Ongelooflijk! Homomepper doet aangifte tegen slachtoffer

Wal-ge-lijk.

Zieker dan dit wordt het niet. In plaats van zich kapot te schamen voor hun wangedrag (ze sloegen twee homoseksuel in elkaar omdat ze de euvele moed hadden om hand in hand over straat te lopen) doen de waarschijnlijke daders nu aangifte tegen hun waarschijnlijke slachtoffers. Ja, mensen, dit kan echt alleen in Nederland.

GeenStijl vat het belachelijke verhaal van advocaat-activist Roethof samen:

Het mishandelde homostel koos zelf de aanval. Zegt Roethof. In de dik geworden hand van de arme dader die helaas wel móest slaan, staan tandafdrukken. In die arme weerloze betonschaar trouwens ook. En als asfalt kon praten, zou Gerald Roethof de kosten voor het schoonmaken van de bloedvlekken ook willen verhalen op het homostel.

Zieliger dan dit wordt het niet. Een groep Marokkanen van 6-8 ‘jongeren’ (hoewel Roethof beweert dat het er ‘maar’ vier waren) werd in elkaar geslagen door twee homo’s die gezellig uit waren geweest en nu naar huis wilden? En dan hadden die arme Marokkaanse “slachtoffers” ook nog zomaar een betonschaar bij zich? Túúrlijk, meneer Roethof. Dat klinkt echt bui-ten-ge-woon aannemelijk.

Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was. Maar ja, dit is Nederland anno 2017: het enige land ter wereld waar slachtoffers behandeld worden als daders en daders als slachtoffers.

Is er dan helemaal geen goed nieuws? Nou, misschien toch wel. Er is ondertussen namelijk een inzamelingsactie opgezet voor Ronnie en Jasper. Op het moment van schrijven was er al meer dan 1.000 euro opgehaald. Lezers, doe je best: gooi daar wat bij. Ronnie krijgt eerst een gedeeltelijk kunstgebit, daarna moet hij protheses hebben. Zoals iedereen weet kan dat nogal in de papieren lopen.

Steun de twee heren dus. Doe dat door ze financieel een hart onder de riem te steken. 5 euro, 10 euro, 20 euro, of 50 euro; elke euro is meegenomen. Op die manier laat je ook meteen zien dat je achter deze jongemannen staat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. DutchDropveter

  Fijn! waar zijn de voor gedrukte aangiften om deze minderjarige geïndoctrineerde snotblagen aan te geven? Dit kon bij Wilders namelijk ook en hij gebruikte geen eens geweld!

  Probleem is al waren die kut snotblagen begonnen je mag niks terug doen want het valt per definitie onder kindermishandeling.. wat een gaar bananenland zijn we toch..

 2. Marija

  Dat is exact de mentaliteit van dat soort volk.
  Ontkennen en de schuld bij de ander leggen, zelf in de slachtofferrol kruipen.
  Waar zien we dat nog meer en altijd??? Vul maar in.
  Wat een, sorry: godvergeten kutvolk is dat toch.
  Eens hadden we het over normen en waarden: nou die kunnen wij zelf in de kliko dumpen want we bakker er niets van.
  Het is de omgekeerde wereld waarin wij moeten leven en aanpassen.

  1. Marija

   Ik had te doen met de fotograaf die naast juffrouw Lust zat, de arme man zat zich op te vreten van narigheid. Hij wordt dagelijks uitgescholden als hij op zijn fietsie door Amsterdam rijdt. Hij kreeg niet veel aandacht.
   De rose Lust, weet heus wel beter m.i.

 3. Guus Geluk

  Het is nu aan de rechter.

 4. Adriaan

  Er zullen geen videobeelden beschikbaar zijn, dus gaan de daders waarschijnlijk vrijuit wegens gebrek aan bewijs. Dat heeft die kut advocaat natuurlijk allang uitgezocht. Ziek, ziek, ziek.

 5. Gvdvelde

  Op steun van de moskee hoeven de daders in ieder geval niet te rekenen. De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederlerand heeft zich fel uitgesproken tegen de daders.

 6. buitenbeentje

  Zo´n advocaat mogen ze wat mij betreft ook naar IS sturen voor een stevige haarsnit.

 7. Adriaan

  Oproep aan de dader(s): zie af van aangifte, want je zult nooit meer veilig over straat kunnen lopen. Denk daar maar eens over na.

 8. Nederland-op1

  Heel logisch dat 2 homo’s op een groep Marokkanen af stappen en ze bewust provoceren, nee erger nog, ze aanvallen. Dat is net zo aannemelijk als dat ik nu twee tieten onder mijn shirt vandaan tover.

  1. Marija

   als je vrouw bent niet…….. 🙂

 9. Nederlandse_Patriot

  Dit is te walgelijk voor woorden. Niet dat dit me verrast, overigens. Ik kan me nog goed herinneren hoe de lessen maatschappijleer gingen toen ik nog op het VMBO zat. Er zat een Marokkaanse jongen in de klas die beweerde dat homo’s uitgeroeid moesten worden, omdat dat de wil zou zijn van Allah. Tegen lesbiennes had hij trouwens niets, want dat vond hij ”lekker”. Walgelijk. Werkelijk walgelijk.

  1. Adriaan

   Als we nu eens beginnen om deze tuig-Marokkanen uit te roeien. Dat ruimt lekker op.

   1. Beukman

    @Adriaan
    Met betonscharen? Gas? Kogels?

    1. IJscoman

     Beukman heeft de laatste paar dagen werkelijk fantastische ideeen en voorstellen! Authentiek en origineel! Wanneer ga je beginnen, Beuk? We kijken graag toe. Fijn dat je het voortouw neemt!

     1. Beukman

      @IJsje
      Touw, dank je. Die was ik inderdaad nog vergeten. Regel jij het verder met Adriaan?

 10. zomaar

  waarom moet er geld ingezameld worden ,voor implantaten ?.

  de kosten hiervoor moet door de politiek gedragen worden ,lijkt mij .

  immers de politiek is al ruim 4 decennia druk doende om meer islam binnen te sleuren !, dus meer racisme naar vrouwen, homo, lesbie , anders gelovigen of denkende .

  dus is de politiek voor dit soort toestanden en geweld verantwoordelijk !!.

 11. TheGrimReaper

  @Gvdvelde:

  “Op steun van de moskee hoeven de daders in ieder geval niet te rekenen.”

  Ach, achter de schermen komt alles weer goed; soort zoekt soort, toch? EN beschermen elkaar waar het nodig is, toch?

  “De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederlerand heeft zich fel uitgesproken tegen de daders.”

  Ach, voor de vorm kan werkelijk ALLES………..

  Mgv,

  TGR

  1. Peter Selie

   Ja zo is het maar net TheGrimReaper, de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland doet gewoon even een taqiyyaatje en daarmee komen zij elke keer weer mee weg. Er is geen 1 politicus met ballen die deze issue’s aan de kaak durven te stellen in het nep parlement, behalve ja je weet wel wie ik bedoel.

   1. Pjotter

    Peter Selie@ Ja was er 1 hoor Pechdrol hand in hand over het Binnenhof, de vuile slijmbal, (dus 1 bal) huichelaar, en lafbek.

 12. Peter Selie

  Ach het hele politiek correcte electoraat is debet aan deze misselijkmakende islamitische uitwassen van de alhier gevestigde moslims, niet alle moslims natuurlijk, maar al diegenen die zich niet willen conformeren aan ONZE normen, waarden en cultuur.

 13. TheGrimReaper

  @zomaar:

  “de kosten hiervoor moet door de politiek gedragen worden ,lijkt mij .”

  Mee eens, maar vergeet vooral de daders niet……….

  Mvg,

  TGR

 14. TheGrimReaper

  @Guus Geluk:

  “Het is nu aan de rechter.”

  Alsof zo’n seniele slabbendrager DAADWERKELIJK ECHTE STRAFFEN uit gaat delen; alsjeblieft, effe serieus!!

 15. HaZ

  En die Erwin Olaf ( naast zij van Lust op de foto) maakt maar eens misbruik van de situatie door een column van Youp van ’t Hek uit 2012 (!) aan te halen om zijn pontificaal provocerend huigje likken met zijn vriendje voor een snackbar goed te praten,
  door ook maar eens in de slachtofferrol te kruipen. Dit is nu Nederland anno 2017, walgelijk !

 16. Peter Selie

  Discussie op Jordaanse TV over machtsovername Europa door islam

  Door Xander

  Europeanen ‘krijgen de keus: moslim worden of onderdanigheidsbelasting betalen om zich aan de Sharia te onderwerpen’ – ‘Het gevecht tussen islam en Westen zal plaatsvinden’ – ‘Leiders mogen alleen moslims en mannen zijn’

  eel moslimgeestelijken vinden het vanzelfsprekend dat Europa via massa immigratie een einde aan zichzelf maakt, omdat de Koran leert dat de hele wereld aan de islam onderworpen moet worden.

  Op JosatTV, één van de grootste zenders in Jordanië die over de hele wereld ontvangen kan worden, werd enkele maanden geleden openlijk gediscussieerd over de machtsovername van Europa door de islam. De vraag was niet OF dit zal gebeuren, want dat die machtsovername gaande is, daar is bijna iedere moslim van overtuigd. Het gesprek ging vooral over de vraag hoe Europa er na de machtsovername uit zal zien, en of er dan inderdaad oorlog gevoerd zal worden tegen de Joden en christenen.

  ‘Wij vechten tegen staten die islam willen tegenhouden’

  ‘Moeten de moslims tegen de Joden en christenen vechten om hen te dwingen de Jizya (onderdanigheidsbelasting) te betalen?’ vraagt de presentator aan een moslimgeleerde Ahmed. ‘Moeten moslims wereldwijd tegen alle christenen en Joden vechten?’

  ‘Deze strijd is nodig om materiële hindernissen uit de weg te ruimen,’ antwoordt de geleerde. ‘De strijd wordt tegen landen gevoerd, niet tegen individuen. Als wij bijvoorbeeld Duitsland de jihad-oorlog verklaren, dan dreigen wij de Duitse staat. Als de Duitse staat weigert daar de islam te verspreiden, dan geven wij hen de keus: of moslim worden, of de belasting betalen om zich aan het islamitische (Sharia)recht te onderwerpen. Dit is de enige belasting die niet-moslims moeten betalen.’

  ‘Maar geleerde Ahmed, begrijpt u niet dat de mensen in het Westen bang voor u zijn als u zegt dat u tegen hen allemaal oorlog wil voeren?’ onderbreekt de presentator hem.

  ‘Wij moeten tegen de staat en de legers vechten, en niet de mensen…’

  ‘Juist, u vecht tegen landen.’

  ‘Wij zullen niet tegen de mensen vechten. Wij doden niet de mensen, maar als de regeringen van deze landen willen voorkomen dat ze islamitisch worden, dan vechten wij tegen hen.’

  ‘Het gevecht van islam tegen het Westen zal plaatsvinden’

  Presentator: ‘In Samuel Huntingtons boek ‘De Botsing der Beschavingen’, en vóór hem al Fukuyama, werd voorspeld dat het volgende conflict tussen de islam en het Westen zal plaatsvinden. U zegt dat zij gelijk hebben?’

  ‘Absoluut, mevrouw. Dat gevecht zal plaatsvinden. Zij hebben ons onderdrukt, want zonder de jihad-strijd had de islam ons nooit bereikt kunnen hebben. Zonder de jihad (met het zwaard) had de islam veel landen niet bereikt. In de Middeleeuwen kon de islam binnen 25 jaar veel landen veroveren, dankzij de jihad.’

  ‘Het gewone volk wil de islam. Wie dat niet wil, kan bij zijn religie blijven. Hier in de Levant waren de meesten van onze voorvaderen geen moslims. Maar ze bekeerden zich tot de islam vanwege diens goedheid en gerechtigheid. De kleine minderheid, die…’

  ‘Goed, laat mij u een belangrijke vraag stellen,’ onderbreekt de presentator hem opnieuw. ‘Ons wordt bevolen om te vechten om de religie van Allah te verspreiden?’

  ‘Ja, dat is het wezen van de islam.’

  ‘Israël moet worden vernietigd’

  ‘Zult u Palestina bevrijden, als u aan de macht komt?’

  ‘Ja natuurlijk. De jihad wordt verklaard om Israël uit te wissen. Israël is een monstruositeit dat vernietigd moet worden.’

  ‘Leiders mogen alleen moslims zijn’

  ‘Zou u toestaan dat een christen bijvoorbeeld minister van Financiën wordt?’

  ‘Nee, in geen geval. Er bestaan geen ministeries in de islam. Er is een leider die door de imam bekrachtigd wordt. Dat is een van de leidinggevende posities die alleen voor moslims is bestemd. Iedereen die deel uitmaakt van de regering, de leider van de staat, dat is de Kalief, de gevolmachtigde ambtsdrager, de Wali of de Gouverneur, moet een moslim zijn, maar vooral een man.’

  ‘Wij moslims hebben het Westen alles gegeven’

  Op zijn uitspraak ‘Europese landen leven in ouderwetse, voormenselijke tijden,’ reageert een andere gast in de studio kritisch: ‘Homohuwelijken, vrouwen met vrouwen en mannen met mannen, is dat het secularisme? Is dat alles wat u in het Westen ziet? Dat is voor u het Westen? Wetenschappelijke verworvenheden, vrijheid van meningsuiting…’

  ‘Wat voor wetenschappelijke prestaties?!’ reageert Ahmed boos. ‘Wij moslims hebben hen alles gegeven!’

  Ja, en daarom komen jullie met miljoenen hierheen en willen jullie per se niet terug, omdat jullie daar alles al hebben?

  ‘De toekomst is aan de islam,’ besluit Ahmed. ‘De islamitische heerschappij zal komen. Er zal een Kalifaat overeenkomstig met de profeet Mohammed komen.’

  Islam krijgt nog steeds alle ruimte in Europa

  En dat kan inderdaad gebeuren, omdat ze daar alle ruimte voor krijgen van de Europese gevestigde orde – niet van de gewone man, want die wil in grote meerderheid nooit gedwongen worden om in een door de islam overheerste maatschappij te moeten leven.

  Hoewel? Een groot deel van de Nederlanders heeft in maart toch weer massaal op partijen gestemd die de massa immigratie en islamisering van ons land geen strobreed in de weg leggen, of zoals GroenLinks zelfs willen bevorderen.

  Klaarblijkelijk vinden deze medelanders het een prima idee dat hun vrouwen en (klein)dochters straks verplicht met hoofddoekjes over straat moeten, geen carrière meer mogen maken, en in alles mannen en de Sharia gehoorzaam dienen te zijn. Dat minderheden gediscrimineerd en onderdrukt zullen worden, en dat alleen moslims het voor het zeggen zullen hebben. Kortom: dat Turkije het grote voorbeeld is van hoe een vrije samenleving in zo hoog mogelijk tempo geïslamiseerd kan worden.

  1. HaZ

   Een passend antwoord aan Ahmed :
   https://www.youtube.com/watch?v=sduzV5jSv8E

  2. Marija

   Nu we hoeven ons niet meer druk te maken, alles is al geregeld.
   We zijn verloren.
   Erg als je kinderen en/of kleinkinderen hiervan de dupe worden.

 17. Two Ravens Black Kettle

  Wat verbijsterend is is het feit dat advocaten via de Staatsmedia hun zaken mogen bepleiten.
  Wat verbijsterend is dat de Staatsmedia in staat wordt gesteld om keer op keer de slachtoffer kapot te maken en de daders in bescherming te nemen.
  Met belastinggeld
  Ondermeer gefinancierd door diezelfde slachtoffers.

  Lijkt wel een Vintage ’50 Dystopia

  En het Kan
  en Mag
  Allemaal

 18. Pjotter

  Het OM bij woordvoerder maakt bekend dat er bewezen moet kunnen worden dat het met discriminatie als grond kan worden vastgesteld, en ja hoor dezelfde avond de advocaat van het tuig op de buis met er is geen sprake van discriminatie en de zaak is veel genuanceerder en als klap op de vuurpijl, 1 van de twee in elkaar geramde jongens gaf zelf de eerste klap, dus als dat tuig van de richel maar niets er bij zegt over homo dan kan je straffeloos in elkaar rammen, wat een klote land dat Nederland zeg, 5 jaar Haarlem strafgevangenis voor mijn grootvader die op zaterdag avond een hun stam cafe de ruiten aan diggelen sloeg omdat een chique club er vergaderde en zij er niet in mochten, op zondag morgen door politie en militairen van bed gelicht, het z.g. oproer in Barendrecht.

 19. C.oitus

  Als zij beiden PVV hebben gestemd wil ik doneren, hebben zij anders gestemd krijgen zij van mij niks.

 20. Two Ravens Black Kettle

  Kijk
  Een groot gedeelte van de homo (of wat dat betreft Joodse, of wat dat betreft -iedereen-die-gelooft-in-de-waarden-van-de-Verlichting) is om !
  (ofschoon dat niet/nauwelijks bleek bij de laatste verkiezingen)
  Maar de Verelendung is kennelijk nog niet grimmig genoeg
  De kruik is nog lang niet vol
  Op heel, heel, heel veel feestjes worden Virtue Signalling Moreel-Voortreffelijken nog steeds niet de vuur aan de schenen gelegd.
  Nog hele volksstammen wijzen met priemende vinger naar de slachtoffers ipv. de daders.
  En dit zal blijven doorgaan
  Tot op het moment we solidair worden en ons richten tegen de haat en hun enablers.
  Zolang slachtoffers collectief en bewust en onbewust in Stockholm blijven verkeren zal de evolutielijn dalen, dalen, dalen en dalen…………. dalen totdat we ook in hetzelfde putje zijn belandt.
  (Met robotachtige wezens als Alexander P. en zijn Ilk in roomwitte enclaves op de Kaaiman eilanden,
  Gezellie met zijn allen – tijdens hun kopje sherry – al kotsende op het plebs.
  En zo kregen we Rotherham
  Meer dan 1400 meisjes met benzine overgoten en serie verkracht
  Gedoogd door Alexander P en hun cluppie (inclusief de Staatsdoofpotmedia/RTL).

  En de volgende keer kleurt iedereen weer het vakje GL, D’66 etc cetera in.
  And nothing ever changes
  (behalve dat we met het jaar meer van onze vrijheden verliezen but hey ! No ons de zondvloed and * uck de komende generatie innit Twan Huys ?)

 21. corfo

  Ongelooflijk dat zo’n ramp-Marokkaan nog een advocaat vindt die voor hem wil pleiten. Maar toen ik die vent op de t.v. zag met z’n geniepige kop was ’t mij duidelijk dat juist díe advocaat hem aangifte heeft laten doen. Want u wilt toch niet geloven dat zo’n geitenhoeder zelfstandig op dat idee gekomen zou zijn ? Of zouden die ex- Rifbewoners al door hebben hoe ’t hier werkt ?

  1. Floris

   Dit soort advocaten zijn zelf crimineel.

 22. alekzander

  Zou zo maar weer eens kunnen dat hier weer de racisme-kaart getrokken gaat worden. Dat deze twee heren zich beter moeten aanpassen aan de “cultuur” van het Nederlands-marokkaanse ras. Alleen al het zien van een homostel is dermate beledigend voor mossels dat je jezelf wel moet verdedigen. Zum kotzen!
  Of is dit nou een vorm van sadomasochisme, waarbij de sado-partij een mossel is en de masochistische er echt niet om gevraagd heeft geslagen te worden? Hoe vaak moet het nu nog gezegd worden? Pas je aan aan de NL-maatschappij of ga gewoon lekker weg. Heb je geen last meer van die racistische en homofiele Nederlanders. Doei dus!

 23. corfo

  Dat krijg je er nou van, Arnhemse jongens, als je 6 of 7 islamitische mede-landers gaat lopen uitdagen op een Arnhemse brug, midden in de nacht. En dan ook nog een vuist opheffen tegen één van die liefdevolle mede-landers ? Foei, jongens, wat maken jullie me nou ?! Logisch dat je dan totaal in elkaar gerost wordt met o.a. een betonschaar, want die hebben die islamitische vrienden alleen maar bij zich om zich te verdedigen tegen moordlustige homo’s. Zo’n advocaat van dat islamitische gepeupel zou je toch van z’n stoel schoppen, wat een minkukel ! Als je op die manier je brood verdient ben je toch écht wel een triest mens geworden.

 24. DrakenEi

  Vraagt nou werkelijk niemand zich af wat één van die kansparels met een bettonschaar in zijn mouw moest?
  Of is het tegenwoordig mode die dingen bij je te dragen?

  1. HaZ

   @Draak. Nee dat vraagt niemand zich hier meer af, omdat algemeen bekend is dat marokkanen in groepsverband s’nachts in de bouw werken, vandaar dus die betonschaar en ja voor hun is dat mode.

 25. jennifer

  Het zijn en blijven vuilen import ratten dat blijkt wel, altijd zijn anderen het schuld bij hun,terwijl bekent is dat Marokkanen de grootste criminelen in dit land zijn, terwijl ze hier niet eens thuis horen die zandbak ratten .Het land uitmeppen met fam en al zou een betere oplossing voor die ratten zijn. Anders laat het ongedierte bestrijdingsteam zijn werk maar eens doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.