Ongelooflijk! Homomepper doet aangifte tegen slachtoffer

Geen categorieapr 04 2017, 12:00
Wal-ge-lijk.
Zieker dan dit wordt het niet. In plaats van zich kapot te schamen voor hun wangedrag (ze sloegen twee homoseksuel in elkaar omdat ze de euvele moed hadden om hand in hand over straat te lopen) doen de waarschijnlijke daders nu aangifte tegen hun waarschijnlijke slachtoffers. Ja, mensen, dit kan echt alleen in Nederland.
https://twitter.com/pauwnl/status/849006457722884097
GeenStijl vat het belachelijke verhaal van advocaat-activist Roethof samen:

Het mishandelde homostel koos zelf de aanval. Zegt Roethof. In de dik geworden hand van de arme dader die helaas wel móest slaan, staan tandafdrukken. In die arme weerloze betonschaar trouwens ook. En als asfalt kon praten, zou Gerald Roethof de kosten voor het schoonmaken van de bloedvlekken ook willen verhalen op het homostel.

Zieliger dan dit wordt het niet. Een groep Marokkanen van 6-8 'jongeren' (hoewel Roethof beweert dat het er 'maar' vier waren) werd in elkaar geslagen door twee homo's die gezellig uit waren geweest en nu naar huis wilden? En dan hadden die arme Marokkaanse "slachtoffers" ook nog zomaar een betonschaar bij zich? Túúrlijk, meneer Roethof. Dat klinkt echt bui-ten-ge-woon aannemelijk.
Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was. Maar ja, dit is Nederland anno 2017: het enige land ter wereld waar slachtoffers behandeld worden als daders en daders als slachtoffers.
Is er dan helemaal geen goed nieuws? Nou, misschien toch wel. Er is ondertussen namelijk een inzamelingsactie opgezet voor Ronnie en Jasper. Op het moment van schrijven was er al meer dan 1.000 euro opgehaald. Lezers, doe je best: gooi daar wat bij. Ronnie krijgt eerst een gedeeltelijk kunstgebit, daarna moet hij protheses hebben. Zoals iedereen weet kan dat nogal in de papieren lopen.
Steun de twee heren dus. Doe dat door ze financieel een hart onder de riem te steken. 5 euro, 10 euro, 20 euro, of 50 euro; elke euro is meegenomen. Op die manier laat je ook meteen zien dat je achter deze jongemannen staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten