Video: vlagzwaaiende Nederturk gaat helemaal los op Nederland: “Tering-Holland trekt het niet dat Turkije sterk is”

Dit is dus wat grote groepen Nederlandse Turken over ons denken. Of nou ja, Nederlands? “Jullie zijn geen echte mannen, die Hollanders.”

Na de volledig uit de hand gelopen Turkijecrisis zo’n anderhalve week geleden werd er in Rotterdam hevig gedemonstreerd. Door Nederlandse Turken, met Turkse leuzen, en Turkse vlaggen. Maar waarom eigenlijk? Waarom voelen die mensen zich zo verwant met Turkije en zo weinig met Nederland?

Een nieuwe video die EenVandaag-verslaggever Tom van ’t Einde vandaag openbaar maakte, geeft een beetje inkijk in die compleet verrote denkwereld van het pro-Erdogansmaldeel van de Turks-Nederlandse populatie. Komt-ie he:

Dus wat deze vent nu precies zei? Dit dus:

“Wij zijn sterk, en Turkije wordt alleen maar groter. En die tering-Holland, die kan dat niet trekken. Waarom mogen die kanker-PKK-strijders hier wel demonstreren in Amsterdam en Rotterdam en waarom wij Turken niet? En dan hebben jullie het over democratie. Ja, toch, vriend? Die Rutte en die Wilders moeten niet chill praten, vriend.

Jullie hebben geen ballen. Als jullie echte ballen hebben, ja, die ballen hebben jullie niet. Jullie zijn geen echte mannen, die Hollanders. Waarom mogen die PKK-strijders hier gaan lopen? Niet doen, niet doen. En waarom wij niet? Wat hebben wij gedaan, wat hebben wij jullie aangedaan?

Weet je waarom? Omdat wij het enige moslimland zijn die sterk is. Die macht heeft. En dat kan heel die Europa, heel dat Westen, niet hebben. Begrijpt u dat? Jullie kunnen dat niet hebben? Turkije wordt alleen maar groter en sterker. Maar dat kunnen jullie niet hebben. Jullie kunnen dat niet hebben. Erdogan is een wereldleider. Kunnen jullie niet hebben.

Waarom? Omdat jullie willen dat landen als Israël en Amerika de enige is die gaat praten, en alle andere landen stil zijn.

Nee, zo zijn wij niet vriend. Wij hebben ballen. Wij hebben macht. Ja? Niet praten over Nederland. Niets zeggen tegen mijn mening.”

Juist ja. Iedereen die nu nog steeds volhoudt dat er geen enkel probleem is met de integratie van bepaalde bevolkingsgroepen in Nederland, die heeft een plaat voor z’n kop. Eentje van nogal epische proporties: van hier tot Ankara.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. O.P.

  Haantje….
  Ga dan heeeeeeeel snel naar je machtslandje..!
  Kan jou missen als kiespijn.

  1. loritta

   Inderdaad, dat zou de enige goede actie moeten zijn. Terugkeren naar land van herkomst en NOOIT meer terug naar ons land!

 2. loes530

  gelijk heb je

 3. marcel235_1

  Je bent natuurlijk welkom om gewoon een enkeltje naar Turkije te nemen.
  We zitten hier namelijk helemaal niet te wachten op jullie soort zielige schreeuwers.

  Integreer op een normale manier en doe mee met de samenleving. Als je dat niet kan of wil… vertrek dan naar je prachtige toekomstige dictatuur, maar val de inwoners van Nederland niet lastig met je gezever. Je bent hier niet welkom met deze houding.

 4. Ni28

  Echte mannen zoals deze knulletje horen inderdaad niet hier maar in Turkije thuis. Paspoort inleveren en GA. Veel sterkte!

 5. Vabis

  Het wordt tijd voor een definitieve oplossing voor dit probleem met die agressieve muzelaars, misschien is het een goed idee dat halal voer eens genetisch te gaan manipuleren.

 6. Marija

  Nou het is dat u het hier schrijft, want die video wil ik niet eens zien van zo’n hysterisch gillende turk, na twee tellen geef ik het op.
  Al te vaak gezien de laatste tijd.
  Waarom gaat zo’n figuur niet fijn naar zijn eigen land Turkije als het hier zo slecht is?
  Dat hij zijn mening hier zo maar kan uitschreeuwen, moest ie eens bij *vadertje erdokwal* proberen, gaat ie de bak in om er nooit meer uit te komen.
  Weten ze dat niet?
  Dan moet er nóg meer voorlichting komen om die domme turken eens bij te praten.
  Ik kan heel grof worden van dergelijke mensen, ik vind het tuig.

 7. jennifer

  Hou toch eens op deze gasten als nederturken te benoemen, dat willen ze helemaal niet ze zijn in hart en nieren Turken en hebben niets met Nederland en blijven dat ook. Het enige wat ze hier in dit land willen, is van binnen uit dit land op vreten,niet meer en minder. De eerste stap is al gezet met een terroristenclub in de tweede kamer nu. Je zou je als Nederlander bijna moeten schamen dat je Nederlander bent, dat een stelletje malloten van de PVDA dit mogelijk gemaakt hebben. Om nu nog een ommekeer te maken in dit is het te laat voor,ze hadden het niet goed moeten vinden dat ze ztelroof konden plegen en gelijk de kiesdrempel moeten verhogen, dan was dit niet gebeurd, straks gaat die marokkaan zich afzetten van de turkenclub en gaat op eigen zetel roof weer verder. Over 4jaar bij de volgende verkiezingen hebben we er dan ook nog een Marokkanen club bij.En zo vreet het zich verder in dit land.

 8. HaZ

  Wel een heel slechte imitatie van Andre van Duin dit !
  Zoveel valt wel af te leiden uit de woedende reacties van die normaal toch zo beminnelijke Turkse president Erdogan. “Erdogan wil meer dan excuses: Nederland zal boeten” zo meldt Elsevier.
  En ja dan moeten we toch op zijn minst vrezen dat we geen zand meer uit Turkije geleverd zullen krijgen. Een zware verliespost voor het net uit de crisis komende kleine staatje in Europa en dat terwijl we met de klimaatverandering alle zand nodig hebben om te voorkomen dat ons kleine landje door de zee verzwolgen wordt.
  Nee dat worden nog moeilijke tijden voor ons kleine landje. Te vrezen van dat de Turkse ambassadeur wordt teruggeroepen, en oh hemel, wat moeten wij zonder die man met zijn gevolg? Kommer en kwel staat ons te wachten tenzij wij onze nederige excuses aanbieden aan die oppermachtige en wijze leider van het islamitische land. Wat kunnen wij doen om het goed te maken?
  Suggesties zijn welkom, zullen we tien koeien sturen of honderd varkens, zeg het maar, het mag wat kosten want we willen geen ruzie met dat hoogontwikkelde land natuurlijk. Daarbij, stel je voor dat de Turken in ons land massaal besluiten om terug te keren, wat dan? Je moet er niet aan denken….. (nou goed eventjes dan 😉

  1. Borrelnootje

   HaZ is een echte woordkunstenaar en buitengewoon grappig; hoe verzin je het allemaal HaZZie? Vast brede ervaring opgedaan in de schoolkrant.

  2. buitenbeentje

   Als goedmakertje kunnen we natuurlijk alle Nederlanders verbieden nog voet te zetten in dat land. Wordt het ook wat rustiger aan het strand.

   1. jennifer

    Als Nederlander zou je zoveel verstand moeten hebben en niet naar dat zandbakland meer op vakantie gaan waar een dictator de dienst uit maakt,waarom die rot Turken ons vakantie geld nog in die gevel schuiven. Dat ze maar hun eigen woestijnzand vreten dat verdienen ze. Boycotten en die Turken en die wel gaan hoop ik het ergste voor in dat land.

    1. jennifer

     Boycotten en Turken en Nederlanders de wel gaan

 9. buitenbeentje

  Dat is duidelijk een verwarde man en heeft niets met islam te maken.
  Volgens mij IS bij iedereen die dat geloof aanhangt het hoofd LAM. Europese linkse heelmeesters maken stinkende wonden …. bij onszelf.

  Wanneer gaan onze regeringen ons nu eindelijk verdedigen of moeten we dat echt zelf gaan doen?

 10. Nasrani

  Zwakzinnig uitschot. En dat moet toekomst hebben in Nederland? Dacht het niet hoor.

 11. Ritter

  De haat tegen het Westen is groot en toch komen deze moslims massaal naar Europa om hier te profiteren van onze voorzieningen.

  “Waarom zoeken moslims landen uit om naar te emigreren, waarin een volledig ander waardesysteem geldt? En waarom proberen ze deze landen daarna hun waarden op te leggen?”

  Deze vijfde colonne word met de dag sterker omdat de “aanvoer” in de vorm van illegalen uit de islamitische landen Europa blijven binnenstromen. Zo ontwikkeld zich een groot islamitisch “proletariaat” in Europa die zich op een dag massaal tegen ons zal keren.

 12. Gustaafff

  Wij hadden “ballen” om je minister te deporteren en haar beveiligers te ontwapenen, kerel. En nu snel terug naar je hok of je krijgt ook een enkeltje Istanbul, knul.

  1. Vabis

   ‘Wij’, laat me niet lachen zwakzinnige Farizeeër, je bent te schijterig om ook maar eens in je leven eens heldhaftig te zijn.

   De eerste SGPér met ballen moet nog geboren worden, lul….

   1. Gustaafff

    Kan deze man geband worden? Dit is een schoolvoorbeeldje van het vuil dat hij hier zo vaak uitstort.

    1. Pollewop

     Vabis komt hier allen maar langs om zijn frustraties uit te poepen. Het betreft een diep ongelukkige boze man.

     1. Vabis

     2. Gustaafff

      Je bent zelf een trol. Jouw eindeloze gescheldt, doodsverwensingen en vuil dat je hier placht te storten, is gewoon te walgelijk voor woorden.

     3. Pollewop

      Je bent zielig, Vabis. Nog steeds op jacht naar Wim Hutten? Trieste gek.

 13. TheGrimReaper

  Ik heb dan VELE MALEN MEER respect voor deze jongeman:

  https://www.youtube.com/watch?v=B7gA6vF2xBM

 14. Kees

  Helaas telt Turkije veel mensen met een laag iq, en ik vraag me wel eens af of Erdogan het laatste jaar niet een keer een ongelukje gehad heeft of zo, hard gevallen?
  En stonden er in het verleden, ook op deze site, wel eens wetenschappelijk onderbouwde artikelen over de schade die inteelt heeft aangericht in landen in het Midden Oosten. Dat onderwerp is kennelijk in de taboesfeer geraakt, maar zeker niet minder actueel!

  1. corfo

   Kees.
   Alleen de Turken met een zéér laag IQ zijn uitgezonden naar Nederland én Duitsland. En die landen waren/zijn zo stom om dat inteelt-volkje toe te laten.

  2. bjornvanherpen

   dat komt niet door een ongeluk maar dat zijn vader en moeder ook neef en nicht zullen zijn geweest

 15. Syntha

  Zucht. Oké. We weten nu wel dat jullie ballen hebben. In de rest van Europa kunnen ze daar over mee praten. Zelfs kinderen. Zuuuuukke ballen. Dat weten wij nu wel.

  Gefeliciteerd. Nog even een toelichting: over het algemeen zijn mensen die niet deugen de enigen die niet in Nederland welkom zouden moeten zijn. Ballen of geen ballen.

  1. corfo

   Syntha.
   Als de Turken die niet deugen zouden worden teruggestuurd naar het land van Adolf Erdogan, dan zou er niet één Turk in NL overblijven.
   Doen !!!!!!!!!!!!!!!!

   1. Syntha

    Goed idee. Dan kunnen we overgaan tot de orde van de dag. En zeker met ballen, die heb je wel nodig om alle troep op te ruimen. Wat er dan allemaal tevoorschijn komt ….

 16. JanvanEechoud

  Wat een teringvolk!!

 17. corfo

  Alleen Turken zónder enig verstand zijn ooit naar Nederland gestuurd.
  Het enige wat deze nietsnutten in NL doen is : handjes ophouden en fascistische uitlatingen doen. Vies volkje, die Turken.
  Vertrek alsjeblieft z.s.m. naar het land van Adolf Erdogans.

  1. jennifer

   Helemaal waar, toe hete het al Oil voor immigranten, en aangezien dit onbeschaafd volk uit de bergdorpen daar die ze zowiezo liever kwijt als rijk waren hebben ze die analfabetenclub maar naar Nederland gestuurd toen,gezien ze behoorlijk aan inteelt doen is er nog altijd niets door hun op de wereld gezet met hersens,dit kan ook niet en is al medisch bewezen, dat dit ook nooit plaats zal vinden als het niet ophoud met die inteelt bij hun.

 18. Wim

  De basis van dit alles is de islam.

 19. De Vrolijke Fietser

  Normaal. Doen. Of oppleuren.

  Ik mag hopen dat een nieuw kabinet die hele vijfde colonne nu eens echt gaat aanpakken. Dwz. geen nieuwe aanwas er meer bij uit het buitenland, en criminelen en geradicaliseerden met plannen voor een aanslag denaturaliseren en voorgoed uitzetten naar hun eigen land.

 20. Wim

  We hebben nu natuurlijk wel als een klein landje een hele grote bek tegen iedereen. Erdogan, Poetin, Engeland en Trump die Nederland toch zien als een mug op de rug van een olifant.

 21. Wim

  De partijen die deze vuiligheid naar binnen hebben gehaald zijn door de kiezer voor bijna een week in het zadel gebleven en in het zadel geholpen.
  Laat ze maar lekkere de kont branden de laffe meerderheid in Nederland.
  Ik kan er niet meer mee zitten.

 22. EvG

  Wat een nare man is dat.

 23. bjornvanherpen

  dat is nu van de redenen waarom huwelijk tussen familieleden verboden moet zijn, dan krijg je dit soort inteelt met hun waanideeën

 24. Luctor et emergo

  Ik zou het compleet logisch vinden deze Turk per direct terug te sturen naar zijn vaderland, wegens beledigingen van het gastland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.