Wilders slaat terug naar Rutte: "Niemand. Gelooft. Jou. Nog."

Geen categoriefeb 12 2017, 19:00
"De kiezers zijn de baas in dit land Mark. Voor HONDERD procent."
Geert Wilders is niet te spreken over de controversiële Twitter-account van Mark Rutte waarop de VVD-huichelaar vandaag liet weten dat de kans op een VVD-PVV kabinet echt "nul" is. Dat is natuurlijk puur strategie: de VVD hoopt daardoor Wildershaters weg te halen bij CDA, GroenLinks en D66, en tegelijkertijd het appeal van de PVV te verminderen. De boodschap is: elke stem op de PVV is een verloren stem, want Wilders mag nooit meeregeren. Niet omdat Wilders onbetrouwbaar is -- we weten nu dat Rutte I niet door hem viel maar door een intern debat bij het CDA -- maar omdat hij zich niet aan de politiekcorrecte regels houdt. Dát is tegenwoordig echt doodzonde nummer één.
Gelukkig voor iedereen die het helemaal gehad heeft met beroepsleugenaar Rutte is Wilders absoluut niet op zijn mondje gevallen. Zojuist sloeg hij alweer op geweldige wijze terug:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/830721317410324480
Rutte zal het ongetwijfeld niet leuk vinden om te horen, maar Wilders heeft gelijk. Rutte is volkomen onbetrouwbaar. Hij heeft de ene verkiezingsbelofte na de andere gebroken. Alles wat hij zijn kiezers in 2012 beloofde tijdens de campagne gooide hij de dag na de verkiezingen linea recta in de prullenbak. Nou weet ik wel dat hij zelf nog steeds lijkt te denken dat anderen hem best betrouwbaar vinden, maar ik heb slecht nieuws voor hem: dat is allerminst het geval.
Je wordt echt door helemaal niemand vertrouwd, Mark. We hebben allemaal lak aan je omdat jij bewezen hebt dat je lak hebt aan ons.
En dan nog iets: ik twijfel er geen moment aan dat de VVD wél met de PVV gaat regeren als de nepliberalen de verkiezingen fors verliezen en Rutte gedwongen wordt om op te stappen. Het stokje kon dan weleens overgenomen worden door Halbe Zijlstra, die enige tijd geleden in ieder geval nog behoorlijk wat rechtsliberaler was dan Rutte. Hij is nu ondergeschikt aan zijn partijleider, maar dat zal veranderen op het moment dat Rutte weg is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten