snapshot10

Belachelijk: eigenaar event center zegt bijeenkomst Baudet af vanwege "veiligheidsproblemen"

Geen categorieapr 17 2017, 9:30
Maar gelukkig is Thierry Baudet erin geslaagd om een zaal te vinden op een andere locatie.
Het Event Center in Dordrecht heeft een bijeenkomst van Forum voor Democratie, waarbij Thierry Baudet ook aanwezig zou zijn, afgezegd vanwege zogenaamde "veiligheidsrisico's." De man beweert dat de politie hem (geheel vrijblijvend natuurlijk, ahem) gewezen had op de risico's van het open deurbeleid dat het centrum wilde handhaven. Hem werd verteld dat hij verantwoordelijk gehouden zou worden voor eventuele problemen. Omdat hij dat niet wil besloot Jafar Razaq om het evenement dan maar af te blazen.
"Er is niet gezegd hoe groot de kans is dat er iets gebeurt, maar wel dat het zou kunnen," aldus de eigenaar. Hilarisch genoeg beweert hij vervolgens hevig teleurgesteld te zijn. "Wij proberen ons als bedrijf zo neutraal mogelijk op te stellen in culturele en maatschappelijke kwesties." Uhu, tuurlijk.
De reden dat er zogenaamd gevreesd werd voor problemen is dat de idiote actiegroep (bestaande uit wegkijkers) Dordt Discriminatievrij zich tegen het evenement verzette. Volgens die belachelijke club is Baudet namelijk een racist (en anti-vrouw), en dus moet je hem de mond snoeren.
Missie geslaagd.
Of toch niet? Ondanks de zogenaamde risico's is Baudet er namelijk in no time in geslaagd om een andere locatie te vinden voor het evenement in, jawel, dezelfde stad. Een lokaal Van der Valk-hotel wil er namelijk wél aan meewerken.
Het leek er dus even op dat politiekcorrecte wegkijkers een overwinning hadden geboekt tegen Forum voor Democratie, maar dat valt gelukkig alleszins mee. Baudet laat zich niet zomaar de mond snoeren -- en zijn achterban ook niet.
Die kan Dordt Discriminatievrij in haar zak steken. Kusje!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten