Parijs: 7.500 cultuurverrijkers demonstreren tegen 'politiegeweld,' gebruiken geweld tegen politie

Geen categoriemrt 20 2017, 10:00
Wat zijn die Franse 'demonstranten' toch een apart slag pacifisten zeg.
Het gaat weer eens helemaal los in Parijs. Gisteren waren duizenden cultuurverrijkers en hun tokkie-vrienden voor de zoveelste keer aan het demonstreren, zogenaamd tegen 'politiegeweld.' Natuurlijk gebruikten ze bij hun 'demonstratie' zelf geweld tegen de politie. Want dat mag dan wel weer:
https://twitter.com/ytnewswire/status/843682263338569728
Hier bewegende beelden van de zogenaamd vreedzame demonstratie van 'ontevreden' burgers:
Het zal niemand verbazen dat de meeste oproerkraaiers gezichtsbedekkende kleding droegen zodat ze niet geïdentificeerd kunnen worden. Terwijl ze leuzen riepen als "Geen rechtvaardigheid, geen vrede" zetten ze de aanval in op de aanwezige agenten.
Het is tekenend voor de onmacht van de Franse politie én van de politiek dat deze demonstraties maar blijven doorgaan en steevast uit de hand lopen. Je zou denken dat de veiligheids- en politieke machten op een gegeven moment zouden ingrijpen, maar nee, de linkse regering van Francois Hollande kijkt er met de handen in de zakken naar en doet niets. Ondertussen vraagt de politiekcorrecte elite zich af hoe het toch kan dat het Front National steeds populairder wordt.
Tja. Wat denken de dames en heren wegkijkers zelf? Natuurlijk willen Fransen dit soort chaos niet meer zien op hun straten en in hun wijken. Anders dan links wil Marine Le Pen hier in ieder geval iets aan doen; je kunt er vergif op innemen dat als zij president wordt, dit soort betogingen een paar dagen later beëindigd zijn, puur en alleen omdat zij dit soort wangedrag gewoon niet accepteert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten