Thierry Baudet neemt bij RTL Late Night plaats áchter de piano (in plaats van er bovenop)

Geen categoriemrt 22 2017, 10:00
Gisteravond schoof de Forum voor Democratie-leider aan bij RTL Late Night.
Zoals we van hem gewend zijn was het een prima optreden waarin hij zijn partij, zijn denkbeelden en zijn toekomstplannen op prima wijze uiteenzette. Jawel, rechts Nederland heeft er écht een leider bij. Gelukkig maar. Er was namelijk grote behoefte aan.
Tijdens de uitzending nam Baudet ook plaats achter de piano (in plaats van er bovenop, zoals we toch van hem gewend zijn, ha!):
https://twitter.com/fvdemocratie/status/844464993861033985
Vooraf liet Baudet nog weten dat hij geen goede pianospeler was, maar dat hij het gewoon een schitterende hobby vindt. Vervolgens begon hij te spelen... en natuurlijk bewees hij meteen dat hij wel degelijk een geweldige pianist is. Maar goed, beter iets te nederig te zijn dan opscheppen en daarna onderuit gaan. Dat zal hij ook gedacht hebben.
Het leuke aan dit soort media-optredens is dat Baudet echt voor een frisse wind in Den Haag (en de media) zorgt. Dit soort dingen zijn we helemaal niet gewend van onze politici, maar Baudet doet het gewoon -- en nog met humor en zelfspot ook. Het bewijst maar weer eens dat deze man meer potentie heeft dan de meest critici voor mogelijk hielden, wat natuurlijk verklaart waarom ze de laatste dagen opeens helemaal los zijn gegaan.
Maar goed, laat ze maar tekeer gaan. De kans dat hun aanvallen effect hebben is nagenoeg nihil als Baudet zo doorgaat. Haters gonna hate. Gelukkig is het overgrote deel van het Nederlandse electoraat anders. Forum voor Democratie en Baudet gaan daar de komende jaren dan ook ongetwijfeld de vruchten van plukken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten