Anne Fleur Dinges sleept Theodor Holman voor de Raad van Journalistiek: “Moet een voorbeeld gesteld worden!”

Een voorbeeld waarvan precies? Dat de vrijheid van meningsuiting niet geldt voor mensen die er onwelgevallige, niet-politiekcorrecte meningen op nahouden?

Ah kijk eens! Het links-radicale GroenLinks-dingetje Anne Fleur Dekker is weer eens bezig:

Haha! Mag ik even heel hard lachen, Anne Fleur? Deze zaak maakt niet eens bijna kans. En trouwens, wie ben jij eigenlijk om anderen de maat te nemen? Denk je nou echt dat we vergeten zijn dat je a) quasi-sarcastisch twitterde het een “ludieke actie” te vinden om Wilders te stenigen en b) dat je ook liet weten op Twitter dat je Baudet graag wilde taarten? Zoals Jan Dijkgraaf terecht stelt:

https://twitter.com/jndkgrf/status/851383617058164736

Ook andere Twitteraars hebben helemaal niets met Anne Fleurs nieuwste actie om critici de mond te snoeren:

Ook deze twitteraar vindt de klacht van Anne Fleur vre-se-lijk hypocriet (waar hij natuurlijk nog gelijk in heeft ook):

Deze tweet mag er ook zijn:

https://twitter.com/Ans__Aarsema/status/851389326525177856

Het leukste is natuurlijk dat Theodor Holman columnist en dus opiniemaker is. In die hoedanigheid heeft hij nog meer vrijheden dan de gemiddelde journalist (en die heeft al heel veel vrijheid om te opereren).

Of zoals Van Rossem (GeenStijl) het verwoordt:

Je kan NIET suggereren dat je fysiek taarten tegen Baudet aan wil smijten, om vervolgens huilend naar een Impotente Raad van Pijprokende Witte Mannen zonder Enig Gezag te rennen als een columnist op historisch verantwoorde wijze de draak met jou en je linksextremistische natte dromen steekt (twee keer). Nieuwe regel: iedereen die Annefleur en haar ‘jamaarhetisomdatikeenmeisjeben’-jankieboeboe serieus neemt (of haar ingezonden, incoherente woordmenstruatie afdrukt), is AF.

Kan iemand in haar directe omgeving dit meisje niet tegen haar zelf in bescherming nemen? Ze wordt met de dag onzinniger. Nu heet het weer “seksisme” dat verantwoordelijk zou zijn voor kritiek op haar. Nee Anne Fleur, je wordt bekritiseerd omdat je een radicaal-linkse activiste bent die andersdenkenden stelselmatig voor rotte vis uitscheldt, maar vervolgens jankieboeboe doet als je zélf aangepakt wordt.

Zo werkt dat dus niet. Je kunt niet én doen alsof je een grote meid bent en tegelijk hardop in huilen uitbarsten als je een koekje van eigen deeg krijgt, Anne Fleur. Of je houdt je buiten het debat of je doet er wél aan mee, maar dan moet je vooral niet lopen klagen als je een keer van repliek gediend wordt. Zo simpel is het. Ja, echt waar.

Ben ik de enige die met de dag vermoeider word van deze ‘dame’? Het beledigt alsof het een lieve leed is, maar jankt vervolgens tranen met tuiten als je er iets van zegt. Man, man, man. Wat een ongelooflijke clown.

En ja, Anne Fleur, dat mag ik gewoon vinden én opschrijven. Echt waar. Dat heet nou ‘de vrijheid van meningsuiting.’ Ik weet dat jullie van de extreemlinkse ANTIFA-beweging daar niets mee hebben, maar helaas, voorlopig hebben we dat grondrecht nog steeds.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ritter

  Wie kwam ook uit kringen van GroenLinks en wie houd ook van procesvoering? ………….Volkert!

  Typisch dat dit soort figuren uit de kringen van GroenLinks voortkomen.

  1. corfo

   Ritter.
   Dat mens is van hetzelfde gevaarlijke niveau als Volkert, de moordenaar.
   GroenLinks is in wezen een “criminele organisatie”.

   1. Top

    Ik zou wel een aanklacht tegen haar moeder, voor het ‘opvoeden van een staatsgevaarlijk dom wicht’, willen indienen.
    En aan de andere kant ook weer niet. Want dit mormel wordt er waarschijnlijk gruizig van. Al die aandacht, want daar gaat het haar om. Nooit een vaderfiguur in haar korte leventje gehad, dus zijn, volgens haar moeder, alle mannen fout! Het is, dat ik ballen ‘van beton’ heb, anders zou ik het nog met dat verschrikkelijke domme, (maar pas op, ze is ook gevaarlijk) wicht te doen hebben.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Raad van de journalistiek ?
  Hahahaha
  Wie spelen dan de Groot-Inquisiteurs ?
  Ghislainne ‘hoe had dit kunnen gebeuren’ Plag ? Twan ‘Regressive’ Huys ? Joseph (oeps Godwin) Goebbels ? Hans ‘we moeten beter luisteren naar de gewone man en vrouw en dus schakelen we over naar de Armeense genocide ontkenner Alexander Peggol’ Laroes, Kees ‘Wilders is de Anti-Christ’ Boonman, Matthijs ‘ik merk bij mezelf dat ik een stukje harder fiets want ik ben toch een echte verzetsheld’ van Nieuwkerk, de Struisvogelbrigade van het NSB-Handelsblad of de Islamitische Tapijtleggers van RTL ?

  ObaLive was -na Echte Jannen- het enige wat te beluisteren was.
  Was soms zelfs kritisch op Vreedzame ideologieen.
  En werd dus de nek omgedraaid.
  Noemen de Progressives veelkleurig en divers

  ps. Weet iemand of Anne Dinges in de prijzen is gevallen (boek Thierry) ?

  1. corfo

   Two R.B.Kettle.
   Dat mens heeft inderdaad een prijs gewonnen : haar ophanging zal met een goudkleurig koord gebeuren i.p.v. een normaal touw.

 3. Guus Geluk

  Dit gebral op Twitter loopt gigantisch uit de klauwen. Het begon met een uiting van, nou ja, laten we zeggen; links sarcasme. Inmiddels staat Geert bij de politie en Dekker voor de Raad van de Journalistiek.

  1. Kodi

   Hij die het zwaard hanteert, die zal ermee getroffen worden.
   Matt. 26:52

   En waar begon het mee? Met het linkse goedmeisje dat opriep tot stenigen van andersdenkenden. En oproepen tot anderen stenigen is strafbaar. Zo werkt de rechtsstaat.

   1. Guus Geluk

    https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/27/ondergedoken-linkse-activiste-vreselijk-boos-op-wilders-die-onjuist-bericht-over-haar-deelde-7590296-a1552071

    @Kodi, het begon met een tweet van domrechts, waarin opgeroepen werd tot het stenigen van een moskee. Dit is wel enigszins significant, want dit jaar werd er iemand veroordeeld voor het gooien van een molotov-cocktail naar een moskee: terroristisch oogmerk. Vervolgens kwam de “stenigings-tweet” van Dekker (24/7 actief op Twitter) die naargelang cynisch was bedoeld (aldus Dekker, zie link).

    En zo knetterde men verder: Wilders twitterde een bericht, Dekker dook onder, Wilders deed aangifte, Holman schreef een flauwe column en Dekker sleept hem voor het Journalistengilde.

    Tja.

 4. henk vintage

  @ Ritter
  In Groenlinks kringen word uitsluitend pro-deo geprocedeerd.
  Op kosten van een ander procederen (en leven) daar zijn ze goed in.

 5. Ni28

  Er is niet alleen fysieke terrorisme aanwezig, er is ook een verbale terrorisme gaande in dit land. Het wordt zo zoetjes aan onleefbaar met al die klagers die zich gediscrimineerd voelen.

 6. Ni28

  Het maidenspeech van Hittema die hier over ging was geweldig. Een kilo lege woorden en een gram inhoud.

  1. Ni28

   Hittema moet Hiddema zijn

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.