Gestoorde moslima’s maken video over de “correcte manier” om je vrouw te slaan

Wat is de multiculturele samenleving toch een enorme verrijking! Wat moesten we immers zonder video’s die ons vertellen hoe je je vrouw moet slaan? 

Cultuurverrijkers geven ons niet alleen Turkse pizza, rapper Boef en aanslagen, maar ook handige instructievideo’s over hoe je je vrouw moet slaan. Ja, dat lees je goed: in deze video spreken twee “moderne, Westerse” moslima’s over de “correcte manier” waarop moslimmannen hun vrouwen moeten mishandelen.

Je zou misschien verwachten dat zo’n video uit Raqqa komt, of uit Teheran, maar dat is niet het geval: dit komt rechtstreeks uit Australië. De moslima’s hebben het over het feit dat een man van de islam zijn vrouw mag slaan, en citeren verschillende islamitische schriftgeleerden. Ze leggen vervolgens uit dat de man zijn vrouw(en) met een dun rietje moet slaan zodat het niet al te veel pijn doet. Wat een verlichte geesten zeg!

Het is te gek voor woorden dat dit soort video’s in Westerse landen worden gemaakt. Een man moet zijn vrouw helemaal niet slaan, ook niet met een dun rietje. Het is al bizar genoeg als mannen zoiets doen, maar het is al helemaal gestoord als vrouwen dit zelf gaan goedpraten. Ze werken doodleuk mee aan hun eigen onderdrukking, en dat in Australië. Tijd om de immigratie een halt toe te roepen en dit soort wantoestanden keihard aan te pakken. Dit soort ongein doe je maar lekker in het Midden-Oosten, maar niet in het Westen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Ritter

  De feiten van 50 jaar massa immigratie uit de islamitische landen laat zien dat de meeste moslims niet integreren maar hun islam (en bijbehorend gedrag) meenemen en daaraan vasthouden. Zelfs de tweede en derde generatie die hier dus geboren zijn.

  Daarom zien we in Europa een steeds groter wordende parallelle islamitische wereld ontstaan die waarin de moslims volgens de islamitische wijze leven. Inclusief dus b.v kinderhuwelijken, islamitische scholen en universiteiten, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, Sharia rechtbanken voor burgerlijk recht zoals in Engeland, enzovoorts.

  Kortom, sluipende islamisering.

  Aangezien de (vaak illegale) massa immigratie van moslims gewoon doorgaat zal Europa erover pakweg 50 jaar fundamenteel anders uitzien; vooral in de grote steden waarin moslims de meerderheid zullen vormen of een zeer grote (luidruchtige) groep die allerlei eisen zal stellen.

  Voor het eerst volgt meer dan de helft van de kinderen op de stedelijke lagere scholen in Antwerpen Islam.
  https://atv.be/nieuws/meerderheid-leerlingen-stedelijk-basisonderwijs-volgt-islam-25517

  Daarom is massa immigratie uit de islamitische landen het grootste gevaar voor Europa omdat de demografische gevolgen daarvan als vanzelf Europa zal islamisering.

 2. buitenbeentje

  We wachten op enthousiaste reacties van Dekker, Meulenbelt, Ten Broeke, Simons en nog zo´n rij “feministen”

  1. Top

   Uit uw reactie opmakend, heb ik het idee, dat u net geland bent. Dus mag ik u als eerste welkom heten op onze aarde.
   En verder is het antwoord op uw vraag ‘NEE’, want de vrouwen waar u aan refereert, zijn geen echte vrouwen. Het is een ‘ondersoort’, wat zich nog niet bewust is, van wat het leven echt betekent! 😉

   1. swetsnek

    Hahaahahaahahaahah hou op buikpijn van het lachen ze moeten jou op tv uitzenden man hahahaahahaah.
    Maar nu even serieus maar niet echt he IDIOOT

    1. Peter Selie

     Hé swetslullo kan je ook normaal reageren.

 3. Adriaan

  Ik dacht alles wel zo’n beetje gezien te hebben, maar dit ‘slaat’ werkelijk alles.

 4. Marija

  En dat voor jonge vrouwen, te gek voor woorden.
  Maar zij hebben een intentie: hun achterlijke *geloof* zal de wereld veroveren en vrouwen als makke schapen, daaraan geven moslims de voorkeur.
  Die willen echt geen opstandige en zelf denkende broedmachines hebben.
  Het politiek gezever daarover en alle andere problemen met moslims kan je naast je neer leggen.
  Het is gepland en het stopt niet.

 5. HaZ

  Is dit de Australische versie van Koefnoen TV ?

 6. Peter Selie

  Hoi Sylvana,

  Weet je wat ik vind van die lui die jou op social media ernstig bedreigd hebben? Aan de hoogste boom er mee!

  http://www.briefjevanjan.nl/aan-hare-hooghartigheid/

  1. swetsnek

   oOOOOOEI moeten we nou bang worden pisvlek ????
   Zal je even uit de droom helpen zeiksnor ze heeft al een neukertje,dusssssss .
   Ga eens wat nuttigs doen gram maaien of zo in Australie dan wel te verstaan.

   1. Peter Selie

    Gram maaien ja dat heb ik al gedaan pispottenglazuurlikker.

 7. TheGrimReaper

  @Adriaan:

  “Ik dacht alles wel zo’n beetje gezien te hebben, maar dit ‘slaat’ werkelijk alles.”

  Ies Koeltoer!!

  *sarcasme modus UIT*

 8. DutchDropveter

  Enige manier om zon tafelkleed te slaan als je zo hard slaat dat ze over de Nederlandse grens valt vervolgens kan meneer er zelf achteraan getrapt worden. Houdoe en bedankt he! Voor dergelijke middeleeuwse praktijken is gewoonweg geen ruimte meer.

 9. Ni28

  Het gaat om het idee. Als man mag je en moet je je vrouw slaan. Of het nu met een rietje of een betonpaal gaat het principe blijft hetzelfde. En ik zie al een echt moslim macho slaan met een rietje, kom nou, daar blijft het niet bij. Ik hoor mevrouw Simons niet hierover daar maakt zij zich niet druk over en was zelfs lid van de islampartij die dit mogelijk maakt. Neen, dan maar liever de zwarte Piet aanvallen, die is pas gevaarlijk, die bedreigd hele volksstammen. Het erge is dat dit door vrouwen zelf wordt verspreid. Het geeft aan de ware positie van de vrouw in deze geloof van vrede en liefde. Een geit heeft meer waarde, die wordt tenminste niet geslagen. Zouden onze wegkijkers misschien hier meer aaandacht aan kunnen schenken en dan niet alleen met woorden maar met maatregelen. En dan stop deze migratie die onze waarden niet respecteert, in tegendeel verafschuwt. Red Europa!

  1. corfo

   Ni28.
   Natúúrlijk hoort u mevr. Simons hier niet over; een rietje is haar véél te dun !!

 10. HaZ

  test

 11. Ritter

  Z.g “vluchtelingen” vallen Amerikanen aan voor de lol.
  Ook in de VS krijgen ze dezelfde problemen met z.g “vluchtelingen” als wij in Europa.

  These are the “Refugees” being resettled in your state!
  https://twitter.com/AmyMek/status/852736261127233539/video/1

 12. DennisEijs

  Maar, dat zijn vrouwen, dus ik neem hun mening hierover niet aan, waar is de begeleidende man die moet opletten of ze geen onzin uitkramen.;-)

 13. corfo

  Hoe moet ik aan mijn kinderen vertellen dat de islam een “geloof” is van vrede en liefde ?
  Trouwens, heel veel vrouwen schijnen het héérlijk te vinden als zij, al dan niet zacht, geslagen worden. Ik kan er niet opgewonden van raken. Overdag zitten die moslims in de geitenstal en ’s avonds slaan ze hun vrouw, vreemde hobby’s.

 14. EvG

  Jemig, wat een stelletje sufk☆tten zijn dat. Slaan met een rietje? Deze zijn zijn al zoveel afgeranseld dat ze niet meer normaal kunnen denken.

 15. Ome Ga

  Auto’s zijn de schuld van terroristische moslimislambomgordelautorammenmessteekverkrachtings problemen!

  https://youtu.be/USAbg0V-WVo

  Niet goed lezen in de koran is de schuld van niet correct slaan, verkrachten, vandeflatgooien, teveelinuitkeringlopen.

  Kophakken kan ook best vriendelijker: gebruik een vlijmscherp mes!

  Dat niet elke aanslag lukt is de schuld van gemiddeld laag IQ bij moslimohamislamisten.

  Hè we zijn er uit!

 16. IJscoman

  Opvallend dat Beukman, Guus Geluk, GvdVelde, Isolde en aanverwante trollen, tot heden toe niet op deze draad gereageerd hebben.

  Wel begrijpelijk: de volslagen waanzin van de nazi-ideologie islam komt hier in volle glorie naar voren en daar hebben zelfs onze verstokte moslimlovers geen weerwoord op. Ze laten verstek gaan omdat ze dit onmogelijk kunnen verdedigen. Hahaha, sukkels.

 17. Ikke en zo

  Het eerste wat bij mij opkomt is ’50 tinten grijs, turkse stijl’ ………… ja verontrustend !

 18. Ali Yas

  We zien hier vertegenwoordigers van een waardensysteem dat het onze niet is. Maar daar hebben we geen antwoord op, omdat we zelf van ons belangrijkste waardensysteem zijn afgestapt en daar nog geen vervanging voor hebben. Maar ik heb een voorstel: laten we de belangrijkste waarde die we dreigen te verliezen ons opnieuw eigen maken: het spreken van de waarheid.

 19. Floris

  Indoctrinatie door de ouders maakt het mogelijk dat vrouwen zich bij hun eigen onderdrukking neerleggen. Triest, dieptriest.

  Verbieden die islam. Een andere oplossing is er niet.

 20. Beukman

  Ik kan er wel om lachen, temeer daar het slaan geschiedt met een soort van tandenstoker, en vooral geen pijn mag veroorzaken.

  De hysterie nav dit filmpje is echter nóg grappiger. Hoeveel moslima’s zullen er nu helemaal in Nederland zijn die zich door hun man met een tandenstoker laten afrossen door hun man? Enfin, zeloten kom je tegen in iedere godsdienst.

  Onderstaand berichtje is een favoriet van mij:

  “ANKARA – Ruim eenderde van de Turkse vrouwen vindt dat ze slaag verdienen als zij ruzie maken met hun man, hem seks weigeren of het eten laten aanbranden. Dat is de uitkomst van een enquête die het Turkse persbureau Anatolië donderdag heeft gepubliceerd.
  Uit het onderzoek blijkt dat 39 procent van de vrouwen in Turkije vindt dat haar man gelijk heeft als hij haar slaat om ten minste één van de volgende redenen: het eten laten verbranden, de mening van haar man betwisten, onnodig geld uitgeven, de kinderen verwaarlozen of weigeren seks met hem te hebben. Op het Turkse platteland is dat percentage 57.”

  http://www.nu.nl/algemeen/429562/veel-turkse-vrouwen-accepteren-pak-slaag-van-echtgenoot.html

 21. Ome Ga

  SEKSSLAAF zijn is okay: want dan dien je de Islam en je man én je exman

  SEKSLAAF zijn is ook okay voor de imam, want exploitatie = £ kassa!

  SEKSLAAF mag niet protesteren bij de Britse Nepregering (die de sharia stelt boven hun eigen wet), want dan ben je ‘Islamofoob’.
  Een islamitische islamofoob-foob dus, zoiets, of een anti-moslimmoslim, of een anti-rascistrascist; Sylvana kom er maar weer in en meld je aan in de UK!? Als seksslaaf?

  Sharia Councils and Seksual Abuse in Britain
  by Khadija Khan (Gatestone Institute) • April 14, 2017

  As bad as this is, there is an even darker side to the story: Under Sharia Law, the second husband is under no obligation to give his wife a quick divorce – allowing him to keep her as his virtual seks slave for as long as he wishes.

  If one asks how all of this jibes with British law, the answer is that it does not.

  The UK-based NGO, Muslim Women’s Network, penned an open letter — with 100 signatories — to the British government and Home Affairs Select Committee demanding that the Sharia Council be investigated to determine whether its practices adhere to British law. In response, the Sharia Council declared the letter to be “Islamophobic” and accused the Muslim Women’s Network of being an anti-Muslim organization.

  It is British law, not sharia, law that protects Muslim individuals and couples, as it does any other citizen. Contrary to what apologists for this travesty say, the plight of Muslim women should be treated as an issue of human rights.

  ====
  Haitham al-Haddad is a British shari’a council judge, and sits on the board of advisors for the Islamic Sharia Council. Regarding the handling of domestic violence cases, he stated in an interview, “A man should not be questioned why he hit his wife, because this is something between them. Leave them alone. They can sort their matters among themselves.”

  The most recent scandal surrounding the seksual exploitation of Muslim women by Islamic religious leaders in the UK is yet further proof of the way in which Britain is turning a blind eye to horrific practices going on right under its nose.
  A BBC investigation into “halala” — a ritual enabling a divorced Muslim woman to remarry her husband by first wedding someone else, consummating the union, and then being divorced by him — revealed that imams in Britain are not only encouraging this, but profiting financially from it. This depravity has led to many such women being held hostage, literally and figuratively, to men paid to become their second husbands.

 22. nienke

  Hoe ziek moet je zijn om dit soort filmpjes te maken, die vrouwen willen schijnbaar niet anders vinden dit heel normaal en dit zal naar mijn mening nooit veranderen.
  Wat een vriendelijk vredig geloof toch, een aanwinst voor de westerse wereld!!!!

 23. Anna

  De islamisering wordt met de dag gekker.

  leest het artikel van Syp Wynia uit 2015 “Meebuigen met de moslims,hoe de islam Nederland verandert”. Stop de islamisering. Grenzen potdicht.
  Asielzoekers terug naar oorspronkelijke landen om op te bouwen en te ontwikkelen. Allemaal!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.