Nog een zwevende kiezer? De Haagse haatimam heeft wel stemadvies: “Stem DENK!”

Haatimam Fawaz Jneid, berucht vanwege zijn bedreigingen aan het adres van vele ‘ongelovigen’, biedt nog even stemadvies aan de moslim die nog niet zo goed weet wat te stemmen op 15 maart.

Eigenlijk heeft Jneid niet zoveel met democratie. De in Libanon geboren imam werkte vroeger jarenlang in landen als Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten: u weet wel, van die plekken die als uiterst democratisch bekendstaan. Maar dat hadden we natuurlijk ook niet moeten verwachten van deze man. Hij staat een wereld voor waarin alles volgens de Shariah verloopt, en daarin bestaat geen behoefte aan democratie: alles ligt immers al vast.

Helaas voor hem – en vooral voor Nederland – woont hij nu in Den Haag, een stad in een land waarin democratie wél leidend is. Hoewel hij daar dus eigenlijk niets van moet hebben moet hij met de riemen die hij heeft roeien, en dat betekent dat hij op 15 maart toch een keuze zal moeten maken.

Gelukkig had deze vredelievende imam – die zowel Theo van Gogh, Ayaan Hirsi Ali als Ahmed Marcouch doodwenste – niet zo heel erg lang nodig om zijn keuze uit vele kwaden te maken: DENK, de partij van mede-moslims Kuzu, Öztürk en Azarkan, is de enige juiste optie bij de verkiezingen. Hij roept zijn volgelingen dan ook in een Facebook-video op om op diezelfde partij te stemmen, en daar heeft hij ook een reden voor:

De beruchte sjeik zegt in de Facebook-video in het Arabisch dat moslims hun stemmen het best kunnen bundelen op 15 maart. „Er zijn niet veel islamitische stemmen in Nederland”, vindt de imam. „Laat dat niet fragmenteren.” Het is belangrijk om samen te stemmen op iemand die opkomt voor de rechten van islamieten, betoogt de salafist.

Tsja: de een zijn recht is de ander zijn plicht. Als DENK – God verhoede – ooit echt aan de macht zou komen zou het natuurlijk meteen afgelopen zijn met de democratie hier: dan gaan we landen als Turkije – het grote voorbeeld voor onze huisislamisten – en uiteindelijk Saoedi-Arabië achterna. Wat een heerlijke gedachte die me blij maakt dat ik altijd nog een tweede nationaliteit achter de hand heb, voor het geval dat.

Hoe dan ook is het weer eens helemaal duidelijk wat voor soort mensen DENK aantrekt: imams die zelfs voor de beruchte As-Soenahmoskee, die al meerdere keren niet bepaald positief in het nieuws kwam vanwege extreme uitspraken, te radicaal zijn. Fijn om dat soort mensen in je achterban te hebben! Toch is de partij al gevaarlijk genoeg zonder haatimam die stemadviezen voor hen verkondigen. Mijn stemadvies is dan ook: stem op 15 maart lekker wat je zelf wilt – want we leven in een democratie, wat altijd zo zal moeten blijven – maar vooral niét op DENK als Nederland je lief is!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. swetsnek

  hee Guustaafje zal je al vast voor zijn droplul hahahahaha

   1. Gustaafff

    Gitmo Nasrani is het helemaal eens met de stelling droplul.

    Ik had niet anders verwacht.

 2. DutchDropveter

  Tjee kwam er net achter dan mn vroeger vriendinnetje waar een jaar mee ben gegaan bekeerd is tot het geloof van de Vrede.. echt serieus dit land is nog sneller naar de klote dan we zelf door hebben.

  Helaas is de emigratiebeurs net geweest, ze kunnen heb beter twee keer per jaar houden de uitloop zal alleen maar groter worden. Laat ik de rest maar voor me houden…

 3. Ni28

  Correctie: Als je denkt kunt je niet op DENK stemmen.

 4. HaZ

  Ik denk dat ik dit zweverige type het land uit ga stemmen.!

 5. HW

  Het wordt tijd dat ze deze baardaap Nederland uitzetten. Hij is aan het haat-zaaien onder de moslims en deze stumpers gaan hier ook nog in mee.
  Deze middeleeuwse kamikaze piloot hoort hier niet tijd.

 6. Ruud562

  “Mijn stemadvies is dan ook: stem op 15 maart lekker wat je zelf wilt – want we leven in een democratie, wat altijd zo zal moeten blijven – maar vooral niét op DENK als Nederland je lief is!”
  Helaas Sybren zag ik laatst een reportage vanuit een school met van die vele ‘kansenparels’ die op DENK zouden gaan stemmen. Want islamitisch dus… Tja, “soort zoekt soort” is het gezegde. De oude en huidige politiek heeft met het binnenhalen van al die niet-westers georiënteerden paarden van Troje binnengehaald! Paarden die hier wél uit de ruif vreten maar verder onze samenleving afwijzen omdat die niet strookt met hun uiterst labiele en gevaarlijke inteeltideologie!
  Daarom zou ik dit nog willen toevoegen aan de laatste zin van dit redactioneel artikel:

  “Mijn stemadvies is dan ook: stem op 15 maart lekker wat je zelf wilt – want we leven in een democratie, wat altijd zo zal moeten blijven – maar vooral niét op DENK als Nederland je lief is! Én is Nederland je lief, stem dan ook zeker niet op partijen die EU-gerelateerd zijn!

 7. giel

  ze willen hem zelfs in een moslimland niet meer. Als sommige christenen zo zouden praten in Saoudie Arabie dan. stond de man met het kromzwaard al klaar om je kop te laten rollen. opsluiten en afvoeren enigste remedie

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.