1 miljoen immigranten extragratis erbij: 250.000 vluchtelingen mogen hun gezinnen naar Duitsland halen

Dit betekent dus dat deze mensen binnenkort ook naar Nederland kunnen komen. Als je eenmaal in één Europees land woont kun je immers overal in de EU wonen.

Goed nieuws voor 250.000 vluchtelingen die de afgelopen jaren naar Duitsland zijn gekomen (en ongetwijfeld minder goed nieuws in de ogen van veel Duitsers én Nederlanders):

Ruim 250.000 vluchtelingen in Duitsland mogen volgens Angela Merkels bondskanselarij hun gezinnen laten overkomen. Dat betekent dat deze mensen, die overwegend uit Syrië komen en wier familie in de buurlanden bivakkeert, met circa een miljoen migranten naar de Bondsrepubliek kunnen komen.

Natuurlijk kan dit voor enorme problemen zorgen; geen enkele maatschappij kan zulke aantallen nieuwkomers absorberen. Je kunt er nu dus al vergif op innemen dat deze immigratiegolf op termijn voor enorme integratieproblemen gaat zorgen. Het bewijst maar weer eens dat Merkels “wir schaffen das” meer problemen veroorzaakt heeft dan het heeft opgelost.

Aan de andere kant geldt natuurlijk wel dat gezinshereniging een natuurrecht pur sang is. Als een man, om maar iets te noemen, asielzoekerstatus krijgt is het logisch dat hij toestemming krijgt om zijn gezin te ‘importeren.’ Zo is het in mijn ogen ook volstrekt normaal dat een Nederlandse man met een buitenlandse partner haar naar Nederland kan halen, zeker als hij in haar onderhoud kan voorzien. Dat is een fundamenteel mensenrecht; geen overheid mag daar tussen komen.

Het probleem zit ‘m dus niet aan de kant van de gezinshereniging (hoewel rechts zich daar altijd op richt, waardoor rechts het debat verliest omdat de meeste mensen a) een hart hebben en b) begrijpen dat dit een fundamenteel recht is), maar aan de kant van de eerste golf immigranten. Als je 250.000 asielzoekers toe laat weet je dat je daar extragratis nog eens 1 miljoen mensen zult bijkrijgen. Juist daarom is het verstandig om het aantal asielzoekers dat binnenkomt te beperken.

Hoe? Simpel. Ten eerste moet je ze vooral niet vertellen dat ze allemaal welkom zijn, zoals Merkel helaas wel deed. Daarnaast moet je heel streng controleren, zodat je je ervan verzekert dat mensen die vluchtelingenstatus krijgen werkelijk niet veilig zijn in eigen land. Dan bedoel ik dus niet ‘er is daar oorlog’, maar: die mensen behoren tot een groep die bewust getarget wordt door het regime of rebellen… of het individu zelf staat op één of andere hitlijst. Tenslotte moet Europa zich erop richten om asielzoekers eerst en vooral op te vangen in de eigen regio, wat betekent dat er safe havens opgezet moeten worden. Dat had al lang gekund in Syrië. NAVO had daar gewoon kunnen binnenvallen, een bepaald territorium veilig kunnen stellen, en vluchtelingen daar onderdak geven.

Het is onbegrijpelijk dat dit niet al lang gebeurd is… en het is zo mogelijk nog onbegrijpelijker dat de powers that be het daar zelfs nog steeds niet over hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Ritter

  “Vluchtelingen”?

  Waarom blijft ook DDS de leugen verspreiden dat het “vluchtelingen” zijn?

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar economische immigranten die de asielprocedure (mis) gebruiken op kosten van de belastingbetaler.

  Zoals Karskens zegt is ongeveer 10% van de asielzoekers echte vluchtelingen; de rest economische immigranten. Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
  http://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

  Zelfs de Syriërs ,die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen, komen uit veilige gebieden zoals Turkije en Libanon. En vanuit die veilige gebieden reizen ze (door meer dan 6 veilige landen!) richting Noord/West Europa vanwege economische redenen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen)

  Ook zijn er veilige gebieden in Syrië waar ze naar toe kunnen of ze kunnen b.v naar Saudi Arabië wat dichtbij is en een veel veiligere route is dan de route naar Noord/West Europa. Maar daar willen ze niet naar toe.

  Echte vluchtelingen help je maar verreweg de meeste asielzoekers die naar Noord/West Europa reizen zijn geen echte vluchtelingen maar personen die om economische en financiele redenen naar Noord/West Europa vertrekken en daarvoor de asielprocedure (mis)gebruiken.

  Daarbij zijn de meeste asielzoekers moslims die hun islam en bijbehorend gedrag meenemen en weigeren te integreren. Dat zal dus alleen maar bijdrage aan de islamisering van Europa.

  Kijk b.v maar in de asielcentra waar homo’s en christenen nu apart moeten worden opgevangen omdat ze in de asielcentra worden aangevallen door moslims.

  1. Kodi

   Inderdaad: Het zijn geen vluchtelingen. Het zijn indringers. Het betreft hier een vijandige invasiemacht.

   1. loritta

    Inderdaad de echte invasie moet nog komen.

    1. jennifer

     Dat zal niet lang meer duren we stonden erbij en keken ernaar is het dan toch, zie nergens verzet van de burgers komen dat er nog meer veroveraars en parasieten richting Europa komen. Zelfs in Nederland moeten christelijke kerken al wijken voor deze radicale rommel wat ze naar binnen halen. Ook Nederland is net als Duitsland verloren, het is te laat om nog een ommekeer te maken, deze kans hebben de burgers zelf verspeeld 15maart in dit land. Nu zitten de Eurofielen partijen en parasieten knuffelaars weer in het zadel dankzij het domme volk,en het woord vluchteling mag men nooit meer gebruiken in dit land, want het tegenovergestelde is de waarheid.Rutte kan zo samen met Merkel en Soros snel ervoor zorgen dat ook Nederland islamiseert in snel tempo,want stel je voor de burgers zouden nog eens in opstand kunnen komen hiertegen,dat kan hij nu niet gebruiken.

 2. DutchDropveter

  ik zie nergens in de msm staan dat Wilders zon jaar geleden dit al aan het roepen was. Om nog maar te zwijgen dat ze hem gelijk geven. En Mark en zijn VVD maar al nee knikkend achter hun telefoontje ontkennen dat er gezindshereniging komt.

  Zelfs tijdens een van de weinige verkiezingsdebatten waar Wilders aan deel nam, werd hij over dit punt tig keer in de reden gevallen en waren het cijfers uit de hoge hoed volgens Rutte.

  Nou zie hier het is dus wel zo voor 1 mogrant krijg je minimaal 3 familie leden en dat maakt de rekensom van Wilders dus gewoon kei maar dan ook kei hard kloppend.

  Ik hoor mark het nog zeggen “Wat zijn we een gaaf land” en ik mompel er achter aan zonder de VVD.

 3. cmsuijkerbuijk

  Echte vluchtelingen uit een oorlogsgebied vluchten niet alleen, met achterlating van hun vrouw en kind(eren) en als het even kan, andere familieleden. Nee, die neemt zijn gezin etc. mee naar de eerste beste veilige plaats. Zie de foto’s en films van vluchtelingen uit WO I en WO II. Die worden niet laf achtergelaten door de man. Nee, die zorgt dat zijn gezin in veiligheid komt, en stopt meteen met vluchten zodra zij in veiligheid zijn, maar gaat niét in zijn eentje dwars door Europa, daarbij talloze veilige landen passerend, naar het luilekkerland wat Nederland voor hen is, terwijl zijn gezin en familie in gevaar verkeert. En als hij wél zijn gezin naar een veilig land heeft meegenomen, dan is er ook geen énkele reden meer, om door te reizen naar onze streken, om daar onze voorzieningen leeg te vreten. Er is dus geen énkele reden, om aan deze overgrote meerderheid van volksverhuizers, gezinshereniging aan te bieden of toe te staan. Integendeel: Terug vanwaar je gekomen bent: Het éérste veilige land waar deze “dappere” doorheen getrokken is!

  1. Peter Selie

   Goed verwoord cmsuijkerbuijk, inderdaad het zijn over het algemeen asiel parasieten met een dubbel agenda, bijna allemaal jonge knapen wiens schoenveters nat van het testosteron zijn, en zich totaal niet willen conformeren aan de alhier geldende normen , waarden en cultuur. Niet dat ik zo hoog op heb met staatssecretaris Dijkhoff die zei over de 130.000 parasieten die sinds september 2015 Nederland met een bezoek vereerden dat je dit getal met een factor 4 moest vermenigvuldigen, de z.g.n. gezinshereniging, waaronder ook de kindbruidjes en ander islam gerelateerde ellende. Dus in de nabije toekomst onder paars III heeft Nederland een bevolkingsaanwas van ruim 500.000 nieuwe besnedenlanders.

 4. Nederland-op1

  Die Merkel is een gevaar voor Europa. Misschien krijgt ze wel een zak met Euro’s per “vluchteling”, dan zou het verklaarbaar zijn. Anders moet je, ook als Merkel zijnde, dit toch niet willen? Dat gaat de Duitse belastingbetaler een hoop geld kosten.

  1. corfo

   Nederland-op1.
   Het gaat de Duitsers idd. veel geld kosten, geld dat zij krijgen van de EU om als “voorbeeld” te kunnen dienen voor de overige EU-staten. U denkt toch óók niet dat dit bij Duitsland zal blijven ? Rutte en consorten staan te trappelen om Mutti Merkel te kopiëren. Ongelooflijk wat zo’n ex-DDR figuur kan aanrichten. Soms mijmer ik een beetje voor me heen : “Bestond de DDR nog maar, dan hadden wij geen last van dat mens gehad”. Maar ach, wij, NL’ers hebben evenveel overlast van Rutte, Pechtold, Yasser Feras enz.

   1. Nederland-op1

    Nee, dit zal zeker niet bij Duitsland blijven, vooral omdat Rutte het schoothondje van Merkel is. Wat een ellende komt er nog op ons af! Kunnen ze alles in Nederland weer net zo kapot maken als in hun eigen land en dan trekken ze waarschijnlijk weer verder naar een land waar het dan weer beter is. En het gros van de Nederlanders de kop maar in het zand steken en links (inclusief VVD) stemmen. Sukkels.

  2. Peter Selie

   Elke z.g.n. vluchteling brengt op een of andere manier geld in het overheidslaadje, bijv. huisvesting, opvang, ect. Wie denk je beste Nederland-op1 die deze overheidschantage gaat betalen? Ja jij en ik en nog andere miljoenen Nederlanders. Het Eu-asiel en immigratiebeleid is een commercieel verdien model en een dubbele agenda om de nationale identiteiten van de Europese volkeren te vernietigen. Lees Binnen Zonder Kloppen van Pieter Lakeman, ietwat gedateerd maar uiterst actueel.

   https://docs.google.com/file/d/0Bz9dtt0GCc7xVEV2RV8tbTlhNHc/edit

 5. Guus Geluk

  “Dat had al lang gekund in Syrië. NAVO had daar gewoon kunnen binnenvallen, een bepaald territorium veilig kunnen stellen, en vluchtelingen daar onderdak geven.”

  Beter maar helemaal geen soldaten de jungle insturen. Wat je wel kunt doen, is de omringende landen steun bieden. Daarvoor is zo een potje te vinden binnen de EU en/of de NAVO. Landen als Libanon, Jordanië, Turkije, evenals Israël, vangen de vluchtelingen immers intensief op.

  En Poetin onder druk zetten. Het is tijd dat hij een staakt-het-vuren arrangeert met Assad (en Assad moet zijn gifgas binnenboord houden), terwijl Trump/Erdogan die rebellen in bedwang houden.

  1. Nederland-op1

   Misschien is het beter om de regering daar op een eigen snuifje gifgas te trakteren. Opbouwen dat land in plaats van afbreken, wie wil er nou de baas zijn van een land dat in puin ligt?

   1. Guus Geluk

    Dat moeten we juist niet doen, want dan krijg je complete anarchie.

    Het is een dilemma, maar als onze leiders Assad écht hadden weggewild, waren ze al met de volle kracht van het NAVO-leger Syrië binnengevallen.

    Ze denken allemaal: laat die Assad maar lekker zitten, want dan krijgen we geen Libië-toestanden. En zo leefden we nog lang en gelukkig.

    1. Nederland-op1

     Ja nou, wat zijn we gelukkig met al die vluchtelingen! Ik sta elke ochtend weer vrolijk op en hoop dan dat er vandaag meer asielaanvragen zijn binnengekomen dan gisteren. O, wacht, dat is niet door mijn ogen bekeken maar door die van Klaver, Asscher en Pechtold.

     1. Guus Geluk

      @No1, in de huidige vluchtelingenproblematiek, heeft het Westen ook deels zelf de hand gehad. Revolutie in Syrië, Assad gooide met bommen, Obama bewapende de opstandelingen, Rusland gooide bommen, de NAVO gooide bommen op ISIS en binnen de kortste keren lag het land in puin. Om nog maar te zwijgen van de Irakinvasie en Libië-interventie.

      En daarom staan ze bij Syrië voor de grens.

     2. HaZ

      “Obama bewapende de opstandelingen” !!!!!!
      Mensen het staat er echt en dat in een reactie van Guus. Stop de persen !!

     3. Guus Geluk

      @Haz, Obama is een idealist. Hij meende met de bewapening van opstandelingen, voorgoed een einde te maken aan de bloedvergieten. Het Assad-regime was al dusdanig verzwakt, dat er slechts een zetje voor nodig was om die te kantelen.

      Dat idealisme met betrekking tot buitenlands beleid, leerde hij al snel af. Na de gifgasaanval trok hij een lijn: “tot hier, en niet verder”. Maar later begreep Obama dat een invasie slechts een contraproductief effect zou hebben. Complete anarchie. Later is zijn “rode lijn” uitgelegd als zwakte tegenover het regime van president Assad; het was immer pragmatisme dat hem ervan weerhield Syrië binnen te vallen.

      En zo dendert de pragmatische buitenlandtrein maar door. Geen enkele leider binnen NAVO-verband, heeft geopperd een einde te maken aan het regime-Assad – met grondtroepen. Assad weg = anarchie + meer doden + meer vluchtelingen = meer vluchtelingen naar het Westen.

 6. Kodi

  Aanhoudende etnische, culturele en godsdienstige vervuiling van eens een voortvarend continent: Wir schaffen das/

 7. Kodi

  Wat is er nou moeilijk aan een muurtje tussen Griekenland/Bulgarije en Turkije te plaatsen en bootjes vol indringers aan te manen de territoriale wateren te verlaten op straffe van laten zinken?

 8. Ome Ga

  “Ach so, wie hübsch! Sind dass deine kindern?”

  “Alhamdull’ah, yallayalla!… diese ist Mohamad, dan Mohammad, Muhammad, Mahummad, Abu Bakr, Aisha (mit dem kopfvodt), Achmad, Yusuf, Ahmud, Al Siphilis, Sid, Allah u Hakbar, Ibn al Dyslekti, Yasser, AlQaida, Al AK47, Ibn al Hashish, Ibn Musa al Hakbar, Al Bin al Mekkah, Al Isis, Al Erdogan al Nazi, Usama, Husama, und der letzte Oesama Bin Laden!”

  “Und Yesus al Messiah, ihren alteste bruder, ist schon kopf-hakbar gemacht!”

  1. Peter Selie

   🙂 🙂 🙂

 9. Ome Ga

  Die Oberscharfsturmbahnführerkanzler gaat straks zelbst een keer op de “vlucht”. Voor “vluchtelingen”. Het eerste “vlucht” kan echt zijn, “vluchtelingen” zijn nochthans nep maar de wrange vrucht heel reëel; door hen maken velen de echte vlucht nu al mee. O.a. Veel rijken, miljonairs en ouderen volgens de grafieken.
  Ben zelf ook al geëmigreerd. NL – als slaafs onderdaan van de (EU) bureaucratie en arrogant links, wordt er niet leuker van.

 10. nienke

  En dan in de zomer heerlijk een paar weken op vacantie naar het oorlog gebied, hoe gek wil je het hebben?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.