Onthulling: Rutte en Merkel sloten geheim akkoord met Turkije om jaarlijks 250.000 nepvluchtelingen op te nemen

De hypocriete aap komt uit de mouw: Mark Rutte en Angela Merkel sloten in het geheim een akkoord met Turkije om Europa jaarlijks 150.000 tot 250.000 nepvluchtelingen te laten opnemen. Die informatie deelden ze niet mee aan andere Europese leiders. 

Mark Rutte, een grotere hypocriet en opportunist is er niet. De man hangt werkelijk van leugens aan elkaar. En maar grijnzen en mensen de les lezen als ze hem bekritiseren.

De Nederlandse premier Mark Rutte en Duits bondskanselier Angela Merkel hebben bij het sluiten van de vluchtelingendeal tussen de Europese Unie en Turkije concrete toezeggingen gedaan. Nederland en Duitsland spraken af jaarlijks 150.000 tot 250.000 vluchtelingen uit Turkije te halen en toe te laten in de EU. Dat schrijft de Duitse krant Die Welt. Die aantallen en de afspraak met Turkije zouden de andere Europese lidstaten niet zijn meegedeeld.

Dit blijkt allemaal uit een boek dat Welt-journalist Robin Alexander schreef over de wijze waarop Merkel om is gegaan met de zogenaamde vluchtelingencrisis. Volgens Alexander vond er op 6 maart 2016 een ontmoeting plaats tussen Merkel, Rutte en de toenmalige Turkse premier Davutoglu. Op dat moment was Nederland voorzitter van de Europese Raad, wat Rutte’s aanwezigheid verklaart.

Hoewel Rutte en Merkel publiekelijk beweren dat ze geen concrete toezeggingen hebben gedaan aan Turkije wat betreft het aantal vluchtelingen dat de Europese Unie jaarlijks zal opnemen blijkt dat één grote leugen te zijn. Die afspraken zijn namelijk wél gemaakt. Bij wijze van “Gentlemen’s agreement” kwamen de drie regeringsleiders overeen dat Turkije jaarlijks 150.000 a 250.000 vluchtelingen zou mogen doorsturen. Het is dus geen ongelukje dat de vluchtelingeninstroom maar niet eindigt. Merkel en Rutte zijn daar zelf mee akkoord gegaan.

Om de schijn vervolgens op te houden in Europa presenteerden Rutte, Merkel en Davutoglu het plan als “een voorstel” van Turkije aan de Europese Raad.

Rutte en Merkel namen zich toen voor andere EU-lidstaten te overhalen vluchtelingen uit Turkije op te nemen. Het contingent zou onder deze ‘coalition of the willing’ worden verdeeld.

Dit is dus hoe Rutte dit grote immigratiespel (en het spel met Turkije!) speelt. Publiekelijk, voor de camera’s, doet hij net alsof hij immigratie- en Erdogan-kritisch is. Als vervolgens niemand meekijkt zet hij zijn masker snel af en toont hij zijn ware aard. En die aard van Rutte blijkt verdacht veel te lijken op die van Alexander Pechtold en Jesse Klaver.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Marija

  Goh, Wilders krijgt het zomaar in de schoot geworpen voor vanavond.
  Dank aan links.

  1. Top

   Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat Rutte zich vanavond afmeldt. In het kader van het “landsbelang aangaande Turkije”. Het zou mij niets verbazen. Eens een slak, altijd een slak!

 2. corfo

  Pinokkio, alias Rutte, hangt van liegen & bedriegen aan elkaar. Hoe vaak zijn wij al niet gewaarschuwd voor deze charlatan. We gaan met z’n allen wéér zitten wachten totdat het uit de hand loopt, zoals dit weekend gebeurde met de Turken. Voor het “gedrag” van die lui is reeds járen geleden gewaarschuwd, maar dat werd weggelachen en degenen die het zeiden werden uitgemaakt voor fascist. Nú is toch wel volkomen duidelijk wat wij, échte NL’ers, te verwachten hebben van de Turken in Turkije en de Turken in NL. Pak ze hun NL-paspoort af dan kun je ze tenminste het land uitzetten.

 3. Ni28

  Daar hebben wij Rutte weer zoals wij hem kennen. En de stiekeme EU praktijken achter de rug van de EU burgers. Rutte grote staatsman? Voor even die rol handig aangenomen voor de verkiezingen en misbruik van de situatie gemaakt. Een grote staatsman heeft ruggengraat nodig en die mist hij volledig. Hij is een poppetje in de handen van Merkel die aan de touwtjes trekt. Op moment zijn onze grootste vijanden de GL, D66 en de VVD. CDA zou de “wonder loze verlossing” kunnen zijn. Wat een armoe!

  1. corfo

   Ni28.
   Wat u zegt : Rutte een groot staatsman ??? Waaruit moge dat dan wel blijken. Deze man heeft dapper mee geholpen om NL aan de bedelstaf te brengen. Voedselbanken, 100-duizenden kinderen in armoede, 100-duizenden in de schuldsanering. Deze man, Rutte dus, kan nog geen buurtsuper leiden ! Ja, nu trekt hij een véél te grote broek aan i.v.m. de komende verkiezingen, ónze “grote staatsman” ! Voor mij blijft ’t een koddige, trieste malloot ! Nu hij zélf fascist wordt genoemd door dictator Erdogan, voelt meneer zich beledigd maar hij zette mensen, die vóór dhr. Wilders zijn/waren zelf weg als nazi’s en fascisten!

 4. Ritter

  Wederom een voorbeeld hoe de gewone burger word belazerd door de politieke elite van Europa.

  De meeste mensen willen een stop op de massa immigratie maar er word gewoon niet naar geluisterd door de politieke elite. Die blijven maar immigranten naar Europa halen met alle gevolgen van dien.

  De gewone burger kan hiervoor weer opdraaien. Die moet het geld hiervoor opbrengen en zit met alle integratie problemen in de wijken die steeds toenemen.

  De massale instroom uit moslim landen zal grote demografische gevolgen hebben voor Europa. De autochtoon word door deze massale instroom langzamerhand vreemdeling in eigen land en de sociale cohesie word ook minder door de instroom.

  Zoals we nu weer zien negeert de politieke elite en hun vriendjes in de media deze grote demografische gevolgen voor Europa en blijven maar immigranten naar Europa halen.

  1. corfo

   Ritter.
   U noemt hen de “politieke elite van Europa”; is dat niet véél te véél eer voor dat soort figuren ? Ik heb tot nog toe niet veel elitairs in hun gedrag kunnen ontdekken. Ze roepen en bléren wat onzin ’t rond en trekken zich terug in hun beveiligde, door óns betaalde paleizen. Ik walg van dat soort uitbuiters, graaiers en leugenaars. De instroom van ons vijandig gezinde mensen uit moslimstaten laten ze gewoon voortgaan, zij hebben er immers géén last van !

   1. Syntha

    Nou Corfo, in elitair naar links, het op en top links zijn, dus met oogkleppen op de linkse horde aanvoeren, vind ik dat ze alle eer verdienen.

    Ook al denkt men veilig te zijn in hun beveiligde paleizen, landhuizen en bunkers, ik wens ze veel succes. Hoe meer ze de tsunami binnenhalen, des te meer gevaar lopen ze zelf ook. Die golf gaat over alles heen, is door hun mentaliteit niet tegen te houden, als ze verenigd zijn. Maar nog is het niet zover.

 5. Wim

  Hetgeen wat is gebeurt in Rotterdam is nu juist wat ik al decennia lang heb voorspeld. Na decennia lang alles maar toelaten, verwelkomen, de andere kant uitkijken, theedrinken, soebatten , pamperen , honderden miljarden aan weggegooid geld aan de meest onzinnige integratie en werkvoorziening projecten hebben verkwanselt , Nederlanders hebben gediscrimineerd en ten behoeve van parasieten en niet willenden te hebben uitgeperst en gezogen.

  Nu zijn we ineens weer geschokt, verbaasd , ontzet omdat de Turken geen enkel respect hebben voor Nederland en haar bewoners en zoals nu toch heel overduidelijk het bewijs ligt , de loyaliteit van het merendeel van de allochtonen NIET IN NEDERLAND LIGT. Oorzaak en gevolg van wanbeleid , complete waanzin en idioterie van niet alleen linkse politici maar van het gehele politieke en vooral zieke systeem. Alles maar toelaten en gedogen omdat landen zoals Turkije zulke goede handelspartners zijn en de multinationals er zo goed aan verdienen.

  Niet te vergeten het vele tokkie volk dat in eigen land naar de Marokkaanse, Turkse slagers , bakkers , auto monteurs etc gaan en alles van deze cultuur zo geweldig vinden dat ze in deze landen op vakantie gaan omdat het allemaal zo lekker goeiekoop is. Vraag het de gemiddelde boerenlul met de Europa kaart in de hand waar ze nu zijn neergestreken en ze wijzen voor het grootste deel Spanje, Portugal, Rusland , Oekraïne maar niet Turkije aan. Het merendeel van de Nederlanders heeft geen ruggengraat laat staan trots , tenzij je eigen belang en voordeel als een geweldige eigenschap beschouwd.

  Oorzaak en gevolg betekend ook dat het bij een rol drop weggeven Nederlands paspoort aan allochtonen , zonder enige voorwaarden of eisen nu hun tol gaan eisen. We hebben toegestaan dat ze hun eigen land en cultuur gewoon hebben meegenomen en een eigen enclave hebben mogen stichten in Nederland, met eigen kerken, winkels, scholen en eigen cultuur en gewoonten. Dat met alle medewerking van de politiek en heel veel Nederlanders die zo naïef en dom zijn of in de grootste Nederlandse industrie m.n. de arme mensen branche lekker hun zakken kunnen vullen zonder noemenswaardige inspanningen.

  Dit is nog maar het begin , tenzij er eens keihard wordt opgetreden. Maar dan moet je wel uit de EU want daar heb je niets van te verwachten, vooral nu Brussel zich muisstil houdt en de moffen straks nog eens een paar miljoen moslim idioten toelaat.
  Bron Geennieuws

  NIET VERGETEN, DIT ALLES MET DE GOEDKEURING VAN HET CDA

 6. Wim

  Dit is kwaadaardig de Nederlanders besodemieteren.

 7. Frulen

  Vergeet de rol van de NPO, RTL enz enz niet, de Niemannetjes, de Tweebeekjes, Huysjes, Westermannetjes etc die dit spelletje meespelen. Geen enkele kritische noot voor de “Premier van Nederland” die maar ronddraait met z’n antwoorden op onbenullige vragen. Dezelfde media die DDS wegzetten als “Fake News” en pretenderen objectief te zijn. Laat me niet lachen.

 8. Kees

  Geert zal dankjewel zeggen! Maar waar blijven toch de solidaire reacties van de EU? Daar betalen we veel aan, maar daar krijgen we toch ook ontzettend veel voor terug, of niet?

  1. Adriaan

   @Kees, moeten we niet willen. EU kan ons gestolen worden.

 9. nick

  Ik hoop dat Wilders vannavond al deze zaken Rutte voor de voeten werpt! Al zijn leugens, zijn stiekeme afspraken zonder zijn eigen bevolking er in te kennen, zijn manipulaties o.a. met de turken om een bezoek na de verkiezingen te laten plaatsvinden (de bedrieger werd hier zelf bedrogen) en vooral dat de waarheid altijd boven komt en nu aantoont wie hier de verrader van ons land is!

  Niet iedereen leest de alternatieve media en de bevolking moet weten wat voor een charlatan, leugenaar, verrader en machtswellusteling Rutte in werkelijkheid is!
  Daarnaast moet hij vooral niet vergeten dat alles mede te danken is aan hypocriet, schijnheilig CDA welke overal met de VVD instemde.

  Weet niet wie erger is, zeker gezien de feiten uit het verleden van het CDA! Mensen vergeten veel te snel, we hebben de meeste narigheid in beginsel te danken aan het CDA! (Balkenende! Buma meld dat hij veel contact heeft en advies vraagt aan deze vreselijkste premier ooit, dat zou toch alle alarm bellen moeten laten afgaan)

 10. Adriaan

  Gisteravond brachten Turkse demonstranten de Hilter-groet. NederTurken wel te verstaan. Turken die denken dat ze Nederlander zijn. Deze mannen (het zijn alleen maar mannen) zijn het grootste tuig onder de 400.000 Turken die hier wonen. Wat mij betreft vallen ze nu allemaal ter plekke dood. Allemaal in stand gehouden door foute regeringen die we de afgelopen decennia zo democratie hebben gekozen. Kun je nagaan wat het niveau van de Nederlanders is. Ik ga me langzamerhand schamen voor mijn eigen land, mijn eigen cultuur. Dit is mijn Nederland niet meer.

 11. dapperedodo

  Ik vraag me af waarom die arrestanten zo snel weer vrijgelaten worden. Als de verkiezingen achter de rug zijn dan word er hoogstwaarschijnlijk geen aandacht meer geschonken aan de arrestanten.

  Ik snap niets van bepaalde mensen die Klaver, D66 gaan stemmen. Gewoon vol blijven houden dat islam geen gevaar vormt. Ik kan er met de pet niet bij. Je ziet wat er van kan komen en toch nog meer vluchtelingen binnen willen halen.

  Ik kijk er na en weet niet wat die mensen mankeert. Morgen gaan we zien hoeveel stemmen Denk gaat krijgen en Klaver en D66.

 12. jennifer

  Ik ben hier niet meer verbaasd over, we worden al jaren door Rutte voorgelogen en bedrogen, en nu zou hij ineens een held zijn om dat hij zogenaamd zijn rug recht hield. Heel triest maar wel goed dat dit voor de verkiezingen nog bekent wordt gemaakt, maar vraag mij wel af of alleen deze site het bekent maakt, heb er op het nieuws nog niets over gehoord, dus zullen ze wel alles in het werk stellen dat verder niemand dit te weten komt. De media te kennen en de zenders op TV te kennen hoort men er niets van. Dat Merkel Soros en de EU een smerig politiek spel aan het spelen zijn kon men wel lezen op andere informatie bronnen, maar dat Rutte hier ook een vinger in de pap heeft met het versnellen van de islamitisering van Europa dan val ik bijna van mijn stoel. Wat een smeerlap is die Rutte toch, hij ruilt ons Nederlanders gewoon in voor import volk.

  1. Syntha

   Jennifer, het enige wat we kunnen doen, is deze berichten delen en onze familie en vrienden om ons heen waarschuwen.

   Ook al word ik gewaarschuwd, ik kan niet anders dan mee te helpen, ik denk aan al die mensen, die met gesloten ogen rondlopen of ” zweven” zoals men dat noemt.
   Zo langzamerhand moeten ze op hun voeten terecht komen, om ook anderen te waarschuwen. Er is eigenlijk niets van links wat ons verbaasd, toch?

 13. loritta

  Als de helft hiervan waar is, wordt Rutte vanavond afgemaakt!!

 14. JackyH

  Hierover niets gehoord in de Media in Nederland. Het Volk weet dit dus niet want niet iedereen leest DDS. Hoe krijgen wij dat voor woensdag voor het voetlicht. Vandaag schreef de Belgische krant De Standaard trouwens, dat Rutte aan Turkije had gevraagd om de ministers na 15 maart naar Nederland te sturen voor het Turkse referendum. Er zou hen dan niets in de weg gelegd worden.

 15. kleikloetje

  Mark nu moet je oprutten sorry oprotten

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.