Belachelijk: eigenaar event center zegt bijeenkomst Baudet af vanwege “veiligheidsproblemen”

Maar gelukkig is Thierry Baudet erin geslaagd om een zaal te vinden op een andere locatie.

Het Event Center in Dordrecht heeft een bijeenkomst van Forum voor Democratie, waarbij Thierry Baudet ook aanwezig zou zijn, afgezegd vanwege zogenaamde “veiligheidsrisico’s.” De man beweert dat de politie hem (geheel vrijblijvend natuurlijk, ahem) gewezen had op de risico’s van het open deurbeleid dat het centrum wilde handhaven. Hem werd verteld dat hij verantwoordelijk gehouden zou worden voor eventuele problemen. Omdat hij dat niet wil besloot Jafar Razaq om het evenement dan maar af te blazen.

“Er is niet gezegd hoe groot de kans is dat er iets gebeurt, maar wel dat het zou kunnen,” aldus de eigenaar. Hilarisch genoeg beweert hij vervolgens hevig teleurgesteld te zijn. “Wij proberen ons als bedrijf zo neutraal mogelijk op te stellen in culturele en maatschappelijke kwesties.” Uhu, tuurlijk.

De reden dat er zogenaamd gevreesd werd voor problemen is dat de idiote actiegroep (bestaande uit wegkijkers) Dordt Discriminatievrij zich tegen het evenement verzette. Volgens die belachelijke club is Baudet namelijk een racist (en anti-vrouw), en dus moet je hem de mond snoeren.

Missie geslaagd.

Of toch niet? Ondanks de zogenaamde risico’s is Baudet er namelijk in no time in geslaagd om een andere locatie te vinden voor het evenement in, jawel, dezelfde stad. Een lokaal Van der Valk-hotel wil er namelijk wél aan meewerken.

Het leek er dus even op dat politiekcorrecte wegkijkers een overwinning hadden geboekt tegen Forum voor Democratie, maar dat valt gelukkig alleszins mee. Baudet laat zich niet zomaar de mond snoeren — en zijn achterban ook niet.

Die kan Dordt Discriminatievrij in haar zak steken. Kusje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Gvdvelde

  Wat moet zo’n eigenaar dan? Als er wel iets was gebeurd was hem ook van alles verweten.

  1. corfo

   Gvdvelde.
   Ik begrijp dat u elke bijeenkomst waarvan u in de verste verte vermoedt dat er “wel eens iets zou kunnen gebeuren” wil verbieden. Ik moet u zeggen dat dit een zéér laffe houding is uwerzijds. U gaat álles wat bijv. de islamitische parasieten in Nederland eisen, bij voorbaat inwilligen want stel je voor : er komt een demonstratie van die gasten, daar hebben ze áltijd tijd voor !! (werken doen zij immers niet !). U huldigt het “principe” van de “weg-met-ons-mentaliteit.” Met mensen als u is NL in een verregaande staat van ontbinding geraakt.

 2. buitenbeentje

  Dordt Discriminatievrij.

  erratum: Fascistische organisatie DD=Dordt Democratievrij.

 3. Ni28

  Het probleem ligt in het geweld en pressie gebruikt door zogenaamde progressieve groeperingen van activisten(lees terroristen) van linkse signatuur. Als je deze mensen altijd toegeeft leven wij ook in een dictatuur. In principe zijn zij gelijk aan de moslimterroristen met verschil dat zij dreigementen i.p.v. echte wapens gebruiken. Een groep die zich discriminatie vrij wilt noemen moet even voor de spiegel gaan staan en uitvinden of zij zelf niet discrimineren. Alles wijst in die richting.

 4. Ome Ga

  Ach, de linkse, arrogante en vooringenomen vijand van democratie probeert altijd weer polycor (islam =) vrede te bewaken…

  en de plofkraakbulgaren en plofgordelbomoslimislamohamads – zelfs de plofkippen – zijn zo weer gerustgesteld.

  Voorlopig.

 5. Ome Ga

  VandeVelde als jouw nu iets overkomt, is het ook de schuld van DSS.
  Of van Amerika. Of van de Joden. Of van je voorouders, je bankrekening, je huidskleur, je sociale status.

  Dit soort uiterst negatieve bagger in paradigma’s van gebrainwashte linkse Fouten, is ons opgedrongen door de moderne psychologen babbles.
  En heeft heul veul kapot gemaakt en heeft NL een zieligheidsi dustrie doen opbloeien van het halve zachte, verwijfde, vaak gendergefreakte homo-/p*do-fiele denken en handelen.

  De Bijbel, het Nieuwe Testament, zegt heel anders. Het gaat niet uit van dat zieke denken (de stichter Freud was immers al totaal ongezond!) en altijd en overal wijzen naar de ander.

  We hebben lichaam, ziel én geest 1Petr5:23 (iets wat de psychs niet vatten en niet erkennen) en het denken (een deel van de ziel) doet ons…. KIEZEN!!

  Depressie, negativiteit, echtscheiding, armoe… het is het resultaat van kiezen.
  “Kies leven of dood…. kies leven”, zegt God ons (voor) in Deuteronomiën.
  VRIJHEID IN KIEZEN! Linkse “”””democraten””” kunnen en willen deze verantwoordelijkheid niet aan.

 6. Two Ravens Black Kettle

  In de Kaasmonarchie Nederland loont geweld.
  Dat doet het al jaren.
  Dat noemen we progressief

  In NL hebben we zelfs een Staatsradio en Staatstv die verbaal geweld mag toepassen op alles en iedereen die zich niet wenst te houden aan het Policor-Boekje.
  Demoniseren uit de Staatsruif
  Kan allemaal in NL
  De VVD vaart er wel bij
  En
  In uiterste nood slepen ze de dissident voor een rechtbank

  En lukt zelfs dit niet
  Dan kunnen we -via manipulatie, indoctrinatie en demonisering- wellicht een verse Volkert kweken.

  Grondwet
  Vrijheid van Vergadering !
  (maar dan alleen voor mensen met de ‘Correcte’ Mening)

 7. Lex

  Als die gasten van Dordt Discriminatievrij de boel komen verstoren gelijk oppakken en een dagje in de cel.

  Dan kunnen ze nadenken waar ze mee bezig zijn Nee FVD is geen linkse multiculti knuffel partij, maar een partij die ook tegen de massa immigratie is en tegen de islam.

  En dat lusten enkele Dordtenaren niet.

  Dan gelijk de boel in de kiem smoren nou echt niet.

  De fles is uit de fles en gaat er er niet zo makker weer in terug.

 8. Two Ravens Black Kettle

  In Nederland hebben we een wet die luidt:

  “All animals are equal but some animals are more equal than others and all animals which dare to protest against this equality shall be named racist, islamophobe and fascist and be cast outside ‘decent’ Society!”

 9. Jetske

  Misschien moet onze lieve heer Baudet eens wat minder aandacht voor zichzelf vragen, je kan geen krant meer open slaan of het is Baudet voor en na.
  Hij koopt zich overal in, heeft hij al iets gepresteerd?
  Hij is er echt niet voor de gewone man hoor, vergelijk hem maar met Alexander Pechtold.
  Trouwens, hardlopers zijn doodlopers is een oud spreekwoord!

  1. Vaudeville

   Hij heeft onlangs nog een paar woorden potjeslatijn opgesomd in de Tweede Kamer. Wat heeft ú gepresteerd is de vraag!

 10. van Urk

  Kortom: De linkse Goedmens heeft weer zoals gewoonlijk op een zielig manier lopen te dreigen met verschrikkelijke haatmailtjes. Ik heb nergens kunnen lezen dat er vanuit de rechtse hoek werd gedreigd naar het adres van de eigenaar omdat er in zijn pand een Hamas conferentie werd gehouden .

 11. Seneca

  Gezien de naam van de eigenaar Jafar Razaq, had hij de voorkeur gegeven aan een bijeenkomst van IS en Hamas.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.