Hoe Macron Le Pen hoopt te verslaan: met een beetje (of heel veel) hulp van George Soros

Miljardair George Soros is achter de schermen al maanden bezig om Marine Le Pen te ondermijnen. Hij doet dat door samen te werken met zoekgigant Google.

Het zal niemand mogen verbazen, maar helaas komt dit voor veel mensen ongetwijfeld toch als nieuws: George Soros, de extreemlinkse miljardair die zijn rijkdom eerst en vooral gebruikt om overal ter wereld linkse regeringen tot stand te laten komen, is nauwgezet betrokken bij de verkiezingen in Frankrijk. Zo werd in februari van dit jaar al bekend dat hij via Google en andere organisaties er alles aan doet om de online nieuwsvoorziening in Frankrijk te beïnvloeden.

De eerste stap was, hoe kan het ook anders, een forse investering van Soros’ fonds. Soros Fund Management LLC blijkt flink geïnvesteerd te hebben in Alphabet, de parent company (het moederbedrijf) van Google. Vervolgens liet Google News Lab weten dat het een project zou beginnen genaamd CrossCheck. Het doel? Pro-Le Pen nieuws te censureren. Nou ja, dat heet officieel “controleren” maar we weten natuurlijk allemaal waar dat feitelijk op neerkomt.

Vervolgens werd de hard-linkse politieke activist en Trump-hater David Brock gevraagd om het project te begeleiden. Brock is de man achter het extreemlinkse Media Matters. En raad eens wie Media Matters financiert? Jawel, daar is hij weer, George Soros.

Het mag dan ook geen verrassing heten dat Macrons ‘partij’ (of beweging) ‘En Marche!’ heet, wat Frans is voor… Move On. En laat dat nou net de naam zijn van een Amerikaanse organisatie van… jawel, Soros.

Oh ja, en dan zijn we nog vergeten te vermelden dat Macron-financier Henry Hermand — die kortgeleden overleed — een buitengewoon goede band had met Soros. Dat is dan ook waarom de Franse anti-EU politicus Francois Asselineau eerder liet weten dat Macron feitelijk niets meer of minder is dan een marionet van Soros.

Opeens wordt het duidelijk hoe de politieke nobody Macron er in geslaagd is om ‘vanuit het niets’ een politieke partij op te zetten en in de peilingen een behoorlijke voorsprong op te bouwen ten opzichte van Le Pen. De man is gewoon een product van het internationale rijkje van Soros. Tja, zo kan iedereen verkiezingen winnen. Zelfs, ja zelfs, een politiek onervaren en voorheen volstrekt irrelevante Franse versie van onze eigen Alexander Pechtold.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. DutchDropveter

  maja hoe krijg je deze boodschap breed over frankrijk verspreid? Als Soros Macron helpt waarom zou Israel dan Le Pen niet mogen helpen? Als er een groep geld als water heeft zijn zij het wel. Vliegtuigjes, pamfletten droppen, kranten opkopen? Moet toch haalbaar zijn?

 2. Frulen

  Uitstekend artikel Michael. Nu nog even kijken in welke stichtinkjes in Nederland deze smeerlap z’n geld steekt.

 3. Peter Selie

  Frankrijk en natuurlijk heel Europa zal en moet geislamiseerd worden, dat kan men langzamerhand wel opmaken uit de media berichten die doorsijpelen naar “ons” niveau of denken. De meeste mensen denken dat de islamisering wel mee zal vallen, tja tegen diegenen zeg ik, een paar generaties verder is het zover dat je kinderen en kleinkinderen zuchten onder een totalitair systeem. Macron gaat gewoon winnen met behulp van de krankzinnige Nazi-Bilderberger Soros, daarover bestaat geen enkel twijfel m.i.

  1. Marija

   Dat is toch vreemd dat mensen denken dat het wel zal meevallen.
   Had zojuist nog een gesprek met een vrij jonge man en het verbaast mij hoe weinig men van politiek weet en Gods water maar over Gods akker laat lopen.
   Maak je toch niet zo druk krijg ik dan als antwoord.
   Ook bijpraten van onwetenden is moeilijk, als het politiek betreft lijken ze geen oren te hebben.

   1. Peter Selie

    Ja Marija het is vechten tegen de bierkaai, zelf probeer ik geen politiek beladen onderwerp in een discussie te betrekken, het is net alsof men een oneerbaar voorstel doet aan je discussie-partner, het grootste gedeelte van het volk is er gewoonweg nog niet klaar voor, tja pech gehad dan.

 4. Paaldanseres

  Het word echt tijd dat, dit vieze varken van een extreem linkse Sores zijn laatste adem gaat uitblazen. Wat heeft deze vieze vuillak de wereld onnoemelijk anders laten uitzien met zijn geldelijke indoctrinatie van linkse regereingen en verenigingen. Misschien een SWAT team sturen?… hint USA. De hele wereld zou er baat bij hebben

  1. Peter Selie

   Het stokje (testament) wordt gewoon verder doorgegeven aan de volgende trouwe Nazi-Bilderberger m.i.

 5. Viertel

  Presidentskandidaat Macron, ja die ging op zijn 15e een verhouding aan met zijn lerares. 39 was zij toen. In bijna alle landen zou die lerares zijn aangeklaagd en veroordeeld vanwege seks met minderjarigen. Want dat wordt juridisch beschouwd als ontucht. Maar in Frankrijk kan dat dus gewoon. Het meest bizarre is dat het stel nog steeds bij elkaar is. Hij is nu 39 (en zij 63). Heeft die Macron soms necrofiele neigingen ?

  1. Viertel

   Herstel: mevrouw Macron (Brigitte van voren) is 64.

   1. Marija

    Ja las ik ook, zij heeft hem weg gestuurd en hij: * ik kom terug als ik volwassen ben*.
    Dat deed hij ook en is nu al 25 jaar met haar getrouwd.

  2. Nederlandsemarokkaantje

   We weten niet of Macron en Brigitte aan het begin van de relatie het bed al deelde. Daarbij maakt het toch niet uit waar een presidentskandidaat op valt. Zo lang hij geen pedofiel is of necrofiele neigingen heeft (Dat betekent dus dat je seks wil met een lijk en niet met een oudere vrouw zoals jij laat overkomen), is er toch niks aan de hand. Jammer genoeg is hij ook voor een liberaal Europa, maar je kan het niet altijd eens zijn met een presidentskandidaat.

  3. Floris

   Een krankzinnig leeftijdsverschil. Buitengewoon ongezond. En zo iemand moet president van Frankrijk worden?

   We zakken steeds verder weg in een moeras van waanzin. Straks wordt die idioot van een Schultz met z’n nazi-smoelwerk de baas in Duitsland. Europa is verloren.

  4. Marija

   O ja, Oedipuscomplex of Toy-Boy :-))

 6. Ni28

  Soros is linkse sores. Geen wonder dat de regering in Hungarije van zijn universiteit af willen. Het lijkt erg ondemocratisch maar de invloed van Soros is ook niet democratisch te noemen. Dat nog niemand deze man te grazen heeft genomen is een vreemde zaak. Geld regeert!

 7. Ben Zine

  Het is inderdaad buitengewoon merkwaardig dat een nobody als Macron, waar een jaar geleden nog nooit iemand van had gehoord, plotseling aan de leiding gaat in de verkiezingen. Het is gewoon Hollande 2.0, oftewel dezelfde pro-EU policor meuk als de afgelopen 5 jaar.

  1. Marija

   Is het niet heel erg immoreel als een oud president van Frankrijk openlijk op televisie oproept op massaal op Macron te gaan stemmen? Zojuist in het nieuws op npo1.

   1. Marija

    = oproept OM, sorry typefoutje.
    Macron heeft misschien moedercomplex?

 8. Peter Selie

  Vladimir Putin to George Soros: Thank God we kicked you out of Russia

  …by Jonas E. Alexis

  Jim W. Dean says that George Soros is obviously “the man who refuses to die and join his victims.” Vladimir Putin would almost certainly agree with that statement.

  Russia kicked Soros out of the country last year for good reasons.[1] It was Soros who helped ruin the Russian and Polish economy in the early 1990s.[2] Like the great white shark who can forcibly copulate with a female, Soros moves around and looks for his prey virtually everywhere. Matt Taibbi of the Rolling Stone said of Goldman Sachs six years ago:

  “The first thing you need to know about Goldman Sachs is that it’s everywhere. The world’s most powerful investment bank is a great vampire squid wrapped around the face of humanity, relentlessly jamming its blood funnel into anything that smells like money.

  “In fact, the history of the recent financial crisis, which doubles as a history of the rapid decline and fall of the suddenly swindled dry American empire, reads like a Who’s Who of Goldman Sachs graduates.”[3]

  Obviously Soros wants to be like Goldman Sachs. Phil Butler puts it well when he says: “George Soros has a finger in every political pie there is. If there is a crisis on our world, it’s a safe bet he’s had a hand in it.”

  One can say that Soros and Goldman Sachs are ideologically part of the same brotherhood. Their strategy is a little different, but the end result is the destruction of lives via the economic system (be it capitalism or socialism) and political manipulation. Lees verder >>> http://www.veteranstoday.com/2016/08/17/vladimir-putin-to-george-soros-thank-god-we-kicked-you-out-of-russia/

 9. Guus Geluk

  Misschien moeten we de oorzaak eens bij Le Pen zelf zoeken.

  1. Isolde

   Dat vinden sympatisanten van Le Pen lastig, Guus, en daarom zijn ze fanatiek op zoek naar een oorzaak voor haar verlies dat niet aan haar of haar racistische politiek is te wijten.

   1. Guus Geluk

    Blijkbaar.

   2. Floris

    Daar hebben we Wim met z’n sidekick Guus Gelul weer. Wim is hier momenteel wat minder actief, beste mensen, want hij heeft het op FFI erg druk als “Boudewijn Abma”: http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=26091&start=125

    1. Guus Geluk

     Floris doet een schokkende onthulling: Isolde is actief op meerdere fora. Gelukkigerwijs houdt hij, samen met de luitjes op Uiting-nogwattes, Isoldes digitale spoor, nauwgezet in de gaten.

     1. Floris

      Guus is de trouwe lakei van Wim. Aandoenlijk hoor.

      Of Guus is toch Wim zelf. Het taalgebruik is identiek en, hoe is het toch mogelijk, over de belangrijkste thema’s zijn ze het met elkaar eens. Dat is merkwaardig. Wim is een linkse gek en Guus pretendeert een SGPer te zijn.

      Het wordt een stuk minder vreemd als we in de beschouwing betrekken dat Wim een ex-gereformeerde is die nog steeds niet los is van z’n behoefte aan spiritualiteit en een zweefkees is geworden. Dat zweverige zien we ook bij Guus. Toeval?

     2. Isolde

      Floris is op genoemd forum ook actief en eveneens op andere, onder steeds andere schuilnamen.

      De pot verwijt hier merkwaardig de ketel.

      Floris is verwikkeld in trieste burenruzies met iedereen die hem durft tegen te spreken. Dat is voor hem uitgegroeid tot een paranoïde obsessie. De oorzaak van deze neurose is nogal triest: de arme man kan niet tegen zijn verlies in het debat. Het wordt ronduit tragisch masochistisch vanwege zijn zeer beperkte vermogens in de inhoudelijke discussie: hij zoekt voortdurend opponenten in de discussies die hem in het stof laten bijten.

     3. Guus Geluk

      Je ziet ook achter iedere struik de zogenaamde “wim” zitten. Ach.

     4. Floris

      Wim is een pathologische leugenaar van de buitencategorie en jij laadt zelf de verdenking op je Guusje.

    2. Guus Geluk

     Dat was sarcasme.

    3. Isolde

     Die Boudewijn Abma ken ik overigens niet. Ik vrees dat de woede van Floris over die figuur te voortvloeit uit zijn neiging steeds opponenten op te zoeken die een maatje te groot voor hem zijn.
     Heel groot hoeven ze daarvoor overigens niet te zijn: Floris is niet bijzonder snugger.

     1. Floris

      Je bent een trieste leugenaar, Wim.

     2. Floris

      “Floris is op genoemd forum ook actief en eveneens op andere, onder steeds andere schuilnamen.”
      —————————————————-
      Hoe denkt “Isolde” dit te weten? En onder welke naam ben ik volgens “Isolde” op genoemd forum actief?

      Of zuigt “Isolde” het uit haar bevallige duimpje?

 10. erikhh

  waarom stemt de meerderheid in godsnaam op Macron en niet op Le Pen. Eindelijk de kans om iets te doen aan al die dreigingen en risico’s op gevaar en je stemt op iemand die zorgt dat er niets zal veranderen en er nog meer aanslagen komen.

  beschikken de Fransen soms over een portie Sado masochisme. Ik zou bijna zeggen, ‘geef ze wat ze willen en blaas de boel daar dagelijks maar op, ze willen het’

 11. Sprripk

  Europa heeft niet de politieke moed om tegen Amerika te zeggen dat het afgelopen moet zijn. Dat we niet meer zullen deelnemen in hun proxy oorlogen en interventies. Dat we niet zullen accepteren dat een politiek gemotiveerde “vluchtelingenstroom” de Europese landen nog verder zal ondermijnen. …enz,enz…https://zlj13051967.wordpress.com/2017/04/28/de-geschiedenis-herhaalt-zich-wij-staan-aan-de-vooravond-van-world-war-iii/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.