Sneu DENK begint nu al met zeuren in de Kamer: ‘Vanaf deze stoelen kunnen we niet bij de microfoon!’

De nieuwste ‘aanwinst’ voor parlementair Nederland is nog maar net geïnstalleerd als fractie in de Tweede Kamer, maar ze beginnen nu al luidkeels te zeuren over de plekken die ze in ons parlement hebben gekregen. Ja, helaas, het is een feit: op één of andere manier heeft het islamiseringstrio Kuzu-Öztürk-Azarkan het voor elkaar gekregen om voor elk van de heren een zetel in ons parlement te bemachtigen – de plek waar zo ontzettend veel verantwoordelijkheid bij het besturen en controleren van Nederland ligt. Drie van de 150 plekken zijn daar vanaf vandaag bezet door een partij die zich liever inzet voor het verdelen dan het verbeteren van Nederland – hoe heeft het ooit zover kunnen komen, zou je je kunnen afvragen. Je zou dan ook denken dat het niet-zo-komische trio vandaag met hangende pootjes, dankbaar voor het vertrouwen van een ietswat naïef (en geronseld) electoraat, plaats nam in hun stoeltjes. Niets bleek echter minder waar: de heren vonden het namelijk nodig om tijdens de beëdiging alle aandacht op te eisen door niet op de stoelen te zitten, maar erachter te staan. Waarom in hemelsnaam, hoor ik je vragen? Heel simpel: ze willen een ander plekje. Voor de goede orde, ze zitten op dit moment dus hier (donkergroene vakjes linksboven):

Prima plekjes zou je denken, maar nee hoor: de DENK-sultans hebben hun lijstje aan klachten al openbaar gemaakt. Ze vinden het absoluut niet kunnen dat ze daar zijn geplaatst, om een drietal redenen: men vindt ten eerste dat ze ideologisch gezien niet zo ver naar links zouden moeten zitten (ha!), ten tweede dat ze “ingeklemd” zitten tussen andere partijen, en ten derde dat ze te ver naar achteren zitten. Die laatste twee probleempjes zouden een ‘rampzalig’ gevolg met zich meebrengen: dat Kuzu cum suis niet meer zo makkelijk bij de interruptiemicrofoon in het midden van de Kamer kan komen. Ach, wat sneu! Zodoende was het trio van plan de hele beëdiging te blijven staan, maar op een gegeven moment hielden hun benen het niet meer of – ik doe nu heel erg hoopvol – zagen ze in dat Nederland eventjes totaal geen zin had in hun eeuwige kinderachtige gedoe. En dus gingen ze maar weer zitten. De partij heeft om opheldering gevraagd wat betreft de zitplekken, en eisen dat ze naar een betere plek verhuisd worden. Maar daar gaan we natuurlijk niet aan beginnen: deze verdeel-en-heersers mogen al ontzettend blij zijn dat ze überhaupt op kosten van de Nederlandse belastingbetaler een beetje haat mogen verspreiden vanuit hun luie zetels in Den Haag. Dat die stoeltjes wat verder dan voorheen van de microfoon staan is alleen maar mooi: misschien brengt Kuzu zijn aantal interrupties dan eens terug van 20 naar 10 per debat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. zomaar

  tja het zijn en blijven de troetels der natie , en zo zullen zij zich blijven (mis)gedragen ,eisen , eisen en nog eens eisen !!.

  en de meeste binnen de politiek buigen , buigen en buigen nog eens !.

  mijn inzien zijn ze bang dat er elders een moslim ontploft !!, die schijnen nog al plof baar te zijn , heb ik de indruk .

 2. Ome Ga

  Het is reeds WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN dat Moslims achterlijker (lager IQ) zijn door o.a. inteelt. Er blijkt een voortdurende cumulatie van achterlijkheid te zijn (ong. 5% bij elke incestgeval, mentaal maar ook fysieke deformatie), maar dat opgeteld in 1400 jaar lang inteelt.

  Er zijn vele voorbeelden dat doet ons nu meer de agressie van o.a. de plofmoslims verstaan. De eeuwenlange strijd tussen Sjiïten en Sunnieten, Whahabisten, enz. Feiten. Happened! It’s real, it’s true!

  Dat bijv o.a. algebra is uitgevonden door de muzelman Arabieren, is een van de vele historische leugens. Ook ‘onze’ Aya Hirshi Ali komt aan bod!

  MOET ZIEN! Brekend nieuws, gaat wel erg diep en lang: 2,5 uur video maar moeite waard!

  https://youtu.be/uTS2bhiqOgA

  1. A. Deijksterhuis

   De gegeven bron is niet serieus te nemen en het is eigenlijk beschamend dat u die durft op te voeren.

 3. Ome Ga

  “…maar dat opgeteld in 1400 jaar lang inteelt”: dat brengt dikwijls een IQ van miljoenen Muslims (lang niet allemaal; zie Ayaan, Aboutaleb) op een grens van IQ70, dus idioot, en zelfs lager IQ60! Meer in de video; moet zien!

 4. Gustaafff

  Zeurpieten.

  Ze mogen ook op de gang gaan staan – of zitten in de fietsenstalling.

 5. Mees

  Ach ze zijn niet de enige.

  De nieuw verkozen Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie (FvD), onder leiding van Thierry Baudet, weigert in te stemmen met de door de Tweede Kamer geopperde indeling van de plenaire vergaderzaal. In dat voorstel zouden de twee nieuwe Kamerleden van FvD, naast Baudet ook advocaat Theo Hiddema, plaats nemen rechts achterin het vak waar de PVV zit.

 6. Nog1

  Ik lees ‘ons parlement te bemachtigen – de plek waar zo ontzettend veel verantwoordelijkheid bij het besturen en controleren van Nederland ‘

  Het wordt tijd dat Sybren een lesje staatsrecht krijgt. Het parlement bestuurt niet, dat doet de regering. Het parlement controleert Nederland niet, maar controleert de regering. Dat is overigens haar secundaire functie, de hoofdfunctie is het maken van wetten.

  En aangezien DENK 147 zetels niet heeft, is hun invloed op die laatste functie miniem. Zij heeft nog minstens 73 andere parlementariërs nodig om een wet door de TK te krijgen. En vervolgens moet dit ook nog bevestigd worden door de Senaat waar DENK geen enkele zetel heeft.

 7. jennifer

  Een laats op het toilet bij de tweede kamer is nog te goed voor hun, hebben ze niet toevallig een geitenstal ergens op het binnenhof, daar hoort hun plaats te zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.