Parijs: 7.500 cultuurverrijkers demonstreren tegen ‘politiegeweld,’ gebruiken geweld tegen politie

Wat zijn die Franse ‘demonstranten’ toch een apart slag pacifisten zeg.

Het gaat weer eens helemaal los in Parijs. Gisteren waren duizenden cultuurverrijkers en hun tokkie-vrienden voor de zoveelste keer aan het demonstreren, zogenaamd tegen ‘politiegeweld.’ Natuurlijk gebruikten ze bij hun ‘demonstratie’ zelf geweld tegen de politie. Want dat mag dan wel weer:

https://twitter.com/ytnewswire/status/843682263338569728

Hier bewegende beelden van de zogenaamd vreedzame demonstratie van ‘ontevreden’ burgers:

Het zal niemand verbazen dat de meeste oproerkraaiers gezichtsbedekkende kleding droegen zodat ze niet geïdentificeerd kunnen worden. Terwijl ze leuzen riepen als “Geen rechtvaardigheid, geen vrede” zetten ze de aanval in op de aanwezige agenten.

Het is tekenend voor de onmacht van de Franse politie én van de politiek dat deze demonstraties maar blijven doorgaan en steevast uit de hand lopen. Je zou denken dat de veiligheids- en politieke machten op een gegeven moment zouden ingrijpen, maar nee, de linkse regering van Francois Hollande kijkt er met de handen in de zakken naar en doet niets. Ondertussen vraagt de politiekcorrecte elite zich af hoe het toch kan dat het Front National steeds populairder wordt.

Tja. Wat denken de dames en heren wegkijkers zelf? Natuurlijk willen Fransen dit soort chaos niet meer zien op hun straten en in hun wijken. Anders dan links wil Marine Le Pen hier in ieder geval iets aan doen; je kunt er vergif op innemen dat als zij president wordt, dit soort betogingen een paar dagen later beëindigd zijn, puur en alleen omdat zij dit soort wangedrag gewoon niet accepteert.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Wim

  Dat zijn instromers en GL extremisten.
  Binnenkort in Nederland

 2. poldi

  Ik hoop dat Marin Le Pen de verkiezingen wint en daarna dit intens vervloekte linkse tuig kei- en keihard aanpakt.

  1. corfo

   poldi.
   Helemaal mee eens.
   Dit soort tuig heeft al véél te lang lopen demonstreren i.p.v. te werken.

 3. Shadow1100

  Wat mij opvalt is dat bij alle slinkse demonstraties “tegen van alles”, ook weer bij deze, veel jongemannen lopen in grijs/zwarte kleding met capuchon en rugzakje die heel gedisciplineerd te werk gaan. Ze lopen niet (vooraan) met spandoeken, maar slepen hekken, gooien met stenen en dergelijke.
  Aangezien George Soros (Swartz) 40 NGO’s steunt die dergelijke activiteiten ontplooien, kon dit wel eens werkkleding zijn.
  Let maar op bij de verleden en komende demonstraties in heel Europaribia.

 4. HaZ

  Kijk er naar en huiver, binnenkort ook in uw theater…

 5. Ritter

  En ondertussen gaat de instroom gewoon door met hulp van de Europese “veerdiensten”.

  Ruim drieduizend illegalen zijn in een periode van 24 uur “gered” op de Middellandse Zee. In totaal werden volgens het Italiaanse persbureau ANSA 3315 mensen van bootjes gehaald tijdens 25 verschillende reddingsoperaties voor de kust van Libië.

  Deze z.g reddingsacties zullen andere illegalen stimuleren de oversteek te wagen naar het land van “melk en honing”.

 6. Wim

  Niet veel van gelezen in de Media of gezien op de NPO. Eén of ander lullige demonstratie van een klein groepje links gekkies wordt enorm gebracht.

 7. ludotausch

  Nogmaals, de naam Tokkie is van een bestaande familie, die het niet leuk vindt dat hun goede naam zo gebruikt wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.