

  1. zomaar

   Pechtold, klaver en Asscher , stonden zij aan zij met de nieuwe nazi’s , dat moet toch genoeg zeggen .

   dus waarom jankt manneke Pechtholt dan nu ?.

   1. Wim

    Omdat het een klein kind is ,wel uitdelen maar kan geen klappen terug ontvangen want dan wordt het een huilebalk.

 15. Ome Ga

  Demonen666 gaat een enorme klap krijgen op 15 Maart.
  Heeft peggold ooit iets goeds beweerd, laat staan iets goeds uitgevoerd?
  Alleen zich gefocussed op naziracist Wilders, de loser!
  Hup Geert, maak dit arrogante vooringenomen rotkereltje af!

 16. NederNederlander

  Valt toch op he dat als Wilders wat doet dat heel Nederland op zijn kop staat Maar als Pechtold en anderen Racistische en discriminerende uitspraken doet en een bevolking groep flink beledigd met dan schijnt dat heeeeeeeeel normaal te zijn en je hoort er niemand over!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.