Centraal Orgaan opvang Asielzoekers wil ‘getraumatiseerde asielzoekers’ geen uitgaansverbod opleggen

Die mensen zijn namelijk zielig. Ja, ook als ze Nederlandse meisjes verkrachten.

Welkom in het zieke Nederland anno 2017, waar minderjarige Nederlandse meisjes opgeofferd worden op het altaar van de politieke correctheid:

Burgemeester Bort Koelewijn van Kampen wil met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers in gesprek over de mogelijkheden om getraumatiseerde asielzoekers  ’s nachts van straat te houden. Dat zegt de burgemeester in de Stentor naar aanleiding van de rechtszaak die nu loopt over de verkrachting van een 17-jarig meisje in Kampen september vorig jaar.

Je zou zeggen, een prima idee. Helaas denkt het COA daar heel anders over:

“Een azc is geen gevangenis. Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland.”

Daarom vindt het COA een avondklok niet goed en ook niet haalbaar.

Deze mensen zijn dus echt van lotje getikt. Geen enkel ander land zou dit soort wangedrag accepteren, en zou er daarom alles aan doen om jonge meisjes te beschermen, maar Nederland niet. Nee, wij vinden het belangrijker dat mensen die een asielaanvraag hebben ingediend zich ‘welkom’ voelen. Dáár gaat het om, niet om de eigen burgers te beschermen. Dat is maar ‘racistisch’ en ‘discriminerend.’

Het meest schokkende hieraan is natuurlijk dat feministisch links hier helemaal niets van zegt. Vrouwen komen bij hen niet op de eerste plaats, maar bungelen ergens onderaan op de ladder van zelfverklaarde slachtoffers. Groepen die boven ze staan in de ‘rangorde’ genieten altijd de voorkeur.

Het is heel simpel. Mensen die een asielaanvraag hebben ingediend en hun verzoek afwachten zijn welkom, maar als blijkt dat ze problemen veroorzaken (of individueel, of als groep) mag de Nederlandse staat best ingrijpen. Dit betekent dus dat het prima oké is om een avondklok voor ze af te kondigen zolang ze in een azc wonen en hun aanvraag dus nog niet gehonoreerd is. Tot dat moment weten we immers helemaal niet of ze al dan niet een risico kunnen vormen voor de rest van de maatschappij (en of ze daadwerkelijk vluchtelingen zijn), wat betekent dat ‘veiligheid’ de voorkeur moet krijgen boven iedere andere overweging.

Als het COA daar niet aan wil, heel jammer, dan is het aan de staat zelf om ervoor te zorgen dat er het één en ander verandert. Lezen onze vrienden in de Tweede Kamer mee?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. poison

  Het is tijd dat de directie van het COA vervangen word door meer daadkrachtiger bestuur.

  1. Seneca

   @poison
   gelooft u werkelijk dat een directiewisseling binnen het COA een verandering teweeg zal brengen? Eventjes wakker worden. Denkt u even aan de grote sommen geld die binnen dit circuit rondgaan? Het gaat alleen maar over geld en anders niets. Uw en mijn belangen zijn ondergeschikt: wij mogen alleen betalen en voor de rest van ons leven, dienen wij onze smoel te houden want anders bent u racist of xenofoob of fascist (u kunt kiezen).

 2. corfo

  “Getraumatiseerde asielzoekers” gedragen zich zoals heel veel “asielzoekers”, n.l. als inboorlingen uit één of ander oerwoud, geen enkele vrouw is voor hen veilig ! Hoewel ik vrijwel zeker weet dat veel inboorlingen meer fatsoen in hun lijf hebben dan de hier, ongevraagd, aanwezige islamitische parasieten.
  De z.g. “burgemeester” van Kampen heeft toch de bevoegdheid om beperkende maatregelen te treffen v.w.b. de openbare veiligheid ? Een z.g. Politie-verordening ?

 3. HW

  “Een azc is geen gevangenis. Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland.”
  Wat een uitspraak van het COA. Onbegrijpelijk!!
  Is het verkrachten van onze kinderen dan ook een recht of zou je de asielzoekers niet eerst de plichten bijbrengen, voordat je überhaupt over rechten begint te praten.

  Het hele asielbeleid in Nederland is niet beter als de koehandel in Libië.
  Een massa linkse figuren vreet er een goede boterham van net als die slavendrijvers in Libië.
  Dat hele COA zou eens gereorganiseerd moeten worden, want deze figuren zullen nooit erkennen, dat de werkwijze van de laatste 50 jaar
  a. niet bedoeld is om te integreren.
  b. zoveel financiële voordelen brengt bij het COA en in de zorg.
  c. Het COA heeft behoefte aan een constante stroom asielzoeker, want anders kan het
  zaakje opgeheven worden

 4. Ritter

  Ach, als deze asielzoekers hun verblijfsvergunning krijgen kunnen ze daarna op vakantie gaan naar het land dat ze z.g “ontvlucht” zijn.

  Zoals Karskens zegt is hooguit 10% echte vluchteling……de rest zijn het illegalen die de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

  Daarvoor reizen ze door meer dan 6 veilige landen om Noord/West Europa te bereiken waar de gratis huizen en ruime uitkeringen klaarstaan en ze hun hele leven niet meer hoeven te werken.

  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 5. Ni28

  Het lijkt net of alles maar dan alles goedgepraat wordt als het maar over migranten gaat. En vooral geen maatregelen genomen worden. Wie is hier gek?

 6. Guus Geluk

  Het COA:

  “Bewoners hebben dezelfde rechten en plichten als alle andere inwoners van Nederland.”

  Dat lijkt me duidelijke taal. Evenals Nederlanders geen misdaden mogen plegen, geldt dat voor deze mensen. Vrijheid betekent niet dat je alles kunt maken. Open deuren van een azc ook niet. Althans, volgens mij.

 7. Peter Selie

  Schokkende beelden: Egyptische soldaten executeren ongewapende ‘ISIS-strijders’ in Sinaï-woestijn

  NSFW/graphic/kijken op eigen risico

  In een door het Egyptische nieuwskanaal Mekameleen TV uitgebrachte video is te zien hoe soldaten van het Egyptische leger gevangenen executeert in de Sinaï-woestijn. De ongewapende mannen in burgerkleding worden van dichtbij doodgeschoten. De executies zouden hebben plaatsgevonden in december 2016. Volgens het Egyptische leger gaat het om ‘ISIS-terroristen’.

  https://youtu.be/uaH6hr2Ne7U

 8. corfo

  Wetende dat er onder de duizenden “asielzoekers”, honderden criminelen, verkrachters, moordenaars en meer van dat gespuis huist, moeten de grenzen van NL gesloten worden, échte vluchtelingen (volgens échte deskundige Arnold Karskens), moten geholpen worden uiteraard, maar wat hier allemaal wordt toegelaten loopt de spuigaten uit. Het 17-jarig verkrachte meisje uit Kampen zou eigenlijk de dochter moeten zijn van NL-“elite” figuur. Voor het arme kind blijft het hetzelfde, maar voor die gekken die al die parasieten staan toe te juichen bij hun aankomst zou ’t een lesje zijn geweest. Ik heb diep medeleven met het meisje en haar ouders. Als onderzoeker (justitie) heb ik enkele verkrachtingen helpen oplossen en ik weet derhalve wat de ouders én het kind doormaken.

 9. Floris

  “Deze mensen zijn dus echt van lotje getikt. Geen enkel ander land zou dit soort wangedrag accepteren, en zou er daarom alles aan doen om jonge meisjes te beschermen, maar Nederland niet.”
  ——————————————————————————–
  Helaas, helaas. Het beperkt zich niet tot Nederland. Het is overal in West-Europa hetzelfde liedje.

  Links vergiftigt alles wat ze aanraakt.

 10. Anna

  “Getraumatiseerde asielzoekers”? Niemand weet wat al die mannen hebben uitgehaald in oorspronkelijke landen. Ze hadden echt niet alleen een simpel winkeltje. Waarom gaan ze lopen? Waarom gaan ze niet naar een islamitisch land met eigen religie en cultuur? Waarom hier bij de christenen die in hun landen waar zij vandaan komen worden uitgemoord? Meesten kunnen het bloed van Joden/christenen en elkaar wel drinken. Dus, Wat doen ze hier?

 11. Ruud562

  Neen, die geluksvreters, die parasieten, die moet je niet opsluiten hoor, neen, die moeten geheel hun gang kunnen gaan. En zeker waar het islamieten betreft. Trouwens, de wet laat anders niet toe! En als ze hier mogen blijven, zijn voorzien van huis en uitkering wacht hun een heerlijke betaalde vakantie in het land dat ze zijn ontvlucht, waarna ze weer terug kunnen naar het land dat hun uitkering en andere lasten geheel verzorgd. En wetende dat Nederland niets aan die misstanden iets kan doen, want de vele goedmensen in de politiek en daarbuiten, hebben met wetgeving de boel geheel juridisch dichtgetimmerd!

 12. nick

  Nee, je moet je eigen bevolking traumatiseren met deze zg getraumatiseerde primitieven criminele uitvreters!
  Goed bezig!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.