Sylvana Simons draait door: "Ik wil premier van Nederland worden!"

Geen categoriemrt 05 2017, 15:00
Moge God het verhoeden.
We moeten hopen dat deze nachtmerrie nooit waarheid wordt. Als dat wel zo is kunnen we ons mooie landje namelijk maar beter opdoeken.

Nu gaat ze vol voor Artikel 1. Ze heeft geen moment overwogen de politiek vaarwel te zeggen, ook niet na een zwaar jaar met een uitzwaaipagina op Facebook en een gefotoshopt lynchfilmpje. Sterker nog: zelfs als de verkiezingen haar geen zetel opleveren gaat ze door. Want Artikel 1 is een beweging die langzaam aan aanhang wint, die de tijd nodig heeft.

Is ze over acht jaar de eerste zwarte, vrouwelijke premier van Nederland? Voluit lachend: "Ja, die ambitie heb ik zeker."

Dan ben je dus echt van lotje getikt, iets anders kan ik er niet van maken. Artikel 1 staat, dank God, op 0 zetels in vrijwel alle peilingen, dus de kans dat ze deze droom in werkelijkheid verandert is nagenoeg nihil. Daar mogen we het Nederlandse volk dankbaar voor zijn ook. Sylvana Simons is namelijk een Nederlandhater pur sang. Ze verafschuwt alles aan onze tradities, onze normen, en onze waarden.
Sinterklaas? Racistisch. De vaderlandse geschiedenis, waar wij Nederlanders juist zo trots op zijn? Racistisch? Onze inborst? Wij zijn ervan overtuigd dat we tolerant tot op het bot zijn, maar volgens Sylvana is dat één grote mythe: Nederland is namelijk inherent racistisch, en dat komt eerst en vooral door het meest verderfelijke creatuur dat God geschapen heeft.
Nee, ik heb het niet over kakkerlakken, maar over de blanke man. Die is immers door en door slecht. Aldus Sylvana.
Of ze het nou leuk vindt of niet -- en het moge duidelijk zijn dat ze het verschrikkelijk vindt -- de gemiddelde Nederlandse man is blank. De gemiddelde Nederlandse man is trots op de geschiedenis van zijn land. En de gemiddelde Nederlandse man houdt Sinterklaas en zijn hulpje Zwarte Piet in ere.
Sylvana Simons premier van Nederland? Nu niet, nooit niet. Die droom/nachtmerrie kan ze op haar buik schrijven. Gelukkig maar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten