Turkije gaat door: “Er is totaal geen verschil tussen ‘liberalen’ van Rutte en de fascist Wilders!”

Als Mark Rutte dacht dat Erdogan na de Nederlandse verkiezingen water bij de wijn zou doen komt hij bedrogen uit.

De Turkse regering gaat namelijk lekker door waar het mee bezig was vóór Nederland naar de stembus ging: ons land verketteren, en dan met name de VVD én de PVV, die voor het gemak maar over één geschoren worden in Ankara.

Hilarisch genoeg waarschuwt de Turkse premier Yildirim nu voor een “heilige oorlog” in verband met het verkiezingsresultaat. Dat is niet alleen merkwaardig omdat Rutte een ruggengraat van glas heeft en dus vrij snel gebroken kan worden, maar ook omdat Nederland één van de meest agnostische en zelfs atheïstische landen van Europa is.

Dat gaat lekker zo. Als Yildirim en president Erdogan nog even doorgaan horen we straks ongetwijfeld dat Nederland stiekem altijd het laatste bastion van de nazi’s is geweest en dat we in het geheim een holocaust voorbereiden op onze islamitische medeburgers.

Natuurlijk vraagt ieder weldenkend mens zich af waarom de Turkse regering hier maar mee doorgaat? Iedereen weet en kan zien dat Nederland absoluut niet streng religieus is. Het land is alleen in naam nog ‘judeo-christelijk.’ Qua geloofsopvattingen is dat het al heel lang niet meer. Je kennis van de Nederlandse cultuur en politieke situatie hoeft niet zo heel groot te zijn om dat te bevatten, het zal dus ook algemeen bekend zijn in Ankara.

Waarom Erdogan en Yildirim dan toch lekker op het orgel blijven gaan? Heel simpel: ze denken er baat bij te hebben in verband met het referendum van 16 april waarin Turken beslissen of de autocratische president al dan niet meer macht willen geven. Door een vijand te hebben hopen ze de nationalistische gevoelens in Turkije zelf voldoende aan te wakkeren om dat referendum te winnen. Daarna zien ze ongetwijfeld wel verder — en is de kans groot dat ze naar een redelijke oplossing op zoek gaan met Nederland en andere Europese landen. Tot die tijd zal het echter zo door blijven gaan — tenzij Rutte alsnog door het stof kruipt en snel uitlegt dat hij het allemaal niet zo bedoelde en dat Cavusoglu nu ‘natuurlijk’ wél welkom is.

Doet hij dat niet — en hij zou natuurlijk ongekend afgaan als hij dat wel doet — dan gaat dit nog wel even door. Erdogan en Yildirim kennende krijgen we dan in ieder geval nog een maand lang het ene na het andere verhaal te lezen over die vreselijk racistische Nederlanders die een racist premier hebben gemaakt en ‘de nieuwe nazipartij’ beloond hebben met de tweede plek.

En DENK? Ach, dat keek en zag dat het goed was. Want drie zetels, dus wat maakt het uit dat Nederland systematisch verrot gescholden wordt?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. alekzander

  De maakbare waarheid van de Turk…
  …En de Nederlandse bevolking bestaat voor 64,76% uit directe nakomelingen van de Nephilim. Ruim driekwart hiervan verorbert elke morgen tijdens de Ramadan een baby. Met uitzondering van de organen, want die worden natuurlijk verhandeld. Verder is de aarde echt plat. ’t Is allemaal écht waar hoor. Nederlandse koeien zijn ook tegen het Turkse volk. Die roepen namelijk altijd “boe” en dat is heel racistisch. Maar alle ellende is toch wel de schuld van de Nederlanders. Die met die Rotterdamse Islamietenverradende burgermeester, die vast eigenlijk een reptielachtige is in mensenvermomming… nee… écht waar hoor.

  Effe aluhoedje afzetten doen.

  Bijzonder dat zoveel mensen Erdogan en c.s. nog geloven. Zou dat dan toch komen door die radiogolven die wij vanuit Nederland al jaren naar het oosten sturen, waardoor de verstandelijke vermogens van complete volkeren exponentieel afnemen?

  … oeps, kan het niet laten

  1. jennifer

   Had al gehoord dat de Nederlandse koeien het land uit waren gezet daar, en ze er geiten voor terug willen hebben.

 2. Wim

  Die Turk heeft wel gelijk, Rutte heeft om aan de macht te blijven net zoals Hitler een vijand nodig en is het hem nog gelukt ook.

  1. jennifer

   Zo is het gewoon,het zelfde politieke spel.

 3. HW

  Adolf Erdogan gaat er weer tegenaan. Hij vergeet te vermelden, dat hij 3 leden van onze Kamer aan zijn zijde heeft. Toch een doel gereikt. Hij heeft een filiaal in Nederland.
  De AIVD heeft een zeer belangrijke taak en wel het controleren van deze landverraders.
  Ze laten met hun Nederlandse AK-partij zien, dat men helemaal niet wil integreren, maar ons de Turkse cultuur op wil dringen. Het wachten is op de eerste aanslag in Nederland, want dan zullen onze politici pas de realiteit onder ogen willen zien.
  De nieuwe Kamer zal dan pas het associatie verdrag met Turkije opzeggen en de Turken dwingen in te burgeren. Degenen die kiezen voor Turkije kunnen dan terug.
  Nu gebruiken ze ons systeem om ons on de rug aan te vallen, Erdogan spreekt al over een religieuze oorlog. Zover mag het nooit komen.
  Aanvragen van een Nederlands paspoort moet in de tussentijd niet meer mogelijk moeten voor Turkse burgers. (ook niet voor de kinderen van ouders die nog steeds een Turks paspoort hebben en er een voor hen aanvragen)
  Daarmee bloedt deze partij vanzelf dood.
  Ook immigratie vanuit Turkije moet worden gestopt, geen bruiden voor Turken in Nederland meer van dat achterlijke volk. Willen ze trouwen met een Turkse of Turk, dan alleen in Turkije en daar ook een nieuwe toekomst opbouwen.
  Al deze mogelijkheden uitschakelen, want dan gaat de filosofie van Adolf Erdogan vanzelf naar de kloten

  1. jennifer

   Zo hoort het te zijn wat je zegt, maar of Rutte zo competent is betwijfel ik ten zeerste. Hij zal ze binnenkort wel weer in de kont kruipen,net zoals de EU zelf dit doet.

 4. monach

  Stijf van de politiek correctheid, is er niemand die Erdogan keihard op zijn nummer zet.

  1. Marija

   Jawel, Wilders, maar die staat voorlopig buiten spel

  2. swetsnek

   Bek houden nu jij hebt dit zelf gewild ventje en de eerste zeikerd en janker is al binnen hoor

 5. Wim

  EU kiest met zwijgzaamheid de kant van Turkije

  Daags na het politie ingrijpen tegen de gewelddadige Turken in Rotterdam verklaarde de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus dat de vluchtelingendeal met de EU ‘is beëindigd’. In Nederland en Europa besteedden politici noch media hier ook maar enige aandacht aan, mogelijk omdat men niet wilde dat dit zoveelste Turkse dreigement de verkiezingen zou beïnvloeden.

  Ook aan de kant van de Europese Unie blijft het opvallend stil. Geen enkele Brusselse leider kiest openlijk de kant van Nederland en Duitsland. Daarmee onderstrepen de eurofielen nogmaals dat de Duitsers en Nederlanders enkel goed zijn om met hun belastingmiljarden permanent de EU en de zuidelijke schuldenstaten te financieren. Verder moeten wij onze mond houden, ook als Brussel gewoon van plan blijft om het met 80 miljoen moslims bevolkte Turkije bij de Unie te halen, en in één klap tot het machtigste land te maken.

  1. Marija

   Als de EU Turkije zou toelaten tot de Eu, zijn ze gek.

   1. corfo

    Marija.
    Dat zijn ze ook hoor !

    1. Marija

     Ja dat zal wel doorgaan, turken bij de EU want groot turkenland is belangrijk voor de EU, allemaal korte termijn denken.

 6. Viertel

  Van de in ons land wonende Turken (ca. 500.000) staat ruim 70% achter Erdogan. Dan heb je het wel over minimaal 350.000 inwoners. Zo bezien is het nog een klein wondertje dat Denk maar 3 zetels heeft gekregen. Het dubbele was mogelijk geweest…

  1. swetsnek

   Niet iedere turk is achterlijk he gelukkig maar, maar helpen zal het ons niet het is hoe zal ik het zeggen te laat we zinken ieder voor zich nu

 7. Marija

  http://www.ad.nl/binnenland/aboutaleb-stemt-in-met-pro-turkse-demonstratie-tegen-politiegeweld~abc5698d/

  dus morgen, vrijdag, vóór het centraal station te Rotterdam, vanaf 17.00 uur.

  Aboutaleb, dit is niet goed.

  1. jennifer

   Dan nu maar geen honden en paarden meer inzetten, dat hebben de Turken niet graag schijnbaar. Doe het maar precies zoals ze het in Turkije doen dan, zet maar gelijk tanks in met grof geschut, of hebben we die niet meer in dit land?

  2. HW

   Meteen een tegendemonstratie met een heleboel honden en paarden erbij.
   Die Turken schijten zich in de broek. Heb je helemaal geen ME nodig.

   1. Marija

    Nu wordt Aboutaleb aangevallen

 8. Peter Selie

  Turkse minister van Buitenlandse Zaken: ‘De Heilige oorlogen zullen binnenkort beginnen in Europa’

  © REUTERS / Fabrizio Bensch

  Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu beweerde dat er geen verschil in Nederland bestaat tussen liberale en fascistische politici. Zijn opmerkingen komen ondanks dat de Nederlandse Minister President Mark Rutte af zag om de openlijk anti-islam kandidaat Geert Wilders uit te dagen in Nederlandse verkiezingen.

 9. Sniper666

  Geinig dat die Turken keer- op keer zelf het bewijs van een zeer laag IQ aanleveren.

 10. swetsnek

  Hopelijk gaan die turken heeeeeeeeeeeeeeel ver hahahahaha kijken of die rubberlul Rutte nog zo’n grote bek heeft dan

 11. Marija

  Wanneer houden die Turkse kutttekoppen (=Rotterdams) nou eindelijk eens op?
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/152932/Turkse-krant-opent-aanval-op-Aboutaleb

  1. corfo

   Marija.
   Die Turkse kuttekoppen (=Rotterdams) houden nooit meer op.
   De EU heeft in zijn onmetelijke wijsheid alle grenzen opengezet zodat die zielige islamitische geitenn..kers o.a. óns landje kunnen vernietigen, zodat óók u binnen afzienbare tijd met een nikab loopt, tenzij u een frivole echtgenoot heeft die akkoord gaat met één hoofddoekje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.